آموزش ساخت pbn | جامعترین آموزش ساخت بک لینک pbn
عناوین مطالب
Toggleدر این مقاله ویکی دمی تصمیم داریم که دنیای شبکه های وبلاگ خصوصی را خیلی عمیق تر بررسی نماییم، ابتدا از مسائل خیلی ساده شروع کرده و سپس شما را راهنمایی می کنیم که چطور این شبکه ها را تنظیم و مدیریت کنید و بتوانید از PBN برای امتیاز گرفتن در گوگل استفاده کنید. شما هم اگر به دنیای شبکه های وبلاگی علاقه دارید حتما ما را همراهی کنید و خواندن این مقاله را از دست ندهید.
پیشنهاد میکنیم قبل از مطالعه مقاله آموزش ساخت pbn سری به مقاله بک لینک چیست بزنید تا اطلاعات کاملی در مورد بک لینک ها داشته باشید.
قبل از توضیح دادن در مورد اینکه چگونه بک لینک سازی درستی با روش pbn داشته باید چند نکته را به شما کاربران عزیز ویکی دمی توضیح دهم:
- ساخت پی بی ان به همان اندازه ای که میتواند تاثیر بالایی برای شما داشته باشد، میتواند باعث پنالتی و نابود شدن سایت شما نیز شود پس در ساخت pbn به شدت دقت و وسواس داشته باشید.
- در ایجاد بک لینک در پی بی ان هایی که میسازید اصلا عجله نداشته باشید.
- هر pbn را یک ساخت جدا در نظر بگیرید که متعلق به شماست، پس برای آن باید به اندازه کافی وقت بزارید و اهمیت دهید.
- هرگز در پی بی ان ها از محتوای کپی شده استفاده نکنید.
- تصور نکنید که چون سایت شما نیست، دیگر نیازی به تولید محتوای با کیفیت نیست.
- از سایت های مختلفی برای ایجاد pbn کمک بگیرید و تمامی سایت ها یا بیشتر سایت ها را روی یک سیستم وبلاگ دهی پیدا نکنید.
شبکه وبلاگ خصوصی یا PBN چیست؟
یک شبکه وبلاگ خصوصی (Private Blog Network) که به طور خلاصه PBN خوانده می شود، شبکه ای از وب سایت های معتبر است که برای ایجاد لینک به وب سایت (های) موردنظر شما استفاده می شود تا آن وب سایت هدف، در موتور جستجوی گوگل رتبه بالاتری به دست بیاورد. در واقع زمانی که قصد دارید رتبه یک وب سایت را در نتایج جستجو بالا ببرید که به درآمدزایی بیشتر آن کمک کرده باشید، می توانید از این شبکه ها استفاده نمایید. در ساده ترین حالت، ساختار یک شبکه خصوصی باید به شکل زیر باشد:
PBNS در این شکل به معنی PBN Site هست و به وب سایت هایی اشاره دارد که بخشی از شبکه خصوصی وبلاگ شما هستند. یک مورد خیلی مهم که باید به آن توجه کنید این است که وب سایت های PBN نباید به هیچ وجه به یکدیگر لینک داشته باشند. ایده اصلی شبکه وبلاگ خصوصی، این است که از وب سایت های بی ربط به هم استفاده می کند، بنابراین لینک های طبیعی ایجاد می شوند که گوگل به فعالیت آنها مشکوک نمی شود و به لینک های آنها اهمیت می دهد.
برای مطالعه بیشتر مقاله راهکارهای سئو را مطالعه نمایید.
آیا pbn خلاف قواعد گوگل کار می کند؟
بله کاملاً، این شبکه ها خلاف قوانین گوگل عمل می کنند.
تنها زمانی گوگل به صورت دقیق به شما می گوید که چطور رتبه بندی می شوید، زمانی است که از ادروز خود گوگل استفاده کرده باشید، اما برای رتبه بندی در نتایج ارگانیک، گوگل بدترین منبع برای اطلاعات مورد نیاز است. اگر من هم به جای گوگل بودم همین کار را انجام می دادم. چرا باید هنگامی که بیش از 40 میلیارد دلار در سال از تبلیغات درآمد دارند، دیگران را به رایگان رتبه بندی کنند!
آیا ساخت بک لینک با pbn کارآیی دارد؟
بله واقعیت این است که اگر درست پیاده سازی شود و بک لینک های درستی ایجاد شود واقعا تاثیر بالایی دارد. اگر این شبکه ها کارآیی خوبی نداشتند، مطمئناً گوگل سعی نمی کرد آنها را هدف قرار داده و مردم را از این استراتژی بترساند! اما با وجود همه این تاکتیک های ترساندن، افراد زیادی هنوز در حال ساختن شبکه های وبلاگ خصوصی هستند و به آسانی هم رتبه می گیرند.
