آشنایی با Property و View در گوگل آنالیتیکس
ویدئویی که در حال مشاهده آن هستید بخشی از دوره ی آموزش گوگل آنالیتیکس در آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی است. برای ثبت نام از لینک مقابل استفاده کنید. رایگان ثبت نام کنید
در مقاله امروز تصمیم داریم یکی دیگر از بخش های دوره آموزش گوگل آنالیتیکس با مفهوم Property و View را برای شما عزیزان معرفی کنیم.
برای درک بهتر و جامع Property و View ابتدا باید با اکوسیستم گوگل آنالیتیکس آشنا شویم. ابتدا اجزاء تشکیل دهنده ی این اکوسیستم را نام می بریم و سپس به توضیح هر یک می پردازیم.
- Google Account
- Google Analytics Account
- Property
- View
حال به توضیح هریک از موارد فوق می پردازیم:
در بالا ترین لایه ی همه ی محصولات گوگل، لایه ای وجود دارد به نام Google Account که با استفاده از آن می توانیم به همه ی محصولات گوگل مثل Google Docs، Google Sheet، Google Adwords، Google Calender و … دسترسی داشته باشیم. برای ساخت حساب کاربری در گوگل، ابتدا باید وارد آدرس accounts.google.com شویم و سپس در آن ثبت نام کنیم. آیدی که برای این حساب کاربری اینتخاب می کنید نیز همان آدرس Gmail شما است.
در یک لایه پایین تر بعد از Google Account ما لایه ی Google Analytics Account را داریم. اینجا جایی است که ما با استفاده از حساب کاربری خودمان در گوگل در گوگل آنالیتیکس ثبت نام می کنیم تا از این محصول گوگل استفاده کنیم. در اینجا گوگل آنالیتیک یک حساب کاربری مخصوص به خودمان را ساخته و به ما تحویل می دهد تا با استفاده از آن بتوانیم Property ها و View هاس خود را مدیریت کنیم. در نظر داشته باشید که با یک حساب کاربری گوگل ما حداکثر مجاز به افزودن 100 Google Analytics Account هستیم.
در یک لایه پایین تر بعد از حساب کاربری گوگل آنالیتیکس، ما با Property روبرو میشویم. جایی که در آن میتوانیم سایت و یا اپلیکیشن خود را که میخواهیم گوگل آنالیتیکس وقایعی که در آن اتفاق می افتد را ردیابی کند، اضافه کنیم. بعد از ثبت سایت و یا اپلیکیشن، گوگل آنالیتیکس یک کد ردیابی که کد جاوا اسکریپت هست را در اختیار ما قرار میدهد و ما باید آن قطعه کد را که فقط مخصوص همان سایت یا اپلیکیشن است را در هدر سایت و یا اپلیکیشن قرار دهیم. بعد از قرار دادن این کد در سایت تمامی وقایعی که در سایتتان اتفاق می افتد ردیابی شده و پس از پردازش اطلاعات گزارشات آن در اختیار شما قرار می گیرد. در نظر داشته باشید که با یک حساب کاربری گوگل آنالیتیکس ما حداکثر مجاز به افزودن 50 سایت و اپلیکیشن (Property) هستیم.
بعد از لایه Property ما به آخرین لایه از این اکوسیستم یعتی View خواهیم رسید. جایی که در آن اطلاعات ردیابی شده بطور منظم دسته بندی شده و به ما نمایش داده می شود. در این لایه ما میتوانیم گزارشات را مشاهده کرده و بر روی داده ها فیلترهایی را اعمال کنیم تا آنطور که میخواهیم از گوگل آنالیتیکس گزارش دریافت کنیم. باید توجه داشته باشید که در یک Property ما حداکثر مجاز به افزودن 25 Property هستیم.
برای مشاهده فیلم های دوره آموزش گوگل ادوردز می توانید به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید