فیلم آموزشی رضایت جستجوگر ها | آموزش سئو در یک ساعت (بخش 3)
عناوین مطالب
Toggleراضي نگه داشتن جستجوگر و کاربرانی که کلمه کلیدی شمارا در موتور های جستجو سرچ میکنن، يكي از بزرگترين قسمت هاي موفقيت در سئوي مدرن است. و زماني ميتوان جستجوگر را راضي نگه داشت كه به يك درك درستي از خود و مطالبي كه کاربران جستجو ميكنند برسيم. در اين قسمت از “آموزش سئو در يك ساعت” ، Rand همه چيزهايي كه براي راضي نگه داشتن جستجوگر بايد بدانيد را آموزش ميدهد. همچنين در رابطه با ٤ تا از مهمترين برتری هایی كه بايد داشته باشيد و اينكه چگونه از pogo-sticking (پرش به سايت ديگر-زماني كه کاربر در صفحه نتايج جستجو روي يك لينك كليك ميكند و وارد وبسايتي ميشود اما به سرعت با زدن دكمه بازگشت به صفحه نتايج جستجو بازميگردد)در SERP بپرهيزيد، حرف ميزند.
توضیحات ويدیو آموزش رضایت جستجوگر ها
طرفداران سايت موز، به قسمت سوم از آموزش سئو در يك ساعت، رضايت جستجوگر، خوش آمديد. اگر در گذشته میخواستیم در رابطه با آموزش سئو صحبت کنیم، احتمالا به رضايت جستجوگر حتی اشاره اي هم نمیکردیم.
جستجوگرها از نتايج گوگل چه ميخواهند؟
گوگل طي 5 تا١٠ سال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته است كه رضايت جستجوگران اكنون بخش مهمي از موفقيت در سئو است. در اينجا میگویم كه منظورم چيست. خب فكر كنيد كه دوستمان Arlen دارد فكر ميكند كه تعطيلات به ايتاليا برود.
به گوگل ميرود. “بهترين مكان هاي تفريحي ايتاليا” را جستجو ميكند و يك صفحه اي از نتايج برايش باز ميشود. گوگل اين نتايج را به چند طريق دسته بندي ميكند.معتبرترين و جامع ترين. از روش هاي متفاوتي از لينك ها و داده هاي لينك ها استفاده ميكند كه به آن نتيجه برسد. از داده هاي محتوا، از چيزي كه در آن صفحه است و از داده هاي كلمه كليدي استفاده ميكند.
همچنين از داده هاي عملكرد قديميشان استفاده ميكند تا متوجه شود كه كدامين سايت در گذشته براي جستجوگران خوب بوده اند. همه ي اينها به نوعي باعث رضايتمندي جستجوگر ميشوند. بنابراين زماني كه Arlen “بهترين مكان هاي تفريحي ايتاليا” را جستجو ميكند، در ذهنش سوال هایی بوجود مي آيد مانند “من به دنبال يك ليست از مقصد هایی که ایتالیایی ها در تعطیلات به آنجا میروند و محبوب هستند”، و يا حتي “من يك مقايسه بین اين مكان های تفریحی ميخواهم”.
شايد بخواهييم توانايي اين را داشته باشيم كه نتايج را بسته به ترجيحات خودمان دسته بندي كنيم. من ميخواهم بدانم كه بهترين زمان سفر به به فلان كشور كي است. يا حتي ميخواهم پيش بيني آب و هوا،
اينكه چه مكان هايي را ببينم، اطلاعات هتل و اقامت و حمل و نقل و اطلاعات دسترسي و راهنمايي هاي فرهنگي را بدانم، و حتي ده ها سوال ديگر كه در حال حاضر قادر به ليست كردنشان نيستم. اما زماني كه شما به عنوان يك توليد كننده ي محتوا و بعنوان يك بهينه ساز حرفه اي موتور جستجوگر، محتوايي ايجاد و يا طراحي ميكنيد و براي بهينه سازي آن محتوا تلاش ميكنيد، بطوري كه در نتايج گوگل خوب ظاهر شويد، بايد همه ي اين سوال هارا در نظر بگيريد.
چگونگي جلب رضايت جستجوگر با ايجاد محتوا
به همين دليل است كه با همدلي با جستجوگر و يا همدلي با مشتري ميتوان وارد ذهن Arlen و يا ذهن مشتريتان شويد و متوجه شوید “او چه چيزي ميخواهد؟” و يا “او بدنبال چه چيزي است؟” و حتي ميتوان گفت كه اين يكي از قدرتمند ترين روش ها براي ساختن محتوايي است كه شمارا از رقبايتان در موتور جستجو بالاتر ميبرد، زيرا كه بسياري از مردم اين كار را انجام نميدهند.
اولويت١: پاسخ به سوال جستجوگر بطور كامل و جامع
خب اگر در حال برنامه ريزي صفحه ام باشم، بهترين صفحه اي كه ميتوانم ايجاد كنم و توسطش رتبه بندي شوم براي يك عبارت مشهور و رقابتي مانند ” بهترين مكان هاي تفريحي ايتاليا”، كدام است؟ من بطور واضح فكر ميكنم كه انواع كلمات كليدي و بهينه سازي صفحه وجود دارد، كه در بخش چهارم در موردشان صحبت خواهيم كرد، اما اولويت هاي من بطور جامع و كامل به سوالات اصلي جستجوگران پاسخ خواهمد داد.
اولويت ٢:ايجاد يك رابط آسان براي استفاده كاربر، با بارگذاري سريع و طراحي خوب كه جستجوگر از تعامل با آن لذت ببرند
من ميخواهم يك تجربه كاربري عالي ارائه دهم كه در واقع ميبايست براحتي قابل استفاده باشد، بارگذاري سريع و طراحي خوب داشته باشد كه جستجوگر از تعامل با آن صفحه لذت ببرد. ميخواهم زماني كه كاربر و يا جستجوگر به صفحه ي من مي آيند تجربه اي مانند ” واو، اين سايت خيلي بهتر از سايت هاي ديگري كه تجربه كرده ام است” داشته باشند.
اولويت ٣: كاربر را در كارها و سوالات بعدى به واسطه ى محتوا، ابزار و لينكها راهنمايى كنيد
اوليت سومم اينست كه با همين محتواى سايت خودم همه ى نيازهاى كاربر را برطرف كنم تا ديگر مجبور نشود دوباره به گوگل برگردد و كارهاى ديگرى كند يا از وبسايتهاى ديگر بازديد كند و در جايى ديگر به هدفش برسد و كارش انجام شود، مثلا پيدا كردن يك هتل خوب يا ديدن وضعيت هوا. خيلى از وبسايت ها اين كار را انجام نميدهند، كه خب دليل اينكه اين كار خيلى به نفع شما تمام ميشود هم همين است!
اولويت ٤: عناصر خلاقانه را هم در نظر بگيريد كه ممكن است باعث برنده شدن شما در رقابتى طولانى مدت شود
اولويت چهارم اينست كه چندتا عنصر خلاقانه هم در نظر داشته باشيم، مثلا ابزار ارتباطى يا نقشه اى ارتباطى يا طبقه بندى و فيلترينگ انتخابها كه باعث برنده بودنتان در رقابت با ديگران است، يا مثلا كارى كنيد كه براى بقيه كه ميخواهند در اين رتبه بندى از بهترينها باشند سخت است.
شايد اطلاعات وبسايتتان، يا محتواى سرمقاله ى شما، عكسهاى وبسايت، يا ابزار و عناصر ارتباطى وبسايت يا هرچيز ديگرى بتواند باشد.
اصلاً و ابداً نگذاريد هيچ كاربرى وقتى در وبسايت شماست، دكمه ى بازگشت را بزند!
يكى از بزرگترين اهداف براى راضى نگه داشتن كاربرِ جستجوگر اينست كه اين سناريو برايتان اتفاق نيوفتد. مطمئناً نميخواهيد كه كاربر در سايتتان دكمه ى بازگشت را بزند و ديگرى را ترجيح دهد.
ادبيات موتورهاى جستجوگر اين را “pogo sticking” مينامد. اساساً اگر تحقيقى درباره ى “بهترين جاهاى ايتاليا” كنيم و فرضاً روى US news & World Reports كليك كنيم و مثلا متوجه شويم كه اين پيج به دردمان نميخورد و مارا به هدفمان نميرساند، يا اينكه برعكس كارش خوب است اما كلى تبليغات اضافى و آزاردهنده دارد و خيلى هم كند عمل ميكند و كلى هم با تبليغاتش سعى در فروختن اجناس مختلف دارد؛ خب ما هم دكمه ى بازگشت را خواهيم زد و مثلا به Touropia or Earth Trackers سر ميزنيم.
به مرور زمان، گوگل هم متوجه اختلال در عملكرد US news & World Reports ميشود و ميبيند كه كاربر را در رساندن به آنچه ميخواسته راضى نكرده، و پيج مورد نظر را در رتبه هاى آخر قرار ميدهد و به جايش پيجهاى بهتر را بالا مى آورد. شما البته ميخواهيد همان نتيجه ى جستجويى باشيد كه كاربر را راضى ميكند و در ذهنش ميماند و به سوالاتش هم پاسخ ميدهد و كمك ميكند به هدفش برسد، كه خب با گذر زمان، تبديل به يك رنك بهتر در گوگل براى شما ميشود.
بسيار خب، هفته ى بعد با قسمت چهارم از اين مجموعه در خدمتتان هستيم. مراقب خودتان باشيد.
دیدگاهتان را بنویسید