7 اشتباه رایج در نوشتن متا دیسکریپشن توضیحات متا
در این مقاله رایج ترین اشتباهات در نوشتن متا دیسکریپشن (meta description ) را برای شما خواهیم گفت؛ اما قبل از آن توضیحاتی در مورد کاربرد متا دیسکریپشن و نکاتی که در نوشتن آن اهمیت دارد را برای شما خواننده عزیز شرح می دهیم.
متا دیسکریپشن چیست؟
یکی از ویژگی های اچ تی ام ال ( HTML ) است، که به کاربر اجازه می دهد بطور خلاصه، توضیحاتی را درباره وب سایت مورد نظر مشاهده کند. این ویژگی، زیر عنوان نتایج موتورهای جستجو است و به صورت خلاصه نمایش داده می شود. موتور جستجو برای نمایش دادن متا دیسکریپشن محدودیت 160 تا 320 کاراکتری قرار داده است، یعنی اگر شما برای سایت خود، متا دیسکریپشن قرار نداده باشید، گوگل بصورت خودکار، 160 کاراکتر اولین پاراگراف را که در سایت خود قرار داده اید، نمایش می دهد و یا اگر توضیحات متا دیسکریپشن شما طولانی باشد، گوگل باز هم همان 160 تا 320 کاراکتر را نشان می دهد.
حتما مطالعه کنید: آموزش سئو از مقدماتی تا پیشرفته
نکات کاربردی و مهم در نوشتن متا دیسکریپشن
اولین نکته ای که برای نوشتن یک متا دیسکریپشن، باید بدانید این است که به هیچ عنوان از متن محتوای داخل سایتتان برای نوشتن متا دیسکریپشن استفاده نکنید. بهتر است برای توضیحات متا دیسکریپشن یک محتوا ویژه و خاص تولید کنید (با رعایت تمام نکات نگارشی). با این کار، می توانید کاربران بیشتری را جذب وب سایتتان کنید و تعداد بازدید و ترافیک، وب سایتتان را افزایش دهید، که قطعا به سئو سایت کمک به سزایی می کند.
دومین نکته مهم، نوشتن دیسکریپشن، برای جذب کاربران است. اگر شما این توضیحات را فقط برای موتور های جستجو نوشته اید، کاملا در اشتباه هستید؛ چرا که منجر به از دست دادن برخی از کاربرانتان می شود. اهمیت دادن به کاربر، یکی از راه هاییست که به جذب آن کمک می کند. بهترین کار برای نوشتن توضیحات متا دیسکریپشن، رعایت اعتدال بین کاربر و موتور های جستجو می باشد. این کار به گوگل نشان می دهد، که وب سایت شما برای کاربران جایگاه خاصی در نظر گرفته است و هنگام رتبه بندی سایتتان از این موضوع چشم پوشی نخواهد کرد. نکته ای که گفته شد، برای سئوکاران بسیار حائز اهمیت می باشد. به همین دلیل، اکثر آنها در وب سایت های خود، کاربران را در اولویت قرار می دهند و برای جذب آنها توضیحات متا دیسکریپشن را می نویسند؛ اما از موتور های جستجو نیز غافل نمی شوند.
سومین نکته، آنالیز متا دیسکریپشن سایت های رقیب می باشد. برای اینکه بتوانید یک متا دیسکریپشن منحصر به فرد برای وب سایتتان بنویسید، بهتر است که وب سایت های رقبایتان را بررسی و آنالیز کنید. دیسکریپشن منحصر به فرد، کاربران را جذب وب سایت شما می کند؛ چرا که با بقیه سایت ها متفاوت است.
چهارمین نکته، رعایت محدودیت 160 تا 320 کاراکتری در توضیحات متا دیسکریپ