چرا این شبکه عملکرد خوبی دارد؟
لینک ها مهمترین عامل رتبه بندی هستند و با وجود مشکلاتی شبیه به اسپم شدن باز هم لینک ها تاثیرگذارترین فاکتور در رتبه بندی سایت ها به حساب می آیند. گوگل، وب سایت های این نوع شبکه ها را یک عامل معتبر شناسایی می کند و این در واقع چیزی است که باعث می شود این استراتژی موثر باشد. با استفاده از این شبکه، وب سایت شما مجموعه ای از لینک های معتبر و مرتبط را دریافت کرده که به رتبه بندی شما کمک زیادی می کند. برای درک بهتر عملکرد این شبکه به مثال زیر توجه کنید:
دامنه های بسیار زیادی وجود دارند که روزی متعلق به بیزینس های مختلفی بوده اند و آن بیزینس ها با بالاترین کیفیت ممکن روی این دامنه ها فعالیت داشته اند و تبلیعات زیادی روی این دامنه ها انجام داده اند اما بیزینس آنها موفق نشده و مجبور شده اند که کسب و کار خود را جمع کنند.
ما در ویکی دمی کسب و کار های زیادی را در این سالهای فعالیت دیده ایم که هزینه های چند صد میلیونی صرف سایت و کسب و کار خود کرده اند اما این بیزینس ها الان وجود ندارند و حتی دامنه آنها نیز منقضی شده است. دامنهی این سایت ها از اعتبار بسیار بالایی نزد گوگل برخوردار است.
حال این وب سایت یک دامنه معتبر است که لینک های زیادی از وب سایت های محلی و خبری دارد و به دلیل وجود این لینک ها، گوگل این وب سایت را یک دامنه قابل اطمینان و معتبر در نظر می گیرد. برای ایجاد شبکه PBN بهتر است سراغ این دامنه ها بروید و البته موضوع مهم این است که چطور این دامنه ها را پیدا کنید. تقریبا روزانه بین 30 تا 50 هزار دامنه منقضی (Expire) می شود و بسیاری از آنها معیارهای خوبی برای PBN هستند. اما باید بررسی کنیم که کدام دامنه ها بهتر هستند و معیار انتخاب یک دامنه برای PBN چه گزینه هایی می تواند باشد.
یکی از فاکتور های مهم در ساخت یک pbn موفق، این است که بتوانید دامنه هایی پیدا کنید که از ارزش و اعتبار بالایی برخوردار باشند چون گوگل به آنها اعتماد دارد و لینک گرفتن از این دامنه ها برای سایت خودتان میتواند تاثیر بسیار بالایی داشته باشد.
آشنایی با متریک ها در ساخت pbn
در گذشته از 4 معیار مشخص برای سنجش قدرت دامنه استفاده می شد. DA/PA معیارهایی برای سنجش اعتبار دامنه از Moz.com و TF/CF معیارهایی از Majestic.com. این متریک ها به سادگی قدرت دامنه مدنظر شما را ارزیابی می کنند، اما چیزهایی که باید واقعاً درک کنید موارد زیر هستند:
- Referring Domains (وب سایت های ارجاع دهنده)
این متریک، تعداد وب سایت هایی را نشان می دهد که به سایت موردنظر لینک داده اند. تعداد بالای 30 در اینجا قابل قبول است.
- Backlinks replicate (بک لینک)
این متریک نشان دهنده تعداد لینک های یک وب سایت است. اگر یک وب سایت 3 لینک به وب سایت موردنظر شما داشته باشد، تعداد بک لینک هابرابر با 3، و وب سایت ارجاع دهنده برابر با1 است. حتما این موارد را قبل از خرید دامنه بررسی کنید.
- Spam Check (چگونگی بررسی اسپم ها)
با توجه به اینکه از وب سایت های ارجاع دهنده زیادی در این شبکه استفاده می شود، تنها کاری که باید حتما انجام دهید این است که مطمئن شوید همه بک لینک های یک دامنه قابل قبول هستن و هیچکدام قبلا به عنوان اسپم شناسایی نشده اند.
ما در مقاله افزایش دامین آتوریتی در ویکی دمی، به صورت کامل به شما توضیح داده ایم که برای بالابردن ارزش دامنه خود بهتر است چه کارهایی انجام دهید.
دامنه هایی که کمتر از 30 وب سایت به آنها لینک داده اند را نخرید.
برای بررسی تعداد دامنه های ارجاع شده و آنالیز بک لینک ها، توصیه می کنم که از ابزار Ahrefs استفاده کنید، این ابزار نسبت به رقبایش برای این کار بهتر و کاربردی تر است. موردی که باید به آن توجه داشته باشید این است که لینک ها به مرور زمان از بین می روند و یا حذف می شوند، بنابراین بهتر است تا جای ممکن ریسک نکنید، تعداد دامنه های کمتر از 30، ممکن است در این مورد ریسکی و خطرناک باشد. اما اگر یک وب سایت دارای 28 لینک عالی بود طبیعی است که می توانید این قانون را لحاظ نکنید. در ادامه مواردی که برای بررسی لینک ها باید در نظر داشته باشید را بررسی می کنیم:
- آیا تکرار لینک های موجود کار سختی است؟
آیا لینک ها در سایت های پرطرفدار قرار دادند؟ آیا لینک ها داخل محتوا قرار گرفته اند یا فقط لینک به دایرکتوری هستند؟ هرچقدر امکان تکرار این لینک ها سخت تر باشد، لینک ها بهتر و با ارزش بیشتری هستند.
این کار را می توانید با استفاده از ابزار Ahrefs انجام دهید، دامنه موردنظرتان را جستجو کنید و روی تب Backlinks کلیک کنید:
در این قسمت می توانید لیست بک لینک ها را مشاهده کنید که از بهترین تا بدترین رتبه بندی شده اند. روی هر لینک کلیک کنید و بررسی کنید آیا کیفیت بالایی دارند یا نه.
همانطور که قبلاً اشاره کردم هرچقدر ایجاد یک لینک راحت تر باشد، آن لینک ارزش کمتری دارد. به عنوان مثال لینک هایی که در نظرات یک وبلاگ قرار می گیرند، لینک های دایرکتوری ها، لینک هایی که در پست های یک فروم قرار دارند و …
- آیا انکرتکست ها طبیعی به نظر می آیند؟
انکرتکست به متن قابل کلیک در یک محتوا گفته می شود. اگر این انکرتکست ها شامل کالاهای جعلی (فیک) یا موضوعات +18 باشند احتمالا به عنوان اسپم استفاده شده اند. برای دیدن جزئیات کامل می توانید در Ahrefs به صفحه Anchors بروید:
مثال هایی که در تصویر بالا می بینید مربوط به لینک هایی است که کاملا طبیعی هستند و مشکلی ندارند.
- آیا وب سایت موردنظر تا بحال به عنوان یک وب سایت اسپم استفاده شده است؟
می توانید دامنه موردنظرتان را در WayBackMachine به آدرس https://archive.org/web/ بررسی کنید تا متوجه شوید آیا این وب سایت قبلا به عنوان اسپم استفاده شده است یا نه. علاوه بر این می توانید بررسی کنید آیا قبلا در شبکه PBN استفاده شده است:
این سه مرحله ساده می تواند به شما کمک کند دامنه های ضعیف یا اسپم را شناسایی کنید و برای خرید، آنها را انتخاب نکنید. هر چقدر این کارها را بیشتر انجام دهید می توانید خیلی بهتر و سریع تر دامنه های بی ارزش را شناسایی کنید.
برای این کار حتما زمان کافی بزارید و عجله نکنید زیرا یکی از مهمترین فرایند هایی که در ساخت بک لینک ها به روش pbn انجام می شود، انتخاب دامین های درست و قویی است.
[irp posts=”4499″ name=”قیمت سئو : تعرفه سئو به همراه انجام بهینه سازی سئو”]دامنه ها را برای ساخت بک لینک pbn کجا می توان پیدا کرد؟
دانستن اینکه به دنبال چه نوع دامنه هایی برای ساخت pbn باید باشید تنها بخشی از کاری است که باید انجام دهید، در ادامه باید بدانید که این دامنه ها را کجا می توانید پیدا کنید. قبل از اینکه به این موضوع بپردازیم، انواع دامنه را باید بشناسیم:
دامنه های منقضی شده و دامنه های درحال انقضاء
دامنه های منقضی شده دامنه هایی هستن که کاملا از دسترس خارج شده اند و هر شخصی می تواند با هزینه استاندارد این دامنه ها را بخرد. این دامنه ها ارزش کمتری دارند و ممکن است ماه ها طول بکشد تا بتوانند لینک های ارزشمند داشته باشند. دامنه های در حال انقضاء دامنه هایی هستند که به تاریخ انقضاء رسیده اند اما هنوز مشخص نشده که صاحب دامنه تصمیم به فروش یا تمدید آن داشته باشندش. توصیه می کنم که به دنبال خرید دامنه های در حال انقضا باشید مگر اینکه راهکاری برای خرید دامنه های منقضی شده داشته باشید و بتوانید آنها را خیلی ارزان بخرید. دامنه های منقضی شده به دلایل زیر مناسب نیستند:
- به احتمال زیاد این دامنه ها ارزش خیلی کمی دارند، چون صاحب قبلی آنها را تمدید نکرده و هیچ درخواست خرید جدیدی هم نداشته اند.
- این دامنه ها به زمان نیاز دارند، برای اینکه این دامنه ها با ارزش شوند باید یک وب سایت راه اندازی کنید و قبل از اضافه کردن لینک به وب سایت هدف حداقل دو ماه صبر کنید.
به همین دلیل توصیه می کنم که دامنه ها را از مزایده دامنه ها و یا بروکری که آنها را به فروش گذاشته بخرید. بروکر شخص یا شرکتی است که به عنوان واسطه بین خریدار و فروشنده عمل می کند.
گزینه اول – پیدا کردن یک بروکر
اینجا چند بروکر را به شما معرفی می کنم که می توانید از آنها به صورت تکی یا عمده دامنه بخرید. لطفاً توجه داشته باشید که من خودم از همه این بروکرها خرید نکرده ام اما حداقل چیزهای خوبی در رابطه با آنها از دیگران شنیده ام:
TBSolutions (www.tbsolutions.info)
PureQualityDomains (purequalitydomains.com)
SERPChampion (www.serpchampion.com/buy-expired-domains/)
برای خرید دامنه های های دت آی آر نیز باید از سایت ایرنیک استفاده کنید که برای ثبت دامنه های ملی میباشد. در این سایت بخشی وجود دارد که دامنه هایی که به صورت روزانه آزاد میشوند را نمایش میدهد و شما میتوانید از لیست دامنه ها خرید خود را انجام بدهید.
لازم به ذکر است که برای خرید دامنه های دات آی آر حتما باید در سایت ایرنیک عضو شوید و اکانت داشته باشید. برای مشاهده لیست دامنه های هایی که به تازگی منقضی شده اند روی لینک زیر کلیک کنید:
https://www.nic.ir/Just_Released
گزینه دوم – استفاده از دامنه هایی که در مزایده ها آگهی می شوند
در حراجی ها معمولا می توانید دامنه های باارزشی پیدا کنید، تنها مورد منفی که دارد این است که باید هزینه بیشتری برای خرید در این حراج ها بپردازید. برخی از سایت های مزایده دامنه که می توانید سری به آنها بزنید عبارتند از:
NameJet (www.namejet.com) احتمال اینکه گزینه های با کیفیت بالا را در این آدرس پیدا کنید زیاد است.
(auctions.godaddy.com) GoDaddy Auctions قبلا در این آدرس دامنه های PBN فروخته می شد.
(www.namecheap.com/domains/marketplace/buy-domains/) NameCheap Auctionsدر این آدرس می توانید هزاران دامنه را بررسی و بین آنها دامنه (های) موردنظرتان را انتخاب کنید.
در ایران نیز سایت ها و کانال های تلگرامی زیادی برای خرید دامنه وجود داره که با یه سرچ معمولی میتوانید خیلی از این سایت های را پیدا کنید. اگر هم نتوانستید سایت های مناسبی پیدا کنید در بخش نظرات مطرح کنید تا مناسب ترین ها را به شما معرفی کنیم.
یکی از معروفترین سایت ها در این زمینه سایت رند میباشد که تقریبا در هر موضوعی میتوانید دامنه های خیلی خوبی پیدا کنید البته واقعا قیمت های این سایت خیلی بالا هستند و شاید از رفتن به داخل این سایت پشیمانتان کند که البته این قیمت ها به خود سایت رند مرتبط نبوده و فروشنده ها این قیمت ها را در نظر میگیرند.
موارد مهمی که باید در زمان خرید دامنه به آنها توجه کنید:
حتما بخاطر داشته باشید که راهی برای پنهان شدن از گوگل ندارید، در واقع شما به دیده شدن توسط گوگل برای شناسایی لینک های بین وب سایت ها نیاز دارید. باید اطمینان حاصل کنید که هیچ ارتباطی بین این وب سایت ها وجود ندارد و کاملاً مستقل از همدیگر هستند.
در هنگام خرید دامنه ها توجه داشته باشید که تاریخ خریدها و نام صاحب دامنه ها یکسان نباشد، یعنی همه دامنه ها را با یک اسم و از یک فروشنده خاص نخرید. نام و اطلاعات دامنه ها در Whois نباید یکسان باشد.
رعایت تمامی نکته هایی که در بالا ذکر شد و نکته هایی که در آینده به شما میگوییم امری ضروری است، پس اگر می خواهید بک لینک های pbn ای شما شامل جریمه گوگل نشود حتما موارد بالا را به دقت رعایت فرمایید.
هاست مورد نیاز برای دامنه ها در pbn
در این مرحله پس از اینکه دامنه های مورد نیاز را خریداری کردید، باید هاست مورد نیاز دامنه ها را تهیه کنید تا بتوانید وب سایت را آپلود کنید. شما باید مانع شناسایی گوگل یا هر شخص دیگری از مالکیت شما بر همه هاست ها شوید. برای این کار می توانید هریک از هاست ها را در یک حساب هاستینگ مختلف قرار دهید. اگر همه وب سایت ها در یک سرور باشند نشان دهنده این است که با هم ارتباط دارند. برای این کار باید از هاستینگ های متفاوت استفاده کنید و از بین سرویس های معروفی که وب سایت های واقعی از آنها استفاده می کنند برای هاست وب سایت تان انتخاب کنید. سرویس های خارجی مانند بلوهاست، دیجیتال اوشن، کلودفلر و …
یا از سرویس های ایرانی مثل ابراروان استفاده کنید.
بیشتر این سرویس های هاست در مقایسه با نمونه هایی که هاست اشتراکی ارائه می دهند هزینه های بیشتری دارند که البته برای حفظ شبکه و کاهش خطرات بهتر است این هزینه را پرداخت کنید. در هر صورت باید از یک سرویس میزبانی استفاده کنید که مطمئن هستید که کیفیت بالایی دارد.
نکات حیاتی هاست برای ساخت pbn
- نباید سایت ها فقط روی یک هاست باشند
- نباید تعداد زیادی از سایت های pbn شما از یک آی پی هاست استفاده کند.
- نباید مالکیت تمامی هاست ها متعلق به یک شخص باشد
- نباید اطلاعات هاست و دیتابیس ها یکسان باشد
- فعالسازی سایت ها روی سرچ کنسول نباید از یک جیمیل باشد مخصوصا فعالسازی از طریق آپلود فایل روی هاست
اگر میخواهید pbn حرفه ای داشته باشید در خرید هاست دقت داشته باشید و نکاتی که در بالا ذکر شد را برای خرید و استفاده از هاست به کار ببرید.
حتی از سیستم های ساخت وبلاگ هم که استفاده میکنید چند سایت یا وبلاگ را با هم در یک جا نسازید، مثلا اگر از سرویس بلاگفا و یا پرشین بلاگ استفاده میکنید، از هر سیستم فقط یک وبلاگ بسازید و نه بیشتر.
گوگل به بک لینک های pbn علاقمند نیست پس سعی کنید گوگل از هیچ راهی متوجه نشود که شما دارید از pbn استفاده میکنید. خطری که یک pbn اشتباه میتواند برای شما ایجاد کند به احتمال زیاد قابل جبران نیست پس لطفا توصیه هایی که برای شما قرار میدیم را جدی بگیرید چون این توصیه ها از سالها تجربه نشات گرفته است.
اگر بخواهیم به معرفی بهترین هاست های ایرانی بپردازیم میتوانیم سرویس های زیر را به شما معرفی کنیم:
ایران سرور
میزبان فا
وب رمز
هاست نگار
نت افراز
و …
آیا تغییر زمینه فعالیت های دامنه های در بک لینک pbn اشکالی ندارد؟
خب این یکی از مهمترین سوالاتی است که معمولا کسانی که میخواهند بک لینک pbn بسازند با آن روبه رو هستند. در این بخش ما به صورت کامل این موضوع را مورد بررسی قرار میدهیم.
کارکرد کلی وب وسایت و موضوع فعالیتش باید مشخص باشد که به آن ماهیت سایت گفته می شود. ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا تغییر کاربری یک دامنه و یا اصطلاحا تغییر ماهیت دادن آن مشکلی دارد یا نه. این اتفاق زمانی رخ می دهد که شما یک دامنه که کارکرد موضوع «آ» را داشته خریداری کردید و تصمیم دارید در آن به موضوع «ب» بپردازید.
تغییر ماهیت یک وب سایت، کاری کاملاً عادی است. به هر حال دامنه ها ممکن است بارها توسط افراد مختلف خریداری شوند و نام های برندهای مختلف به طور تصادفی با هم شباهت داشته باشد و گوگل این کار را غیرعادی لحاظ نمی کند. در ادامه چند راه برای مشخص کردن ماهیت یک وب سایت PBN را بررسی می کنیم:
تغییر موضوع سایت ها
خب تصور کنید که شما یک دامنه خریداری کرده اید و این دامنه رنک دار بوده و ارش بالایی هم داشته است. حالا موضوع این دامنه به موضوع کار شما نمیخورد به همین دلیل مجبور هستید که موضوع دامنه را تغییر بدهید تا به موضوعی که مربوط به کسب و کار خودتان است نزدیکش کنید. این کاری است که تقریبا همه کسانی که دامنه میخرند انجام میدهند اما این وسط یک ترفند بسیار ساده و حرفه ای وجود دارد که میتواند ارزش بک لینک های شمارا تا چند برابر بیشتر کند:
تصور کنید که دامنه ای که شما خریداری کرده اید در مورد لوازم آرایشی است. حال موضوع کار شما سیر وسفر و گردشگری است، خب بهترین و حرفه ای ترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که سایتی بالا بیاورید که در زمینه لوازم های آرایشی و بهداشتی در سفر فعالیت میکند و در آن مقاله هایی با موضوعات زیر میتوانید درج کنید:
در سفر به چه لوازم های آرایشی نیاز داریم
پر مصرف ترین لوازم آرایشی در استانبول
ضروری ترین لوازم آرایشی که در سفر باید همراهمان باشد
هتل های تایلند که سرویس های میکاپ دارند
اگر به هند سفر کردید، این سالن زیبایی را ببینید
و خیلی عنوان های دیگه ای که هم به آرایش (زمینه فعالیت قبلی سایت) و هم به سفر و گردشگری( زمینه فعالیت فعلی سایت) ربط دارد. در این صورت هم قدرت و اعتبار دامنه روی موضوع قبلی را نگه داشته اید و هم میتوانید بک لینک های با کیفیت برای سایت گردشگری خود ایجاد کنید.
حفظ موضوع دامنه خریداری شده
اگر در حال خرید دامنه های رنک دار هستید، اگر موضوع دامنه های خریداری شده با موضوع سایت شما یکسان است، موضوع سایت را دقیقا نگه داشته و آن را تغییر ندهید. حتی اگر موضوع فعالیت دامنه خریداری شده دقیقا شبیه به موضوع کار شما نیست، اما نزدیک به آن است، باز هم موضوع را تغییر ندهید و همان موضوع را پیش ببرید. ذکر این موضوع لازم است که موضوع یک صفحه مهمتر از موضوع کل سایت است و نگران این نباشید که دقیقا باید موضوع سایت عین موضوع فعالیت شما باشد.
حالا برای خیلی از دوستان این سوال پیش میاد که چجوری باید موضوع یه دامینی که قصد خرید آن را دارند را پیدا کنند. خب اغلب میتوان از نام دامنه این موضوع را حدس زد اما برای این کار، روش هایی وجود دارد که در این بخش این موارد را برای شما بررسی میکنیم.
روش های پیدا کردن موضوع دامنه های منقضی شده برای pbn
راه اول استفاده از archive.org است. این وب سایت یا به نوعی ابزار، در طول مدت زمان فعالیت خود در تاریخ های مختلف، نسخه هایی از آن را برداشته و ثبت میکند و شما با مراجعه به این سایت میتوانید به صورت دقیق ببینید که دامنه ای که خریداری کرده اید و میخواهید برای ساخت pbn خود از آن استفاده کنید در چه زمینه ای فعالیت داشته است
بعد از انتخاب تاریخ، وب سایت به همان شکلی که در تاریخ موردنظر شما فعال بوده نمایش داده می شود:
گاهی اوقات ممکن است مشکلی پیش بیاید و سایت کاملا بارگذاری نشود، یا اینکه بعضی از تصاویر گم شده باشند، یا استایل ها به هم ریخته باشند اما دقیقا به شما نشان داده می شود که وب سایت در چه زمینه ای فعالیت می کرده.
راه دیگر این است که با استفاده از سایت های Majestic و یا Ahrefs بررسی کنید چه وب سایت هایی به وب سایت موردنظر شما لینک داده اند. علاوه بر این Majestic یک ویژگی بسیار کاربردی به نام Topical Trust Flow دارد.
با استفاده از این ویژگی می توانید موضوع وب سایت را بر اساس وب سایت هایی که به آن لینک داده اند حدس بزنید. با استفاده از لینک ها هم می توانید به آسانی موضوع یک وب سایت را کشف کنید. بیشتر اوقات درک موضوع بسیار ساده است، مثلا اگر لینک ها از وبلاگ های سفری باشند به احتمال زیاد وب سایت موردنظر شما هم مربوط به مسافرت است و …
تولید محتوا برای وب سایت های PBN
درست در همین قسمت بیشتر افراد تنبلی می کنند و به همین دلیل دچار اشتباهات بزرگی می شوند. محتوای اولیه ای که تولید می کنید نقش بسیار مهمی در چگونگی دیده شدن وب سایت شما و گرفتن نظرات دیگران دارد. به نظر من حداقل باید 2 تا 3 صفحه داشته باشید و در هر صفحه 2 تا 3 پست هم نوشته باشید. هر چه تعداد صفحات و پست ها بیشتر باشد بهتر است. در این مرحله شما محتوایی برای یک وب سایت تولید می کنید تا این واقعیت را که این وب سایت فقط برای ایجاد لینک ساخته شده است را مخفی کنید.
در بالا نیز به این موضوع اشاره کردیم که هر کدام از این مراحل میتوانند راهی برای با کیفیت شدن بک لینک pbn ما باشند پس با این تصور محتواها را ایجاد کنید که انگار دقیقا برای سایت خودتان دارید زمان میگذارید.
اولین قدم برای ایجاد محتوا، تصمیم گیری در مورد شخصیت نویسنده است. چه کسی در پشت این وبلاگ قرار دارد؟ تعریف یک شخصیت ثابت برای تولید محتوا به شما در سبک نوشتن یک وبلاگ سازگاری و ثبات می دهد اما باید مراقب باشید که از یک شخصیت خاص برای تمام وبلاگ ها در شبکه استفاده نکنید. ممکن است یک وبلاگ توسط یک کوله گرد که تجربیات و سفرهای خود را با دیگران به اشتراک می گذارد نوشته شود و دیگری توسط یک نویسنده در یک انجمن که اخبار یک صنعت خاص را منتشر می کند. در واقع شما باید بتوانید این نویسنده ها را به نوعی در وبلاگ های PBN معرفی کنید، باید اطلاعات شخصی تری از آنها به اشتراک بگذارید و داستان وبلاگ نویس شدن آنها را توضیح دهید. در واقع همان کاری را باید انجام دهید که دیگران برای اعتبار وبلاگ و یا وب سایت شان انجام می دهند.
تمامی این کار ها برای این است که حتی مخاطبان سایت شما هم به این دید به سایت های pbn شما نگاه کنند قرار است به آنها کلی معلومات اضافه کنید و یا در سایت های شما زمان زیادی سپری کنند.
هنگامی که از نام نویسنده استفاده میکنید و در بارهی نویسنده مینویسید، این حس را به مخاطب خود القا میکنید که یک شخص واقعی پشت این سایت قرار دارد.
فراموش نکنید از نویسنده های مختلف در سایت ها استفاده کنید و همه یا چند تا از سایت ها را با یک نویسنده پوشش ندهید زیرا این مورد میتواند ریسک کار شما را افزایش دهد.
در سایت هایی که ایجاد میکنید و برای آنها تولید محتوا انجام میدهید حتما مراقب صفحات زیر باشید:
- صفحاتی که از کاربران اطلاعات شخصی نظیر شماره شناسایی شخصی، شماره حساب بانکی، شماره گواهینامه و … می گیرند که می تواند برای سرقت استفاده شود.
- صفحاتی که برای تراکنش های مالی استفاده می شوند و در آن صفحات ممکن است کاربران اطلاعات کارت های اعتباری یا حساب های بانکی خود را وارد کنند.
- صفحه ای که از آن خرید می کنید.
- صفحاتی که اطلاعات پزشکی درمانی ارائه می دهد و می تواند بر سلامت جسمانی شما تاثیر بگذارد.
- صفحاتی که در مورد مسائل مهم زندگی مثل خرید خانه، ماشین و یا تربیت فرزندان مشاوره می دهند.
- صفحاتی که مشاوره های مالی یا حقوقی می دهند.
این صفحه های از دیدی گوگل اهمیت بسیار بالایی دارد و گوگل آنها را درک میکند و میفهمد که جنس این صفحات چگونه هستند و با حساسیت بالا و دقت زیادی این صفحه ها را بررسی میکند.
به جای اینکه وانمود کنید در این زمینه ها تخصص دارید می توانید یک وبلاگ با موضوع تجربه های شخصی در زمینه این موضوعات ایجاد کنید.
ایجاد پست برای سایت ها
در گذشته کافی بود یک متن 300 کلمه ای بنویسید و یک عکس هم به آن اضافه کنید و به همین راحتی پست شما کامل می شد. امروزه می توانیم این کار را حتی ساده تر انجام دهیم. در حال حاضر 5 نوع پست وبلاگ وجود دارد:
- پست های اینفوگرافیک، می توانید از یک اینفوگرافیک استفاده کنید و یک مقدمه برای آن بنویسید و در پایان یک نتیجه گیری کلی از آن داشته باشید.
- مرور ویدئوها، می توانید یک ویدئو را به اشتراک بگذارید و خلاصه ای از ویدئو بنویسید و در انتها نظر خودتان را هم اعلام کنید.
- گالری تصاویر، در یک صفحه یک آلبوم تصویر ایجاد کنید و برای هر عکس توضیحی بنویسید.
- مقاله، مقاله های استاندار معمولا 500 تا 700 کلمه دارند و ترکیبی از متن با عکس و ویدئو هستند.
- پست های معرفی و مقدمه
ترکیبی از فیلم ها، گالری تصاویر و اینفوگرافیک ها باعث می شود که وبلاگ شما از نظر بصری جذاب به نظر بیاید و در حالت کلی هم استفاده از این ترکیب از نوشتن مقاله ها خیلی ساده تر است.
ایجاد صفحات متنوع در pbn ها
انواع مختلفی از صفحات وجود دارد که شما به راحتی می توانید آنها را بسازید. صفحاتی که با کلیت وبلاگ شما هماهنگ باشند بهترین نوع صفحات هستند اما تعدادی صفحات استاندارد هم هستند که معمولا در تمام وب سایت ها می توانید آنها را ببینید. صفحاتی مانند:
- صفحه درباره ما – در این صفحه اطلاعاتی در رابطه با وب سایت، تیم، نویسنده یا همه این موارد بنویسید
- صفحه تماس با ما – این صفحه باید یک فرم تماس داشته باشد
- رویداد ها و ورکشاپ ها – رویدادها را با ذکر تاریخ برگزاری معرفی کنید
- تبلیغات – این صفحه باید شامل اطلاعاتی از شرایط تبلیغات در وب سایت/وبلاگ شما باشد همراه با یک فرم تماس
- سوالات متداول – در این صفحه به سوالاتی که معمولا در مورد موضوع وب سایت شما پرسیده می شود پاسخ دهید
- منابع – توصیه های مهم، لینک به وب سایت های معتبر یا ویدئو و … را در این صفحه قرار دهید
- شرایط و ضوابط / سیاست های حفظ حریم خصوصی
توجه داشته باشید که به نامگذاری این صفحات در وب سایت ها هم باید دقت کنید، می توانید از اسامی متفاوتی برای صفحات مشابه استفاده کنید. مثلا به جای درباره ما می توانید از عناوین «درباره “نام وب سایت”»، «درباره “نام کسب و کار”»، «ما که هستیم؟» و … استفاده کنید.
این مقاله در دست تولید توسط تیم متخصص ویکی دمی است و در آینده نزدیک، توضیحات بیشتری در مورد استراتژی ساخت pbn به شما خواهیم داد.
[/vc_column_text][vc_column_text]
سوالات متداول
آیا پیاده سازی PBN ممکن است باعث پنالتی سایت شود؟
در صورتی که شما PBN را حرفه ای پیاده سازی نمایید خیر این اتفاق برای شما نخواهد افتاد
استفاده از PBN از تکنیک های سئو کلاه سیاه است؟
با توجه به اینکه این نوع از لینک سازی خلاف قوانین گوگل است، بله میتوان این روش را جزئی از سئو کلاه سیاه دانست.
پیاده سازی PBN چقدر بر رتبه سایت تاثیر دارد؟
در صورتی که PBN را بصورت حرفه ای پیاده سازی نمایید این نوع از لینک سازی میتواند بسیار زیاد بر رتبه شما تاثیر گذار باشد.
6 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
پی بی ان ها چقدر روی سئو سایت تاثیر گذاره؟ و اینکه معایب بیشتری داره یا مزایا؟
پی بی ان هم خیلی خیلی تاثیر گذاره و هم اگه به اشتبه استفاده بشه میتونه باعث نابود شدن سایت بشه.
دوست عزیز این موضوع خیلی حساسه و اگر واقعا مطابق این آموزش پیش برید خطر خاصی شمارو تهدید نمی کنه
پی بی ان ها هنوز یکی از قویی ترین راه های کسب رتبه در گوگله
میشه سریعتر این مقاله را کامل کنید
من به شده در گیر ساخت pbn هستم و تنها آموزشی که واقعا خوب بود این آموزش شماست که اونم ناقصه
و اینکه اگر امکانش بود در مورد تکنیک هایی که بک لینک های pbn را کاملا امن نشون بدیم واسه گوگل را هم معرفی کنید
سلام دوست عزیز
مقالاتی که مطالعه میکنیم، تولیدشون واقعا زمانبر است به همین دلیل مقداری تول میکشه که کامل آماده بشه
اما چشم ما هرچه سریعتر مقاله pbn را برای شما آماده میکنیم.
شما هم در ساخت پی بی ان عجول نباشید و سعی کنید تمامی موارد ذکر شده را رعایت کنید.
حتما در مورد تکنیک های pbn هم به صورت کامل توضیح خواهیم داد
اینکه همه میگن pbn نسازید خیلی خطرناکه واقعا درسته؟
و اینکه چرا اینقد موضوع pbn وحشتناکه؟
بله واقعا اگه از pbn به درستی استفاده نشه میتونه عواقب زیادی داشته باشه
اما بیشتر این ترس به خاطر بک لینک های pbn ای اشتباه است
عموما pbn هایی که پیاده سازی میشه درست نیستن و گوگل می فهمه و جریمه میکنه
شما اگر بتونید دقیقا مطابق آموزش پیاده سازی کنید مشکلی واستون پیش نمیاد