فیلم ایجاد کلمات کلیدی هدفمند و بهینه سازی صفحه
عناوین مطالب
Toggleما در رابطه با استراتژي ، جستجوي كلمات كليدي و چگونگي جلب رضايت جستجوگر صحبت كرديم- حالا زمان اين است كه يك اشاره اي هم به بهينه سازي صفحه های سایت بكنيم. در این قسمت از آموزش سئو در يك ساعت، Rand يك چك ليست از سئوي داخلي پيشنهاد ميكند كه توسط آن شما ميتوانيد صفحاتی كاملا بهينه سازي شده، با كلمات كليدي هدفمند بسازيد.
توضیحات ویدیو ایجاد کلمات کلیدی هدف و بهینه سازی صفحه
طرفداران سايت Moz، به نسخه ي جديد آموزش سئو در يك ساعت خوش آمديد. در قسمت ٤ ميخواهيم در رابطه با كلمات كليدي هدفمند و بهينه سازي سئوي داخلي صحبت كنيم. بنابراين اميدوارم شما آن قسمتی را كه در آن در رابطه با رضايت جستجوگر و چگونگي اطمينان از خوشحالي جستجوگر از خواندن محتوايتان و همچنين بوجود آوردن تجارب خوب براي آنها صحبت كرديم، تماشا كرده باشيد و همچنين قسمتی را، كه در آن در رابطه با جستجوي كلمه كليدي و همچنين چگونگي اطمينان از اينكه آيا بر روي كلمات و عبارات درست كه جستجوگران به دنبال آن هستند،هدف گذاري كرده ايد و به واسطه آنها رتبه بندي شده ايد و نرخ كليك ارگانيک گرفته ايد، صحبت كرده ايم ، چرا كه نرخ zero click در گوگل در حال افزايش است.
حال ميخواهيم درباره ي سئوي داخلي سايت (بهينه سازي داخلي سايت) صحبت كنيم. كه توسط لغات و عباراتي كه ميدانيم ميخواهيم با آنها رتبه بندي شويم و با توسط محتوايي كه ميدانيم ميتواند به جستجوگران كمك كند تا به هدفشان برسند،امكان پذير ميشود.حالا چگونه ميتوانيم مطمئن شويم كه صفحه مان براي رتبه بندي در گوگل مطلوب است؟
سئوي داخلي سايت تكامل يافته (بهينه سازي شده)
تكامل سئوي داخلي سايت با گذشته كاملا فرق كرده است. در گذشته به اينصورت بوده كه ( متاسفانه هنوز هم بعضي ها فكر ميكنند اينگونه است): چگونه كلمات كليدي خود را در برچسب ها و مكان هاي مناسب در صفحه قرار دهم؟ چگونه از چيزهايي مانند متاتگ(تگ عنوان) كلمات كليدي استفاده كنم كه يك دهه است كه از آن استفاده نشده، يا شايد حتي دو دهه؟ چگونه از قرار دادن همه كلمات و عبارات در عنوانم، در URLم، در توضيحاتم، در تيترم، تگ H2 تا تگ H7م و همه ي اين چيزها بهترين استفاده را بكنم؟
اکثر مواردی که در بالا ذکر شد خیلی پر اهمیت نیستند اما بدان معنا نیست که نباید در مورد آنها دانش کافی داشته باشید زیرا هنوز با رعایت این موارد به صورت درست و کاملا حرفه ای و سئو سفید میتوانید نتایج مثبتی به دست آورید.
چك ليست سئوي داخلي سايت
خب در اين قسمت بطور ليست وار، مواردي كه در چك ليست سئوي داخلي سايت شما موثر است را فراهم كرده ام. البته این ليستي كه ميبينيد كامل نيست، خصوصا در بخش هاي تكنيكي، زيرا كه اين بخش را در بخش تکنیکال سئو از سری آموزش های سئو در یک ساعت ، بررسي کردیم. در اين چك ليست، در مورد مهمترين موارد توضيح داده ايم.
✅المان هاي عناوين توصيفي، گيرا و keyword-rich( عناويني كه توجه خواننده را به خود جذب كند)
در این بخش به موارد مهمي که باید برای انتخاب یک عنوان در نظر گرفت اشاره شده است. عناوین باید توصيفي، گيرا، keyword-rich، اما نه المان هاي stuffed titleي كه به “عنوان صفحه” و یا “تگ عنوان” هم معروف هستند. بنابراين بطور مثال اگر من يك ابزار وبسايت باشم مانند toolsource.com كه نامي من درآوردي است و احتمالا متعلق به كس ديگري باشد و بخواهم كه اين سايت را در بهترين ابزارهاي نظرسنجي آنلاين رتبه بندي كنم، در اينصورت “بهترين ابزارهاي نظر سنجي آنلاين در سال ٢٠١٩” تگ عنوان بهتر و متفاوت تري است نسبت به: ابزار هاي نظرسنجي آنلاين، بهترين نرم افزار نظرسنجي آنلاين و بهترين نرم افزار نظرسنجي آنلاين ٢٠١٩. شما تگ عنوان ها و صفحه هاي شامل اين موارد را قبلا مشاهده كرديده اید كه ديگر اين تمرين خوبي براي يادگيري سئو نيست.
بنابراين ما عناوين توصيفي و گيرايي ميخواهيم كه مارا وادار به كليك كردن كند. به خاطر داشته باشيد كه وبسايتتان با اين عنوان در نتايج جستجو ظاهر ميشود.
✅توضيحات متا كه براي طراحي كليك مطرح شده اند
ميرسيم به توضيحات متا كه برای درک بهتر موتورهای جستجو استفاده ميشوند. هرچند که در گذشته نقش مهمی در رتبه بندي شما در موتور جستجو داشت. توضسحات متا مانند يك متن تبليغاتي است. شما يك كليك طراحي ميكنيد و يا تلاش ميكنيد كه يك كليك طراحي كنيد. كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه توضيحاتي داشته باشد كه جستجوگر به دنبال آن است، يا جستجوگر را تحت تاثير قرار دهد و يا باعث شود كه جستجوگر روي نتيجه ي جستجوي شما به جاي بقيه ي نتايج، كليك كند. آنوقت است که میتوانید بگویید که برای یک جستجوگر ارزشمند و مفيد هستید.
✅قابل خواندن، معقول، URL كوتاه
براي مثال يو آر ال toolsource.com/reviews/best-online-surveys-2019 هم كوتاه است، هم خوانا . اگر در نتايج جستجو و یا هرجای دیگری ( در هر صفحه اي كپي شده ي اين URL را ببينیم) این یو آر ال را ببینیم كاملا متوجه ميشویم كه اين صفحه در رابطه با چه موضوعي است و میتوانیم بفهمیم محتوایش مربوط به همان چيزيست كه دنبالش بودیم یا نه.
مثال ديگر يو آر ال reviews.best-online-tools.info. اولين چيزي كه ميتوان گفت اين است كه نام دامنه ي افتضاحي دارد. يا حتي یو آر ال oldseqs?ide=17 که از دسته اي حروف و جزئيات و پارامترهاي UTM (تگي كه به انتهاي URL اضافه ميشود) عجيب و غريب و نامفهوم تشکیل شده. تازه حتي داشتن بيش از يك و يا دو پارامتر URL لازم نيست و براي رتبه بندي در نتايج جستجو پيشنهاد نميشود. پس بهتر است كه همه ي اينهارا بصورت دوستانه تر، كوتاه تر و خواندني تر بازنویسی کرد، بطوري كه یک انسان عادی و نرمال بتواند بخواند. در اينصورت حتی به گوگل هم كمك كرده ايد.
✅ اولين پاراگراف بهينه سازى شده براى حضور در قطعه ى كوتاه رونمايى شده در جستجوى گوگل(snippet)
اولين پاراگراف يك محتوا، يا اولين كلمات روى يك صفحه، بايد طورى تنظيم شوند كه به عنوان آنچه كه گوگل پيش نمايش ميدهد، روى صفحه ى سرچ هاى مختلف خودنمايى كند. ابتداى شروع جستجوى ما، تنها ليستى از پيج هاى مختلف نميبينيم، بلكه اسنيپت ها هم هستند كه همان مطالبى اند كه داخل يك كادر،همراه با عكس و متنى كوتاه حول محور مطالب خود پيج، كه دقيقا برگرفته از همان چند سطر اول يك پيج است، ميبينيم. پس اگر دنبال آن اسنيپت هستيد، بايد سعى كنيد كه رنك و رتبه ى صفحه ى اولتان را بهبود بخشيد. و بايد خيلى هم ماهر باشيد كه بتوانيد پاسخ سؤال يك كاربر را در همان اسنيپت بدهيد كه از ميان هزاران نتيجه ى جستجو شما را انتخاب كند. شما میتوانید با استفاده از این فرصت در رتبه ى ٣،٤، و يا ٥ قرار بگيريد. در سئو هم ميتوانيد اين كار را انجام دهيد كه واقعاً میتوان گفت شگفت انگيز است. يك سرى منابع هم در وب سايت Moz هست كه ميتوانم راهنماييتان كنم به سمتشان:
- اسنيپت هاى نمايش داده شده: از ابتدا تا به آخر
- چطور شانس يافتن يك سرى اسنيپت نمايش داده شده را داشته باشيم؟ (از وايتبورد فرايدى)
- چطور يك سرى اسنيپت خاص را هدف قرار دهيم؟ (از وايتبورد فرايدى)
همچنين ميتوانيد با STAT analytics يكسرى از اسنيپت هاى گوگل را رهيابى كنيد.
در موارد ذير هوشمندانه از كلمات كليديتان استفاده كنيد
✅سرتيترها
اگر قصدتان رتبه آوردن در ميان بهترين ابزارهای جستجوى انلاين است، حتما در سرتيترتان از آن استفاده کنید. به طور كل، سرتيتر و موضوعتان تقريبا يا حتى دقيقا يكى باشند كه وقتى كسى روى آن موضوع كليك كند، همان هم برايش به عنوان سرتيتر پيجتان ظاهر شود و ناسازگارى شناختى عجيبى وجود نداشته باشد.
✅اولين پاراگراف
اولين پاراگراف، كه پيشتر راجع به آن صحبت كرديم.
✅محتواى پيج
محتواى پيج، يعنى اينكه قطعا نميخواهيد پيجى داشته باشيد كه تنها راجع به ابزار نظرسنجى آنلاين است، و اينكه شما حتى اصلاً نظرسنجى هاى آنلاين را مورد بحث هم قرار نميدهيد. كارى كم و بيش عجيب و غريب است.
✅لنگرهاى لينكهاى داخلى
لنگر لينك داخلى، كه در صورتى كه بقيه ى صفحات وبسايتتان راجع به نظرسنجى هاى آنلاين هستند، بايد به اين پيج متصل شويد چراكه اين كار براى گوگل كمك بزرگى براى پيدا كردن اين صفحه خواهد بود، براى بازديدكنندگان هم همينطور، اين پيج راجع به همين است.
به شدت پيشنهاد ميكنم كه توصيه ى من را بپذيريد وقتى ميگويم كه ما ديگر در جهانى زندگى نميكنيم كه هر صفحه تنها يك واژه ى كليدى داشته باشد. بطور مثال، اكثر ابزار online survey، و بهترين نرم افزارهاى online survey، و ابزار online survey درسال ٢٠١٩ در واقع سه عبارت بى همتايند كه متشكل از كلمات كليدى اند. حجم مورد جستجو قرار گرفتنشان هم متفاوت است. در اين موارد، نتايج جستجو مقدارى ناچيز با هم تفاوت ميكنند. اما موضوع ديگر مثل ١٠ سال پيش، اين نيست، كه برويم و براى هريك از آن موضوعات صفحاتى جداگانه بسازيم.
در عوض، به دليل اينكه همه شان بطور يكسان قصد يك كاربر جستجوگر را نشان ميدهند، ميخواهم يك صفحه را انتخاب كنم، تنها يك URL كه همه ى واژه هاى كليدى اى كه قصد و نيت يكسان همه ى كاربران را نشان ميدهند. اگر كاربران همگى دنبال يك چيز مشتركند ولى در عباراتى كه استفاده ميكنند كمى، مقدار خيلى كمى، تفاوت دارند، بايد صفحه اى را بيابيد كه همه و همه ى آن واژه هاى كليدى را با رعايت احترام نسبت به هدف كاربر، در خود گنجانده است؛ نه صفحه اى كه به هر دليلى اينها را زير پا ميگذارد. اولاً، بسيار دشوار است كه لينك چنين صفحات ايده آلى را بيابيم. پيدا كردنشان يك طرف و اينكه رتبه هم بياورند و بالا بروند طرفى ديگر!
ثانياً، تفاوت ميانشان بسيار بسيار واضح خواهد بود، و خيلى نزد گوگل ناشيانه است كه براى يك موضوع واحد اينهمه كلمه ى كليدى داشته باشيد. ممكن است حتى آنها را به چشم مطالب كپى شده يا شبيه به هم يا محتواى بى كيفيت ببيند. كه ميتواند باعث پايين آمدن رتبه ى صفحه ى شما شود. پس بچسبيد به همان جمع كردن كل كلمات كليدى در تنها يك پيج![irp posts=”4499″ name=”قیمت سئو | تعرفه خدمات و پشتیبانی سئو”]
✅ روى snippetها كنترل و نفوذ داشته باشيد.
در مرحله ى بعد ميخواهيد كه روى اسنيپت ها نفوذ و كنترل داشته باشيد، پس مثلاً، وقتى كه در قسمت دستورپختهاى يك غذا هستيد، ميتوانيد از نشانه گذارى الگوهاى مختلف استفاده كنيد و به گوگول نشان دهيد كه تصاوير و زمان لازم براى آن دستورپخت مورد نظر و همه و همه ى اين جزييات مختلف را داريد. گوگل اين عمل را در جاهاى مختلفى انجام ميدهد، هنگام review نوشتن، بهتان مطالب مهم تر را پيشنهاد ميدهد. سايت schema.org ليست كاملى از اينها را دارد و Google’s rich snippets markup page تعدادى بيشتر هم بهتان پيشنهاد ميدهد. پس ما قابليت دسترسى به هردوى آنها را به شما ميدهيم.
✅تصويرهاى مورد استفاده ى پيج ها…
آخرين و اما نه بى اهميت ترين،به دليل اينكه جستجو با عكس، سهم زيادى در عبور و مرور گوگل را تشكيل ميدهد، خيلى عقلانى است كه بخواهيم عكسهاى مورد استفاده ى صفحاتمان را نيز بهبود بخشيم. جستجوى تصويرى ميتواند بازديدكنندگان بسيارى را به پيج شما بكشاند. و بهينه سازى تصاوير وبسايتتان به اين معناست كه گاهى ممكن است كاربران عكسها را در جستجوى تصويرى ببينند و در مطالب وبسايت خودشان از آنها استفاده كنند و ادرس پيج شما را به آنها لينك كنند. كه همين موضوع حلال مسأله اى بسيار مهم و بزرگ است. ارتباط گرفتن خيلى دشوار است، اما تصاوير راهى بسيار عالى براى اين كارند.
✅اسامى فايل توضيحى و پر از واژه هاى كليدى
تصاوير روى سايتتان بايد نامهايى توضيحى و پر از كلمات كليدى را به كار گيرند. مثلا اگر نامى يراى چند تايپ فرم در نظر داريم، نميخواهيم نام تايپ فرم شماره ١ و ٢ و ٣ روى آن بگذاريم، بلكه نامهايى مانند typeform logo يا typeformsurveysoftware را استفاده ميكتيم كه توضيحى اند.
✅ويژگى توصيفى alt
ويژگى alt يا برچسب alt بخشى از چگونگى توصيف آن براى خوانندگان صفحه و ديگر دستگاه هاى متمركز براى دسترسى است و گوگل نيز از آن متون استفاده ميكند.
✅متن كپشن (در صورت لزوم)
متن زيرنويس، اگر لازم باشد، و صلاح بدانيد كه عكس و عنوانش را توصيف كنيد، ميخواهيد توصيفى از آنچه كه در تصوير است باشد.
✅ذخيره شده در دامنه و زيردامنه ى مشترك
اين فايلها به منظور اينكه بهتر عمل كنند، بايد در يك دامنه و زيردامنه ميزبانى شوند. اگر به عنوان مثال، تمامى تصاويرتان در دامنه ى خدمات وب آمازون ذخيره شوند و شما بازنويسى نكنيد و از وجود دامنه در toolource.com/photos يا images here مطمئن شويد، دچار مشكلات جدى در رنكينگ پيج خواهيد شد. بيشتر وقتها تصاويرتان در گوگل نميروند چراكه كسى تصاوير را با دامنه هاى مشابه مرتبط نميكند. زيردامنه ى مشترك هم پيشنهاد و ارجحيت داده ميشود.
اگر همه ى اين كارها را انجام داديد و به هدفتان رسيده ايد و تحقيقات كلمات كليديتان را خاتمه بخشيديد، شما آماده ى رفتن به مرحله ى بعد، يعنى همان سئوى فنّى هستيد و لينك سازى و رتبه بندى. پس وعده ى ما هفته ى بعد، همينجا. خدانگهدار.
0 Comments
اولین کسی باشید که در مورد این مطلب اظهار نظر می کند.
سلام ممنون