سئو کلاه خاکستری چیست؟ 14 تکنیک سئو کلاه خاکستری 2024
عناوین مطالب
Toggleسئو کلاه خاکستری بخشی از یک طیف نموداری است که دو سر آن را سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه تشکیل دادهاند. یعنی اگر وایت هت سئو را به عنوان 100 و بلک هت سئو را به عنوان 0 روی این نمودار در نظر بگیریم، کلاه خاکستری مفهومی است بین این دو و ما عدد 40 تا 60 را به آن میدهیم. متوجه منظورم میشوید؟
سئوکاران حرفهای و باتجربه علاقه ویژهای به این روش دارند و معمولا برای سئو سایتهایی که در دست دارند سعی میکنند از سئو کلاه خاکستری استفاده کنند. در ادامه در مورد اینکه سئو کلاه خاکستری چیست و دقیقا شامل چه روشها و تکنیکهایی است، بیشتر و واضحتر صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
سئو کلاه خاکستری Gray Hat Seo چیست؟
خب داشتم میگفتم؛ کلاه سفید به عنوان فرشتهی بالدار و سفید پوشی است که میخواهد همه چیز بر اساس اصول و قانون پیش برود و اتفاقا ما هم خیلی به آن احترام میگذاریم. پس چرا میگوییم سئو کلاه خاکستری محبوبتر است؟
امروزه گرفتن رتبه در موتورهای جستجو به آسانی که در گذشته بوده است، نیست. خیلی ها تصور میکنند که با داشتن یک محتوای عالی و استفاده از کلمات کلیدی مناسب، می توانند رتبه و rank سایت خود را در موتورهای جستجو افزایش دهند. اما اینطور نیست.
بسیاری از رقبای شما روزانه در حال استفاده از تکینکهای سیاه و غیرقانونی است که در بسیاری از موارد هم از شما جلو میزنند. در چنین حالتی میخواهید چه کاری انجام دهید؟
شما هم از تکینکهای سیاه استفاده کنید و خلافکار اینترنتی شوید؟ یا از همان روشهای قانونی و سفید استفاده کنید و با رتبههای برتر گوگل خداحافظی کنید؟
اینجاست که سئو کلاه خاکستری به کمک شما میآید!
همانطور که گفتیم، روشها و تکینکهای گری هت سئو میتواند مانند طیفی باشد بین روشهای قانونی و غیرقانونی که هم میتواند سایت شما را به رتبههای برتر برساند و هم به شما عذاب وجدان تحمیل نمیکند!
اما تکینکهای سئو کلاه خاکستری چیست؟
در سال 2024، تکنیک سئو کلاه خاکستری چیست؟
اگر سئو را به دنیای ما انسان ها تشبیه کنیم، در سئو هم آدم خوب داریم و هم آدم بد؛ و حتی یه سری آدم داریم که واقعا نه خوبند و نه بد. مثل فیلم “خوب بد زشت ” ، اگه بخواهیم نام گذاری کنیم من به سئو خاکستری لقب زشت را میدهم. سئو کلاه سفید آدم خوب این دنیاست. این فعالیت های درست شامل استفاده صحیح از تگ های متا، تحقیق در رابطه با کلمات کلیدی، تولید محتوای بهینه، بهبود سرعت لود، معماری وب سایت، ایجاد لینک کلاه سفید و غیره است یعنی هرچیزی که مطابق الگوریتم ها و قوانین گوگل باشد و اصلا به فکر این نباشد که چگونه گوگل را دور بزند. در سئو کلاه سفید، حتی ریسک همچین کاری هم قابل درک نیست و هر کاری حتی حس کلاه سیاه را ایجاد کند ممنوع است و باید از آن پرهیز کرد.
سئو کلاه سیاه همان آدم بد داستان است. معمولاً فعالیت های سئو کلاه سیاه برخلاف قوانین موتورهای جستجو است و سعی در دستکاری رتبه ها دارد. مواردی شامل خریدن لینک، پنهان کاری، سیگنال های جعلی و غیره از فعالیت های مربوط به سئو کلاه سیاه هستند. بر خلاف سئو کلاه سفید، در سئو کلاه سیاه دقیقا کار هایی انجام میشود که دقیقا مخالف قوانین موتور های جستجو است واستراتژی که چیده میشود در راستای دور زدن موتور های جستجو است. ریسک سئو کلاه سیاه به شدت بالا است و واقعا توصیه میکنم که کسی از این روش های استفاده نکند. تنها مزیتی که سئو کلاه سیاه دارد، زود بازده بودن آن است اما زود بازده بودن به چه قیمتی؟ لطفا اگر در ابتدای مسیر سئو هستید همگام با یاد گرفتن اصول سئو، یاد بگیرید که باید در سئو صبور باشید و صبر کردن را تمرین کنید.
خب بریم سراغ سئو خاکستری که آدم زشت دنیای ماست و جذابیت های خیلی زیادی دارد و در واقع به تکنیک های سئو کلاه خاکستری و سئو کلاه سیاه، Edgeplay Techniques هم گفته می شود. تکنیک های سئو کلاه خاکستری، به روش هایی گفته می شوند که توسط موتورهای جستجو کاملاً رد نشده اند اما سفید هم به حساب نمی آیند. دلیل وجود سئو کلاه خاکستری این است که دستورالعمل های موتورهای جستجو واضح و روشن نیستند یا در این دستورالعمل ها مواردی عنوان نشده است. به عنوان مثال خرید دامنه های منقضی شده، تغییر اکانت های رسانه های اجتماعی و سایر مواردی که در این مقاله بررسی خواهیم کرد.
به صورت کلی، سئو کلاه خاکستری از تاکتیک و روش های مشکوکی استفاده می کند که بعضی از آنها می توانند جزیی از کلاه سیاه به حساب آیند. عموما از این تکنیک زمانی استفاده می شود که شما از راههای معمولی سئو به نتیجهای نرسیده باشید و یا عجلهای برای گرفتن ورودی و ترافیک داشته باشید.
مثلا پیاده سازی PBN به روش درست یکی از تکنیک های کلاه خاکستری است در صورتی که خود PBN یک روش کلاه سیاه است. ۱۰ تکنیک برتر سئو کلاه خاکستری به شرح زیر است:
1. خرید دامنه های منقضی شده
اولین تکنیک سئو کلاه خاکستری که در این مقاله به سراغ آن رفته ایم خرید دامنه های منقضی شده است که به اصطلاح به آن domain grabbing هم گفته می شود. این تکنیک،یکی از فاکتور های خیلی مهم در ساخت بک لینک PBN است که با استفاده از آن دامنه های رنک دار می توان بک لینک ساخت. البته نباید هر دامنهی رنک داری را بخرید و حتما باید به سابقه آن دامنه توجه داشته باشید که فعالیت اسپم نداشته باشد.
2. ساخت ریدایرکت های 301
کد وضعیت 301 به کاربران اعلام می کند که یک صفحه به طور دائم به یک آدرس جدید منتقل شده است. این کد به گوگل کمک می کند که کاربران را به صفحه جدید هدایت کنند و یکی از روش های معمول برای استفاده از این نوع دامنه هاست. اما اگر یکی از این دامنه ها قبلا توسط گوگل جریمه شده باشد می تواند روش پرخطری برای شما باشد.
3. حفظ دامنه و ایجاد لینک به صفحات موردنظر
اگر دامنه منقضی شده مورد اعتماد است می توانید برای اهداف دیگر این دامنه را به شکل سابق حفظ کرده و لینک هایی از این دامنه به صفحات موردنظرتان ایجاد کنید. در این گزینه شما فقط استفاده کمی از قدرت دامنه دارید اما این کار امن تر از موارد دیگر است.
یک صفحه لندینگ در دامنه موردنظر ایجاد کنید و بازدیدکنندگان آن را به وب سایت خود هدایت کنید:
اگر دامنه موردنظر در همان دسته کسب و کار شما باشد می توانید از کاربران بخواهید به جای این دامنه از وب سایت شما بازدید کنند. این روش هم خیلی مودبانه است و هم برای اطلاع رسانی به کاربرانی به کار می رود که امکان استفاده از سرویس قبلی را ندارد و آنها را به یک سرویس مشابه راهنمایی می کند. این کار امن است اما به ترافیک زیادی نیاز دارد.
4. ساخت لینک چند لایه برای استفاده از سئو کلاه خاکستری
هرچند ممکن است این کار در دسته سئوی کلاه سیاه قرار بگیرد اما اگر تعداد لینک هایی که برای سایت هدف ایجاد می کنید زیاد نباشد و همچنین لینک های ایجاد شده از نوع لایه اول و با کیفیت بالا باشند می توان آن را خاکستری لحاظ کرد، هرچند تا چند سال پیش این تکنیک از نوع سئوی کلاه سفید به حساب می آمد.
4-1. بک لینک های ردیف اول
ردیف اول لینک هایی هستند که مستقیماً به وب سایت هدف شما اشاره می کنند. بهتر است این لینک ها از طریق سایت های معتبر ایجاد شوند و تا حدممکن با کیفیت باشند. ساخت صفحات با کیفیت برای این لایه نکته بسیار مهمی است، باید صفحه ای با بیش از 500 کلمه داشته باشید که محتوای تصویری هم حتما داشته باشد. توجه داشته باشید که قبل از ایجاد این نوع لینک ها، وب سایت شما باید حداقل صفحاتی مانند شرایط استفاده از سایت، حفظ حریم کاربری و صفحه تماس را داشته باشد. اصلی ترین بخش بک لینک های هرمی را بخش لایه اصلی یا همان لایه اول شامل میشود پس در ساخت آن دقت کافی را داشته باشید. برای تسلط بر موضوع بک لینک و نحوهی ساخت آن توصیه میکنم مقاله آموزش ساخت بک لینک را مطالعه کنید.
4-2. بک لینک های ردیف دوم
لینک هایی هستند که به لینک های ردیف اول شما اشاره می کنند. ایده اصلی ایجاد این لینک ها، تقویت لینک های ردیف اول است. موارد استفاده بک لینک های ردیف دوم زیاد و متنوع است. به عنوان مثال: لینک های ویکی، وب سایت های ویدئویی، ثبت مقاله، کامنت ها، دایرکتوری ها و … فقط توجه داشته باشید که به دلیل استفاده زیاد ممکن است این لینک ها اسپم لحاظ شوند. در این ردیف بر عکس ردیف اول، می توانید تعداد بیشتری لینک ایجاد کنید اما به هرحال بهتر است از لینک های کمتری که موارد بهتر و با کیفیت تری هستند استفاده نمایید، بخاطراینکه این لینک ها برای گوگل اهمیت زیادی دارند. اگر می خواهید سایت خود را تا جایی که ممکن است قابل اعتماد نگه دارید، کافی است فقط 10 تا 20 لینک برای هر یک از لینک های ردیف اول ایجاد کنید و مطمئن باشید که لینک های با کیفیتی هستند.
4-3. افزودن ردیف های بیشتر
اصول ساخت لینک در ردیف های بعدی هم مشابه ردیف دوم است، هر ردیف به ردیف بالایی لینک می شود. در ردیف های عمیق تر می توانید از پروفایل های کاربری، نظرات یک وبلاگ یا فروم نیز برای ایجاد لینک استفاده کنید. هرچه ردیف ها پایین تر باشد باید تعداد لینک های ایجاد شده بیشتر باشد. به عنوان مثال در لایه های بعدی باید برای هر لینک لایه قبل حداقل 10 لینک ایجاد شود. اگر خودتان میخواهید در این روند دخیل نباشید یا اینکه انجام این مراحل برای شما سخت است، از خدمات بک لینک سازی ویکی دمی استافده کنید. برای خرید بک لینک دائمی و اطلاع از قیمت و ویژگیهای هر کدام، با ما در ارتباط باشید.
5. ایجاد تغییرات مکرر در وب سایت
تغییر کد وب سایت، متن و فونت ها می تواند باعث شود موتورهای جستجو فکر کنند محتوای وب سایت شما به روز شده است حتی اگر این تغییرات خیلی کم و محدود باشند. با انجام این کار بدون اینکه مطلب جدیدی به وب سایت اضافه کنید می توانید مقداری امتیاز به دست بیاورید. الگوریتم کافئین گوگل امتیاز بیشتری به محتواهای جدید که به تازگی به روز شده اند می دهد.
نرخ و میزان تغییرات و حتی جایی که تغییرات رخ داده تاثیر زیادی در این امتیاز دارد. به عنوان مثال آیا این وب سایت روزانه، هفتگی و یا ماهانه به روز رسانی می شود؟ آیا تغییرات کوچک است یا بزرگ؟ آیا یک پاراگراف تغییر کرده یا کل متن؟ تغییر در کدام قسمت متن انجام شده، در متن اصلی، منو یا غیره؟
نکته بسیار مهم این است که ممکن است این مورد هم نتیجهی عکس دهد؛ پس خیلی صفحات مهمتان را دستکاری نکنید.
6. ارجاع به نقشه گوگل برای سئو محلی
در سئوی محلی یا لوکال سئو، گوگل نسبت به لوکیشن کاربران، نزدیک ترین نتایج را به آنها نمایش می دهد. برخی از کارشناسان سئو پروفایل هایی در لوکیشن های مختلف نقشه گوگل ایجاد می کنند تا در لیست نتایج محلی آن لوکیشن ها هم دیده شوند. در این تکنیک، شما باید بین 10 تا 20 پروفایل، مربوط به کسب و کار خودتان بسازید و اطلاعات لوکیشن موردنظرتان را در نقشه هر کدام از پروفایل ها ذخیره کنید. این کار باعث می شود که یک شبکه اطراف لوکیشن شما ایجاد شود که همگی به کسب و کار شما هدایت می شوند. البته این تکنیک کلاه خاکستری به تجربه زیادی نیاز دارد و استفاده نادرست از آن می تواند باعث جریمه شدن وب سایت شما شود.
7. نقد و بررسی های جعلی (فِیک)
برای درک این نوع فعالیت سئو، نیاز است که ابتدا تعریفی از co-citation داشته باشیم: ارجاع به یک برند یا وب سایت بدون ایجاد لینک توسط یک یا چند سایت معتبر اصطلاحاً co-citation نامیده می شود.
نقد و بررسی ها، گزینه فوق العاده ای برای بهبود co-citation هستند و با استفاده از آنها می توان یک ارجاع رسمی به سایت ایجاد کرد. اما قبل از این کار وب سایت شما باید در سایت های مرجع و معتبر ثبت شوند. یکی از توصیه هایی که کارشناسان سئو به همه کسب و کارها می کنند این است که وب سایت خود را در لیست های محلی سایت های معتبر مانند گوگل، یاهو، یِلپ (Yelp) و My Business ثبت کنند و البته نظرات خود را هم به آنها اضافه کنند. تکنیک خاکستری که در اینجا می توان به کار برد این است که از کاربران دیگر درخواست کنید که برای کسب و کار شما در این وب سایت ها نظر بنویسند یا تعدادی نظر بخرید، یعنی بابت نوشتن نقد و بررسی به چند کاربر پول پرداخت کنید.
8. محتواهای Spin
منظور از محتوای اسپین این است که شما محتوای وب سایت دیگری را بازنویسی می کنید و بعد از ایجاد تغییرات جزئی در آن، محتوا را در سایت خود آپلود می کنید. فقط توجه داشته باشید که کیفیت محتوای اسپین درست مثل تولید محتوای معمولی بسیار مهم است. در ضمن می توانید برای متون انگلیسی ابزاری پیدا کنید که محتوای موردنظر شما را اسپین کند تا محتوای شما به دلیل سرقت ادبی جریمه نشود. حتما قبل از آپلود محتوا را بررسی کنید تا کپی نباشد و با نیازهای شما هم متناسب باشد.
9. صفحه ویکی پدیا
ویکی پدیا ارزش بسیار بالایی دارد و به همین دلیل اکثر کسب و کارها تمایل دارند از آن لینکی به وب سایت خود داشته باشند. با اینکه لینک های ویکی پدیا از نوع nofollow هستند اما همچنان تاثیر زیادی در رتبه بندی گوگل دارند. داشتن لینک در ویکی پدیا می تواند به شما کمک کند تا وارد گراف دانش گوگل شوید.
البته این روزها گرفتن لینک از ویکی پدیا کار سخت تری شده است بخاطر اینکه افرادی زیادی در سراسر دنیا این لینک ها را اسپم می کنند. علاوه بر این، هدف اصلی ویکی پدیا این است که یک دایره المعارف باشد نه یک ابزار برای بازاریابی کسب و کارهای آنلاین. تنها در صورتی که ارجاع به سایت شما توسط یک منبع قابل اعتماد صورت بگیرد ویکی پدیا این درخواست را بررسی می کند. اما بیشتر وب سایت ها دارای این استاندارد نیستند تا ویکی پدیا لینک به آنها را تایید کند بنابراین نیاز است که از یک تکنیک خاکستری برای این کار استفاده شود.
یک راه برای ایجاد لینک در ویکی پدیا این است که یک صفحه جدید در ویکی پدیا ایجاد کنید که به وب سایت شما مرتبط باشد و سپس یک لینک به سایت تان بسازید. البته این کار به همین راحتی که عنوان شد نیست و احتمالا ساخت یک صفحه جدید در ویکی پدیا برای موضوعاتی که ارزش بسیار زیادی ندارند و یا قرار نیست به راحتی توجه عموم را جلب کنند بسیار دشوار است. برای راحتی کار از دستورالعمل زیر استفاده کنید:
- یک موضوع خوب و قابل توجه انتخاب کنید
- اصلا آن را پیچیده نکنید، باید ساده و مرتبط باشد
- سعی کنید علاوه بر ساختن لینک به سایت خودتان، لینک های متفاوتی به صفحه ایجاد کنید
- سعی کنید اصلا تبلیغاتی نباشد
- دستورالعمل های مربوط به استایل و قالب بندی را دنبال کنید.
اگر این کار برای شما سخت است میتوانید از خدمات ویکی دمی استفاده کنید. یعنی این کار را به ما بسپارید تا شما را در ویکی پدیا ثبت کنیم . برای اطلاع از تعرفه سئو و پکیج های سئویی می توانید با شماره ۰۹۱۲۲۸۹۰۹۲۴۸تماس بگیرید.
10. بازاریابی افراد تاثیرگذار (اینفلوئنسر مارکتینگ)
اینفلوئنسر مارکتینگ به بازاریابی گفته می شود که در آن از یک شخص معروف و تاثیرگذار یا اصلاحا اینفلوئنسر برای معرفی و ارتقاء کسب و کار استفاده می شود. این نوع بازاریابی فعالیتی کلاه سفید است اما یک نوع خاکستری از آن هم وجود دارد. اینفلوئنسرها افرادی هستند که راحت تر از بقیه به دیگران دسترسی دارند البته منظور اینفلوئنسرهای بزرگ که روی مارکت بزرگتری هم تاثیر دارند نیست بخاطراینکه به احتمال زیاد روش های خاکستری زیر را قبول نمی کنند:
11. تبلیغات، از تکینکهای سئو کلاه خاکستری
با پرداخت هزینه کم می توانید در وب سایت و یا صفحات این اینفلوئنسرها کسب و کار خود را تبلیغ کنید و ترافیک بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنید. حتی اگر در این مرحله از یک لینک no-follow برای تبلیغ استفاده شود این فعالیت به عنوان سئو کلاه سفید لحاظ می شود.
12. ترویج در شبکه های اجتماعی
پروموت های اجتماعی یک روش عالی برای دیده شدن محتواها هستند. استفاده از اکانت فردی که ده ها دنبال کننده دارد درست مثل استفاده از سکوی پرش است. فقط کافی است از اشخاصی استفاده کنید که به کسب و کار شما مرتبط باشند.
13. مصاحبه های پولی
بعضی از اینفلوئنسرها در با دریافت وجه مشخصی برای شما یک مصاحبه در وب سایت شان ترتیب می دهند و برای این کار یک سری سوال و جواب مشخص را به شما ارسال می کنند که با استفاده از آنها می توانید محصول یا سرویس خود را معرفی کنید.
14. تکرار کلمات کلیدی
همیشه در تولید محتوا در نظر داشته باشید که محتواهای طولانی تر رتبه بهتری می توانند بگیرند، اما چطور می توان از این ویژگی برای رسیدن به ترافیک بیشتر استفاده کرد؟ به جای اینکه مقالات پژوهشی تولید کنید می توانید محتواهایی با استفاده از کلمات کلیدی موردنظرتان بنویسید و پست کنید. ممکن است روش خیلی خوبی نباشد اما می تواند برای موقعیت وب سایت شما در صفحه نتایج جستجوی گوگل مفید باشد.
مزایا و معایب سئو کلاه خاکستری
بزرگترین مزیت استفاده از کلاه خاکستری، این است که می توان سریعتر و راحت تر از سئو سفید رتبه گرفت. افرادی هستند که ترجیح می دهند این روش سئو را کنار نگذارند و از روش های بی خطر آن برای گرفتن نتایج عالی استفاده نمایند. تبدیل کردن سئو کلاه خاکستری به کلاه سفید مشکلی است که در این فعالیت ها وجود دارد و ممکن است موتورهای جستجو آن ها را به عنوان روش های سیاه شناسایی نمایند. گاهی مواقع این فعالیت ها می توانند بدون توجه به موتورهای جستجو، به نتیجه برسند.
با توجه به دستورالعمل های گوگل وب مستر باید از تکنیک های زیر اجتناب شود:
- محتواهایی که به شکل خودکار تولید شده اند
هر محتوایی که با روش های برنامه نویسی ایجاد شده باشد مانند ترجمه متون، ترکیب آنها و … که فعالیت انسانی به شمار نمیآید و ربات این فرایند را انجام میدهد.
- لینک های شراکتی
خرید و فروش لینک ها، مبادلات بیش از اندازه لینک ها، برنامه هایی که به صورت خودکار لینک ایجاد می کنند.
- ایجاد صفحات بدون محتوا یا محتوای خیلی کم
سایت هایی وجود دارند که قبل از اینکه محتوایی تولید کنند، صفحهی آن محتوا ار میسازند تا قبل از آماده شدن محتوا، صفحه مورد نظر ایندکس شده باشد و رتبه ای گرفته باشد که این کار درستی نیست.
یا تعدادی از سایت ها که برای کلمات زیادی صفحه با محتوا های خیلی کم میسازند تا در سرچ بسیاری از کلمات رتبه بگیرند که گوگل این موارد را میفهمد.
- پنهان کاری
نمایش محتوای متفاوت به کاربران و اسپایدرهای گوگل، به عنوان مثال: محتواهایی به گوگل نمایش داده میشود که کاربران آن محتواها را نمیبینند که این یکی از فاکتور های کلاه سیاه بوده و به cloaking معروف است؛ از این روش برای افزایش رتبه و فریب دادن موتور های جستجو استفاده می شود.
- تغییرمسیرهای دزدانه
ارسال یک بازدیدکننده به یک URL متفاوت از چیزی که درخواست کرده است.
صفحاتی هستند که صرفاً با هدف کسب رتبه برای تعدادی از کلمات کلیدی ایجاد شده اند.
- محتواهای کپی شده
- صفحات لندینگ با کلمات کلیدی غیرمرتبط
البته هنوز کسانی هستند که راه هایی برای انعطاف پذیری برخی از قوانین پیدا می کنند و آنها را خاکستری می نامند. استفاده از این روش ها به عنوان تکنیک های سئو خاکستری خطرات زیادی دارد هرچند می تواند مزایای بزرگی هم به همراه داشته باشد.
فعالیت های خاکستری که سئوی کلاه سیاه هستند
خوب همراهان عزیز ویکی دمی تا اینجا روش هایی از سئوی کلاه خاکستری را بررسی کردیم که البته در بکارگیری آنها باید دقت زیادی داشته باشید. چند روش سئوی دیگر وجود دارد که ممکن است به نظر دیگران فعالیت های خاکستری باشند اما با توجه به دستورالعمل های گوگل، سئوی کلاه سیاه به حساب می آیند به همین دلیل فقط جهت آشنایی آنها را به شما معرفی می کنیم:
1. پنهان کاری یا Cloaking
در این تکنیک محتواهایی که به بات های گوگل نمایش داده می شود با محتواهایی که کاربر مشاهده می کند تفاوت دارد. در واقع دو نسخه از محتوا وجود دارد که یکی به گوگل و دیگری به کاربران وب سایت نمایش داده می شود. اگر گوگل تشخیص دهد که یک وب سایت پنهان کاری دارد آن را جریمه کرده و حتما در رتبه آن تاثیر منفی خواهد داشت.
2. محتواهای تکراری یا Duplicate Content
محتواهای تکراری مانند محتواهای اسپین و کپی شده موضوع شناخته شده ای هستند. محتواهای تکراری برای گوگل مشکلاتی اساسی ایجاد می کنند، مثلاً ممکن است در انتخاب آدرس هایی که حاوی یک محتوای یکسان هستند و نمایش آن در لیست نتایج دچار مشکل شود. اگر از محتواهای اسپین استفاده می کنید مطمئن شوید که متن موردنظر به دلیل تکرار محتوا باعث جریمه شدن وب سایت شما نشود.
3. سئو منفی یا Negative SEO
به مجموعه فعالیت های غیراخلاقی گفته می شود که معمولا رقبا برای ضربه زدن به جایگاه یک وب سایت در نتایج جستجو انجام می دهند. سئوی منفی کاملاً امکان پذیر است و اگر به شکل هوشمندانه و پیچیده انجام شود تشخیص آن برای گوگل دشوار است. به عنوان مثال می توان با ایجاد صدها یا هزاران لینک اسپم به یک وب سایت باعث کاهش رتبه آن شد و یا اینکه لینک هایی با کلمات کلیدی غیراخلاقی یا غیرقانونی به یک وب سایت ایجاد شود و باعث کاهش اعتماد گوگل به آن وب سایت شود.
4. خرید لینک
در دستورالعمل گوگل صراحتاً عنوان شده که خرید بک لینک به عنوان تخلف شناخته می شود. گاهی مواقع کاربران فکر می کنند با خرید لینک می توانند گوگل را فریب داده و رتبه بالاتری بگیرند اما گوگل روش های متنوعی برای تشخیص لینک های خریداری شده دارد که بسیار پیچیده و قدرتمند هستند.
درست مانند هر موضوع دیگری ممکن است افراد متفاوت نظرات متفاوتی هم در رابطه با سئو و تکنیک های آن داشته باشند. اما بهترین کار این است که با توجه به دستورالعمل های گوگل بهترین تکنیک ها را به کار ببریم و از احتمال جریمه شدن وب سایت خود جلوگیری کنیم. خوب دوستان ویکی دمی به پایان این مقاله رسیدیم و امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشید. شما با کدام تکنیک های سئو کلاه خاکستری آشنا هستین؟ از کدام یک از آنها تابحال استفاده کرده اید؟ می توانید تکنیک های موردعلاقه خود و تجربیات مربوط به استفاده از آنها را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید