بالا آمدن در صفحه اول گوگل | خدمات + آموزش کامل
اهمیت رسیدن و باقی ماندن در صفحه اول گوگل بر هیچ کسی پوشیده نیست. اگر می خواهید چشم انداز وب سایت و کسب و کارتان به کلی تغییر کند و شاهد افزایش ورودی و ترافیک بیش تر از طریق موتورهای جست و جو و به خصوص گوگل باشید باید یکی از اولویت های اصلی شما قرار گرفتن در صفحه اول گوگل باشد.
برای اطلاع از هزینه آمدن به صفحه اول گوگل و آموزش کامل تکنیکهای آن روی دکمههای زیر کلیک کنید:
چرا بالا آمدن سایت در صفحه اول گوگل مهم است؟
شاید این سوال هم برای شما پیش بیاید که اصلا چرا اینقدر صفحه اول گوگل و حضور داشتن در آن مهم است. در پاسخ باید گفت که طبق تحقیقات و بررسی های انجام شده، کاربران، عموما فقط همان نتایج صفحه ی اول را بررسی و بازدید می کنند.
پس اگر شما صفحه و محتوای مهمی داشته باشید اما در رتبه و جایگاه های نخست گوگل نباشید، احتمال اینکه دیده بشوید و کاربران به شما دسترسی داشته باشند بسیار اندک است. آیا بدون کاربران کافی و مخاطبان هدف، کسب و کار و سایت شما می تواند مدت زیادی دوام بیاورد؟
کاملا واضح است که خیر. چون کاربران شما را نمی بینند، روی سایت تان کلیک نمی کنند و در آخر مقدار بسیار زیادی از ترافیک طبیعی و ارگانیک را از دست خواهید داد. پس می توان گفت برای تمامی کسب و کارهای آنلاین قرار گرفتن در صفحه اول گوگل از نان شب هم واجب تر است.
ما در ویکی دمی با ارائه انواع خدمات حرفهای سئو در زمینههای مختلف، تلاش میکنیم تا وبسایت شما را به رتبههای برتر این موتور جستجوی قدرتمند برسانیم تا بتوانید کسب و کار خودتان را رونق بخشید.
ویکی دمی همواره ادعا کرده برای اطلاع از اصالت کاری ما و همچنین صداقت و تعهد در انواع مختلف خدمات سئو تخصصی و حرفهای، به طور مستقیم میتوانید با مشتریان ما در ارتباط باشید. برای راحتی شما، در زیر میتوانید فایل صوتی مدیرعاملان و اشخاصی که برای سئو سایت با آنها در ارتباط بودهایم، بشنوید.
دانشگاه جندی شاپور اهواز
جناب آقای بیرانوند – کارشناس IT مجموعه
شرکت گشتا صنعت اصفهان
جناب آقای جوانمرد – مدیر عامل مجموعه
شرکت خدمات تعمیرات آریا بهکار
جناب آقای ذنوبی- مدیر عامل مجموعه
شرکت محصولات دندانپزشکی آوا دنتال
جناب آقای حاتمی – مدیر عامل مجموعه
شرکت بسته بندی کاروپک
جناب آقای محمد جوانمرد – مدیر عامل مجموعه
شرکت ویکی دمی تاکنون توانسته سایت های مطرح زیادی را به صفحه اول گوگل بیاورد و رضایت مشتریان خود را جلب کند. علاوه بر این، هزینه بسیار کمی را به ازای این کار دریافت می کند و همین موجب شده طرفداران زیادی داشته باشد. اگر می خواهید یک متخصص حرفه ای کنارتان باشد حتما وارد صفحه سئو تضمینی ویکی دمی شوید تا اطلاعات کاملی را در این خصوص بگیرید. نمودارهای زیر میزان رشد برخی از پروزههای ما را بعد از گذشت 6 ماه نشان میدهد. تمام این سایتها در صفحه اول گوگل قرار گرفتهاند.
شرکت ویکی دمی تاکنون توانسته سایت های مطرح زیادی را به صفحه اول گوگل بیاورد و رضایت مشتریان خود را جلب کند. علاوه بر این، هزینه بسیار کمی را به ازای این کار دریافت می کند و همین موجب شده طرفداران زیادی داشته باشد. اگر می خواهید یک متخصص حرفه ای کنارتان باشد حتما وارد صفحه سئو تضمینی ویکی دمی شوید تا اطلاعات کاملی را در این خصوص بگیرید. نمودارهای زیر میزان رشد برخی از پروزههای ما را بعد از گذشت 6 ماه نشان میدهد. تمام این سایتها در صفحه اول گوگل قرار گرفتهاند.
بخش اول: هزینه آمدن به صفحه اول گوگل
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل
فکر میکنید قرار گرفتن در صفحه اول گوگل چقدر سخت باشد؟ میدانید نمایش صفحات خدماتی شما در لینکهای برتر گوگل میتواند چه پیشرفتی به کسب و کار شما دهد؟ کاری که گوگل با زندگیهای ما کرد، تا ابد تکرار نخواهد شد! اما چرا از این موقعیت برای پیشرفت خودتان بهره نمیبرید؟!
با توجه به اینکه رسیدن به صفحه اول گوگل کار راحتی نیست و به دانش، تخصص و همچنین صبر بالایی نیاز دارد، وجود یک تیم کاربلد و با تجربه به شما کمک می کند سریع تر به نتیجه برسید. این تیم از لحظه شروع تا پایان کار در کنار شماست و با تجربه ای که دارد کارها را به گونه ای انجام می دهد که بدون هیچ نگرانی ماه به ماه بهبود سئوی سایت تان را ببینید تا اینکه دقیقا در زمان مشخص شده به صفحه اول راه پیدا کنید.
