آشنایی با فیلترهای داخلی ساده در گوگل آنالیتیکس
ویدئویی که در حال مشاهده آن هستید بخشی از دوره ی آموزش گوگل آنالیتیکس در آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی است. برای ثبت نام از لینک مقابل استفاده کنید. رایگان ثبت نام کنید
در مقاله امروز تصمیم داریم یکی دیگر از آموزش های دوره گوگل آنالیتیکس با عنوان فیلترهای ساده در گوگل آنالیتیکس را برای شما عزیزان معرفی کنیم.
گزارش های گوگل آنالیتیکس به شما دید مهمی در بازاریابی می دهد و شما را برای رقابت با سایر کسب و کارها آماده می کند. اما بعضی وقت ها این داده ها بسیار زیاد هستند و فراتر از پاسخ به یک سؤال ساده هستند. مثلا تعداد افرادی که زبان اسپانیایی دارند. برای پاسخ به این سؤال ساده باید وارد گزارش Language شوند. اما وقتی وارد این گزارش میشوند، با حجم زیادی از زبان ها مواجه میشوند و به سختی می توان به دنبال تعداد افرادی گشت که دارای زبان اسپانیایی هستند.
پس راه حل چیست؟ استفاده از فیلترها، راه حل پاسخ به اینگونه سؤالات است. اینجا فیلترها به کمک ما می آیند. ابزارهایی که در عرض چند ثانیه داده ای که مدنظر ما هست را از میان داده های فراوان در اختیارمان می گذارند. در حقیقت فیلتر ها این اجازه را به ما می دهند که یک بخش کوچکتر از داده هایی که در گزارش ها هستند را برای خود بسازیم و فقط در آن بخش اطلاعاتی باشد که مدنظر ما است. آیا می دانید، چند نوع فیلتر در آنالیتیکس وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که 3 نوع فیلتر در گوگل آنالیتیکس به شرح زیر داریم:
1- View Filter
2- Inline Filter
3- Advanced Filter
ما در این دوره درباره ی نوع دوم و سوم فیلترها صحبت خواهیم کرد و نوع اول را در دوره ی پیشرفته گوگل آنالیتیکس آموزش خواهیم داد.
البته در این جلسه، ما در مورد نوع دوم یعنی Inline Filter ها صحبت خواهیم کرد. Inline Filter ها یکی از ویژگی های کاربردی گوگل آنالیتیکس است که به ما این امکان را می دهد، درون گزارشات سریعا داده هایی را که میخواهیم پیدا کنیم.
برای آموزش و درک بهتر این بخش به مثال خود باز میگردیم. فرض کنید من میخواهم ببینم چه تعداد از مخاطبین سایت من از زبان اسپانیایی استفاده می کنند. برای این کار ابتدا به بخش Audience رفته و از بخش Geo روی گزینه Language کلیک می کنم.
حال باید به دنبال زبان اسپانیایی بگردیم. عبارت es-es که در جایگاه سوم این جدول است تعداد کاربرانی که از زبان اسپانیایی برای استفاده از سایت ما استفاده می کنند را نمایش میدهد.
وقتی هم بر روی آن کلیک میکنیم همان دیتای قبلی را نمایش می دهد ولی این دفعه بصورت تکی.
ولی آیا مردم کشور اسپانیا هستند که از زبان اسپانیایی استفاده می کنند؟ خیر مردم کشور مکزیک و چندین کشور دیگر نیز از این زبان استفاده می کنند. پس برای اینکه ما در این جدول فقط کاربرانی که از کشورهای مختلف جهان هستند ولی از زبان اسپانیایی استفاده می کنند را پیدا کنیم باید چه کار کنیم. خیلی راحت از Inline Filter ها استفاده می کنیم.
برای این منظور در کادر مشخص شده عبارت es را وارد می کنیم.
پاسخ به سؤالمان چقدر راحت بدست آمد. حتی نتیجه نیز متفاوت شد و تعداد کاربران افزایش یافت و از 1621 به 2556 کاربر تغییر کرد و این تغییر فقط با ایجاد یک فیلتر اتفاق افتاد. Inline Filter ها در عین سادگی بسیار کارآمد هستند و در کسری از ثانیه داده های مورد نظر ما را از جداول گزارش گوگل آنالیتیکس استخراج کرده و به ما تحویل می دهند.
امیدوارم از این جلسه آموزشی لذت برده باشید. در جلسه ی بعد در مورد Advanced Filter ها صحبت خواهیم کرد.
دیدگاهتان را بنویسید