آنالیز سئو سایت
باآنالیز سئو سایت می توانید نقاط قوت و ضعف سایت خود را پیدا کنید و بفهمید که کدام بخش از سایت شما دچار مشکل شده است. با بررسی دقیق مشکلات و رفع آن ها، می توانید به کسب وکار خود رونق دهید و درآمد اینترنتی خود را افزایش دهید.
تیم ویکی دمی، با ارائه خدمات تحلیل سئو سایت، در خدمت شما عزیزان بوده و به شما کمک خواهد کرد که هرچه سریعتر نسبت به شناسایی و رفع مشکلات سایت آگاه شوید.
در انتهای این صفحه، به معرفی ابزارهای بررسی سایت پرداخته ایم که می توانید با ساخت یک اکانت، سایت خود را تجزیه و تحلیل نمایید. اما اگر نیاز به بررسی دقیق تر به همراه مشاوره و استراتژی برای سایت خود داشتید، حتما با شماره ای که در زیر آورده شده است یا فرمی که در انتهای این صفحه گذاشته شده است، با ما در ارتباط باشید.
با استفاده از آنالیز سئو ویکی دمی، می توانید یک گزارش جامع از سایت خود داشته باشید که همان گزارش، راه ایجاد استراتژی شما نیز به حساب می آید.
در گزارش آماده شده از تحلیل و بررسی سایت شما، مواردی چون خطاها، بررسی سرعت سایت، بررسی متا تگ ها، و غیره آورده شده است.
خدمات آنالیز سئو چیست؟
با تجزیه و تحلیل سئو، تمامی فرصت های موجود در سایت شما نیز روشن می شود که بر آن اساس، می توانید برای بهبود پتانسیل رتبه بندی خود در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) به آنها بپردازید.
این شامل ممیزی سایت (Site Audit) و شناسایی مکان هایی است که می توانید برای ربات های موتور جستجو بهینه سازی کنید.
با Analyze سئو، می توانید متوجه شوید که چه جنبه هایی از استراتژی سئو شما کار می کند و بزرگترین موانع شما چیست که مانع از بهبود و افزایش رتبه سایت شده است. همانطور که در بالا اشاره کردیم، با خدمات آنالیز سئو سایت می توانید به نقاط قوت و ضعف سایت خود بپردازید و راه را برای افزایش درآمد هموارتر سازید.
چرا بررسی سئو سایت مهم است؟
درک و بینشی که از بررسی و انالیز سایت خود بدست می اورید، به شما این جهت را می دهد که تجربه بهتری را برای کاربران و بازدیدکنندگان به ارمغان آورید. این درک و فهم، به بهتر کردن محتوای سایت نیز کمک شایانی می کند و باعث بهتر شدن روابط سایت شما با گوگل نیز می شود.
به بیان ساده، تجزیه و تحلیل سئو برای رتبه بالاتر، گسترش دسترسی، افزایش ترافیک و رسیدن به اهداف کسب و کار ضروری است.
با استفاده از تجزیه و تحلیل، تصمیمات استراتژی بهتری گرفته می شود که زمان و منابع مصرف شده را کاهش می دهد.
بدون انالیز دقیق سئو سایت شما، تصمیم گیری درست و آگاهانه برای بهبود رتبه سایت خود در SERP، تقریبا غیرممکن است.
مزایای آنالیز سئو ویکی دمی
بررسی رقبای شما
برگزاری جلسه مشاوره
پیدا کردن نقاط قوت و ضعف
پیشنهاد بهترین راهکارها برای بهبود سئو
تضمین حل مشکلات سئوی سایت
عودت هزینه در صورت نارضایتی
نمونه کارهای آنالیز تخصصی سئو ویکی دمی
هزینه آنالیز سئو در ویکی دمی
پلن حرفه ای + مشاوره |
---|
آنالیز سئو محتوا |
آنالیز سئو فنی و تکنیکال |
آنالیز سئو رقبا |
بررسی بک لینک |
آنالیز سئو داخلی |
آنالیز کلمات کلیدی |
بررسی سوشال |
ارائه گزارشات به صورت کتبی |
پلن پایه |
---|
آنالیز سئو محتوا |
آنالیز سئو فنی و تکنیکال |
آنالیز سئو رقبا |
بررسی بک لینک |
ارائه گزارشات به صورت کتبی |
پلن اختصاصی+ 6مشاوره |
---|
آنالیز سئو محتوا |
آنالیز سئو فنی و تکنیکال |
آنالیز سئو رقبا |
بررسی بک لینک |
آنالیز سئو داخلی |
آنالیز کلمات کلیدی |
بررسی سوشال |
ارائه گزارشات به صورت کتبی |
تفاوت آنالیز ویکی دمی با ابزارهای رایگان
آنالیز و بررسی رقبا
بررسی کلمات کلیدی
بررسی سئو داخلی
آنالیز سئو خارجی
بررسی مشکلات فنی
بررسی بهینه بودن
آنالیزسوشال
بررسی محتوا
تحلیل UI/UX
انالیز ریسپانسیو
بررسی لینک های داخلی
تحلیل لینک های خارجی
چرا باید آنالیز سئوی خود را به ویکی دمی بدهیم؟
شاید این سوال برای شما هم پیش آید که “چرا باید آنالیز سئوی خود را به ویکی دهیم و از ابزارهای رایگان استفاده نکنیم؟” در جواب این سوال باید بگوییم که، قطعا استفاده از ابزارها مقرون به صرفه تر بوده است؛ اما شما نمی توانید یک گزارش جامع از مشکلات سایت را به صورت یکجا به همراه داشتن استراتژی در جهت رفع آن ها داشته باشید. خیلی از ابزارها، به صورت تخصصی برای یک بخشی از سئو فعالیت می کنند و ابزارهایی هم که به صورت جامع هستند، اکثرا پولی بوده و کار با آنها راحت نیست. تیم ویکی دمی با بررسی رقبا، تحلیل سئو سایت و آنالیز نقاط قوت و ضعف سایت شما، گام به گام همراه شما خواهد بود تا به رفع آن مشکلات بپردازید و درآمد خود را نیز افزایش دهید.
پیدا کردن مشکلات سئو
به راحتی مسائل و مشکلات مربوط به سئو را در وب سایت خود پیدا کنید و قبل از تبدیل شدن به یک مشکل بزرگتر، داده های عملی را برای رفع آنها بدست آورید.
رفع مشکلات
وب سایت خود را تعمیرات اساسی کنید و از شر تمام مشکلات سئو خلاص شوید. مطمئن شوید که مشکلات سئوی وب سایت شما با آنالیز سئو ویکی دمی برطرف شده است.
گزارش سئو
یک گزارش دقیق برای وب سایت خود دریافت کنید. ببینید SEO شما کجا کار می کند و کجا نیاز به بهبود دارد. آیا برای موتورهای جستجو بهینه شده است؟
مراحل بررسی سایت در ویکی دمی
آنالیز سرعت سایت
داشتن یک وب سایت سریع، جهت دریافت رتبه اول صفحات، الزامی است. ایا سایت شما دارای رتبه است؟
بررسی امتیاز سئو
امتیازها از 0-100 اجرا می شوند: 100-70 نشان دهنده یک امتیاز عالی، 69-41 یک نمره خوب و 0-40 یک نمره ضعیف است.
ارزیابی متا تگ
متا تگ ها می توانند عملکرد یک صفحه را تغییر دهند یا خراب کنند.استفاده درست از هدینگ ها در گرفتن رتبه تاثیر دارد.
بررسی بهینه سازی آدرس صفحات
آدرس صفحات (URL)، بر نحوه نگاه موتورهای جستجو و کاربران، به وب سایت شما تأثیر می گذارد.
بررسی رتبه محتوا
محتوا در سئو پادشاه است و محتوای کاربرپسند، باعث گرفتن نمره از موتورهای جستجو است.
بهینه سازی تصاویر
تصاویر بهینهنشده و نداشتن Alt تصاویر، این شانس را به رقبا میدهند که از آن عبور کنند.
بررسی لینک های داخلی
لینک های داخلی به کاربران و خزنده ها کمک می کنند تا سایت شما را کشف کنند و به داخل صفحات شما رجوع نمایند.
تجزیه و تحلیل کد
باطن سایت شما به اندازه فرانت اند، اهمیت دارد. آیا کدهای بک اند شما، برای سئو بهینه شده است؟
بررسی موبایل فرندلی
بیش از 50 درصد از ترافیک اینترنت جهان از موبایل است. آیا سایت شما ریسپانسیو است؟
بررسی امتیاز امنیت سایت
داشتن یک سایت امن و مطمئن برای کسب رتبه بالاتر در نتایج جستجو و همچنین کسب سرنخ و فروش آنلاین بیشتر ضروری است.
بررسی کراول و ایندکس سایت
موتورهای جستجو باید وب سایت شما را بخزند و فهرست کنند تا در نتایج جستجو ظاهر شود. ما به فایل robots.txt، نقشه سایت XML و موارد دیگر نگاه می کنیم.
بررسی سوشال مدیا
دریافت دید کلی در مورد نحوه عملکرد وب سایت خود در سایت های مختلف رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و غیره.
معرفی 16 سایت آنالیز سئو برتر
استفاده از ابزارهایی که در ادامه به آن ها میپردازیم، رایگان است، اما ممکن است برای بعضی از ویژگی ها دارای گزینه پولی نیز وجود داشته باشد.
از آنجایی که انالیز و ارزیابی سایت، یکی از دغدغه های سئوکاران می باشد، بر طبق تجربه و با استفاده از جستجو در سایت های معتبر ایرانی و خارجی، 10 مورد از بهترین سایت های آنالیز سئو سایت رایگان و پولی را برایتان لیست کرده ایم تا با استفاده از آنها، به بهبود رتبه سایتتان در موتورهای جستجو کمکی کرده باشیم.
1- WooRank (بهترین سایت ز
تست سئو داخلی)
یکی از بهترین و سریع ترین سایت های آنالیز سئو، سایت وورنک (WooRank) می باشد که با “بررسی فوری وب سایت”، یک گزارش اجمالی از سئو داخلی و سئو خارجی سایتتان ارائه می دهد. بدون ارتقا دادن به نسخه ی پولی، فقط می توانید تعداد محدودی گزارش بگیرید، اما می توانید گزارش های از قبل انجام شده را مشاهده نمایید.
همچنین، این ابزار به شما 7 روز استفاده رایگان بدون محدودیت را پیشنهاد میدهد که می توانید تعداد نامحدودی گزارش بگیرید. برای استفاده از این ابزار آنالیز سئو، وقتی وارد این سایت شوید و سپس، url سایت خود را وارد کنید و دکمه “Create review” را بزنید.
گزارشی که از این سایت دریافت می کنید، شامل 8 قسمت مختلف می باشد.
چک لیست بازاریابی (Marketing Chechlist): این چک لیست، مهم ترین آیتم های سایت شما می باشد.
- سئو (Seo): این سایت آنالیز سئو، با بررسی سئو داخلی و خارجی سایت شما، ایرادات کلی آن را به شما گزارش می دهد. (برای مثال: به بررسی تایتل، دسکریپشن، تعداد بک لینک، تعداد هدینگ، بررسی سایت مپ و … می پردازد)
- موبایل (Mobie): سایتتان در حالت موبال نمایش داده می شود و تمامی روش های بهینه سازی سایت برای گوشی همراه، ارزیابی می شود.
- قابلیت استفاده (Usability): این بخش، مشخص می کند که آیا سایت شما کاربر پسند هست یا خیر. (برای مثال بررسی می کند که آیا صفحه 404 اختصاصی ایجاد کرده اید یا خیر، از ریچ اسنیپت یا اسکیما(schema) استفاده کرده اید و …)
- تکنولوژی (Technologies): این بخش، جنبه های متفرقه از سایت شما را بررسی می کند. برای مثال بررسی سرعت سایت.
- شبکه های اجتماعی (Social): این بخش میزان محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و … را می سنجد.
- محلی بودن (Local): این بخش مربوط به سرویس های محلی است مثلا forsquare یا yelp.
- بازدیدکنندگان (Visitors): میزان بازدیدکنندگان از سایت شما به طور حدودی تخمین زده می شود.
2-Ahref
Ahrefs یک ابزار سئو همه کاره برای انجام عملکردهای زیر است و در سال 2011 توسط دیمیتری گراسیمنکو تاسیس شده است. سایت ای اچ رف، یکی از بهترین سایت های بررسی سئو سایت آنلاین در دنیا به حساب می آید که با داشتن رباتهای قوی و پرداخت مبلغی که در این سایت برای آن وجود دارد، از خدمات آن می توانید به بهترین نحو ممکن استفاده نمایید.
- ممیزی سایت (Site Audit ) : عملکرد ممیزی سایت به شما این امکان را می دهد دلایلی را که باعث کاهش رتبه وب سایت شما می شود، کشف کنید. یک ممیزی سایت به صورت مخفیانه وارد تمام صفحات وب می شود تا نمره سلامت کلی وب سایت شما را محاسبه کند.
- Site Explorer: تمام وظایف یک ابزار تحقیق رقابتی را انجام می دهد. تحقیقات ترافیک ارگانیک، جستجوگر بک لینک و تحقیقات ترافیک پولی.
تحقیقات کلمات کلیدی: این رابط مهم برای تعیین اینکه مشتریان دقیقاً به دنبال چه چیزی هستند استفاده می شود. - Content Explorer: اپراتورهای ممتاز را برای ایجاد روابط قابل اعتماد، بررسی به موقع بودن مناسب، بررسی موضوعات رقابتی کم و فرصت های مشارکت ترکیب می کند.
- ردیاب رتبه (Rank Tracker) : مرتباً رتبه و عملکرد وب سایت شما را در برابر بازیگران بازار بررسی می کند تا به طور منظم گزارش ارائه دهد.
علاوه بر این، Ahrefs ابزارهای رایگان را نیز ارائه می دهد. شما میتوانید از ابزارهای وبمستر، چککنندههای بک لینک، چککنندههای لینک شکسته، کلمات کلیدی YouTube و بسیاری ویژگیهای دیگر بدون دریافت اشتراک استفاده کنید.
3- SEMrush
SEMrush که در سال 2008 تأسیس شد، به طور گسترده توسط برندهای برجسته جهان از جمله Walmart، Amazon، Nike، Booking.com، Boohoo، BNP Paribas، HP، Skyscanner، P&G، Quora، Forbes، Decathlon، Deloitte، IBM، Tesla و Vodafone استفاده می شود. موفقیت SEMrush به اینجا ختم نمی شود. در حال حاضر، بیش از 20000 شریک و بیش از 7000000 کاربر فعال دارد. تاکنون، شرکت SEMrush توانسته 14 جایزه به عنوان بهترین مجموعه نرم افزار سئو دریافت کند.
SEMrush یک شرکت نرم افزاری است که یک جعبه ابزار SEO طراحی کرده است. با داشتن این جعبه ابزار سئو، می توانید به صورت ارگانیک رشد کنید و 10 برابر افزایش درآمد را تجربه کنید.
مهمترین ویژگی های جعبه ابزار سئو سمراش، به شرح زیر است:
- سئو (SEO): به شما این امکان را می دهد که میلیون ها کلمه کلیدی، از جمله ملی و محلی را پرده برداری کنید. جعبه ابزار SEO SEMrush به سازندگان وب سایت این امکان را می دهد که پروفایل بک لینک هر دامنه را بررسی کنند. می توانید ممیزی SEO را اجرا کنید و مشاهده SERP (صفحات تحقیقاتی موتورهای جستجو) را روزانه دنبال کنید.
- بازاریابی محتوا (Content Marketing): این ویژگی SEMrush از نیاز به دانش متخصص و متخصصان جلوگیری می کند. موضوعات ارزشمندی را برای بهبود ترافیک به ارمغان می آورد و شما را در مورد محتوای سئو پسند آگاه می کند. دارای یک دستیار نوشتن SEO برای بررسی خوانایی، اصالت، لحن صدای محتوای شما در زمان واقعی است.
- تحقیقات بازار(Market Research): مجموعه ابزار تحقیق رقابتی SEMrush، شما را قادر می سازد تا بازیکنان خاص، تغییر دهندگان بازی و رهبران رقابتی را پیدا کنید. شما می توانید ترافیک هر دامنه را تجزیه و تحلیل کنید، تاکتیک های تبلیغاتی رقبای خود را بررسی کنید و نکاتی را برای افزایش سهم بازار بیابید.
- تبلیغات (Advertising): این جعبه ابزار به شما کمک می کند تا با سرمایه گذاری حداقلی، ترافیک خود را از طریق تبلیغات افزایش دهید. شما می توانید مخاطبان هدف را بر اساس جنسیت، سن و علاقه شناسایی کنید و به شما امکان می دهد تمرکز واقعی مخاطب را کشف کنید.
- رسانههای اجتماعی(Social Media): با ابزار رسانههای اجتماعی، میتوانید تبلیغاتی را که درآمد را افزایش نمیدهند اصلاح کنید. می توانید تجزیه و تحلیل کنید، برنامه ریزی کنید و در رسانه های اجتماعی پست کنید. همچنین می توانید عملکرد همه پست ها را پیگیری کرده و خطاها را با آنها شناسایی کنید.
4- SEO Site Checkup
سایت SEO Site Checkup، یکی از سایت های آنالیز سئو رایگان است که سایت شما و سایت رقبای انتخابی را آنالیز می کند. بر اساس نتایج آنالیز، یک نمره بر حسب عدد به موارد بررسی شده می دهد. بخش هایی که این ابزار آنالیز سئو، مورد بررسی قرار می دهد، از این قرار است:
- مشکلات متداول سئو (Common SEO Issues): این بخش، تمامی موضوعات مربوط به سئو را بررسی می کند. (برای مثال، بررسی میزان کلمات کلیدی در قسمت های مهم، وجود فایل robots.txt و فایل سایت مپ (sitemap.xml)، کد های html و بررسی url های سایت)
- بهبود سرعت سایت (Speed Optimizations): این بخش، موارد مربوط به سرعت لود سایت را مورد بررسی قرار می دهد، برای مثال: سایز صفحه، کَش سایت، سرعت سرور و مواردی از این قبیل)
- امنیت و سرور (Server & Security): این بخش خصوصیات بارز مرتبط با هاست و امنیت صفحه را مورد بررسی قرار می دهد.
- قابلیت استفاده از موبایل (Mobile Usability): این بخش، با فراهم کردن اسکرین شات سایت شما در صفحه موبایل، بررسی می کند که آیا سایت شما mobile friendly هست یا نه.
- شبکه های اجتماعی (Social Media): این بخش، دستاوردهای سایت شما در شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد.
- وب معنایی (Semantic web): این بخش مشخص می کند که آیا سایت شما از داده های ساختاری استفاده می کند یا نه (برای مثال اسکیما (schema.org) یا microdata)
5- Moz Pro
Moz Pro سفر خود را به عنوان یک ابزار تجزیه و تحلیل SEO وب سایت در سال 2004 به عنوان یک وبلاگ آغاز کرد. رند فیشکین و جیلیان موسیگ این وبلاگ را برای کارشناسان سئو طراحی کردند. کارشناسان مختلف برای به اشتراک گذاشتن ایده ها و کارهای تحقیقاتی خود از این پلتفرم بازدید کردند. با گذشت زمان، وبلاگ شکل یک شرکت مشاوره کوچک را به خود گرفت و به بنیانگذاران اجازه داد تا چند ابزار سئو را طراحی کنند. اکنون، می توانید با این سایت، هر کار سئویی را به راحتی انجام دهید.
جعبه ابزار SEO All-in-one دارای شش ویژگی است:
- تحقیق کلمات کلیدی: Moz Pro از سال 2004 برای جمع آوری لیستی از جامع ترین ابزارهای کلیدواژه کار کرده است. سطل این ابزار، به کاربران این امکان را می دهد تا وب سایت خود را به طور موثر رتبه بندی کنند و مخاطبان مناسب را در زمان کمتری هدف قرار دهند.
- ردیابی رتبه: هرچه بیشتر از کلمات کلیدی مناسب استفاده کنید، ردیابی درست تری خواهید داشت. با Moz Pro، می توانید نظارت کنید که کدام کلمات کلیدی، وب سایت شما را رتبه بندی می کنند و کدام یک عملکرد سایت را کاهش می دهند. شما همچنین می توانید استراتژی های رقبا را تجزیه و تحلیل کنید و شانس پر کردن شکاف های کلمات کلیدی را بررسی کنید.
- خزیدن سایت: بهترین راه برای افزایش ترافیک وب سایت، خزیدن و ممیزی وب سایت است. ویژگیهای Site Crawl Moz Pro بر سلامت یک وبسایت نظارت میکند، بهعنوان مثال، لینکهای شکسته، عنوانهای گمشده، برچسبهای عنوان و موارد دیگر. برای دریافت ترافیک استثنایی و رتبه بندی بی نظیر، می توانید خطاها را پیدا و رفع کنید.
- بهینه سازی روی صفحه: راه حل Moz Pro به شما امکان می دهد نیازهای مشتری را شناسایی کنید. بنابراین، شما فقط آن دسته از مواد تحقیقاتی را قرار می دهید که دقیقا مطابقت دارند. در مجموع، ترافیک بیشتری را افزایش می دهد، مخاطب را افزایش می دهد و رتبه را افزایش می دهد.
- تحقیقات لینک ها: مدیران وبسایتها میتوانند پروفایل پیوندی با کیفیت را برای به رسمیت شناختن و چسبندگی افزایش دهند. همچنین می توانید از طریق این ویژگی لینک های قابل اعتماد صنعت و رقبا را به دست آورید.
- گزارشهای سفارشی: Moz Pro گزارشهای سفارشی درباره تلاشها، بهبودها و فعالیتهای قبلی شما را ارائه میکند. شما می توانید این گزارش را با مشتریان، تیم و هیئت مدیره خود به اشتراک بگذارید تا به بازخورد سازنده و دستیابی به نتایج مثبت در تلاش های خود برسید.
6- Site Auditor
سایت آدیتور، یکی از سایت های آنالیز سئو می باشد که اطلاعات خوبی از سایت شما ارائه می دهد. بعد از این که از Site Auditor استفاده کردید، این سایت، گزارش کلی از سئو سایت شما را در اختیارتان قرار می دهد. این ابزار توسط Raven Tools فراهم شده که بخشی از برنامه اینترنت مارکتینگشان بوده.
در حال حاضر، Raven Tools به شما 14 روز استفاده رایگان از Site Auditor را می دهد (استفاده از همه ی ابزارهایشان)
- قابلیت دیدن (Visibility): این بخش، قسمت دیداری سایتتان را برای موتور های جستجو خلاصه می کند. (برای مثال، چه صفحاتی توسط robots.txt یا متا روبوت بلاک شده است، چه صفحاتی not found هستند و چه صفحاتی ریدایرکت شده اند.)
- متا (Meta): این بخش، مهم ترین متا دیتا های سایت و همچنین صفحات کپی (duplicate) یا بسیار مشابه را شناسایی می کند. (برای مثال تایتل و دیسکریپشن هایی که شبیه به هم هستند و غیره)
- محتوا (content): این بخش، مهم ترین ویژگی های محتوای متنی سایت شما را به نمایش می گذارد. (برای مثال، تایتل، تعداد لینک ها، تعداد کلمات، وجود محتوای کپی داخلی و …)
- لینک (Links): این بخش، اطلاعاتی درباره لینک های داخلی و خارجی سایت را در اختیارتان میگذارد (برای مثال: انکر تکست، لینک های شکسته، لینک هایی که nofollow هستند و غیره )
- عکس ها (Images): این بخش، عکس های سایت شما و تمامی متا دیتاهای مربوط به آن را نشان می دهد. (برای مثال: نام فایل، متن جایگزین تصویر یا همان Alt، سایز تصویر و …)
- Semantics : این بخش، تمامی اطلاعات مربوط به هدینگ های سایت (h1, h2, h3) و هم چنین میکرو دیتا های schema.org را بری شما به نمایش می گذارد.
- سرعت سایت در دسکتاپ (Desktop Page Speed): سرعت سایت شما در دسکتاپ را مورد بررسی قرار داده و یک نمره عددی به آن می دهد. (جلوگیری از تغییر مسیر یا ریدایرکت، فعال کردن فشرده سازی تصاویر (که در وردپرس معمولا توسط پلاگین انجام می شود)، فعال سازی پلاگین های کش و …)
- سرعت سایت در موبایل (Mobile Page Speed): این بخش، سرعت سایت شما را در حالت موبایل بررسی می کند: تجربه کاربری یا UX سایت را که یکی از فاکتورهای سئو می باشد را مورد بررسی قرار می دهد.
- مقایسه خزیدن (Crawl comparison): این قسمت، ابتدا سایت شما را در تاریخ های گوناگون کراول “crawl” می کند، سپس آن ها را با هم مقایسه می کند تا ببیند که مشکلات سایت شما، در طی زمان چگونه برطرف می شوند.
7- HubSpot’s Marketing Grader
بر خلاف سایر سایت های آنالیز سئو که در این لیست معرفی کردیم و تمرکز اصلیشان بر روی فعالیت های سئو سایت شماست، سایت آنالیز سئو marketing grader، بر روی استراتژی های آنلاین کمپانی شما نظارت خواهد داشت.
گزارش حاصل از این سایت آنالیز سئو، بر روی 5 نکته تمرکز دارد.
وبلاگ نویسی (Bloggimg): این بخش، فعالیت های مربوط به بلاگ نویسی شما را زیر نظر می گیرد. (برای مثال آیا سایت شما بلاگ دارد، آیا دکمه مربوط به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را دارد و …)
شبکه اجتماعی (Social Media): این بخش، فعالیت های شما در شبکه های اجتماعی را ارزیابی می کند. (برای مثال آیا از فیس بوک یا توییتر استفاده می کنید؟ آیا به پروفایل های خود از صفحه اصلی لینک داده اید و …)
سئو (SEO): این بخش، فاکتور های مهم در سئو داخلی و سئو خارجی سایت شما را بررسی می کند (برای مثال: تایتل، دسکریپشن، بک لینک ها و …)
تولید سرنخ (Lead generation): این قسمت، اثر بخشی صفحات لندینگ سایت شما را بررسی می کنه (آیا از فرم برای گرفتن لید یا سرنخ استفاده می کنید، آیا از یک نرم افزار تحلیلی برای اندازه گیری نتایج خود استفاده می کنید و …)
موبایل (Mobile): این بخش مشخص می کند که آیا صفحه شما موبایل فرندلی هست یا نه (برای مثال صفحه شما در صفحه نمایش تلفن های همراه چگونه است؟ آیا از متا تگ ویو پورت استفاده کردید یا خیر و … )
8- Site Analyzer
Site analyzer یکی دیگر سایت های آنالیز سئو است که 71 داده به صورت نکته ای به شما ارائه می دهد که در 5 گروه دسته بندی می شوند. بعد از اینکه آنالیز روی سایتتان انجام شد، این سایت آنالیز سئو یک گزارش اجمالی به شما ارائه می دهد که شامل رتبه جهانی، دسترسی پذیری، طراحی، چند رسانه ای و رتبه های شبکه ای می باشد.
- دسترسی پذیری (Accessibility): این بخش شامل اطلاعاتی از سایت است. (برای مثال: آیا فشرده سازی انجام شده است، آیا کش casche سایت فعال است، سرعت دانلود و …)، بهینه سازی URL، تنظیمات سرور (برای مثال: میزبانی وب، آدرس آی پی و …) ، سازگازی با موبایل و سایر موارد
- طراحی (Design): این بخش نشان می دهد که چطور المان های HTML/CSS در سایت جایگذاری شده (برای مثال: متا تگ ها، بخش بندی صفحه، المان های CSS، اسکریپت ها و …)
- متن (text): این بخش اطلاعات مهمی که در ارتباط با متن باشد را ارائه می دهد مانند: تایتل صفحه، نسبت متن به کد (html)، تگ های هدینگ (h) ، توزیع و حجم کلمات کلیدی و استفاده از کلمات کلیدی)
- چند رسانه ای (Multi media): این بخش، به تصاویر اختصاص داده شده (برای مثال: تعداد عکس هایی که نمایش داده می شوند، استفاده از متا تگ ALT و …)، استفاده از آیکن، فلش و فریم ها.
- شبکه ای (Networking): این بخش لینک های درونی را پوشش می دهد (برای مثالک تعداد و درصد لینک ها، نو فالو بودن لینک ها، صفت هایی که به لینک داده می شود و … ) هم چنین ایندکس سایت مانند (وجود فایل robots.txt و هم چنین سایت مپ ، تعداد صفحات ایندکس شده برای موتورهای جستجوی مختلف …، و هم چنین اتصال سایت به شبکه های اجتماعی معروف)
9-KW Finder
مانند سایر ابزارهای تجزیه و تحلیل سئو، KW Finder همه چیزهایی را که برای شروع سفر رتبه بندی خود نیاز دارید، دارد. اما بر خلاف سایر ابزارهای تحلیل سئوی وب سایت، KW Finder دارای رابط کاربری آسان و ویژگی های بصری است. در حال حاضر، مورد اعتماد شرکتهای باکلاس جهانی است که در میان آنها آدیداس، RetailMeNot، Alexa، Airbnb و Skyscanner به چشم می خورند. KW Finder یک ابزار تحقیقاتی قابل توجه و مقرون به صرفه است که به شرکت ها و برندها این امکان را می دهد، کلمات کلیدی طولانی با سختی سئو پایین را پیدا کنند. بنابراین، اگر مبتدی هستید و می خواهید تجزیه و تحلیل SEO وب سایت را بررسی کنید، از ابزار SEO Finder KW استفاده کنید.
اشکال عمده KW Finder این است که مانند رقبای خود مجموعه نرم افزارهای سئوی همه در یک را ندارد. برعکس، این ابزار مقرون به صرفه و کاربر پسند است که به شما امکانات زیر را می دهد:
- کلمات کلیدی طولانی را جستجو کنید.
- کلمات کلیدی محلی و ملی را پیدا کنید.
- کلمات کلیدی طولانی مورد استفاده توسط رقبای خود را جستجو کنید.
- لیست مناسب کلمات کلیدی را بیرون بکشید.
- کلمات کلیدی زیان آور را حذف کنید.
- کلمات کلیدی را بر اساس لیست شکل دهید.
10-SEO Work
از این سایت آنالیز سئو، جدیداً خیلی استفاده می شود، اگرچه بهترین سایت آنالیز سئو که در این لیست موجود نیست، اما خیلی به درد بخور هست.بعد از این که شما url سایتتان را وارد کردید، این ابزار برای شما یک گزارش آماده می کند که شامل بخشهای زیر می شود:
- http headers check: این بخش، HTTP آدرس هایی رانشان می دهد که به هنگام پاسخ به یک درخواست بازگردانده می شود.
- head elements: مهم ترین تگ های <head> یک صفحه (ماند: تایتل، متا دسکریپشن و …) را به همراه یک توصیه به درد بخور و فیلم های مربوطه به نمایش می گذارد.
- مهم ترین کلمات کلیدی مرتبط یک صفحه: این بخش، شناخته شده ترین کلمات کلیدی صفحه را (بر اساس حجم کلمات کلیدی) و یک، دو ، سه یا چهار عبارت کلیدی به شما ارائه می دهد.
- نمایش صفحه در نتایج موتورهای جستجو: این بخش، به طور حدودی نشان می دهد که سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو، چگونه نمایش داده می شود.
- url های صفحه: تمامی لینک های داخلی و خارجی که در صفحه وجود دارند، نمایش داده می شوند.
- کلمات کلیدی ای که در قالب انکرتکست هستند: این بخش تمامی انکرتکست های موجود در صفحه هست را نمایش می دهد.
- کلمات کلیدی در Altعکس ها: این بخش، لیستی است از عباراتی که در Alt عکس های یک صفحه به کار می رود.
11- Lipperhey
Lipperhey، به انداره سایر سایت های آنالیز سئو، معروف نیست. اما هنوز اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار شما می گذارد. مشابه با ابزارهای دیگر، Lipperhey یک گزارش کامل از url ای که شما در اختیارش می گذارید، ارائه می دهد.
این گزارش حاوی رتبه های عددی است و شامل 5 بخش است که عنوان های زیر را پوشش می دهد.
- بازدید کنندگان (Visitors): تعداد بازدید کنندگان از سایت شما را به طور حدودی تخمین می زند و هم چنین کمک می کند که سایتتان در شبکه های اجتماعی engagement بگیرد.
- قابلیت ایندکس شدن (Indexability): این بخش، قابلیت ایندکس شدن سایت شما را برای موتورهای جستجو خلاصه می کند (برای مثال، آیا سایت شما فایل robots.txt دارد، یا آیا از سایت مپ XML استفاد می کند، آیا در استفاده از فلش یا فریم ها خودداری می ند یا خیر و …).
- میزبانی وب (hosting): این بخش شامل اطلاعاتی درباره زیرساخت های میزبانی وب سایت شماست (برای مثال: محل قرارگیری سرور، آدرس IP میزبانی وب، بررسی کنونیکالیزیشن www و بدون www، سرعت دانلود، دامنه های ریدارکت شده (تغییر مسیر داده شده) و غیره ).
- طراحی (Design): این بخش نشان می دهد که سایت شما در موبایل چگونه نمایش داده می شود، هم چنین چند المان دیگر که مربوط به طراحی باشد را نشان می دهد. (برای مثال: عکس ها، المان های مربوط به طراحی که inline هسستند و …)
- سئو داخلی (On-page SEO): این بخش نشان می دهد که سایت شما چقدر خوب از لحاظ المان های مربوط به HTML بهینه شده است. (برای مثال: URL، دسکریپشن، تگ های هدینگ و غیره).
12- UpCity Free SEO Report Card
Upcity یک سایت آنالیز سئو است که سایت شما را تجزیه تحلیل می کند و آن را در قالب یک کارت گزارش سئو به شما ارائه می دهد. این کارت گزارش، نمره سایت شما را به صورت عددی نمایش می دهد که بر اساس 18 عملکرد که در 6 گروه دسته بندی می شود، نمایش داده می شود.
- آنالیز رتبه بندی (Rank Analysis): این دسته بندی، بررسی می کند که آیا سایت شما در کلمات کلیدی هدف، در موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ رتبه دارد یا نه.
- لینک سازی (link building): این بخش بررسی می کند که آیا سایت شما تعداد کافی بک لینک، از سایت های دیگر دریافت می کند یا خیر.
- آنالیز سئو داخلی (on-site Analysis): این بخش، بررسی می کند که ایا کلمه کلیدی اصلی در تایتل و متن صفحه استفاده شده است یا خیر.
- دسترسی پذیری وبسایت (Website Accessibility): این دسته بندی اطمینان حاصل می کند که آیا صفحه اصلی وبسایت سریع لود می شود یا خیر و آیا وبسایت، برای موتورهای جستجو در دسترس است یا خیر.
- معیارهای اعتماد (Trust Metrics): این بخش بررسی می کند که آیا از نظر منطقی به خوبی تکمیل شده است یا خیر.
- ایندکس فعلی (current indexing): این بخش بررسی می کند که آیا سایت شما توسط موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو ایندکس می شود یا نه.
13-Seoptimer
Seoptimer، یک سایت آنالیز سئو رایگان است که فاکتورهای رتبه بندی سایتی که URL آن را وارد کردید، بررسی می کند. پس از تجزیه و تحلیل URL، ابزار خلاصه ای از مهمترین موارد عملی را ارائه می دهد. سپس نتایج آنالیز خود را که به 7 دسته زیر تقسیم می شود، نمایش می دهد:
- سرتیتر header در HTML: این بخش، مهم ترین عناصر HTML سایت را نمایش می دهد (برای مثال: تگ های هدینگ، عکس ها و غیره)
- لینک های داخلی و خارجی (Internal and External links): این بخش، تمامی لینک های داخلی و خارجی صفحه را شناسایی کرده و نمایش می دهد.
- پرونده های اضافی (Additional Files): در این بخش فایل robots.txt سایت و نقشه سایت XML مشخص می شود.
- سیگنال های رسانه اجتماعی (Social Media Signals): این بخش، تعداد به اشتراک گذاری URL را در Facebook و +Google نشان می دهد.
- HTTP Headers: در این بخش پاسخ HTTP برای URL نشان داده می شود.
- دامنه و سرور : این بخش، اطلاعاتی در مورد سرور وب صفحه (به عنوان مثال: آدرس IP، سرورهای نام و غیره) را ارائه می دهد.
14- Ubersuggest
Ubersuggest یک ابزار یافتن کلمه کلیدی رایگان است که توسط نیل پاتل ایجاد شده است که به شما کمک می کند، کلمات کلیدی و همچنین هدف جستجوی پشت آنها را با نمایش SERP های رتبه برتر شناسایی کنید. با صدها ایده از ابزار رایگان کلمات کلیدی فوق العاده، می توانید اصطلاحات ایده آل را برای به کارگیری در وب سایت خود، از عبارات کوتاه تا دم بلند، شناسایی کنید.
حجم کلمات کلیدی، رقابت، CPC و روندهای فصلی از جمله معیارهایی هستند که Ubersuggest در گزارش های خود ارائه می دهد. این ابزار می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا یک کلمه کلیدی ارزش هدف گذاری دارد و چقدر برای سئوی ارگانیک و PPC پولی رقابتی است.
15- Free seo analysis by Web Gnomes
این سایت آنالیز سئو ، اطلاعات مفیدی از وضعیت فعلی سایت شما در اختیارتان می گذارد. ابزاری که این سایت آنالیز سئو در اختیار شما می گذارد، URL سایت شما را به همراه 20 فکتور مهم در سئو داخلی در صفحه بررسی می کند و سپس نتایج را در گزارشی ارائه می دهد که به 5 دسته تقسیم می شود.
- محتوا : آیا محتوای این صفحه به درد بخور است و آیا چیز ارزشمندی را ارائه می دهد؟
- نشانه گذاری <head>: آیا این صفحه از برچسب های بهینه شده در قسمت <head> کدهای HTML سایت، استفاده می کند (به عنوان مثال: عنوان، توضیحات متا و غیره)؟
- نشانه گذاری <body>: آیا برچسبهای <body> در کدهای HTML سایت بهینه شده اند؟ به عنوان مثال: عناوین ، تصاویر و غیره
- URL: آیا URL صفحه بهینه شده است؟
امیدوارم این مقاله راجع به بهترین سایت های آنالیز سئو برایتان مفید بوده باشد. شما از چه سایت یا ابزاری برای آنالیز وبسایت خود استفاده می کنید؟ لطفا نظرات خود را در بخش دیدگاه برایمان به اشتراک بگذارید.
16- SEO Checker from Seobility
Seobility SEO Checker یک ابزار تست سئو سایت است که هر صفحه از وب را براساس خطاهای فنی و مسائل مرتبط با سئو که می تواند تأثیر منفی بر رتبه بندی موتورهای جستجو داشته باشد، اسکن می کند. از این ابزار تحلیل سئو سایت، برای دریافت لیست جامعی از خطاهای یافت شده در صفحه وب خود استفاده کنید. از مهمترین مواردی که در این ابزار ارائه می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ممیزی رایگان سئو: با استفاده از این ابزار تحلیل سایت، می توایند تمامی خطاهای فنی و مشکلات سئویی هر صفحه را به راحتی پیدا نمایید و رتبه خود را در نتایج جستجو افزایش دهید.
- اطلاعات متا:با استفاده از این ابزار ارزیابی سئو سایت، موتورهای جستجو متوجه اطلاعات سایت و صفحه شما می شوند و اگر مشکلی در متای سایت موجود باشد، به شما ارائه می دهد.
- کیفیت صفحه: افزایش کیفیت صفحه، یکی از مهمترین فاکتورهای سئو به حساب می آید و به موتورهای جستجو کمک می کند تا با کلمات مرتبط در سرپ نمایش داده شود.
- ساختار صفحه و لینک ها: موتورهای جستجو وب سایت هایی را ترجیح می دهند که ساختار واضحی داشته باشند و خزیدن کارآمد را امکان پذیر می کنند.
این ابزار، مشکلاتی را که برای موتورهای جستجو دشوار است را تحلیل و ارزیابی می کنند.
- پیکربندی سرور: اگر سایت شما از نظر فنی بدون خطا و با کارایی بالا ایجاد شده باشد، خزیدن وب سایت شما برای موتورهای جستجو آسانتر می شود. این ابزار، برای چک کردن سئو سایت شما مورد استفاده قرار میگیرد.
- فاکتورهای اضافی: بهینه سازی موتورهای جستجو فقط بهینه سازی وب سایت نیست. برای موفقیت درازمدت سئو، باید به عوامل خارجی که بر رتبه بندی موتورهای جستجوی شما تأثیر می گذارند نیز توجه داشته باشید.
امیدوارم این مقاله راجع به بهترین سایت های آنالیز سئو برایتان مفید بوده باشد. شما از چه سایت یا ابزاری برای آنالیز وبسایت خود استفاده می کنید؟ لطفا نظرات خود را در بخش دیدگاه برایمان به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
تجزیه و تحلیل سئو ابزاری برای افراد است تا بررسی کنند که چگونه می توانند رتبه یک وب سایت را در موتورهای جستجو مانند گوگل بهبود بخشند.
قطعا استفاده از ابزارها مقرون به صرفه تر بوده است؛ اما شما نمی توانید یک گزارش جامع از مشکلات سایت را به صورت یکجا به همراه داشتن استراتژی در جهت رفع آن ها داشته باشید. خیلی از ابزارها، به صورت تخصصی برای یک بخشی از سئو فعالیت می کنند و ابزارهایی هم که به صورت جامع هستند، اکثرا پولی بوده و کار با آنها راحت نیست.
یک ابزار ممیزی سئو باید به عوامل حیاتی استراتژی سئو و نحوه عملکرد سئو نگاه کند که می تواند شامل موارد زیر باشد:
بهینه سازی کلمات کلیدی
ساخت بک لینک
بهینه سازی تصویر
بهینه سازی سرعت صفحه
و غیره
بله، برای ایجاد یک استراتژی و داشتن هدف درست برای هر کسب و کاری، ابتدا باید یک سایت از هر نظر بهینه باشد و مطابق با استراتژی سئویی راه اندازی و یا ادامه به کار دهد.