با چند مقاله در هفته رتبه سایت را افزایش دهیم؟
عناوین مطالب
Toggleافزایش رتبه در گوگل، همواره یکی از مهمترین عوامل در توسعه و پیشرفت کسب و کار برخی از وب سایت های کوچک و بزرگ بوده است؛ در نتیجه، اکثر مدیران سایت ها به فکر سئو مناسب وب سایتشان هستند.
برای افزایش رتبه سایت در نتایج جستجو، روش های مختلفی وجود دارد که با بهره گیری از آنها می توانید به بهبود رتبه سایتتان کمک کنید. همانطور که میدانید گوگل برای رسیدن به رتبه های بالا، 200 فاکتور را قرار داده است که با رعایت آنها می توانید وب سایت خود را در صفحات اول گوگل ببینید.
حتما مطالعه کنید: 200 فاکتور سئو
ما در این مقاله قصد داریم یکی از این 200 روش را برای شما شرح دهیم. در این روش، ما به شما خواهیم گفت که چند مقاله در هفته روی وب سایت خود قرار دهید تا رتبه سایتتان افزایش پیدا کند. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
چند مقاله در هفته باعث موفقیت در افزایش رتبه در گوگل می شود؟
در پاسخ به این سوال، شاید فکر می کنید که هرچه بیشتر مقاله بنویسید رتبه وب سایتتان بیشتر می شود! می توان گفت برخی از وب سایت ها با تولید بیش از 30 مقاله تخصصی، آن هم مقاله هایی که از عبارت های پر جستجو و مهم در آن استفاده شده است، رتبه های اول تا سوم گوگل را به خود تخصیص داده اند. این نکته را نیز باید بگوییم که هدفمند بودن مقاله و کیفیت آن، برای موتور های جستجو بسیار مهم می باشد.
در پاسخ به سوال «با چند مقاله در هفته، رتبه سایت را افزایش دهیم» باید بگوییم که برای افرادی که متخصص سئو هستند جواب آن بسیار راحت است؛ اما برای افرادی که کار تولید محتوا و سئو را به تازگی شروع کرده اند دانستن تعداد این مقالات اهمیت بسیاری دارد.
گوگل روز و زمان انتشار محتوا را در سایت به طور دقیق ثبت می کند؛ در نتیجه اگر به صورت مداوم و در زمان مشخص مقالات خود را در گوگل نشر دهید، ربات های گوگل در همان زمان به وب سایت شما مراجعه کرده و سریعتر مقالات شما را ایندکس می کنند. امروزه، ایندکس کردن سریعتر مقالات در افزایش رتبه سایت در گوگل، تاثیر کمی دارد.
برای پاسخ به سوال «با چند محتوا در هفته، رتبه وبسایت را بهبود دهیم» باید بگوییم، شما با قرار دادن 8 تا 12 مقاله تخصصی و با کیفیت در ماه، می توانید به افزایش رتبه وب سایتتان در گوگل کمک بسزایی را کنید، این جمله بدین معنی است که باید حداقل هفته ای 2 تا 3 مقاله را در وب سایت خود منتشر کنید.
افزایش رتبه سایت در گوگل
همانطور که می دانید، تولید محتوا، بر سئو سایت نیز تاثیر می گذارد. تولید محتوا یکی از راه هایی است که می توانید به وسیله آن بازدید وب سایتتان را بالا ببرید و مخاطب را مجذوب مقاله های وب سایتتان کنید. مقاله هایی که در سایت قرار داده اید، علاوه بر سئو، ترافیک مناسبی را نیز برای آن ایجاد می کند و باعث می شود به تعداد کاربرانتان روزانه افزوده شود.
اما این را نیز بدانید که قرار دادن مقاله به تنهایی نمی تواند به پیشرفت وب سایتتان کمک کند، بلکه مقاله یکی از عواملی است که گوگل پس از درک مناسبی از سئو، آن را برجسته می کند. همچنین بدانید که هدف از تولید محتوا، سئو وب سایت نیست، بلکه سئو می تواند یکی از نتیجه های تولید محتوای با کیفیت باشد.
معیار هایی وجود دارد که با رعایت آنها می توانید رتبه وب سایت خود را در گوگل افزایش دهید. در ادامه به بررسی برخی از این معیار ها می پردازیم.
بهینه سازی کلمات کلیدی در مقاله
یکی از مهمترین استراتژی و معیار ها در تولید محتوا، بهینه سازی کلمات کلیدی می باشد. کلمات کلیدی اهمیت بسیاری در تولید محتوا دارند و به قلب تپنده سئو معروف هستند. انتخاب کلمات کلیدی مناسب به شرطی که متناسب با موضوع وب سایت شما باشد، یکی از مهمترین کار هایی است که روی سئو سایت شما نیز تاثیر گذار است. پس از آنکه کلمات کلیدی مناسب مقاله خود را انتخاب کردید، آنها را بهینه سازی کنید.
همانطور که می دانید، گوگل هر لحظه الگوریتم های خود را تغییر می دهد؛ در نتیجه، برای اینکه در رتبه اول بمانید، باید یک قدم از گوگل جلو تر باشید و بر روی استراتژی های بلند مدت وب سایتتان متمرکز شوید. با انجام این کار ها می توانید وب سایت خود را در رتبه های بالا حفظ کنید.
معیار، قرار گرفتن سایت در صفحه اول گوگل
یکی از مهمترین مواردی که بر روی رتبه وب سایت در گوگل تاثیر می گذارد، انتخاب دامنه ای است که با کلمات کلیدی مورد نظر شما منطبق باشد. پیشنهاد ویکی دمی این است که بجای انتخاب دامنه های.info و .biz از دامنه های .com، .net و .org استفاده کنید؛ چرا که موتورهای جستجو دید مثبتی به دامنه های جایگزین ندارند.
بر عکس موتور جستجو Bing که مشکلی با انواع دامنه ها ندارد و دامنه های cc ، .ws را نیز ایندکس می کند. اما نکته قابل توجه اینجاست که اگر در ایران مشغول به کار هستید، موتور جستجو بینگ به کار شما نمی آید؛ زیرا در ایران طرفداران زیادی ندارد.
تولید محتوا، یکی از معیار هایی است که به افزایش رتبه وب سایت شما در گوگل کمک می کند. اشتباهی که برخی از افراد انجام می دهند، این است که قبل از اینکه برای یک تایتل محتوایی را تولید کنند، صفحه دیگری با آن موضوع و کلمات بهینه کرده اند. در اینجا گوگل دچار ابهام می شود و نمی تواند تشخیص دهد در هنگام سرچ کاربر کدام صفحه را نمایش دهد. به این مشکل در اصطلاح کنیبالیزیشن گفته می شود.
بهتر است هنگامی که دامنه جدیدی را در گوگل ایجاد می کنید، از همان ابتدا، محتوا و مقاله های مرتبطی را در آن قرار دهید؛ چرا که پس از ساخت دامنه، گوگل شروع به جستجوی محتوای وب سایت می کند و قرار دادن مقاله باعث می شود در آینده به افزایش ترافیک سایتتان امیدوار باشید.
قرار دادن کلید واژه ها در عنوان مقاله
یکی از اساسی ترین کار هایی که باید در تولید محتوا آن را رعایت کنید، قرار دادن کلید واژه ها در عنوان مقاله است. هنگامی که اصلی ترین کلمه کلیدی را در عنوان مقاله قرار می دهید، شانس بیشتری را برای رسیدن به نتایج اولیه گوگل دارید.
همچنین تعداد تکرار کلمات کلیدی در مقاله نیز اهمیت بسیاری بالایی دارد. تکرار زیاد کلمات کلیدی از تکنیک های قدیمی در گوگل است؛ اما امروزه استفاده مناسب از کلمات کلیدی و استفاده بیشتر از کلمات مترادف آن، تاثیر بهتری بر سئو وب سایت دارد.
این نکته را از ویکی دمی به یاد داشته باشید که بهتر است مقالات خود را برای انسان ها بنویسید نه ربات ها! چرا که این کار در سئو وب سایتتان نیز بسیار موثر خواهد بود.
تاثیر طول محتوای مقاله بر رتبه بندی سایت در گوگل
در این قسمت باید بگوییم، گوگل به محتواهای جامع و دقیق، نسبت به محتواهای کوتاه رتبه بهتری را می دهد. اگر می خواهید وب سایتتان در گوگل رتبه بهتری را بگیرد، ویکی دمی به شما پیشنهاد می کند که محتواهایی که برای گوگل تولید می کنید بیش از 1000 کلمه و در بهترین حالت بیش از 2000 هزار کلمه باشد؛ اما این را در نظر بگیرید که محتوای تولید شده باید کیفیت و خوانایی بالایی را داشته باشد تا گوگل نیز ارزش بالایی را برای آن قائل شود.
اگر می خواهید مقاله های داخل وب سایتتان، در گوگل رتبه و امتیاز بهتری را کسب کنند، باید روی تولید محتوای وب سایت خود بیشتر کار کنید. ما در این مقاله استراتژی هایی را برای تولید محتوای مناسب مطرح کردیم که با استفاده از آنها می توانید به افزایش رتبه وب سایت خود در گوگل کمک بسزایی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید