بهترین شرکت های هاستینگ خارجی در سال 2023
عناوین مطالب
Toggleهاست، به عنوان بخشی از سرور، یکی از مهم ترین نقش ها را در ذخیره و پردازش اطلاعات، امنیت و سرعت سایت دارد. هر سایت باید یک هاست قوی، با پشتیبانی خوب، امنیت زیاد، و پهنای باند بالا داشته باشد تا بتواند در دسترس کاربران قرار گرفته و به درستی عمل کند. همچنین، تاثیر هاست بر سئو قابل چشم پوشی نبوده و تمام این موارد انتخاب هاست درست را به امری مهم تبدیل می کنند.
انتخاب یک هاست رایگان می تواند برای کسب و کارهای کوچک و جدید تا مدتی مناسب باشد، اما برای سایت ها فروشگاهی و بزرگ به هیچ عنوان گزینه مناسبی نیست. اختلاف عقیده زیادی میان انتخاب شرکت هاستینگ خارجی و ایرانی وجود دارد، اما در نهایت انتخاب نوع هاست و شرکت ارائه دهنده آن کاملا بستگی به ماهیت سایت شما و نیازهای آن دارد.
در ادامه، لیستی از بهترین هاست های خارجی را ارائه می دهیم که می توانید با در نظر گرفتن بودجه و نیازهای خود، بهترین شرکت هاستینگ مناسب سایت خود را انتخاب نمایید.
6 هاست های خارجی برتر
GoDaddy
GoDaddy از بزرگ ترین شرکت های هاستینگ و ثبت دامنه در دنیا است که سرورهای آن دارای به روزترین و سریع ترین سخت افزارها هستند. هاست های این شرکت به شکل اشتراکی و مخصوص وردپرس ارائه شده، از امنیت بالایی برخوردار هستند، و up-time خود را گارانتی می کنند. پهنای باند نامحدود، حافظه بسیار بالا، پشتیبانی 24 ساعته، ارائه گواهی SSL رایگان، و هزینه پایین خدمات آن، این شرکت را به یکی از بهترین انتخاب ها تبدیل می کند.
Bluehost
Bluehost یکی از هاست های توصیه شده توسط وردپرس است. رابط کاربری ساده این هاست و قیمت های مقرون به صرفه آن باعث می شوند تا تبدیل به یکی از بهترین گزینه ها برای افراد تازه کار باشد. این سایت با ارائه ابزارهای آنالیز سئو نیز می تواند کمک بزرگی به سایت کند.
این شرکت علاوه بر ثبت دامنه، انواع هاست های VPS، اختصاصی، اشتراکی، نیمه اشتراکی، ابری، وردپرس، و گواهینامه SSL رایگان را ارائه می دهد. از مهم ترین ویژگی های این شرکت پهنای باند بالا، گارانتی up-time ، سرورهای قوی، ارائه CDN رایگان، نصب خودکار وردپرس، هزینه پایین، پشتیبانی 24 ساعته، و امنیت بالا است.
Hostinger
مقرون به صرفه ترین هاست خارجی، Hostinger است. این شرکت خدمات هاست های خود را به شکل اختصاصی، نیمه اشتراکی، اشتراکی، ابری، و VPS ارائه می دهد و به سرعت و امنیت بالای آن معروف است. از مهم ترین ویژگی های این هاست می توان به پهنای باند نامحدود، کنترل پنل اختصاصی، CDN رایگان، گارانتی up-time، حافظه بالا، گواهی SSL رایگان، پشتیبانی شبانه روزی، و backup هفتگی اشاره کرد.
HostGator
اگر به دنبال یک هاست با کیفیت و ارزان هستید و نمی خواهید هاستی با قابلیت های زیادی خریداری کنید، HostGator گزینه مناسبی برای شما است. این شرکت هاست های خود را به شکل اشتراکی، اختصاصی، VPS، و وردپرس ارائه می دهد. از مهم ترین ویژگی های این هاست ها پهنای باند نامحدود، گارانتی up-time، گواهی SSL رایگان، حجم بالا، سرورهای قوی، پشتیبانی 24 ساعته، backup روزانه، و نصب خودرکار وردپرس است. همچنین، با خرید هاست از این شرکت، 500 دلار اعتبار در Google Ads دریافت می کنید.
InMotion
این شرکت توانسته است در طی سال های متعدد، اعتماد کاربران خود را با ارائه خدمات متنوع با قیمت های مناسب به دست آورد. InMotion پایگاه داده عظیمی داشته و در صورت بروز هر مشکل و یا سردرگمی، سریعا به داد مشتریان خود می رسد. رابط کاریری ساده این هاست استفاده از آن را بسیار آسان می کند. مهم ترین ویژگی های این هاست عبارتند از: پشتیبانی 24 ساعته، ارائه هاست اشتراکی و هاست مخصوص وردپرس، گارانتی up-time، حافظه بالا، پهنای باند نامحدود، گواهی SSL رایگان، امنیت قوی، backup روزانه، نصب خودکار وردپرس، و ارائه پلاگین های premium وردپرس به شکل رایگان.
DreamHost
DreamHost یکی از قدیمی ترین شرکت های هاستینگ خارجی است که یک کنترل پنل سفارشی و اختصاصی را در دسترس کاربران خود قرار می دهد. این شرکت هاست های خود را به شکل اشتراکی، هاست وردپرس، اختصاصی، و VPS ارائه می دهد. مهم ترین ویژگی های این هاست ها گارانتی up-time، حجم بالا، پهنای باند نامحدود، سرورهای قدرتمند، رابط کاربری آسان، گواهی SSL رایگان، پشتیبانی 24 ساعته، backup روزانه و قیمت مقرون به صرفه خدمات آن ها است.
جمع بندی
هر سایت و کسب و کار اینترنتی به یک هاست احتیاج دارد تا بتواند در دسترس کاربران خود قرار بگیرد. این هاست باید بسته به نیازهای سایت و ماهیت آن انتخاب شود. به عنوان مثال، یک وبلاگ به هاست ضعیف تری نسبت به یک سایت فروشگاهی با ترافیک بالا احتیاج دارد. شرکت های هاستینگ ایرانی و خارجی زیادی وجود دارد که این خدمات را به شکل های گوناگون ارائه می کنند. در این مقاله به معرفی بهترین هاست های خارجی در سال 2023 پرداختیم. امیدواریم که برای شما مفید بوده باشد.
6 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Hetzner بهترین سایت هاستینگ هستش و تمام هاست های داخلی از اون سرور میگیرن اونقت توی لیست نیاوردید ؟!!!!!!!!!!
ممنون بابت پبشنهادتون؛ با بررسی های بیشتر حتما در آپدیت بعدی موارد مختلف دیگری رو به مقاله اضافه خواهیم کرد.
خیلی ممنون از توضیحاتتون
سلام. خوشحالیم که براتون مفید بوده.
من بین بلوهاست و هاستینگر موندم و واقع نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. شما کدوم رو پیشنهاد می کنین؟
سلام وقت بخیر. دو فاکتور رو بررسی کنین. اگر بحث بودجه براتون مطرحه بهتره که سراغ بلوهاست برین. اما اگر نه، هاستینگر به خاطر بکاپ گیری که انجام میده گزینه خیلی امن تری هست.