آموزش ابزار آنالیز SEO SITE CHECKUP همراه با ویدئو حرفه ای
عناوین مطالب
Toggleنحوه آنالیز سئو سایت در سایت SeoSiteCheckup وجهه اشتراک زیادی با دیگر ابزارهای تحلیل وبسایت دارد و در بخش های مختلفی می تواند عملکرد سایت شما را مورد بررسی قرار دهد. سایت سئو چک آپ یک ابزار رایگان و قدرتمند برای آنالیز رایگان سایت در جهان است و طرفداران خودش را هم دارد.
سروس های سایت رایگان آنالیز سئو SEO SITE CHECKUP
- آنالیز کلی سئو سایت در این ابزار شامل قواعد اصلی سئو، امنیت سایت، بهینه سازی سرعت سایت، موبایل فرندلی بودن سایت و گزینه های پیش رفته سئود میشود.
- امکان عضویت رایگان برای بهره مندی از ابزار کامل سئو سایت در ۱۴ روز
- امکان استفاده از آنالیز بدون عضویت تنها 2 دوبار
به صورت کلی ابزار seo site checkup در چند ماژول مختلف که در قسمت قبلی هم اشاره کوچکی داشتیم وبسایت ها را مورد تحلیل و برسی قرار می دهد. در ادامه فاکتورهای اصلی هر بخش رو به طور مفصل آموزش خواهیم داد و یک وبسایت را هم به عنوان نمونه مورد آنالیز کلی قرار خواهیم داد.
آموزش کار با ابزار SEO SITE CHECKUP
در حالت کلی دو راه برای استفاده از سایت سئو سایت چک آپ وجود دارد. بدین طریق شما بدون نیاز به هیچگونه عضویت می توانید تنها دو بار برای انالیز وبسایت هایتان از آن بهره مند شوید. پس از وارد شدن به سایت seositecheckup، در کادر مورد نظر آدرس سایت را وارد کنید و منتظر گزارش بمانید.
فیلم آموزش نحوه کار با ابزار سایت SEO SITE CHECKUP
دومین روش که برای استفاده از سئو چک اپ استفاده می کنند این است که در این سایت ثبت نام کرده و یک اکانت برای خود ساخته و بعد به کمک Credit Card و PayPal میتوانید به مدت 14 روز از امکانات این ابزار استفاده کنید.
در حالت حق عضویت رایگان در این ابزار شما فرصت این را دارید تا ۳ سایت از رقبایتان را که در یک یا چند کلمه کلیدی با شما مشترک هستند را آنالیز کنید. همچنین میتوانید در مرحله بعد میتوانید کلمات کلیدی مد نظرتان که در مرحله قبل رقبا را مشخص کرده اید را هم وارد کنید و به یک گزارش کامل و مقایسه ای از رقبا خود دست پیدا کنید.
آنالیز رایگان کلی سایت در SEO SITE CHECKUP
پس از وارد کردن آدرس موردنظر و اتمام آنالیز ابزار میتوانید نتیجه را در پایین همین صفحه مشاهده نمایید.
نتایج آنالیز سایت با سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز مواجه شوید. خطاها و اشکالات سئو سایت با رنگ قرمز نمایش داده می شود. رنگ نارنجی به معنای هشداره و بهتر است اصلاح شود. رنگ سبز به معنای صحیح بودن و عدم وجود خطا در قسمت مربوطه است.
همچنین برای دسترسی بهتر و سریع کاربران برای آنالیز رایگان مشکلات سئو سایتشان میتوانند از قسمت زیر بر روی هر بخش کلیک کنید و لیست فاکتورهایی که باعث افت سئو سایت شده اند را مشاهده کنند.
همچنین در همین قسمت ابتدایی گزارش میتوانید عمده مشکلات سئو سایت را به صورت خلاصه در سه وضعیت خطا، اخطار و نرمال مشاهده کنید.
بررسی فاکتورهای سئو در ابزار SEO SITE CHECKUP
گزارش تحلیل آنالیز سئو توسط ابزار چکاپ سئو تقریبا یکسان است و مهمترین فاکتورهای سئو در این بخش شامل موارد زیر می شود:
- Meta Titl:
نحوه نام گذاري تگ عنوان صفحه بسيار اهميت دارد. در اين نامگذاري استفاده ازكلمات كليدي وبسايت توصيه مي شود.
- Meta Description:
Meta Description شامل توضيحات مربوط به عنوان صفحه است. اين توضيحات ( كه در قالب تعداد محدودي از كلمات داده مي شود ) تا حد ممكن بايد مربوط به زمينه كاري وبسايت باشد.
- Google Search Results Preview :
نمایش اطلاعات کلی سایت از نگاه گوگل بعد از جستجو كاربران در این قسمت است. اين نمايش شامل نشاني وبسايت URLو Meta Title و Meta Descriptio سايت است.
- Keywords:
بخش گزارش کلمات کلیدی از دسته بندی های مختلفی تشکیل شده است که کلمات کلیدی را از جنبه های مختلفی بررسی می کند. در بخش Most Common Keywords Test بيشترين كلمات كليدي استفاده شده نمايش داده مي شوند. کلمات کلیدی وبسايت تا جاي ممكن بايد نشان دهنده زمينه فعاليت آن سايت باشند. ربات گوگل بعد از خواندن محتواي وبسايت اقدام به طبقه بندي سايت مي كند.كلمات كليدي سايت در اين طبقه بندي نقش مهمي دارند.
در بخش Keywords Usage Test به ما می گوید کلماتی که در قسمت قبلی از صفحات سایت شما شناسایی و استخراج شد آیا در تگ های عنوان و متادیسکریپسن هم مورد استفاده قرار گرفته است یا خیر؟ همچنین با بررسی Keywords Cloud Test میتوان متوجه شد که میزان چگالی به کار رفته کدام کلیدواژه ها بیشتر است.
برای آشنایی بیشتر شما با اهمیت تگ عنوان سئو حتما مقاله لینک شده را مطالعه کنید.
- تعداد تگ های هدینگ H1-H6:
تگ هاي H يا Header شامل مطالبي هستند كه در طراحي سايت براي شما اهميت بيشتري دارند. با توجه به اینکه برای عنوان تان کدام تگ هدینگ را اتخاب میکنید، درجه اهمیت موضوع عنوان برای گوگل مشخص می شود.
برخي به اشتباه فكر مي كنند كه تگ هاي H صرفا سايز مطالب را بزرگتر يا كوچكتر نمايش مي دهند. تگ H1 بيشترين ميزان اهميت را دارد و اين اهميت از در تگ H6 به كمترين ميزان مي رسد.
- وجود فايل Robots.txt:
اين فايل دسترسي ربات های گوگل را به قسمت هاي مختلف سايت مشخص مي كند. وجود داشتن اين فايل در طراحي سايت ضروري است چرا که بسیاری از دستورهای ایندکس و نوایندکس یک سایت در این فایل برای خزنده های گوگل مشخص می شود.
وجود فايل نقشه سايت يا Sitemap:
در زمان طراحي سايت لازم است كه اين فايل هم لحاظ شود. آدرس تمام صفحات سایت در این فایل قرار دارد و باید مدام آپدیت شود ربات های گوگل با تشخيص اين فايل و خواندن آن، راحت تر مي تواند صفحات مختلف يك وبسايت را شناسايي كنند و بدانند که چه زمانی به سایت ما برای خزش سر بزنند.
- بررسی لینک های شکسته:
تمام صفحاتی که به یک وبسایت لینک داده می شوند باید باز شوند و به صفحه 404 ختم نشوند. در غير اين صورت صفحات لينك شده Broken Links به حساب مي آيند، كه رتبه وبسايت را پايين مي آورند. (سعی کنید لینک های خراب وشکسته سایت خود را اصلاح نمایید.)
- بررسی سئو فرندلی بودن سایت:
نشاني وبسايت بايد با استانداردهاي سئو هماهنگ باشد. مواردي مثل استفاده از کلمات کلیدی در نشاني وبسايت، Domain يا Subdomain بودن آدرس سايت، در نظر گرفتن نيازهاي آينده در انتخاب آدرس و … مي توانند روي افزايش يا كاهش رنک وبسايت تاثيرگذار باشند.
- HTML Tags:
در طراحي سايت نبايد از تگ هاي HTML منسوخ شده استفاده كرد. تگ هاي استاندارد، بر اساس آخرين نسخه HTML ارائه مي شوند. آخرين نسخه HTML در حدود ۳ سال پيش ارائه شده است.
- بررسی کدهای JAVA و CSS:
از نظر بهینه بودن کدهای جاوا و CSS باید بررسی کنید تا کدها در استاندارد ترین حالت ممکن باشند. استاندارد سازی کدهای سایت در روند سرعت سایت و دیگر فاکتورها تاثیر زیادی دارند.
- بررسی اتصال آنالیتیکس به سایت:
متصل بودن سایت گوگل آنالیتیکس به وبسایت شما یکی از امتیازات مثبتی است در ابزار سئو چک آپ در نظر گرفته میشود.
- بررسی اتصال شبکه های اجتماعی:
یکی از معیارهایی که ابزار سئو چک آپ در این بخش برای وبسایت های در نظر میگیرد، متصل بودن دکمه های شبکه های اجتماعی در صفحات وبسایت است.
بررسی سرعت سایت در ابزار SEO SITE CHECKUP
- تست اندازه صفحه HTML:
بهینه سازی اندازه صفحه طراحی سایت به بارگیری سریع سایت، تجربه کاربری بهتر، نرخ تبدیل بالاتر و به طور کلی رتبه بندی بهتر موتور جستجو کمک می کند.
- آزمون فشرده سازی HTML Compression/GZIP Test:
فشرده سازی کدهای HTML به شما کمک می کند تا بارگیری سریعتر صفحه وب و بهبود تجربه کاربری شما تضمین شود.
- سرعت لود صفحه Site Loading Speed Test:
مدت زمان بارگیری وب سایت باید کمتر از 5 ثانیه باشد. سرعت لود صفحه بالا موجب تجربه کاربری بد برای کاربران و افزایش نرخ پرش بازدید کنندگان می شود.
- برخوداری از کش CSS Caching Test
استفاده از حافظه پنهان یا کش میتواند برای کاربرانی که به طور مداوم از سایت شما استفاده می کنند مفید باشد.
- Page Objects Test:
کاهش درخواست های مختلف در یک صفحه میتواند که می تواند بارگیری صفحه را افزایش دهد و بر تجربه کاربر تأثیر مثبتی بگذارد.
- فشرده سازی فایل های جاوااسکریپت و CSS:
با فشرده سازی کدهای جاوا و CSS سرعت لود صفحه و بارگزاری سایت را میتوان افزایش داد و در ابزارهای تست سرعت امتیاز بالایی کسب کرد. سرعت سایت تاثیر مستقیمی بر روی سئو یک سایت دارد.
بررسی امنیت سایت در ابزار SEO SITE CHECKUP
- بررسی HTTPS وجود در آدرس سایت
- بررسی امنیت سرور سایت
- همگام سازی URL های سایت:
معرفی یک حالت از URL سایت ( بدون WWW با WWW ) به گوگل کمک می کند تا تنها همان را به عنوان ادرس اصلی ایندکس کند و به کاربران در صفحه نتایج نمایش دهد.
بررسی موبایل فرندلی بودن سایت
این بخش به آنالیز و بررسی سایت در نمایش موبایل ( Mobile freindly) می پردازد و در نظر میگیرد که تمام المان های سایت در حالت موبایل به خوبی نمایش داده شود.
بررسی فاکتورهای سئو پیشرفته در ابزار SEO SITE CHECKUP
Seo checkup با ارائه گزارش های دقیق و قابل اعتماد عوامل مهمی را که نیاز به بهینه سازی دارند را به شما نشان می دهد. تست عملکرد استراکچردیتا در صفحات سایت، بهینه سازی خطای 404 بررسی تگ های نوایندکس، نوفالو و کنونیکال از فاکتورهای مهم سئو در بخش سئو پیشرفته این ابزار است.
به این نکته نوجه کنید که فاکتورهای سئو سایت نزدیک بیش از 300 فاکتور تخمین زده شده اما سایت seo site checkup به عنوان یکی از بهترین سایت های آنالیز سئو فقط 30 فاکتور سئو را نمایش می دهد.
ابزار رایگان آنالیز سئو چک آپ برای بررسی بک لینک های سایت، بررسی کلمات کلمه کلیدی سایت شما و رقبا، بررسی لینک های شکسته و ایجاد نقشه سایت نیاز دارد که از عضویت و ساخت اکانت بهره مند شوید.
پس از آنکه در این ابزار یک وبسایت را تحلیل و بررسی نموده اید، به صورت خودکار اطلاعات سایت موردنظر ذخیره می شود و برای مراجعات بعدی میتوانید همانند تصویر زیر اطلاعات را مشاهده کنید و با آنالیز فعلی و جدید مقایسه کنید.
اگر پس از آموزش کامل نحوه استفاده از سایت seositecheckup در هنگام آنالیز سایت به مشکل برخوردید، فراموش نکنید متخصصان تیم سئو سایت ویکی دمی پاسخگوی تمامی مشکلات شما خواهند بود.
دیدگاهتان را بنویسید