گزارشات تکنولوژی (Technology) در گوگل آنالیتیکس
Media error: Format(s) not supported or source(s) not foundدریافت پرونده: https://wikidemy.arvanvod.com/ovk20ejQ7g/y3NxAJbw9L/origin_mRta5WfxsAcPzqT6Ps2wRqIQf6nwf0uES4mQjYeO.mp4?_=200:0000:00
ویدئویی که در حال مشاهده آن هستید بخشی از دوره ی آموزش گوگل آنالیتیکس در آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی است. برای ثبت نام از لینک مقابل استفاده کنید. رایگان ثبت نام کنید
گزارش های بخش تکنولوژی اطلاعات زیادی در مورد طراحی و ساخت یک سایت و همچنین بهینه آن در اختیار ما قرار می دهد. خوب است وقتی در حال طراحی سایتمان هستیم از اطلاعات بخش تکنولوژی گوگل آنالیتیکس استفاده کنیم تا طراحی سایت جدید را طوری انجام دهیم که کاربران هنگام گردش در سایت با هر نوع مرورگر احساس راحتی کنند.
اصلاحیه: تعریف Weighted در فیلم آموزشی به اشتباه بیان شد که در اینجا میخواهیم آن را اصلاح کنیم.
اصطلاح Weighted به مقدار وزن داده های موجود در یک ردیف اشاره می کند. این مقدار توسط فرمول هایی خاص که گوگل آن ها را برای سیستم پیش بینی کرده، محاسبه می شود. هر مقدار که وزن داده های موجود در یک ردیف بیشتر باشد، آن ردیف بالاتر قرار می گیرد.
برای دسترسی به بخش تکنولوژی در گوگل آنالیتیکس در بخش سایدبار، روی گزینه Audience کلیک کنید سپس در منوی باز شده روی گزینه Technology کلیک کرده و در آخر روی گزینه Browser & Os کلیک کنید.
Dimension اصلی این گزارش، Browser می باشد و مثل بخش های قبل که با یکدیگر مشاهده کردیم می توانیم دیگر متریک هایی که به این Dimension مرتبط هستند همچون Acquisition، Behavior و Conversion را در اینجا مشاهده کنیم.
این بخش به ما در مورد مرورگرهایی گزارش می دهد که کاربران از آن مرورگرها برای مشاهده سایت ما استفاده کرده اند. یکی از رایج ترین اشتباهات در طراحی سایت این است که طراح و یا برنامه نویس سایت فکر می کند چون سایت در مرورگر خودش به خوبی نمایش داده می شود پس در دیگر مرورگرها نیز هیچ مشکلی وجود ندارد. ولی در واقعیت این چنین نیست، به احتمال خیلی زیاد سایت ما در بعضی مرورگرها دارای مشکل است. پس برای فهمیدن وجود مشکل در بعضی از مرورگرها بایستی چه کاری انجام دهیم؟
آبا با استفاده از متریک User می توانیم مشکلاتمان در بقیه ی مرورگرها را متوجه شویم؟ قطعا User متریک خوبی نیست زیرا وقتی سایت شما در یک مرورگر خاص به درستی نمایش داده نشود، کاربر سعی می کند به دلیل وجود مشکل و تجربه ی بدی که در نوبت قبل بدست آورده به سایت شما بازنگردد.
پس برای فهمیدن مشکل در مرورگرها بهتر است از متریک های دارای ارزش استفاده کنیم. مثل متریک های Behavior و Conversion.
برای این منظور ما متریک اصلی گزارشگیری از این بخش را روی Ecommerce قرار می دهیم. با این کار جدول گزارشگیری این بخش بطور کامل تغییر می کند.
سپس برای اینکه کمترین نرخ تبدیل بر اساس وزن را ببینیم ابتدا ستون Ecommerce Conversion Rate را بصورت صعودی Sort میکنیم.
همانطور که می بینید در ستون Browser با عبارت هایی مواجه میشویم که نامفهوم بوده و دارای تعداد اندکی User می باشد. آیا ما میخواهیم سایت خود را برای این تعداد کاربر بهبود دهیم؟ قطعا خیر. پس برای حل این مشکل باید چه کاری انجام دهیم؟
کافی است از بالای جدول گزینه Sort Type را روی Weighted قرار دهیم.
همانطور که می بینید نرخ تبدیل مرورگر کروم در یکسال دارای نرخ تبدیل 0.24% است ولی مرورگر فایرفاکس دارای 0.07%. پس احتمال وجود مشکل در مرورگر فایرفاکس وجود دارد.
برای اطمینان از صحت گفته های خود میتوانیم از نمودار Comparision استفاده کنیم تا نرخ تبدیل هر مرورگر را نسبت به میانگین نرخ تبدیل سایت در مدت یک ماه با یکدیگر مقایسه کنیم.
خب همانطور که می بینید، نه فقط فایرفاکس بلکه حتی مرورگر کروم هم نسبت به میانگین نرخ تبدیل سایت دارای نرخ تبدیل کمتری است. پس باید هر یک از این مرورگرها بطور خاص بررسی شوند.
خلاصه که اگر ما برای این گزارشات وقت بزاریم قطعا می توانیم یک نتیجه ی خیلی خوب نسبت به عملکرد سایتمان بدست بیاوریم.
دیدگاهتان را بنویسید