همچنین، اگر تمایل داشته باشید خودتان دست به کار شوید و بهینه سازی ها و تکنیک های لازم را برای رسیدن به صفحه اول گوگل انجام دهید، می توانید در ادامه ی این آموزش با ویکی دمی همراه باشید و با رعایت و انجام نکات گفته شده تا حد زیادی به هدف خود نزدیک شوید.
هزینه آمدن به صفحه اول گوگل
اول از همه باید بگوییم که در ویکی دمی هر پلن، پکیج یا خدمات سئویی را که انتخاب کنید، به صفحه اول گوگل میرسید. اینجا تنها نکتهای که اهمیت دارد این است که میخواهید چه زمانی به این هدف برسید و البته سایت شما چقدر زمان نیاز دارد تا به لینکهای برتر برسد.
پس اولین کاری که باید بکنید این است که با کارشناسان ما تماس بگیرید و طرح کلی و اهداف خود را برای او بیان کنید. سپس کارشناس ویکی دمی با شما یک جلسه میگذارد تا شرایط را بهتر و تخصصیتر بررسی کند.
در نهایت با همفکری مشورت و هدف گذاری بلند مدت و کوتاه مدت، شما میتوانید خدمات مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
خیلی از کاربران برایشان سوال میشود که چقدر باید هزینه برای آمدن به صفحه اول گوگل بپردازند و این هزینه تا کی باید پرداخت شود؟! در پاسخ به این سوال باید گفت این مبلغ بستگی به حوزه کسب و کار، میزان رقابت و تعداد کلمات کلیدی شما دارد. هر چه رقابت بیش تر باشد، طبیعتا هزینه بیشتری هم میطلبد.
به صورت کلی، در ویکی دمی این هزینه از 10 میلیون تومان شروع میشود و تمامی کارها از صفر تا صد با خود تیم است. در موعد مقرر به شما قول داده میشود که سایتتان به ازای تمامی کلمات کلیدی به اولین صفحه گوگل بیاید و میزان فروش و کلیک تان به طور چشم گیری افزایش یابد.
مزایای حضور در صفحه اول گوگل
گوگل در این سالها توانسته تا درصد بسیار بالایی از تمام ورودیهای آنلاین را به خود اختصاص دهد و هر کسی با هر ملیتی که داشته باشد، در هر کجای جهان میتواند در کوتاهترین زمان ممکن به تمام اطلاعات موجود در این شبکه بزرگ اینترنتی دست پیدا کند.
حالا تصور کنید شما یک خدماتی ارائه میدهید(هر خدماتی میتواند باشد؛ از فروش محصولات مختلف تا کلاسهای آموزشی حضوری و سمینارها و وبینارها) و اتفاقا در کار خودتان هم خبره هستید اما فقط مردم شهر خودتان شما را میشناسند و کسب درآمد به همان افراد محدود خواهد شد.
اما زمانی که در صفحه اول گوگل ظاهر شوید، تمام افراد فارسی زبان جهان میتوانند به خدمات شما دسترسی داشته باشند. پس یک ریاضی ساده است! میتوانید در طول زمانی که به صفحه اول گوگل رسیدهاید، مشاهده کنید جامعه آماری افرادی که از شما خدمات دریافت میکنند دهها برابر شده است.
پس میتوان با جرات گفت زمانی که به صفحه اول گوگل برسید، نقطه عطف کسب و کار شما خواهد بود.
با قرار گرفتن در صفحه اول گوگل تازه جنگ شروع می شود!
رسیدن به صفحه ی اول گوگل تازه شروع جنگ واقعی است و بعد از آن جدال اصلی برای کسب رتبه های یک تا پنج است. برای همین ابدا نباید فکر کنید که بعد از قرار گرفتن در صفحه ی اول گوگل کار تمام است و هنگام جشن گرفتن می باشد.
وقتی به صفحه ی اول گوگل می رسید پا در عرصه ی رقابت واقعی و سنگین می گذارید چرا که تا قبل از آن با وب سایت هایی رقابت می کردید که خیلی قوی نبوده و چالش و مشکل بزرگی به حساب نمی آمدند. اما بعد از آن باید وب سایت هایی جدال کنید که بسیار قوی بوده و دانش و مهارت کافی را در اختیار دارند.
با توجه به اینکه این مرحله از کار بسیار دشوار بوده و واقعا به تخصص و درک عمیقی از سئو احتیاج دارد و اگر اشتباهاتی در این فرآیند ها رخ دهد ممکن است دیگر حتی شانس رسیدن به این رتبه ها را هم از دست بدهید، تیم حرفه ای ویکی دمی آماده است تا با ارائه ی قوی ترین خدمات سئو سایت مانند مشاوره، آنالیز سئو، خرید بک لینک، تدوین استراتژی و … در این بخش از کار یا قسمت های دیگر همواره پشتیبان شما و وب سایتان باشد.
خدمات ویکی دمی برای آمدن به صفحه اول گوگل
ویکی دمی با افتخار در طول این سالها توانسته تمام سایتها و پروژههایی که در دست داشته، در مدت زمان مقرر به صفحه اول گوگل برساند؛ به عنوان عضوی از این مجموعه، همه افراد ویکی دمی با تعهد، نظم، شوق، اراده، صداقت و دقت تمام وظایف خود را به نحو احسن انجام میدهند تا مجددا در پروژه به نتیجه برسیم.
البته پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع خدمات سئو تخصصی و هزینههای آنها و یا هر چیزی که به آن نیاز دارید، در صفحات مربوط به خودشان مشاهده کنید.
مراحل درخواست خدمات صفحه 1 گوگل به صورت زیر است:
- تماس با تیم ویکی دمی و مکالمه با کارشناس مربوطه
- معرفی کسب و کار خودتان و چیزی که در نظر دارید به آن برسید
- برگزاری یک جلسه حضوری، تلفنی یا آنلاین
- آنالیز همه جانبه(آنالیز سایت، حوزه کاری، رقبا، کلمات کلیدی)
- تعیین اهداف و برآورد هزینه
- ارائه گزارش ماهانه برای اطمینان از پیشرفت
بخش دوم: چگونه در صفحه اول گوگل باشیم؟
صفحه اول گوگل چیست؟
صفحه اول گوگل چیست؟ تصور کنید در میان انبوهی از جمعیت، ناگهان فریاد زده می شود که “برنده فلان جایزه ارزشمند، شما هستید!” هیجان وصف ناپذیری تمام وجودتان را فرا می گیرد و ناخودآگاه به دنبال منبع این صدا می گردید. در دنیای دیجیتال، صفحه اول گوگل حکم همان فریاد را دارد. جایی که مخاطبان مشتاق، به دنبال گنجینه های اطلاعاتی می گردند و وب سایت هایی که در صدر نتایج جستجو قرار می گیرند، برندگان این رقابت نفسگیر لقب می گیرند.
حالا ما در انی مقاله قصد داریم دقیقا در مورد همین موضوع مهم صحبت کنیم و بگوییم چطور میتوان در سال 2024 در صفحه اول گوگل قرار گرفت.
اما صفحه اول گوگل دقیقاً چیست؟
این صفحه، دروازه ورود به دنیای دیده شدن و شناخته شدن است. فهرستی از ده لینک برتر که گوگل بر اساس الگوریتم های پیچیده و دقیق خود، مرتبط ترین و باکیفیت ترین نتایج را برای هر جستجو به کاربران نمایش می دهد.
تمام تلاشها و هزینههای مدیران کسب و کار برای این است که بتوانند با آوردن سایت در صفحه اول گوگل از رقبای خود پیشی گرفته و نقطه عطفی در موفقیت بیزینسی خود ایجاد کنند.
دلیل اهمیت این جایگاه کاملا مشخص است!
چرا حضور در صفحه اول گوگل تا این حد اهمیت دارد؟
تصور کنید وب سایت شما در صدر نتایج جستجوی یک کلمه کلیدی پرطرفدار قرار بگیرد. سیل عظیمی از کاربران مشتاق، به سمت وب سایت شما روانه می شوند و این ترافیک انفجاری می تواند منجر به افزایش فروش، معرفی برند و ارتقای اعتبار شما شود.
قرار گرفتن در صفحه اول گوگل، به منزله دریافت مهر تایید از این غول دنیای جستجو است. کاربران به وب سایت هایی که در این جایگاه قرار دارند، بیشتر اعتماد می کنند و آنها را به عنوان منابعی موثق و معتبر می شناسند.
چطور در 2024 رتبه 1 گوگل را بگیریم؟
در این مقاله می خواهیم به شما یاد دهیم که چگونه می توان در کوتاه ترین زمان ممکن می توان رتبه 1 گوگل را دریافت کرد. در واقع این مقاله یک راهنمای گام به گام است تا شما یاد بگیرید به صورت جامع چطور یک صفحه را در سایت خودتان با کلمات کلیدی مرتبط و مختلف در لینک 1 بیاورید.
این روند همان چیزی است که ما در ویکی دمی برای بالا آمدن در برخی کلمات مانند “هزینه سئو” انجام دادیم و مدت های زیادی است که در آنجا مانده ایم!
حال که درباره ی اهمیت این موضوع که حضور و وجود داشتن در صفحه ی اول گوگل چقدر اهمیت دارد صحبت کردیم، وقت آن رسیده که بهترین استراتژی ها و تکنیک ها را برای تحقق این مهم بررسی کنیم. همانطور که بالاتر هم گفته شد این کار بسیار دشوار و تخصصی بوده اما در عین حال امکان پذیر نیز هست.
برای اطلاع از این آموزش گام به گام و عالی با ما همراه باشید.
1. محتوای شما باید با بالاترین درصد ممکن قابل اجرا باشد
برای اینکه در مورد مرحله اول صحبت کنم، یک پیش نیاز لازم دارید. چند سال پیش گوگل الگوریتمی با عنوان “RankBrain” را معرفی کرد؛ الگوریتم رنک برین برای بررسی رفتار کاربر در صفحات مختلف کدنویسی شد؛ به این معنی که اگر لینک شما در صفحه نتایج ظاهر شد و کاربران روی آن کلیک کنند و در نهایت با ورود به صفحه شما، بازخورد خوبی نسبت به آن داشته باشند، گوگل رتبه صفحه سایت شما را ارتقا خواهد داد.
حالا این چه ربطی به موضوع ما دارد؟
گرفتن رتبه 1 برای مدت زمان نسبتا طولانی در عبارت پر رقابتی مانند “هزینه سئو” کار راحتی نیست و رقبای قدری در این زمینه هستند که می توانند جایگاه شما را تصاحب کنند. چیزی که مهم بوده این است که کاربران زیادی در این مدت روی لینک سایت ما کلیک کرده و وارد سایت شده اند.
در چنین حالتی باید به این توجه کنید که چگونه می توان کاربر را در صفحه نگه داشت و او دقیقا از سرچ کردن چنین عبارتی، نیاز به چه چیزی دارد؟ کاربری که در گوگل عبارت “تعرفه سئو” را سرچ می کند، نمی خواهد چیزی در مورد “آموزش سئو” و یا موارد دیگر بداند و تنها می خواهد در مورد هزینه نهایی انجام سئو سایت خود مطلع شود.
پس محتوا و طراحی صفحه خود را بر این اساس بهینه کنید. جدول هزینه ها را جایی از صفحه قرار دهید که کاربر بتواند به سرعت به آن دسترسی داشته باشد؛ یا اینکه در مورد تعرفه هایی که عنوان کرده اید، توضیح دهید.
صفحه های خدماتی، مانند ویترین مغازه اند. اگر ویترین را خوب بچینید، مشتری وارد مغازه شما می شود!
