چگونه طراحی یک سایت را در 7 مرحله برنامهریزی کنیم؟

ایجاد یک برنامهریزی مطمئن برای ساخت سایت میتواند به شما کمک کند تا تلاش خود را هدفمند کنید و تمام ابزارهای مور نیاز برای رسیدن به هدف خود را جمعآوری کنید. الگوی یک وب سایت میتواند به عنوان یک لنگرگاه و نقشه راه مطمئن برای شما باشد تا در هر زمانی از مسیر طراحی سایت به آن مراجعه کنید و اهداف خود را دنبال کنید. ما یک طرح کلی برای شما آماده کردهایم که در طی 7 مرحله شما را به هر آنچه که نیاز دارید هدایت خواهد کرد.
- تعیین اهداف
- تعیین مخاطبان
- تعیین میزان فروش
- انتخاب نام دامنه سایت
- طراحی سایت
- طراحی و جمعآوری المانهای سایت
- جمعآوری محتوا برای صفحات اصلی سایت
وقتی یک الگوی مشخص برای سایت خود داشته باشید، این موضوع به شما کمک میکند تا سایت خود را سریع، آسان و با استراتژی مشخص راهاندازی کنید.
1. اهداف خود را از راهاندازی وب سایت مشخص کنید
قبل از اینکه طراحی سایت خود را شروع کنید باید به چند سوال مهم پاسخ دهید. اهداف اولیهی شما کدام است؟ وب سایت شما قرار است که چه نقشی در کسب و کار شما داشته باشد؟ آیا قرار است آموزش خاصی را به کاربران ارائه دهد یا قرار است برای فروش محصولات به کار رود؟
پاسخ به تمام این سوالات باعث میشود تا برنامهریزی مشخصی برای رسیدن به اهداف کسب و کار خود داشته باشید. به همین دلیل مهم است که اصلیترین اهداف خود را مد نظر داشته باشید. برای رسیدن به این اهداف باید سه کار مهم را انجام دهید.
- به اهداف بلند مدت خود فکر کنید و برای آنها برنامهریزی کنید
- اهداف خود را به اهداف واقعی تبدیل کنید
- سایت خود را بررسی کنید و نیازهای واقعی سایت را برای رسیدن به اهداف کسب و کار خود را مشخص کنید
2. مخاطبان هدف خود را مشخص کنید
اگر شما میخواهید تمام افراد را به سایت خود جذب کنید، احتمالا هیچ برنامهای برای جذب مخاطبان ندارید. ایجاد یک شبکهی ارتباطی بزرگ که بتواند مخاطبان بسیاری را جذب کند و میزان فروش را بالا ببرد بسیار ضروری است. بنابراین برای رسیدن به این هدف باید دقیقا بدانید که به دنبال چه مخاطبانی هستید. اگر این مرحله را به خوبی سپری نکنید در بازاریابی با مشکلات فراوانی رو به رو خواهید شد.
شما ندانید که مخاطبان شما چه کسانی هستند، چه چیزهایی نیاز دارند یا چه چیزهایی برای آنها اولویت دارد، هرگز نمیتوانید آنها را جذب کنید.
برای کشف این موضوع باید چند کار مهم را انجام دهید تا به هدف خود برسید.
- با مشتریان خود مصاحبه کنید
- با خریداران بالقوه مصاحبه کنید
- برای مشتریان خود پرسشنامه نظرسنجی ارسال کنید
- به صورت آنلاین با مشتریان ارتباط برقرار کنید
- در مورد خدمات یا کالاهایی که به مشتریان فروختهاید بازخورد دریافت کنید
- مارکتینگ وب سایت خود را بررسی کنید و دادههای خروجی آن را به خوبی نگاه کنید.
- پرسونای مخاطبان خود اعم از سن، جنسیت، درآمد، محل زندگی، تحصیلات و غیره را جمعآوری کنید
3. کسب و کار شما چه پیشنهاد ویژهای دارد؟
وقتی کسب و کار شما یک پیشنهاد ویژه ارائه میکند، در واقع این پیشنهاد برند، خدمات و محصولات شما را نسبت به دیگر رقبا منحصر به فرد میسازد. این پیشنهاد ویژه میتواند توجه مخاطبان شما را به خود جلب کند. بنابراین تمام کسب و کار شما به خصوص طراحی وب سایت شما باید حول محور این ویژگی خاص شکل بگیرد.
برای رسیدن به این هدف ما چند سوال را برای شما آماده کردهایم که با پاسخ به آنها میتوانید وجه تمایز برند خود را نسبت به دیگر برندها توصیف کنید.
- چه طور کسب و کار شما نسبت به رقبای شما متفاوت خواهد بود؟
- این تفاوت چه طور میتواند برای مشتریان شما آشکار شود؟
- محصولات و خدمات شما چه مزیت ویژهای را برای مشتریان شما فراهم خواهد کرد؟
- چرا باید این ویژگی خاص برای مشتریان شما اهمیت داشته باشد؟
4. هاست و نام دامنهی مطمئن انتخاب کنید
در این مرحله بزرگترین بخش کار شما تمام شده است. حالا شما میتوانید یک نام دامنهی مطمئن برای خود انتخاب کنید. نام دامنه قلب آدرس یک وب سایت است و میتواند بر دیدگاه مخاطبان شما موثر باشد. شما برای خرید یک دامنه میتوانید اقدام کنید. سپس یک هاست مناسب با توجه به میزان فضایی که نیاز دارید و میزان ترافیک سایت خود اجاره کنید.
5. انتخاب یک سایتساز
در این مرحله شما نیاز دارید تا یک سایتساز مناسب برای راهاندازی سایت خود انتخاب کنید یا اینکه راههای دیگری را برای این پروژه انتخاب کنید. برای این کار چندین انتخاب خواهید داشت.
- انتخاب یک سایتساز
- استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا به نام wordpress
- استفاده از یک کدنویس تا سایت را صفر تا صد کدنویسی کند
- استخدام یک طراح سایت برای انجام این کار
انتخاب یکی روشهای بالا برای طراحی یک وب سایت، راحت نیست. بنابراین باید روشی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای شما باشد. برای رسیدن به تصمیمی درست باید به یکی از سوالهایی که در ادامه آمده است پاسخ دهید.
- آیا شما به یک بلاگ نیاز دارید؟
- آیا میخواهید اطلاعات بازدیدکنندگان را جمعآوری کنید؟
- آیا میخواهید خدمات و کالاها را به فروش برسانید؟
- آیا میخواهید امکان پرداخت الکترونیک از طریق درگاههای اینترنتی وجود داشته باشد؟
- آیا نیاز دارید تا موجودی و حمل و نقل را کنترل کنید؟
- میان بودجهی شما چه قدر است؟
- آیا نیاز دارید تا روی کدهای سایت خود کنترلی کامل داشته باشید؟
اگر تصمیم دارید که کار طراحی سایت خود را به یک شرکت مطمئن با هزینهی مناسب بسپارید، میتوانید به صفحهی تعرفههای طراحی سایت در شرکت ویکی دمی مراجعه کنید.
6. ایجاد و جمع آوری المانهای مختلف برای طراحی
تا این مرحله شما یک استراتژی مشخص ، نام دامنه و یک پلتفرم مناسب برای ساخت سایت خود انتخاب کردهاید. در مرحلهی بعدی باید سایت خود را با محتوای مناسب پر کنید. این محوا میتواند شامل المانهای مختلفی باشد که برای سایت خود جمعآوری میکنید.
این المانها جلوههای گرافیکی هستند که در طراحی سایت استفاده میشوند و باید متناسب با مفهوم برند شما باشند. این المانها در شخصیت برند شما را تعریف میکنند و باعث میشوند که مشتریان با برند شما بیشتر آشنا شوند.
برخی از این المانها را در ادامه ذکر خواهیم کرد.
- رنگ
- فونت و تایپوگرافی
- لوگو
- عکس و تصویر
7. ایجاد محتوای متنی برای سایت
در این مرحله شما میدانید که چه طور برای یک وب سایت برنامهریزی کنید و تمام ابزارهای مورد نیاز برای طراحی سایت خود را دارید. تنها یک مرحلهی پایانی باقی مانده است و آن هم تولید محتوای متنی است. برای راهاندازی یک وب سایت معمولا باید محتوای 5 صفحه به نامهای صفحه اصلی، محصول، بررسی مشتریان و صفحهی تماس آماده شود.
اگر میخواهید که سایت شما بلاگ نیز داشته باشد، باید برای آن حداقل یک پست نیز در نظر بگیرید.
در این مقاله ما سعی کردیم تمام مراحلی را که شما برای ساخت، طراحی و راهاندازی یک بلاگ به آن نیاز دارید را ذکر کنیم. با استفاده از این مراحل میتوانید مطمئن شوید که راهی درست را برای راهاندازی کسب و کار خود طی کردهاید.
دیدگاهتان را بنویسید