جستجو برای:
سبد خرید 0
  • ویکی دمی
  • آموزش سئو
  • خدمات سئو
    • خدمات ویکی دمی

      سئو تضمینی

      مشاوره سئو

      آنالیز سئو

      عیب یابی سئو

      تدوین استراتژی سئو

      پشتیبانی سئو

      خرید بک لینک

      لیست بک لینک رایگان

      خدمات افزایش سرعت سایت

  • طراحی سایت
  • دوره ها
  • آموزش های جامع
  • وبلاگ
  • تماس با ما
    • تماس با ما

      درباره ما

      اینستاگرام

ورود

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

ویکی دمی
  • ویکی دمی
  • آموزش سئو
  • خدمات سئو
    • خدمات ویکی دمی

      سئو تضمینی

      مشاوره سئو

      آنالیز سئو

      عیب یابی سئو

      تدوین استراتژی سئو

      پشتیبانی سئو

      خرید بک لینک

      لیست بک لینک رایگان

      خدمات افزایش سرعت سایت

  • طراحی سایت
  • دوره ها
  • آموزش های جامع
  • وبلاگ
  • تماس با ما
    • تماس با ما

      درباره ما

      اینستاگرام
ورود | ثبت نام

وبلاگ

ویکی دمیالگوریتم های گوگلالگوریتم مدیک (Medic Algorithm) چیست؟

الگوریتم مدیک (Medic Algorithm) چیست؟

7 آذر 1401
ارسال شده توسط صیاد قادری
الگوریتم های گوگل
الگوریتم مدیک

عناوین مطالب

  • الگوریتم مدیک(MEDIC) چیست؟
  • الگوریتم Medic چه سایت‌هایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟
  • راه هایی برای بهبود رتبه وب سایت شما در جستجو
    • زمان بارگذاری صفحه
    • تمرکز بر E.A.T (تخصص، اقتدار، اعتماد)
    • یک صفحه ی «درباره ما» بگنجانید
    • بیوگرافی دقیق نویسنده را ارائه دهید
    • اطلاعات را به طور مرتب به روز کنید
    • نظرات مثبت مشتری/کاربر را تنظیم کنید
    • زمان تعامل
    • ثبات بصری
    • محتوای با کیفیت تولید کنید
    • طراحی سازگار با موبایل
      • نتیجه گیری

گوگل به طور مداوم در حال به روز رسانی و تکامل الگوریتم های خود است تا نتایج جستجوی دقیق تر و با کیفیت تری را برای کاربران که به دنبال حل مشکل یا چالش هستند ارائه دهد. گوگل با “به روز رسانی الگوریتم هسته گسترده” خود، الگوریتمی به نام “بروزرسانی پزشکی یا مدیک” را ایجاد کرد.

از زمان انتشار این بروزرسانی، بسیاری از کسب ‌و کارها تغییرات قابل توجهی را در رتبه بندی موتورهای جستجوی وب‌سایت خود گزارش کرده‌اند که همه آنها از این تغییرات، برداشت مثبتی برای وبسایت خود نداشتند. بقیه وبلاگ را بخوانید تا درباره اینکه Google’s Medic Update چیست و چگونه کار می کند، چه کسانی تحت تأثیر قرار گرفته اند و چگونه می توانید وب سایت B2B خود را در مواجهه با آن بهبود و محافظت کنید، بیشتر بدانید.

Google’s Medic Update فشاری برای این غول موتور جستجو بود تا به بهبود شناسایی مرجعیت و تخصص آنلاین کمک کند. این کار از طریق فاکتورهای اصلی رتبه بندی الگوریتم انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که محتوای با کیفیت، معتبر و خبره در نتایج جستجو رتبه بندی می شوند.

 

الگوریتم مدیک(MEDIC) چیست؟

الگوریتم مدیک یا پزشکی نامی است که این شرکت برای آخرین بروزرسانی هسته الگوریتم‌ها در نظر گرفته است. یک بازنگری دوباره برای ارائه هرچه بهتر نتایج جستجو روی تمامی الگوریتم‌هایی که تا به حال معرفی شده اند. با توجه به پیچیدگی medic احتمالا دوست دارید بدانید که این الگوریتم چیست و چه کاری انجام می‌دهد.

الگوریتم مدیک چیست

در تاریخ 1 آگوست سال 2018 میلادی، گوگل از جدیدترین آپدیت بزرگ خود رونمایی کرد. آپدیتی که در آن هسته الگوریتم‌های این موتور جستجو دچار یک تغییر و تحول اساسی ‌شد. هدف از معرفی الگوریتم طبی، بهبود نتایج برای جستجوی کاربران بود که توانست تا حدود زیادی به هدف خود نیز دست پیدا کند. چرا که پس از شروع به کار آن، بسیاری از سایت‌ها با افت رتبه مواجه شدند و به تبع آن، سایت‌های دیگری نیز افزایش رتبه را تجربه کردند.

هر چند گوگل آمار زیادی درباره این بازنگری ارائه نکرده است، اما نگاهی به تغییرات نتایج جستجو می‌تواند سیگنالی برای متخصصین سئو برای پی بردن به ماهیت این بروزرسانی باشد. بروزرسانی بزرگی که همراستا با نام خود به دنبال جراحی الگوریتم‌های قدیمی این موتور جستجو بود.

Google’s Medic Update فشاری برای این غول موتور جستجو بود تا به بهبود شناسایی مرجعیت و تخصص آنلاین کمک کند. این کار از طریق فاکتورهای اصلی رتبه بندی الگوریتم انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که محتوای با کیفیت، معتبر و خبره در نتایج جستجو رتبه بندی می شود.

الگوریتم Medic چه سایت‌هایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟

الگوریتم مدیک (طبی)، یک الگوریتم جهانی است که به دنبال بهینه سازی جستجوها در سراسر دنیا می‌باشد. با کمی جستجو در منابع مختلف و گاها به استناد آمار، بسیاری از متخصصین اعتقاد دارند مدیک، بیشترین تاثیر را روی سایت‌های پزشکی و حوزه سلامت گذاشته است. به نظر من، این استنباط می‌تواند اشتباه باشد.

صد البته مدیک، با جراحی الگوریتمی نظیر EAT، احتمالا سایت‌های پزشکی را به طور قابل ملاحظه‌ای تحت تاثیر قرار داده است، اما نباید فراموش کرد آپدیت هسته به تمام وبسایت‌ها مربوط است. بنابراین نه تنها سایت‌های حوزه پزشکی بلکه هر وبسایتی باید متناسب با مدیک فعالیت کند.

دهدالگوریتم مدیک چه سایتهایی را تحت تاثیر قرار میدهد

الگوریتم مدیک ، بیشتر سایت های YMYL را تحت تاثیر قرار می دهد. YMYL مخفف “Your Money Your Life” است و این سایت ها محصولات یا خدماتی را ارائه می دهند که می توانند بر سلامت کاربران تأثیر بگذارند. یکی از اهداف گوگل برای این به روز رسانی، فیلتر وب سایت هایی بود که محتوای علمی مورد تأییدی را ارائه نمی دادند.

به علاوه، وب سایت هایی که عمدتاً بر تجاری سازی و فروش متمرکز هستند اما مزایای اطلاعاتی را برای کاربران ارائه نمی دهند نیز در جهت فیلتر الگوریتم مدیک قرار گرفته اند. وب سایت هایی که به فروش محصولات یا خدمات مرتبط با پزشکی یا سلامت مشغول هستند، اما نمی توانند تخصص تأیید شده در این زمینه ها را ثابت کنند، منفی هستند و طبیعتاً باید فیلتر شوند.

الگوریتم جستجوی گوگل، وب سایت ها را بر اساس E-A-T (تخصص-اقتدار-اعتماد) واجد شرایط می کند. E-A-T در مورد موضوعات مرتبط با پزشکی و سلامت توسط موتور جستجو با معیارهای مختلفی ارزیابی می شود. معیار اصلی، سطح تخصص افرادی است که در یک وب سایت محتوا تولید می کنند. همچنین به روز بودن مطالب ارائه شده نیز بسیار مهم است. به علاوه، لازم است تمام منابعی که برای تولید محتوا استفاده می شود به وضوح قابل مشاهده باشد.

راه هایی برای بهبود رتبه وب سایت شما در جستجو

در الگوریتم مدیک، دستورالعمل های گوگل مطمئناً بر اهمیت محتوای معتبر و با کیفیت تأکید می کنند. در ادامه، برخی از توصیه هایی را آورده ایم که می تواند به شما در بهبود وب سایتتان طبق الگوریتم مدیک کمک کند:

راههایی برای بهبود رتبه شما در جستجو

زمان بارگذاری صفحه

اگر بارگذاری وب سایت شما بیش از حد طول بکشد، رتبه شما را در گوگل تحت تأثیر قرار می دهد. زمان بهینه بارگذاری صفحهT معمولاً 2 ثانیه است اما اگر بتوانید سرعتی کمتر از میانگین 5.4 ثانیه ای که برای بارگذاری وب سایت های مراقبت های بهداشتی طول می کشد را داشته باشید، بسیار خوب عمل کرده اید.

تمرکز بر E.A.T (تخصص، اقتدار، اعتماد)

گوگل وب سایت ها را بر اساس ارتباط و اعتبار محتوای آن ها قضاوت می کند. محتوا بیش از آن که به مقالات طولانی و غنی از کلمات کلیدی نیاز داشته باشد، به اثبات اعتبار نیاز دارد.

Domain Authority بر اساس عوامل بی شماری (با تمرکز مهم بر لینک های داخلی و خارجی ارزشمند)، مورد قضاوت قرار می گیرد. البته کیفیت محتوای داخل صفحه نیز نقش مهمی را ایفا می کند. افزایش اعتبار دامنه باعث می شود سایت شما برای خوانندگان و موتورهای جستجو قابل اعتمادتر به نظر برسد.

یک صفحه ی «درباره ما» بگنجانید

 مطمئن شوید که وب سایت، شرکت یا برند شما صفحه ای دارد که مستقیماً تخصص شما را به نمایش بگذارد. این صفحه می تواند شامل جوایز، اعتبارنامه ها و به رسمیت شناختن صنعت شما باشد که ثابت می کند شما قابل اعتماد هستید.

بیوگرافی دقیق نویسنده را ارائه دهید

یک وب سایت معتبر باید توسط نویسندگان محتوای قابل اعتماد پشتیبانی شود. در صورت لزوم (مثلاً در یک وبلاگ)، بیوگرافی کاملی را برای هر نویسنده درج کنید و اعتبار و تخصص آن ها را برجسته کنید.

اطلاعات را به طور مرتب به روز کنید

 به‌ویژه در بخش های پزشکی، حقوقی و مالی، به روز نگه داشتن اطلاعات ضروری است.

نظرات مثبت مشتری/کاربر را تنظیم کنید

مشتریان و کاربران را تشویق کنید تا تجربیات خود را از استفاده از سایت یا خدمات شما به اشتراک بگذارند.

زمان تعامل

زمان تعامل به مدت زمانی خلاصه می شود که وب سایت شما به طور کامل با کاربر تعامل برقرار می کند، مانند ورود به یک پورتال یا ثبت نام برای یک خبرنامه. یک صفحه باید در عرض 50 میلی ثانیه به تعاملات کاربر پاسخ دهد.

از Lighthouse می توان برای آزمایش زمان تعامل سایت استفاده کرد. یک راه اصلی برای بهبود امتیاز شما، به تعویق انداختن یا حذف کدهای غیر ضروری است.

ثبات بصری

اگر دکمه ها، تصاویر یا سایر عناصر در صفحه وب شما در حین بارگذاری حرکت می کنند، سایت شما از نظر بصری پایدار نیست و می تواند باعث شود کاربران به اشتباه روی پیوندها کلیک کنند یا آن ها را مجبور به یادگیری مجدد مکان اطلاعات در صفحه کنند. ابزارهای محبوب برای آزمایش ثبات بصری عبارت اند از Chrome’s Experience Report، Page Speed ​​Insights و Google Search Console.

محتوای با کیفیت تولید کنید

محتوا برای الگوریتم مدیک بسیار مهم است. یک محتوایی که کیفیت بالایی دارد، به مخاطبان خود بسیار توجه می کند. اطمینان حاصل کنید که محتوا به سوالات کاربران پاسخ واضحی می دهد و پاسخ هایی را که می خواهند، در زمان و مکان مورد نیاز ارائه می دهد. مستقیماً به عبارات و سرچ های جستجو پاسخ دهید. ابزارهایی مانند «People also Ask» یا «Person The Public» گوگل، می توانند به تعریف موضوعات و عناوین مفید کمک کنند.

طراحی سازگار با موبایل

 یکی از مواردی که می تواند چه بر اساس الگوریتم مدیک و چه بر اساس تمامی الگوریتم های گوگل به شما کمک کند، بهینه سازی سایت برای موبایل است. بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید که وب سایت مراقبت های بهداشتی شما نیز سازگار با موبایل است. بسیاری از افرادی که تلفن های هوشمند دارند، اطلاعات محلی را در تلفن های خود جست و جو می کنند. اگر وب سایت شما برای موبایل بهینه سازی نشده باشد، کاربران اغلب ناامید می شوند و آن را ترک می کنند.

اگر سایتی محصولی را می‌فروشد که می‌تواند ایمنی را به خطر بیندازد، بررسی کنید و مطمئن شوید که در مورد ایمنی آنها هیچ سوالی وجود ندارد.

شهرت منفی: با گنجاندن اطلاعات تماس واضح و مفید و صفحات خدمات مشتری که به راحتی قابل پیمایش هستند، اعتماد صفحه خود را بهبود بخشید.

فقدان شهرت مثبت در مقایسه با رقبا و یا تعداد زیادی نقد منفی: برای بهبود این موضوع از طریق کسب بازخوردها و نظرات مثبت بیشتر از مشتریان کار کنید (نباید بررسی‌ها فقط در Google باشد، زیرا به موارد سوم نیز نگاه می‌کند. سایت های مهمانی مانند Trustpilot و Feefo، برای نام بردن از چند مورد)

عدم اقتدار در صنعت:  با به دست آوردن بک لینک از سایر وب سایت های معتبر و باکیفیت در جایگاه خود، اعتبار را افزایش دهید.

کارهای دیگری که می توانید برای بهبود E-A-T وب سایت خود انجام دهید، اطمینان از استاندارد بالا از طریق:

  • حفظ کیفیت محتوای خود و اطمینان از تخصص نویسنده در نوشتن محتوا. محتوای شما نیز باید به طور مرتب بررسی و به روز شود.
  • نگهداری و به روز رسانی وب سایت به این معنی است که به گوگل نشان دهید که اطلاعات به روزی برای بازدیدکنندگان خود دارید.
  • ایجاد نمایه نویسنده یا بیوگرافی افرادی که محتوای شما را می نویسند و به URL های مهمی پیوند می زنند که می تواند به گوگل در درک تخصص آنها کمک کند: یعنی پیوند دادن به هر مقاله سفید، مجلات منتشر شده، نمایه لینکدین آنها و غیره.

نتیجه گیری

الگوریتم مدیک، دومین آپدیت بزرگ هسته الگوریتم‌های گوگل است. این بروزرسانی، همانطور که از نامش پیداست، به دنبال جراحی الگوریتم‌های قدیمی است تا بتواند نتایج جستجو را برای کاربران بهبود ببخشد. نتایجی که هرچند بهینه بودند، اما با این تحول، به بهترین سطح خود ارتقا پیدا می‌کنند.

برای تطابق سئو با این الگوریتم باید به فاکتورهای مختلفی چون جلب اعتماد کاربر، بروزرسانی محتوا، تولید محتوای باکیفیت، توجه به search intent در تولید محتوا و بسیاری از موارد دیگر توجه کنید. در این مقاله تمام این موارد برای آگاهی شما بررسی شد تا بتوانید پلن سئوی خود را بهتر پیاده سازی کنید.

Rate this post
قبلی بازاریابی رسانه های اجتماعی (SMM) چیست و چگونه کار می کند؟
بعدی اهمیت سئو تصاویر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آموزش های جامع
  • آموزش وردپرس
  • آنالیتیکس
  • ابزارهای سئو
  • استراتژی
  • الگوریتم های گوگل
  • اموزش فنی وردپرس
  • بازاریابی
  • جستجوی گوگل
  • خطاهای سرچ کنسول
  • خطاهای وردپرس
  • دیجیتال مارکتنیگ
  • سئو
  • سئو تکنیکال
  • سئو خارجی
  • سئو داخلی
  • سئو کلاه سفید
  • سئو کلاه سیاه
  • سئو و تولید محتوا
  • سرچ کنسول
  • طراحی سایت
  • گوگل ادز
  • مقالات
  • نصب وردپرس
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها
پشتیبانی
ویکی دمی
آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی

ویکی دمی به عنوان مرجعی برای آموزش های آنلاین در زمینه سئو، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ تمامی تلاش خود را برای ارائه بهترین آموزش ها توسط حرفه ای‌ترین متخصص های هر حوزه چه بصورت رایگان و چه به صورت دوره های پولی قرار داده است. شما در ویکی دمی میتوانید صاحب تخصص شوید و وارد بازار کار شوید. ویکی دمی به عنوان مرجعی برای آموزش های آنلاین در زمینه سئو، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ تمامی تلاش خود را برای ارائه بهترین آموزش ها توسط حرفه ای‌ترین متخصص های هر حوزه چه بصورت رایگان و چه به صورت دوره های پولی قرار داده است. شما در ویکی دمی میتوانید صاحب تخصص شوید و وارد بازار کار شوید.

دسترسی سریع
  • وبلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
راه های ارتباطی

برای ارتباط با کارشناسان ویکی دمی میتوانید از راه های ارتباطی زیر استفاده نمایید.

  • ۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸
  • wikidemy.ir@gmail.com
  • پشتیبانی تلگرام: ۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸
Instagram Linkedin
لینک های مفید
  • خدمات سئو
  • خدمات طراحی سایت
  • دوره ها
  • آموزش سئو
این وب سایت متعلق به ویکی دمی میباشد و تمامی حقوق آن محفوظ میباشد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://wikidemy.ir/?p=20413
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.
سوالات متداول
دیگران از ما پرسیده اند
ساعات کاری مجموعه ویکی دمی چیست؟

ما از ساعت 9 صبح الی 7 بعد از ظهر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستیم. 

آیا امکان صحبت حضوری در این مجموعه وجود دارد؟

بله شما می توانید با شماره 09128909248 تماس بگیرید تا برای شما یک قرار حضوری ست کنیم. 

خدمات ویکی دمی

مشاوره سئو و تدوین راه سئو یکی از اصلی ترین خدمات ویکی دمی میباشد

نقشه ویکی دمی
ویکی دمی

ویکی دمی آکادمی سئو،وردپرس،دیجیتال مارکتینگ

ویکی دمی

شما می توانید با پرکردن فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید.

به دلیل محدودیت های اینترنت میتوانید از طریق پیامک یا در ساعات اداری با شماره تلفن  09128909248 تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید از طریق ایمیل wikidemy.ir@gmail.com​ با ما در ارتباط باشید.

تهران، مترو صادقیه، خیابان ولیعصر، خیابان طاهریان، ساختمان دماوند، پلاک 37.1، طبقه سوم، واحد 12

شماره تماس

۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸

ایمیل

wikidemy.ir@gmail.com​