مثال دیگری که در این رابطه می توانم بزنم، این است که در ماه های اخیر ما مشاهده کرده ایم مقاله هایی که مقدمه های خوبی ندارند، به رتبه های پایین(و خیلی پایین) سقوط کرده اند. البته در وهله اول نمی دانستیم این موضوع به چه دلیل اتفاق افتاد. چون بدنه محتوای ما بسیار تخصصی و کامل و جامع، موضوع را پوشش می داد. اما با بررسی های زیاد به این نتیجه رسیدیم که مقدمه ما مشکل دارد.
با این آنالیز، متوجه شدیم که در مقدمه هر محتوایی که منتشر می کنیم، به طور خلاصه در مورد موضوع مورد نظر یک توضیح جذاب بدهیم تا کاربر در صفحه ما مانده و برای خواندن ادامه مطلب هیجان زده باشد.
بدین ترتیب رقبای ما با اینکه می توانند بک لینک بیشتر یا محتوای قوی تری داشته باشند، در لینک های 2 و 3 و پایین تر قرار دارند؛ چرا؟ چون کاربران در این مدت ویکی دمی را دوست داشتند!
2. برای دریافت رتبه 1 گوگل از فرمول OPP استفاده کنید
با این مور شروع می کنم: ما در خرداد 1402، یعنی چیزی حدود 2.5 سال پیش یک مقاله برای “سایت کاهش حجم عکس” منتشر کردیم. این مقاله مدت زیادی است که در لینک 1 گوگل نشسته و همچنان ترافیک ارگانیک زیادی به سایت ما منتقل می کند. چرا؟
ویکی دمی یک سایت برای خدمات تخصصی سئو طراحی سایت است و این موضوع هیچ ربطی به این 2 مورد ندارد! خب موارد زیر دلیل بالا ماندن این محتوا شده:
- این محتوا، یک محتوای EverGreen است.
- کاملترین لیست از سایت های ایرانی و خارجی برای ارائه خدمات به کاربر در این مقاله گردآوری شده است.
- در هر آپدیت، لیست سایت ها کامل تر شده است.
- کاربران بازخورد بسیار خوبی به این مقاله داشته اند.
- مهمترین عامل هم این بود نرخ پرش در این مقاله تا حد زیادی پایین بود.
نرخ پرش چیست؟ یک فاکتور برای بررسی این است که کاربر بعد از ورود به صفحه ای در سایت شما بعد از چه مدتی از صفحه خارج شده است. فرمول OPP نیز به همین موضوع ارتباط دارد. نحوه کار این فرمول به صورت زیر است:
- اول، شما نتیجه موضوع را دارید. مقدمه خود را با نتیجه ای که خواننده شما می خواهد شروع کنید. به عنوان مثال، کسی که به دنبال “هزینه سئو” است چه می خواهد؟ جزئیات هزینه های سئو. بنابراین ما مقدمه خود را با آن شروع کردیم. یک ویدیو برای توضیحات تکمیلی. ویدیویی که فقط 3 دقیقه وقت شما را می گیرد اما مانند یک جلسه با متخصص برای دانستن فاکتورهای مورد نیاز است.
- اکنون که آنها را با نتیجه گیر کرده اید، نوبت به اثبات رسیده است. اینجا جایی است که شما ثابت می کنید که می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنید. برای مثال ما خدماتی که ارائه داده و نتایجی که دریافت کرده ایم را در قالب تصاویر آنالیزی در صفحه قرار داده ایم و در ادامه در مورد پروژه های خود صحبت کردیم؛ با این کار سطح اعتماد کاربر نیز زیاد می شود.
- در نهایت، مقدمه خود را با پیش نمایش کامل کنید. این آسان است؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که محتوا را برای خوانندگان پیشنمایش کنید.
3. در استفاده از لینک های خارجی سخاوتمند باشید!
همانطور که در بخش های قبلی هم اشاره کردیم، مقاله “آموزش ساخت سایت مپ” در ویکی دمی را نگاه کنید. این مقاله نیز مدت زیادی است که در لینک 1 گوگل قرار گرفته و اگر محتوا را بخوانید متوجه می شوید چندین لینک خارجی در آن وجود دارد. بسیاری از سئوکاران تصور می کنند قرار دادن لینک خارجی در محتوا می تواند مضر باشد و رتبه را کاهش دهد.
اما اینطور نیست! حداقل ما چنین چیزی را برداشت نکردیم.
البته که برای انجام این کار باید به نکات مهمی توجه کنید که عبارت اند از:
- برای لینک دادن به سایت های خارجی حتما توجه کنید که سایت مقصد معتبر است.
- بهتر است در مقاله های مربوط به کلمات کلیدی اصلی و پر رقابت، لینک خارجی ندهید.
- از لینک های خارجی زمانی استفاده کنید که می خواهید یک مطلب مهم را آموزش داده و قصد کمک به کاربر را دارید.
4. لینک های داخلی، مهمترین عامل برای انتقال به رتبه 1 گوگل
قطعا در مورد اهمیت لینک سازی داخلی چیزهای زیادی شنیده اید و می دانید یک استراتژی درست برای لینک سازی داخلی تا چه اندازه می تواند در رتبه صفحات سایت شما تاثیرگذار باشد.
چند وقت پیش در یکی از پروژه ها با چنین موضوعی روبرو شدیم. سایت تکمیل شده و مشکل محتوایی و فنی نداشت اما به یک باره رتبه های آن سقوط کرد. قطعا این مورد چالش بزرگی برای ما بود. می دانستیم مشکل از لینک سازی داخلی است اما نمی خواستیم روند اصلاح آن غیر طبیعی و سریع باشد.
کاری که کردیم این بود که اصلاح لینک سازی داخلی را شروع کردیم و کمی به آن بخشیدیم. با این کار ربات های گوگل توانستند ارزش صفحات مهم را بفهمند و البته گیج هم نشوند. در نهایت مجددا توانستیم به رتبه های برتر برسیم.
با لینک سازی داخلی به گوگل می فهمانید که این صفحه ای که تعداد زیادی لینک خورده، مهم است و چون محتوای غنی ای هم دارد، باید به آن رتبه دهی!
5. استفاده از رسانه های بصری در صفحات
طبق مطالعه ای که دانشگاه Sheffield انجام داد، کاربران زمانی که وارد سایت شما می شوند ابتدا به طراحی صفحه توجه می کنند و سپس به محتوا اهمیت می دهند. برای مطالعه این مقاله روی لینک زیر کلیک کنید:
https://www.researchgate.net/publication/221516871_Trust_and_mistrust_of_online_health_sites
بنابراین اگر محتوای شما یک دیوار متنی غولپیکر و زشت است، کاربران گوگل فوراً از صفحه خارج می شوند؛ هر چقدر هم که متن تخصصی و کامل باشد! پس نتیجه می گیریم محتوای شما باید حاوی موارد زیر باشد:
- تصاویر
- نمودار
- تجسم ها
- اینفوگرافیک
- فیلم ها
- آزمون ها
در این صورت کاربر با محتوا ارتباط گرفته و آن را می خواند. اصلا تجربه ثابت کرده توضیح دادن یک موضوع با اسکرین شات یا ویدیو یا نمودار می تواند تا حد زیادی فهم مطلب را بالاتر و آن را راحت تر کند.
البته منظورمان این نیست که دیوانه وار در یک محتوای 1500 کلمه ای، 25 تا تصویر قرار دهید! مطالعه عوامل رتبهبندی موتورهای جستجو نشان داده که محتوای دارای یک تصویر بالاتر از صفحاتی است که از یک تصویر استفاده نکردهاند.
6. بالا بردن نرخ CTR با نوشتن تایتل تگ جذاب
هدف این است که کاربر روی لینک شما که در صفحه نتایج جستجو ظاهر شده، کلیک کند. شما روی کدام مورد کلیک می کنید؟
- آموزش گام به گام ساخت سایت مپ + فیلم آموزشی
- آموزش ساخت سایت مپ
انتخاب کنید! این به عنوان نرخ کلیک ارگانیک (CTR) شناخته می شود. که یک عامل رتبه بندی SEO است و هر روز هم اهمیت بیشتری پیدا می کند. بنابراین اگر سایت خود را برای CTR بهینه نمی کنید، ترافیک ارگانیک زیادی را از دست می دهید.
برای بهینه کردن تگ تایتل و اینکه بدانید اصلا “تایتل چیست” می توانید مقاله های ما را مطالعه کنید. اتفاقا مثال خوبی برای همین موضوع بود. خود مقاله ویکی دمی مربوط به تایتل تگ را ببینید:
ما برای نوشتن تایتل آن از عدد استفاده کردیم و همچنین کلمه تکنیک توانسته کاربران زیادی را به آن جذب کند.
7. سئوی معنایی، مسئله ای پراهمیت در آینده سئو
می توانید مقاله هایی که در بخش های قبلی برای مثال قرار دادیم، مشاهده کنید. ما در ویکی دمی یک قانون داریم: “keyword stuffing نکنید!”
دوره خنگ بودن ربات های گوگل و این کارها برای دریافت لینک بالاتر گذشته. نکنید عزیزان! یک نگاه به مقاله هایی که رتبه های بالا دارند بیندازید! شاید در طول یک محتوای 3000 کلمه ای، نهایتا 15 بار کلمه کلیدی به کار رفته اما در جای درست خودش. همان جایی که باید باشد. فقط برای اینکه در حین ایندکس شدن گوگل بفهمد موضوع صحبت ان محتوا چیست. همین و بس!
و برای اینکه به آنها کمک کنم محتوای من را بهتر درک کنند، آن را برای SEO Semantic یا همان سئوی معنایی بهینه می کنم. این به آن اندازه که به نظر می رسد پیچیده نیست. سئوی معنایی به سادگی به این معنی است که گوگل اکنون سعی می کند موضوع صفحه شما را درک کند و نه فقط کلمات کلیدی را. انصافا هم خوب عمل کرده!
و برای استفاده از سئوی معنایی، تنها کاری که باید انجام دهید این است که کلمات و عبارات مرتبط را در محتوای خود پخش کنید. این کلمات و عبارات مرتبط به گوگل کمک می کنند تا موضوع محتوای شما را درک کند.
به عنوان مثال، فرض کنید شما یک پست در مورد “الگوریتم های گوگل” نوشته اید. و کلمه کلیدی اصلی شما برای آن پست این است: “الگوریتم های گوگل”.
شما فقط باید آن کلمه کلیدی – و کلمات کلیدی مرتبط – را در گوگل جستجو کنید. سپس، عبارت «جستجوهای مرتبط» را در پایین صفحه اول بررسی کنید. در نهایت، آن کلمات و عبارات را به محتوای خود اضافه کنید. همچنین می توانید از Google Suggest استفاده کنید. کلمه کلیدی خود را در گوگل وارد کنید و ببینید گوگل چه چیزی را به شما پیشنهاد می کند.
8. سعی کنید برای وبلاگ خود کامنت جمع کنید
آیا نظرات به رتبه بهتر محتوای شما در گوگل کمک می کند؟ قطعا! در واقع، این حرف خود گوگل است که نظرات می توانند تا حد زیادی به رتبه بندی کمک کنند.
اما سوال اصلی این است:
چگونه می توانید مردم را وادار کنید که واقعاً در مورد پست های وبلاگ شما نظر دهند؟ در اینجا دو نکته وجود دارد که عالی عمل می کنند.
- ابتدا به تک تک نظرات پاسخ دهید؛ برای اینکه به مردم نشان دهم که به برداشت آنها احترام می گذارم، تقریباً به هر نظری که وارد می شود پاسخ می دهم. اصلا من یک زمانی در طول هفته برای جواب دادن کامنت ها اختصاص داده ام تا بتوانم به طور کامل به نظرات کاربران پاسخ دهم. هر کسی که پست من را می خواند، متوجه می شود که نظرات و کامنت ها خوانده شده می خوانم و پاسخ داده می شوند. همین مورد باعث می شود آنها نیز نظر بیشتری بگذارند. در نتیجه با گذشت زمان، گوگل می بیند که محتوای من فقط یک صفحه ثابت نیست، بلکه یک انجمن فعال است . بنابراین رتبه آن را بالاتر می برند.
گفته میشود، سختترین قسمت معمولاً این است که با چند کامنت اول، توپ را در دست بگیرید.
- بخش “نتیجه گیری” محتوای خود را به عنوان call to action در نظر بگیرید. صادق باشیم: نتیجه گیری اکثر مردم خلاصه های خسته کننده ای از پست هایشان است! آنها چیزهایی از این قبیل می گویند: “خب فهمیدیم که n راه برای فلان موضوع داریم …” و تمام! چنین نتیجهگیری نمی تواند کاربر را برای کامنت گذاشتن و نظر دادن تحریک کند. در عوض، من توصیه میکنم کل نتیجهگیریتان را یک فراخوان برای اقدامی کنید که مردم را تشویق به اظهار نظر کند. جملاتی مثل “نظر شما در مورد ….. چیست؟” و یا “از نظر شما چه روش های دیگری برای …. وجود دارد که ما در این مقاله ننوشته ایم” و از این قبیل می تواند به عنوان CTA عمل کند.
9. محتوای خود را قبل از انتشار تبلیغ کنید
این آخرین موردی است که می تواند به شما کمک کند تا رتبه 1 گوگل را تصاحب کنید. قبل از اینکه یک محتوا را منتشر کنید، دانه بپاشید! یعنی به کاربران اعلام کنید که “آهاااای به گوش باشد که بهترین محتوا در مورد فلان موضوع در فلان روز و فلان ساعت در ویکی دمی منتشر می شود!” باورتان نمی شود چه بازخوردی خواهید گرفت!
البته در ابتدای مقاله هم به این موضوع اشاره کردیم که می خواهیم رتبه گرفتن در یک کلمه کلیدی اصلی را به شما آموزش دهیم. بنابراین لزومی ندارد برای محتواهای ساده و کوتاه چنین سروصدایی به پا کنید!
پس:
اگر امروز می خواهید در گوگل رتبه بندی کنید، باید هر محتوایی را که منتشر می کنید به صورت استراتژیک تبلیغ کنید.
بسیاری از افراد زمانی که اولین وبسایت خود را راهاندازی می کنند، فقط شروع به انتشار یک سری محتوا منتشر می کنند و به بهترینها امیدوار هستند.
Brian Dean در Backlinko به این روند “رویکرد انتشار و دعا” می گوید!
می دانستید سایت های دارای وردپرس به تنهایی هر ماه 70 میلیون پست جدید منتشر می کنند؟! آنجا بود که متوجه شدیم شانس برجسته شدن محتوا بدون هیچ تبلیغی مانند برنده شدن در لاتاری است. بنابراین فکر تبلیغ کردن محتواهای مهم سایت به ذهنمان رسید.
روند به این صورت است:
- ابتدا افرادی را پیدا کنید که به طور قانونی به موضوع پست شما علاقه مند هستند. به عنوان مثال، برای محتوای خود، افرادی را پیدا کردم که در مورد ایجاد یک لیست ایمیل نوشتند. یا افرادی که مطالبی را در مورد آن موضوع به اشتراک گذاشته بودند. با جستجو در گوگل می توانید این افراد را پیدا کنید.
- سپس می خواهید به این افراد ایمیل بزنید تا ببینید آیا علاقه مند به خواندن محتوای شما هستند یا خیر. می بینید، وقتی اکثر مردم محتوای خود را تبلیغ می کنند، بسیار سختگیر هستند. اولین ایمیل شما میزان علاقه افراد به محتوای شما را می سنجد. به این ترتیب شما محتوایی را به زور به خورد کسی نمی دهید!
- در نهایت هم این را بگویم که مردم خنگ نیستند! اگر محتوای شما را دوست داشته باشند، آن را به اشتراک خواهند گذاشت. نیازی به پرسیدن هم نیست
مرحله ستاره دنباله دار: آپدیت محتوایی
چرا اسم این مرحله را ستاره دنباله دار گذاشتم؟ چون می توان این گزینه را از موارد دیگر به صورت مجزا حساب کرد و چون مرحله جذاب و البته مهمی است، آن را ستاره دنباله دار نامگذاری کردم!
زمانی که الگوریتم های گوگل هنوز انقدر هوشمند و سریع نبودند، شما کافی بود یک بار در سال برای یک موضوع اصلی وقت بگذارید و یک محتوای عالی بسازید. این محتوا(اگر خوب بود) تا مدت ها رتبه 1 گوگل را تصاحب کرده بود.
اما متوجه شدیم که محتوای قدیمی نه تنها به خوانندگان ما آسیب رساند، بلکه برای سئو نیز بد بود. همچنین هر زمان که شخصی از Google به سایت من میآمد و میدید که مطالب من قدیمی است، به نتایج جستجو برمیگشت تا چیزی را پیدا کند که بهروز باشد.
گاهی اوقات محتوا فقط به یک تصویر جدید نیاز دارد. بنابراین به آن اسکرینشاتهای جدید اضافه کرده و بخشهای خاصی را بازنویسی میکنم تا به روزتر شوند. ما این کار را چند بار در طول یک سال گذشته انجام داده ایم و متوجه شده ایم که این ترفندها و به روزرسانی های کوچک به حفظ رتبه های بلند مدت کمک زیادی می کند.
البته این یک نکته مهم است:
گاهی اوقات یک بتونه کاری ساده مشکل را حل نمی کند و محتوا نیاز به بازنگری کامل دارد.
در نهایت این مقاله امیدوارم از نکات و موضوعات بالا نهایت استفاده را ببرید. این موارد را رعایت کنید و خوشحال می شویم اگر نتیجه کارتان را برای ما کامنت کنید.
موفق باشید!
یک بار دیگر مراحل فنی و عملی رسیدن به رتبه 1 گوگل را با هم بررسی میکنیم:
1- هدف قرار دادن کلمات کلیدی درست
موضوعی که شاید ساده اما بی نهایت مهم می باشد، هدف قرار دادن کلمات کلیدی مرتبط و درست است. از این طریق مشخص می شود که چه صفحات خدماتی، مقالات و محتوایی باید تولید کنید و می شود گفت تا حد زیادی مسیر تقویم محتوایی و اهداف آن برای شما مشخص می شود.
در بسیاری از موارد هدف قرار دادن کلمات کلیدی طولانی یا به اصطلاح long-tail می تواند ایده ی بسیار خوبی باشد و نتایج درخشانی برای شما به همراه آورد. خیلی از مواقع رقابت بر سر کلمات کلیدی طولانی کم تر است و شما بسیار راحت تر می توانید به رتبه و جایگاه های برتر گوگل دست یابید.
طبق بررسی ها و تحقیقات انجام شده آمازون حدود ۵۷ درصد از کل فروش هایش را از طریق تمرکز بر روی عبارات کلیدی طولانی انجام می دهد. در نتیجه، اگر شما بتوانید اطلاعات دقیقی در مورد مسئله مورد نظر کاربران خود در صفحات سایت داشته باشید می توانید عملکرد خوبی در زمینه آوردن سایت به صفحه اول گوگل از خود ارائه کنید.
2- بهینه سازی سرعت سایت
سرعت سایت نیز یکی دیگر از عوامل بسیار تاثیرگذار بر سئو وب سایت است. در کل گوگل اهمیت خاصی برای سئو تکنیکال قائل است و با انجام دادن بهینه سازی های مداوم و مهم می توانید سودای رسیدن به صفحه ی اول گوگل را در سر بپرورانید.
برای اینکه سرعت فعلی وب سایت خود را اندازه بگیرید و نسبت به وضعیت فعلی اقدامات لازم را انجام دهید، ابزارهای مختلفی وجود دارد که از مطرح ترین آن ها gtmetrix نام دارد که کاربرد خوبی برای هر صاحب سایتی دارد.
دیر لود شدن صفحات نه تنها تاثیر منفی بر روی رتبه سایت شما دارد، بلکه باعث ترک کاربران نیز خواهد شد. حتی تاخیر چند ثانیه ای در بارگذاری صفحات سایت، نتیجه ای به مراتب منفی خواهد داشت و باعث دلسرد شدن کاربران و خروج از سایت خواهد شد.
3- ساخت نقشه سایت
نکته ی بسیار مهم دیگر داشتن نقشه سایت می باشد. داشتن نقشه سایت از این جهت مهم می باشد که موتورهای جست و جو راحت تر و بهتر می توانند صفحات مختلف سایت شما را پیدا کرده و آن ها را ایندکس کنند. در نتیجه، سریع تر به نتایج موتور های جست و جو و گوگل راه پیدا می کنید.
راه های مختلفی برای به وجود آوردن نقشه سایت وجود دارد که می توان از آن ها استفاده کرد. بسیاری از ابزار ها امکان تولید خودکار آن را به شما می دهند اما در بعضی موارد و بعضی سایت ها باید به شکل دستی این کار شکل گیرد تا به هدف های خاصی که مد نظر می باشد، برسیم.
4- ایجاد محتوای منحصر به فرد و جذاب
حتما شما هم شنیده اید که می گویند محتوا پادشاه است. این حرف تا حد بسیار زیادی درست می باشد و امروزه با توجه به روش و تکنیک هایی مانند بازاریابی محتوا می توان گفت اهمیت آن بیش از پیش شده است. گوگل و موتورهای جست و جو هم، اهمیت و ارزش ویژه ای برای محتوای دست اول و جذاب قائل هستند.
اگر شما همواره محتوای جذاب و کاربر پسند معرفی کنید احتمال رسیدن شما به رتبه ها برتر و صفحه ی اول گوگل بسیار بالاست. از این رو بسیار مهم است که در تولید محتوای خود از مطالب تکراری و کپی پرهیز کنید و سعی کنید با ارائه محتوای جدید و جذاب کاربران و گوگل را راضی نگه دارید.
5- بک لینک سازی
مورد دیگری که به هیچ وجه نمی توان از آن غافل شد و در رسیدن به رتبه و جایگاه های نخست موتورهای جست و جو موثر است مقوله بک لینک می باشد. بک لینک ها در واقع راه اصلی اعتبار خریدن برای صفحه و یا سایت مورد نظرمان می باشد که در نتایج جست و جو ها از بقیه بالاتر باشیم.
البته باید توجه ویژه داشته باشید که این کار را به صورت انبوه و اسپمی انجام ندهید. اگر فرآیند بک لینک سازی های شما طبیعی نباشد، نه تنها ارزش و اعتباری برای شما ندارند بلکه باعث ضرر و آسیب هم به سایت شما وارد می شوند.
6- لینک سازی داخلی را از یاد نبرید
بسیاری از سایت ها و صاحبان کسب و کار فقط غرق در بک لینک می شوند و لینک سازی داخلی را از یاد می برند. اهمیت لینک سازی داخلی به واقع کم تر از بک لینک ها نیست. برای بهینه سازی هر چه بهتر سایت خود حتما به لینک سازی داخلی هم احتیاج دارید
شما باید به صفحات مهم سایت خود لینک بدهید و از طریق این کار هم کاربران را به قسمت های مهم وب سایت خود هدایت کرده اید و هم به موتورهای جست و جو کمک کرده اید تا زود تر به قسمت های مختلف سایت شما دسترسی داشته باشند. در نتیجه، صفحات تان سریع تر ایندکس می شوند و در نتایج جست و جو به کاربران نمایش داده می شوند.
7- استفاده از ویدئو
گوگل در حال حاضر اهمیت ویژه ای به استفاده از ویدئو در صفحات می دهد و با این کار شما به گوگل نشان می دهید برای کاربران خود ارزش قائل هستید و محتوای ارزشمند تولید می کنید که باعث می شود سریع تر به رتبه و صفحه نخست گوگل برسید.
از طرفی دیگر استفاده از ویدئو باعث می شود زمان حضور کاربر بر روی سایت افزایش یابد و این مساله هم پون مثبت دیگری برای موتورهای جست و جو و گوگل به حساب می آید که باید به آن توجه ویژه داشت.
8- بهینه سازی برای موبایل
مورد بعدی که بسیار حائز اهمیت است بهینه سازی صفحات مختلف سایت برای موبایل و تبلت است. طبق نتایج و تحقیقات اکثر کاربران این روز ها از موبایل برای جست و جو های خود استفاده می کنند.
از این رو گوگل هم اهمیت بسیار زیادی به این موضوع می دهد و در قرار دادن سایت ها در جایگاه ها و رتبه های مختلف نتایج جست و جو، به این موضوع توجه ویژه و خاصی دارد. پس بهتر است با توجه به این نکته شانس کسب نتایج برتر خود را افزای دهید.
9- مشاور خوب کار خوب
برای موفقیت در هر کاری بهره گیری از مشاوره و مشاور خوب یک باید مهم است. حتی اگر همه ی موارد بالا را رعایت کنید در نهایت در بسیاری از موارد به حضور یک مشاور خوب در کنار خود نیاز دارید تا همواره شما را پشتیبانی کند.
تیم حرفه ای ویکی دمی همواره آماده است تا بهترین خدمات مشاوره سئو را به شما عزیزان ارائه دهد و به شما کمک کند تا سریع تر و بهتر به صفحه ی اول گوگل و پس از آن به رتبه ها و جایگاه های برتر برسید.
10- صبر و حوصله فراموش نشود!
خیلی از مواقع همه چی خوب پیش می رود و تنها چیزی که نیاز است صبر و حوصله کافی برای به ثمر نشستن همه ی آن زحمات می باشد. سئو فرآیندی است که در میان مدت و بلند مدت معنی پیدا می کند از این رو صبور بودن بسیار حائز اهمیت است.
ممکن است در بعضی موارد بتوانید با استفاده از بعضی از تکنیک های کلاه سیاه و خطرناک که گوگل با آن ها مخالف است و در صورت شناسایی آن ها شما را پنالتی می کند، رتبه های موقتی بگیرید ولی دیر یا زود سقوط آزاد را شروع خواهید کرد.
چطور با شرکت های بزرگ رقابت کنم؟
زمانی که شما در یک مجموعه به عنوان یک “متخصص سئو” شروع به کار می کنید، خواهید دید که رقبایتان چقدر می توانند بزرگ و قوی باشند. به این ترتیب هزینه ای که برای سئو سایت خود پرداخت می کنند خیلی بالاتر از شرکت های محلی است و به این راحتی ها نمی توان با آن ها رقابت کرد.
حالا تصور کنید کارفرما از شما می خواهد که در یکی از اصلی ترین و مهمترین کلمات کلیدی مربوط به بیزینس باید در کوتاه ترین زمان ممکن، رتبه 1 گوگل را از آن خود کنید وگرنه اخراج خواهید شد(البته که این مورد کمی غیرمنطقی است!). در چنین حالتی چه کار می کنید؟ چطور می خواهید با رقبای گردن کلفت خود رقابت کرده و یک تنه در مقابل آن ها بایستید؟
اگر شما هم به این مشکل برخورده اید، در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد تجربی ترین کارهایی که برای رسیدن به رتبه 1 گوگل انجام داده ایم، صحبت کنم.
گوگل ادز جایگاه موقتی در صفحه اول گوگل
شاید این سوال هم برای شما پیش بیاید که آیا برای اینکه در صفحه اول گوگل باشیم، استفاده از گوگل ادز راهکار بهتری نیست؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که شاید استفاده از گوگل ادز راحت تر و کم دردسر تر باشد و با پرداخت مبلغی مشخص بشود به هدف خود برسیم اما این عمل کاملا موقتی است.
گوگل ادز شما را برای مدت محدودی و برای تعداد کلیک مشخصی در رتبه و جایگاه های برتر نگه می دارد و پس از به اتمام رسیدن بودجه، شما دوباره به جایگاه واقعی خود باز می گردید و دیگر در رتبه های نخست نیستید.
البته استفاده از گوگل ادز به کلی هم ایده ی بدی نیست و در مواقع و شرایط خاصی کاربردی می باشد. مثلا هنگامی که رویدادی مهم نزدیک است و شما که سایت فروشگاهی دارید، می خواهید در یک کلمه کلیدی مشخص برای دو هفته بالا باشید، در این شرایط کمپین های گوگل ادز می تواند به شما بسیار کمک کند.
سوالات متداول
به صورت کلی خیر، سئو یک فرآیند زمان بر است و باید اصولی انجام شود تا به نتیجه برسد.
در شرایط خاص و مشخص می تواند گزینه ی خوبی باشد اما یک استراتژی بهینه و مفید نیست.
هرگز! هدف شما باید قرار گرفتن در رتبه های یک تا پنج باشد تا به سودهی و رشد واقعی برسید.