آدرس صفحات سایت (url) باید فارسی باشد یا انگلیسی؟
عناوین مطالب
Toggleیکی از رایج ترین سوالاتی که بیشتر افراد در طراحی وب سایت با آن مواجه می شوند، این است که آدرس صفحات سایت (URL) باید فارسی باشد یا انگلیسی؟ برخی از افراد معتقدند که (url) فارسی، بهتر سئو می شود و در مقابل برخی دیگر معتقدند که سرعت ایندکس کردن (url) انگلیسی بهتر است. در این میان نیز افرادی هستند که (url) فینگلیش را قبول دارند؛ اما کدام نظریه درست می باشد؟ به نظر شما داشتن یک (url) انگلیسی یا فارسی، در سئو سایت تاثیر دارد؟
اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده اید، این مقاله به شما کمک می کند که تصمیم بزرگی را برای تعیین پیوند یکتا فارسی یا انگلیسی بگیرید. ما در این مقاله، تمام موارد پیرامون این موضوع را بررسی می کنیم. با مطالعه این مقاله شما پاسخ تمام سوالاتتان را حول پیوند یکتا سایت خواهید گرفت.
(url) فارسی باشد یا انگلیسی؟
قبل از اینکه به سراغ موضوع اصلی برویم، باید نکاتی را در زمینه ساخت پیوند یکتا در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. همانطور که میدانید، گوگل بیش از 200 فاکتور را برای رتبه دادن به یک وب سایت بررسی می کند. برخی از این فاکتورها برای ما شناخته شده اند؛ مثل لینک دهی صفحات که فارسی یا انگلیسی بودن آنها برای افراد ابهام ایجاد می کند و برخی دیگر نیز ناشناخته اند.
آدرس صفحات سایت، پیوند یکتا، url و… همه یک معنی را می دهند و از نظر معنایی با هم تفاوتی ندارند. آدرس سایت، می تواند مربوط به صفحه محصولات، مقالات، دسته بندی و… باشد؛ اما درباره تاثیر آن در سئو وب سایت، به طور قطع نمی توان نظر داد. سئو فاکتورهای بسیار زیادی دارد و هر یک از فاکتورها، روی بهینه سازی وب سایت تاثیر متفاوتی می گذارند و درجات تاثیرگذاری این فاکتورها با هم متفاوت است.
Url فارسی
لینک فارسی از لحاظ فنی هیچ مشکلی ندارد؛ اما در برخی از موارد، افراد با زیاد بودن تعداد کاراکترهای آن روبرو می شوند. آن هم به این دلیل است که مرورگرها برای درک بهتر، مسیر آدرس فارسی را رمزگذاری می کنند که باعث زیاد شدن تعداد کاراکتر های آن می شود.
نظر گوگل در رابطه با فارسی یا انگلیسی بودن آدرس سایت چیست؟
طبق نظریه های تحلیل گران و متخصصان وبمستر در این زمینه باید بگوییم، اگر شما آدرس سایت خود را با زبانی غیر از انگلیسی بنویسید، ربات های گوگل مشکلی برای کراول و ایندکس کردن آن نخواهند داشت. آدرس هایی نسبت به بقیه برتری دارند که کوتاه، معنا دار و مهمتر از همه، مرتبط با پست های سایت باشند.
دلایل برتر بودن url انگلیسی از فارسی
1- کوتاه بودن لینک انگلیسی
2- بهینه سازی مناسب url انگلیسی
3- علاقه مندی بیشتر کاربران به آدرس انگلیسی
4- تایپ راحت آدرس انگلیسی
5- ایندکس شدن سریع url انگلیسی
کوتاه بودن لینک انگلیسی
یکی از مشکلاتی که باعث می شود url انگلیسی برتر از url فارسی باشد، کوتاه و مختصر بودن آن است. چرا که به دلیل کم بودن تعداد حروف، به راحتی خوانده می شود. مختصر بودن لینک وب سایت باعث می شود افراد آسان تر آن را کپی کنند. پس نتیجه ای که می توان گرفت، این است که کاربران آدرس انگلیسی را راحتتر می توانند کپی و به اشتراک بگذارند.
اگر شما بخواهید محصولی از وب سایت خود را به مشتریان معرفی کنید، به علت مختصر بودن لینک انگلیسی آن صفحه خیلی راحت تر می توانید آن را در اختیار مشتریان قرار دهید.
بهینه سازی مناسب url انگلیسی
همانطور که می دانید، url انگلیسی به دلیل کوتاه و مختصر بودن، به سئو سایت نزدیک تر می باشد؛ در نتیجه سئو url انگلیسی برتر از url فارسی است و شما می توانید به جای آدرس فارسی از انگلیسی استفاده کنید.
علاقه مندی بیشتر کاربران به آدرس انگلیسی
امروزه بیشتر افراد url انگلیسی را بیشتر از فارسی میپسندند؛ چرا که url فارسی با حروف نامشخص در فضای مجازی نشان داده می شود و کاربران نمیتواند موضوع محتوا را بخوانند؛ اما آدرس انگلیسی به راحتی قابل خواندن و درک کردن است.
تایپ کردن راحت آدرس انگلیسی
همانطور که گفتیم، لینک انگلیسی به دلیل کوتاه و مختصر بودن به راحتی در ذهن کاربران باقی می ماند و باعث می شود کاربران به راحتی آن را جستجو کنند.
ایندکس شدن سریع url انگلیسی
یکی از مشکلاتی که با قرار دادن لینک فارسی در آدرس سایت به وجود می آید، کمتر ایندکس شدن آن توسط موتورهای جستجو می باشد. این مشکل در برخی از ابزارهای آنالیز گوگل و ابزار های سئو نیز مشاهده شده است. پس بهتر است برای جلوگیری از این مشکلات از آدرس انگلیسی استفاده کنید؛ زیرا ابزار های گوگل درک بهتری از آنها دارند.
نکات مهم در رابطه با url انگلیسی و فارسی
url یک صفحه از وب سایت شما، بخشی از محتوای داخل آن نیست؛ اما همین آدرس در هنگام جستجو کاربر و یا به اشتراک گذاشتن آن در شبکه های مجازی بسیار تاثیرگذار است. آدرسی که برای صفحه وب سایت خود قرار می دهید، باید از نظر موضوعی با محتوای داخل سایت ارتباط داشته باشد؛ چرا که کاربر بتواند با یک نگاه، اطلاعات مورد نیاز خود را از آن صفحه دریافت کند.
همانطور که گفتیم، هنگامی که آدرس سایت خود را فارسی بنویسید، اگر کاربران این آدرس را در فضای مجازی به اشتراک بگذارند، آدرس غیر قابل درک و بسیار طولانی نمایش داده می شود و دیگر کسی نمی تواند معنا و مفهوم آن را درک کند.
این نکته را از ویکی دمی به یاد داشته باشید که انگلیسی یا فارسی بودن آدرس صفحات وب سایت تاثیر کمی در سئو آن دارد ولی نمی توان گفت که کاملا بی تاثیر است. پس این طرز فکر که فقط تغییر url باعث افزایش رتبه سایت می شود، اشتباه است.
این نکات مهم و کاربردی عبارت است از:
1- در آدرسی که به صفحه مورد نظرتان می دهید، بهتر است از کلمات کلیدی استفاده کنید.
2- توجه داشته باشید، این آدرس تا حد امکان کوتاه و مختصر باشد تا جایی که معنای آن را بتوان دریافت کرد.
3- استفاده از کاراکتر هایی مثل علامت سوال، علامت تعجب و … در آدرس سایت خودداری کنید.
4- بهتر است در آدرس وب سایت خود به جای فاصله از – یا _ استفاده کنید.
ما در این مقاله، فارسی یا انگلیسی بودن آدرس وب سایت را بررسی کردیم. ممکن است شما پس از خواندن آن، لینک های فارسی خود را به انگلیسی تبدیل کنید و با این کار به یک فاکتور از 200 فاکتور گوگل عمل کرده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید