سئو بین المللی (international) چیست و چگونه انجام میشود؟
عناوین مطالب
Toggleسئو بین المللی به معنی بهینه سازی سایت برای کشورهایی به غیر از کشور خودتان است؛ یعنی اگر شما فارسی زبان هستید و سایتی که منتشر کردهاید، چند زبانه است، یعنی شما یک سایت بین المللی دارید که افراد غیر فارسی زبان نیز میتوانند از مطالب و خدمات شما بهره مند شوند.
سئو بین المللی برای کسانی مناسب است که کسب و کارشان در زمینه صادرات، تجارت، فروش محصولات مختلف و یا ارائه خدمات مجازی میباشد.
در این مقاله به طور کامل و جامع در مورد این صحبت میکنیم که سئو بین المللی چیست و چطور میتوان سایت را در سطح جهانی سئو کرد. با ما همراه باشید و در صورتی که نیاز به سئو اینترنشنال دارید، حتما برای دریافت این خدمات سئو حرفه ای با ویکی دمی تماس بگیرید.
سئو بین المللی چیست؟
حالا بیایید برای توضیح اینکه سئو بین المللی چیست، از حالت کتابی و خشک بیرون بیایم و با زبان خیلی ساده این مفهوم را برایتان توضیح دهم. اگر شما مدت زمان مشخصی است که در حوزه سئو کار میکنید و الان “متخصص سئو” محسوب میشوید، قطعا کارتان را به خوبی میدانید و پروژههای موفق زیادی هم داشتهاید.
اما باید بگویم که سئو اینترنشنال اصلا یک دنیای دیگر است. این حوزه، اصول و تکنیکهایی دارد که در نهایت باعث میشود سایت شما از مناطق جغرافیایی مختلف(کشورهای دیگری به جز کشور خودتان) ترافیک ارگانیک دریافت کند.
یک نکته کوچک هم در پرانتز میگویم: میدانید که مرورگر Chrome یا خود مرورگر گوگل نتایج را برای هر کاربر، شخصی سازی میکند. بارها پیش آمده به دنبال یک موضوع خاص در حوزه سئو و بهینه سازی سایت بگردم و با سرچ کوئری مورد نظر خودم، نتایج مشابه از سایتهای مرجع هم به من نشان داده میشود؛ یعنی آن سایتهای انگلیسی زبان و مرجع، سئو بین المللی شدهاند.
نحوه انجام سئو بین المللی چیست؟
همانطور که در بخشهای قبلی در مورد اینکه سئو بین المللی چیست صحبت کردم، باز هم میگویم که سئو بین المللی فرآیندی است که به شما کمک می کند تا وب سایت خود را برای موتورهای جستجو در کشورهای مختلف بهینه کنید. این کار با هدف افزایش ترافیک ارگانیک از مخاطبان در سراسر جهان انجام می شود. موارد بیان شده در زیر، چک لیستی برای انجام سئو بین المللی سایت است. با رعایت این موارد مشکلی برایتان ایجاد نمیشود:
- اولین قدم در هر استراتژی سئو اینترنشنال، درک مخاطبان شما است؛ شما باید نیازها و ترجیحات مخاطبان خود را در کشورهای مختلف در نظر بگیرید.
- تحقیقات کلمات کلیدی را برای هر کشوری که میخواهید هدف قرار دهید، انجام دهید. از نظر من بهترین ابزار برای این کار، Semrush است. سمراش میتواند کلمات کلیدی پر سرچ در مناطق جغرافیایی مختلف به صورت لیست شده به شما نشان دهد.
- از برچسب های hreflang برای مشخص کردن زبان هر صفحه در وب سایت خود استفاده کنید. این به موتورهای جستجو کمک می کند تا زبان مناسب را برای نمایش به کاربران در مکان های مختلف ارائه دهند.
- یک ساختار URL مناسب برای وب سایت بین المللی خود ایجاد کنید. از زیر دامنهها یا پوشههای فرعی برای صفحات مختلف زبانی خود استفاده کنید.
- محتوای خود را برای هر کشوری که هدف قرار میدهید ترجمه کنید؛ آن هم نه ترجمه گوگل ترنسلیت و چت جی پی تی! از مترجمان حرفهای استفاده کنید تا مطمئن شوید که ترجمهها دقیق و با کیفیت بالا هستند.
- بهینه کردن تصاویر و ویدئوهای سایت را فراموش نکنید که خیلی مهم هستند! از نام ها و تگ های alt مناسب به زبان محلی استفاده کنید.
- برای سئو بین المللی، این مورد مهمترین کار است: از وب سایتهای مرتبط در هر کشوری که هدف قرار میدهید، بک لینک کنید تا اعتبار دامنه خود را در آن کشورها افزایش دهید.
- از فرصت های تبلیغات پولی مانند Google Ads استفاده کنید. این میتواند به شما کمک کند تا به سرعت به مخاطبان جدید در کشورهای هدف خود دسترسی پیدا کنید.
تفاوت بین سئوی معمولی و سئو بین المللی چیست؟
تفاوت اصلی بین سئوی معمولی و سئو بین المللی در مقیاس و هدف آن ها است:
مقیاس:
- سئوی معمولی: بر روی رتبه بندی وب سایت در نتایج جستجوی محلی یا منطقه ای تمرکز دارد.
- سئوی بین المللی: بر روی رتبه بندی وب سایت در نتایج جستجو در سراسر جهان تمرکز دارد.
هدف:
- سئوی معمولی: برای جذب مشتریان از یک منطقه جغرافیایی خاص طراحی شده است.
- سئوی بین المللی: برای جذب مشتریان از سراسر جهان طراحی شده است.
به غیر از این تفاوت اساسی، چند تفاوت دیگر نیز بین سئوی معمولی و سئو بین المللی وجود دارد:
تحقیق کلمات کلیدی:
- سئوی معمولی: بر روی کلمات کلیدی مرتبط با مکان تمرکز دارد.
- سئوی بین المللی: بر روی کلمات کلیدی مرتبط با زبان و فرهنگ تمرکز دارد.
محتوا:
- سئوی معمولی: نیازی به ترجمه محتوا به زبان های دیگر ندارد.
- سئوی بین المللی: نیاز به ترجمه محتوا به زبان های مختلف برای هدف قرار دادن مخاطبان در کشورهای مختلف دارد.
لینک سازی:
- سئوی معمولی: بر روی ایجاد بک لینک از وب سایت های محلی تمرکز دارد.
- سئوی بین المللی: بر روی ایجاد بک لینک از وب سایت های مرتبط در هر کشوری که هدف قرار می دهید تمرکز دارد.
تحلیل:
- سئوی معمولی: بر روی ترافیک و رتبه بندی از مکان های محلی تمرکز دارد.
- سئوی بین المللی: بر روی ترافیک و رتبه بندی از کشورهای مختلف تمرکز دارد.
سئو بین المللی می تواند یک فرآیند پیچیده باشد، اما می تواند پاداش بزرگی نیز به همراه داشته باشد. با بهینه سازی وب سایت خود برای موتورهای جستجو در سراسر جهان، می توانید به مخاطبان جدید دسترسی پیدا کنید، ترافیک خود را افزایش دهید و فروش خود را در سطح جهانی افزایش دهید(جذاب نیست و وسوسه انگیز نیست؟!).
نکات نهایی سئو بین المللی
اگر تا انتهای مقاله با ما همراه بودید و تمام مطالب بالا را مطالعه کردید، حتما متوجه شدید که سئو بین المللی چیست و چطور میتوان سایت را در سطح جهانی سئو کرد(واقعا که سئو اینترنشنال از چالشهای بزرگ سابقهی کاری من محسوب میشود).
بعد از رعایت موارد بالا، بررسی و انجام تمام کارهای مورد نیاز، عملکرد وب سایت خود را در موتورهای جستجو در کشورهای مختلف رصد کنید. از ابزارهایی مانند Google Search Console و Google Analytics برای پیگیری ترافیک، رتبه بندی و سایر معیارهای مهم استفاده کنید.
باز هم میگویم که از نظر من ابزار Semrush در مسیر سئو بین المللی میتواند بسیار بیشتر از تمام ابزارهای سئوی دیگر کمک کننده باشد.
و در نهایت بر اساس دادههایی که جمع آوری میکنید، استراتژی سئو بین المللی خود را به طور حرفهای تنظیم کنید. اگر هم برای این ار نیاز به مشاور سئو داشتید(که تصور میکم حتما همینطور خواهد بود!)، با ویکی دمی تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید