جستجو برای:
سبد خرید 0
  • ویکی دمی
  • آموزش سئو
  • خدمات سئو
    • خدمات ویکی دمی

      سئو تضمینی

      مشاوره سئو

      آنالیز سئو

      عیب یابی سئو

      تدوین استراتژی سئو

      پشتیبانی سئو

      خرید بک لینک

      لیست بک لینک رایگان

      خدمات افزایش سرعت سایت

  • طراحی سایت
  • دوره ها
  • آموزش های جامع
  • وبلاگ
  • تماس با ما
    • تماس با ما

      درباره ما

      اینستاگرام

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

ثبت نام

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.

داده های شخصی شما برای پشتیبانی از تجربه شما در این وب سایت، برای مدیریت دسترسی به حساب کاربری شما و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی ما شرح داده می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

ویکی دمی
  • ویکی دمی
  • آموزش سئو
  • خدمات سئو
    • خدمات ویکی دمی

      سئو تضمینی

      مشاوره سئو

      آنالیز سئو

      عیب یابی سئو

      تدوین استراتژی سئو

      پشتیبانی سئو

      خرید بک لینک

      لیست بک لینک رایگان

      خدمات افزایش سرعت سایت

  • طراحی سایت
  • دوره ها
  • آموزش های جامع
  • وبلاگ
  • تماس با ما
    • تماس با ما

      درباره ما

      اینستاگرام
ورود | ثبت نام

وبلاگ

ویکی دمیسئوابزارهای سئوآموزش حرفه ای استفاده از ابزار Ahrefs همراه با ویدئو کامل آموزش

آموزش حرفه ای استفاده از ابزار Ahrefs همراه با ویدئو کامل آموزش

4 تیر 1401
ارسال شده توسط مهری مردانی
ابزارهای سئو، آموزش های جامع
آموزش حرفه ای استفاده از ابزار Ahref همراه با ویدئو کامل آموزش

عناوین مطالب

  • چرا باید از ابزار ahrefs استفاده کنیم؟
    • امکانات استفاده از ابزار ahrefs برای سئو سایت
    • خرید اکانت ahref اچرف
    • اصطلاحات رایج در ابزار آنالیز سایت Ahrefs
  • آموزش جامع کار با ابزار ahrefs 
    • آموزش site explorer در ابزار آنالیز ahrefs

اگر شما به عنوان یک سئوکار و وبسمتر درحال فعالیت هستید بدون شک برای پروژه های سئو خود نیاز دارید تا از بهترین ابزار آنالیز سئو سایت استفاده کنید. سایت ahref یکی از بهترین ابزارهای سئو برای بررسی بکلینک سایت است. این ابزار به عنوان دست راست فعالان این حوزه به حساب می آید که با بهره گیری از اکانت های رایگان و پولی میتوانید بهترین گزارش از نحوه لینک بیلدینک رقبا به دست بیاورید.

چرا باید از ابزار ahrefs استفاده کنیم؟

آشنایی و شناخت ابزارهای سئو به ما کمک می کند تا با یک تحلیل درست از وضعیت حال سایت و رقبا، بهترین برنامه ریزی را برای سئو خارجی و حتی سئو داخلی سایت خود داشته باشیم. برای پیاده سازی فاکتورهای سئو بر روی یک سایت شما نمی توانید تمام جزئئیات را به صورت دستی بررسی کنید، مخصوصا در پروژه های بزرگ.

اینجاست که سرویس ها و شرکت های مختلفی ابزارهای بررسی سایت را در اختیار ما قرار می دهند. از جمله واقعیت هایی که باید درمورد این ابزار منحصربه فرد بدانید:

  •  ابزار Ahrefs  گسترده ترین خزنده وب را در بین ابزار تحلیل سایت دارد.
  • تجزیه و تحلیل کامل SERP از دیگر کاربردهای استفاده از ابزارهای ahrefs می‌باشد.
  • ابزارهای ahrefs برای شناسایی بک لینک ها رقیب یک ابزار منخصر به فرد است.
  • ابزارهای ahrefs به شما کمک می‌کنند کلمه کلیدی مناسبی برای رتبه در موتور جستجوگر گوگل پیدا کنید.
  • برای اطلاع از بکلینک های جدید و از دست رفته میتوانید Alart خود ahref را فعال کنید تا برایتان ایمیل ارسال شود.

امکانات استفاده از ابزار ahrefs برای سئو سایت

بیشتر افراد سایت ahref را به عنوان یک ابزار آنالیز رقبا در سئو می شناسند و طبیعی است که با دیگر امکانات سایت زیاد آشنا نباشند. در ادامه قرار است به طور مفصل هر کدام از ابزارهای کاربردی ahref را معرفی کنیم و بخش های مهم هر ابزار را هم با تصویر آموزش دهیم. از جمله قوی ترین ابزارهای ahrefs برای بررسی و آنالیز یک سایت شامل موارد زیر است:

  1. ابزار تحلیل رقبا Competitive Analysis
  2. ابزار جستجوی کلمات کلیدی Keyword Research
  3. ابزار جستجوی بک لینک‌‌ها Backlink Research
  4. ابزار بررسی محتوا Content Research
  5. ابزار بررسی رتبه سایت‌ها Rank Tracking
  6. ابزار نظارت بر وب ‌سایت Web Monitoring

خرید اکانت ahref اچرف

بسیاری از ابزارهای سئو برای تحقیق کلمات کلیدی و تحلیل سایت رقبا نیاز به خرید اکانت پرومیوم دارند چرا که اکانت های رایگان برای نمایش گزارش محدودیت دارند یا فیچرهای ضروری و قوی را ساپورت نمی کنند. همچنین با توجه به قیمت بسیار بالای دلار در ایران نمیتوان برای ابزار یک ماهه ahref مبلغ زیادی صرف کرد.

شاید همیشه برای شما سوال باشد هزینه خرید اکانت Ahrefs چه قدر است؟ قیمت اکانت استاندارد ابزار Ahrefs برای یک ماه 179 دلار است که به پول ما حدود 3 و نیم میلیون تومان می شود. شما می توانید با خرید اکانت اشتراکی ahref از شرکت های ارائه دهنده خدمات ابزار سئو با مبالغ بسیار پایین اکانت های پولی ابزارهای Ahref، MOZ، Keywordfinder و دیگر ابزارها را خریداری کنید.

اصطلاحات رایج در ابزار آنالیز سایت Ahrefs

یکی از اولویت های کار با ابزار تحلیل و آنالیز سئو سایت این است که با اصطلاحات رایج آن ابزار آشنا باشید تا بتوانید هر متریک را به درستی برای خودتان معنی کنید و تحلیل درستی از آمار و ارقام به دست بیاورید. تقریبا مفهوم تمام متریک و فاکتورهایی که در ابزار های سئو مخصوصا ابزارهای آنالیز بک لینک گفته می شود یکسان هستند اما ممکن است با لغات مختلف بیان شوند. در این قسمت قراره تمام اصطلاحات کاربردی ابزار اچرف رو به طور کامل آموزش دهیم.

رتبه جهانی سایت Ahrefs Rank: رتبه بندی جهانی سایت شماست که با توجه به دیتابیس خود ahref ببه وبسایت ها داده می شود و معادل رتبه جهانی الکساست. هر چه این رتبه پایین تر باشد بهتر است.

رتبه بندی سایت از لحاظ UR ( URL Rating): امتیازی است که ابزار ahref از نظر بررسی کیفیت و کمیت تمام بکلینک هایی که سایت شما دریافت کرده داده است. این امتیاز در ابزار MOZ، PA نام دارد.

رتبه بندی از لحاظ DR ( Domain Rating): امتیازی است که به عنوان کیفیت دامنه ها (یونیک سایت ها) که به سایت شما بکلینک داده اند. این امتیاز در ابزار MOZ، DA نام دارد.

Referring Domains: تعداد سایت‌هایی که به این صفحه لینک داده‌اند. هرچه تعداد این شاخص بیشتر باشد، جایگاه بهتری در گوگل کسب خواهید کرد.

Anchors (انکرتکست): انکرتست های همان کلیدواژه هایی هستند که در لینکسازی های متنی استفاده میشوند. در این ابزار بهترین و بیشتز انکرتکست هایی که در لینک سازی خارجی استفاده شده را می بینید.

توزیع CTLDs Distribution: توزیع بکلینک های که توسط دامنه های مختلف دریافت کرده (.com، .edu .de و غیره)

Organic keywords (ارگانیک کلمات کلیدی): تعدا کلمات کلیدی که در نتایج برای آنها رنک یا رتبه دریافت کرده اند.

آموزش جامع کار با ابزار ahrefs 

آموزش site explorer در ابزار آنالیز ahrefs

با نگاه کلی به داشبورد ahref میتوان متوجه شد که این ابزار بیشتر برای آنالیز سایت رقبا از نظر بررسی بکلینک ها و میزان ارگانیک سرچ با کلمات کلیدی کاربرد دارد. در این بخش تمام جزئیات کاربردی که میتوانید برای تحلیل رقبا خود استفاده کنید را آموزش خواهیم داد.

نحوه بررسی و تجزیه بکلینک های سایت در بخش Backlink profile

تحلیل و بررسی بکلینک های در ابزار ahref یکی از جذاب ترین کارکرهای این ابزار است. برای شروع تنها کافیست آدرس سایت موردنظر را در بخش زیر وارد کنید و منتظر نمایش جزئیات باشید. حالا بعد از نگاه کلی در بخش site explore باید وارد بخش Backlink profile شوید.

اگر هنوز در مبحث بکلینک سازی نیاز به آموزش بیشتر دارید. پیشنهاد می کنیم ابتدا مقاله راهنمای جامع لینک سازی خارجی را مطالعه کنید تا بتوانید با اطلاعات کامل تر بکلینک های سایت های رقیب را آنالیز و بررسی کنید.

بعد از مشاهده داشبورد و خلاصه ای اطلاعات سایت موردنظر باید برای انالیز دقیق بکلینک های سایت وارد این بخش شوید. در عکس پایین لیستی از صفحاتی که به سایت یا ادرس مورد نظر ما بکلینک داده اند را با تمام جزئئیات میتوانید مشاهده کنید و تک تک بلینک ها را بررسی کنید.

در بخش Backlink profile در واقع تمام لینک های وارده به سایت مورد نظر را نشان می دهد و میتوان با محدود کردن یا قرار دادن چند فیلتر نتایج را بهتر بررسی کرد. یک نکته مهم در آنالیز بک لینک های سایت این است که حتما در موقع بررسی سایت رقیب از بخش live لینک ها را چک کنید تا تنها لینک های سالم هر سایت را به شما نشان دهد. اما در بخش Historical شما بکلینک های حذف شده یا Lost link را هم میتوانید مشاهده کنید.

برای مثال در همین عکس اگر لیست بکلینک ها بر روی حالات زیر باشد :

Group similar: بکلینک هایی که در این حالت به ما نشان داده می شوند

One link per domain: بکیلنک هایی که در این حالت نشان داده می شوند از یک دامنه گرفته شده اند و بکیلنک های تکراری یا صفحات تکراری که دارای لینک هستند و برای یک سایت یا دامین بودند حذف شده است تا شما بتوانید تنها reffering domain ها را بررسی کنید.

All: در این حالت هم کل بکیلنک های سایت موردنظر ما رو بدون هیچ فیلتر نشان میدهد.

همچنین شما می توانید برای آنالیز بکلینک های رقبا از فیلتر های بیشتر مثل مشخص کردن نوع بکلینک ها، نوع پلتفرمی که لینکسازی شده، زبان سایت هایی که بکلینک سازی کرده اید از جمله فلیتره های خوب برای لیست کردن بهترین نتایج بکلینک هاست. مثلا با توجه به عکس زیر شما میتوانید در قسمت link type مشخص کنید که فقط لینک های Dofollow یا لینک های UGC را نمایش داده شود.

در قسمت Broken link ابزار ahref میتوانید لینک های شکسته سایتتان را استفاده کنید تا یا ریدایرکت شوند یا محتوای جدید جایگزین کنید. کنار بکلینک هایی که کادر قرمز قرار داده شده به معنای خطای 404 بودن بکلینک هاست.

در قسمت Domain Referring هم میتوانید لیستی از لینک های خارجی سایت مورد نظر را بررسی کنید، اما تفاوت آن با قسمت Backlink ها در این است که اینجا لینک ها را بر اساس دامنه های یونیک بررسی می کند و به شما میگوید از چه دامنه یا چه سایت هایی شما موفق به دریافت بکلینک شده اید. قطعا تعداد لینک هایی که به صورت result نمایش داده است کمتر از تعداد کل بکلینک هاست.

در قسمت Anchor Text شما میتوانید بهترین کلماتی که در بکلینک سازی سایت موردنظر به عنوان انکرتکست استفاده شده را مشاهده کنید. همچین با بررسی جزئیات بیشتر متوجه خواهید شد که هر انکرتکست چه تعداد بکلینک از Reffering domain دریافت کرده است و چه تعداد از نوع بکلینک های Dofallow هستند.

در بخش Internal Backlink شما میتوانید با وارد کردن یک آدرس مشخص از صفحات داخلی سایت رقیب به نحوه لینک سازی آن صفحه پی ببرید و ببینید یا چه انکرتکست هایی برای آن صفحه و چه تعداد بکلینک دریافت کرده اند.

آخرین قسمت از بخش پروفایل لینک به ما این امکان را میدهد تا سایت خود را از نظر بکلینک ها با سه تا از سایت رقبا بررسی کنیم. نتایج به دست آمده نشان می دهد که رقبای شما از این صفحات بکلینک گرفته اند اما شما هیچ بکلینکی از این سایت ها دریافت نکرده اید.

بررسی کلمات کلیدی ارگانیک و ترافیک ارگانیک در بخش Organic Search Report

بخش site explore در ابزار اچرف تنها درمورد آنالیز بکلینک های سایت صحبت نمی کند. بلکه میتوانید تحلیل و آنالیز های مختلفی هم از نظر میزان سرچ ارگانیک سایت رقبا و برترین کلمات کلیدی آنها داشته باشید. با وارد کردن آدرس یک سایت رقیب میتوانید برترین کلمات کلیدی که سایت مورد نظر شما در آن ها رتبه گرفته اند را مشاهده کنید.

همچنین در مورد نرخ جستجو (Search Volume)، نمره سختی کلمه کلیدی Keyword Difficulty Score (KD))، هزینه هر کلیک (Cost-per-click (CPC))، موقعیت (Position) و مقدار ترافیکی که برای هر کلمه در سایت ایجاد می شود را نمایش میدهد.

برای آنکه تنها کلمات کلیدی که در موقعیت های 5 تا 10 هستند رو ببینید فیلتر position را بین 5 تا 10 قرار دهید تا فقط کلمات کلیدیی را که در موقعیت 5 تا 10 است نشان دهد.

بخش New در قسمت organic keyword

در این بخش شما میتوانید مهمترین کلمات کلیدی که صفحات سایت شما تغییر رتبه داشته اند و رنک صفحه شما برای آن کیورد خاص افزایش داشته را مشاهده کنید و بهتر بتوانید برای استراتژی تولید محتوای سایت برنامه ریزی کنید

بخش Top Pages Report

در ابزار آنالیز بکلینک ahref میتوانید علاوه بر بهترین کیوردهایی ورودی سایت، بهترین صفحات یک دامنه که بیشترین ترافیک را دارند بررسی کنید. مقدار تخمینی ترافیک، تعداد کلمات کلیدی که صفحه برای آن رتبه گرفته، بهترین کلمه کلیدی که صفحه برای آن ترافیک ایجاد کرده در این قسم%D

3/5 - (2 امتیاز)
قبلی آموزش ابزار آنالیز SEO SITE CHECKUP همراه با ویدئو حرفه ای
بعدی راهنمای جامع افزایش سرعت در Google pagespeed insights

1 Comment

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • محمدرضا کاظمی گفت:
    1 آذر 1401 در 15:44

    ایا شما Ahref میفروشید تا ما از شما اشتراکشو بخریم ؟

امکان ارسال نظر وجود ندارد.

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • آموزش های جامع
  • آموزش وردپرس
  • آنالیتیکس
  • ابزارهای سئو
  • استراتژی
  • الگوریتم های گوگل
  • اموزش فنی وردپرس
  • بازاریابی
  • جستجوی گوگل
  • خطاهای سرچ کنسول
  • خطاهای وردپرس
  • دیجیتال مارکتنیگ
  • سئو
  • سئو تکنیکال
  • سئو خارجی
  • سئو داخلی
  • سئو کلاه سفید
  • سئو کلاه سیاه
  • سئو و تولید محتوا
  • سرچ کنسول
  • طراحی سایت
  • گوگل ادز
  • مقالات
  • نصب وردپرس
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها
پشتیبانی
ویکی دمی
آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی

ویکی دمی به عنوان مرجعی برای آموزش های آنلاین در زمینه سئو، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ تمامی تلاش خود را برای ارائه بهترین آموزش ها توسط حرفه ای‌ترین متخصص های هر حوزه چه بصورت رایگان و چه به صورت دوره های پولی قرار داده است. شما در ویکی دمی میتوانید صاحب تخصص شوید و وارد بازار کار شوید. ویکی دمی به عنوان مرجعی برای آموزش های آنلاین در زمینه سئو، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ تمامی تلاش خود را برای ارائه بهترین آموزش ها توسط حرفه ای‌ترین متخصص های هر حوزه چه بصورت رایگان و چه به صورت دوره های پولی قرار داده است. شما در ویکی دمی میتوانید صاحب تخصص شوید و وارد بازار کار شوید.

دسترسی سریع
  • وبلاگ
  • درباره ما
  • تماس با ما
راه های ارتباطی

برای ارتباط با کارشناسان ویکی دمی میتوانید از راه های ارتباطی زیر استفاده نمایید.

  • ۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸
  • wikidemy.ir@gmail.com
  • پشتیبانی تلگرام: ۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸
Instagram Linkedin
لینک های مفید
  • خدمات سئو
  • خدمات طراحی سایت
  • دوره ها
  • آموزش سئو
این وب سایت متعلق به ویکی دمی میباشد و تمامی حقوق آن محفوظ میباشد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://wikidemy.ir/?p=13869

پاپ اپ دوره های صیاد

مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.
سوالات متداول
دیگران از ما پرسیده اند
ساعات کاری مجموعه ویکی دمی چیست؟

ما از ساعت 9 صبح الی 7 بعد از ظهر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستیم. 

آیا امکان صحبت حضوری در این مجموعه وجود دارد؟

بله شما می توانید با شماره 09128909248 تماس بگیرید تا برای شما یک قرار حضوری ست کنیم. 

خدمات ویکی دمی

مشاوره سئو و تدوین راه سئو یکی از اصلی ترین خدمات ویکی دمی میباشد

نقشه ویکی دمی
ویکی دمی

ویکی دمی آکادمی سئو،وردپرس،دیجیتال مارکتینگ

ارتباط با ویکی دمی

به دلیل محدودیت های اینترنت میتوانید از طریق پیامک یا در ساعات اداری با شماره تلفن  09128909248 تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید از طریق ایمیل wikidemy.ir@gmail.com​ با ما در ارتباط باشید.

تهران، مترو صادقیه، خیابان ولیعصر، خیابان طاهریان، ساختمان دماوند، پلاک 37.1، طبقه سوم، واحد 12

شماره تماس

۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸

ایمیل

wikidemy.ir@gmail.com​