آموزش مهمترین نکات لینک سازی داخلی و خارجی

کاربرانی که این صفحه را برای آموزش خود انتخاب کرده اند، قطعا با لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی آشنایی کافی دارند و به دنبال نکات تکمیل تری درباره این دو لینک مهم در سایت می باشند. ویکی دمی با هدف تکمیل کردن مطالب اینترنال و اکسترنال لینک، نکات جامعی در اختیار شما کاربران عزیز قرار داده است، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

لینک سازی چیست؟

هرگاه بین دو صفحه وب ارتباط برقرار کنیم لینک‌ سازی یا Link building کرده‌ایم. شما می‌توانید لینک یک صفحه وب که حاوی آدرس آن است را در یک دکمه، کلمه خاص، گزینه و … قرار دهید تا با انتخاب آن، صفحه جدیدی برای کاربر باز شود. بعید است که شما بخواهید تمام اطلاعات موجود در وبسایت خود را در یک صفحه بگنجانید، پس نیاز دارید یک ارتباط معنادار و منطقی بین صفحات خود ایجاد کنید. ایجاد و پیاده‌سازی این ارتباط منطقی، لینک‌ سازی نام دارد.

با ساخت لینک ها برای یک سایت می توان آنرا به عنوان سایتی مهم در نظر گوگل جلوه داد. گوگل با استفاده از لینک های داده شده به یک صفحه به میزان اهمیت آن صفحه پی می برد، با استفاده از لینک سازی داخلی و خارجی می توانید به بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو کمک کنید.

انکر تکست anchor text چیست؟

قبل از تعریف دقیق لینک سازی داخلی و خارجی باید با انکر تکست anchor text آشنایی داشته باشید.
انکر تکست همان کلماتی است که به صفحه دیگر لینک می شود. به زبان ساده تر می توان گفت کلمات انتخاب شده و لینک شده را anchor text می گویند. کلماتی که به‌طور معمول در متن با تغییر رنگ همراه هستند و یا خطی به عنوان جلب توجه و مهم تر جلوه دادن کلمه زیر کلمه می افتد انکر تکست ها هستند و با کلیک کردن روی آن به صفحه ی جدیدی می رویم.

گوگل به راحتی متوجه تعداد لینک های مشابه و آدرس لینکی که به انکر تکست ها داده شده، می شود و با استفاده از همین ویژگی ها می تواند موارد زیر را تشخیص دهد:

  • یک صفحه چه قدر اهمیت دارد؟
  • چه موضوعی دارد و هدف از تولید محتوای سایت معرفی چه خدماتی است؟
  • مطلب تا چه اندازه مفید است و آیا برای کاربران نیز کاربردی است؟
  • و …

پس با توجه به اهمیت لینک سازی، مهمترین کلمات کلیدی در هریک از صفحات سایت که نوشته شده باشد به عنوان انکر تکست به صفحات هدف دیگر لینک می شود، تا از این طریق گوگل و کاربران به مسیر لینک شده هدایت شوند.

لینک‌ سازی داخلی (internal Linkbuilding) چیست؟

اگر بین صفحات یک وبسایت ارتباط ایجاد کنیم، لینک‌ سازی داخی انجام داده‌ایم، برای مثال احتمالاً در صفحه اصلی وبسایت شما گزینه‌ای وجود دارد که کاربر را به سمت صفحه تماس با ما هدایت می‌کند، این لینک بین دو صفحه از یک وبسایت قرار گرفته است و به آن لینک‌ داخلی گفته می‌شود. پس به صورت کلی، به  ارتباط بین صفحات یک وبسایت، لینک‌ سازی داخلی گفته می‌شود و اگر یک صفحه وبسایت به صفحه دیگر در سایت دومی لینک داشته باشد این لینک خارجی نامیده می‌شود چرا که به خارج از وبسایت اول رفته است.

صفحه لینک شده به یک انکر تکست، باید موضوع مرتبطی با کلمات آن داشته باشد. منظور از لینک سازی داخلی، لینک سازی هدفمند برای هر کلمه کلیدی برای صفحه مربوط به آن کلمه می باشد. هر کلمه کلیدی باید صفحه هدف (landing page) جداگانه ای داشته باشد تا گوگل متوجه شود که سایت به صورت تخصصی در حال فعالیت روی کلمه های مطرح شده است. هم چنین لینک سازی داخلی باعث افزایش سرعت ایندکس شدن سایت نیز می شود، زیرا خزنده های گوگل با استفاده از لینک ها می توانند به همه جای سایت سر بزنند و سایت را با سرعت بیشتری ایندکس کنند. علاوه بر تأثیر خوب لینک سازی داخلی روی گوگل، با این کار می توان باعث بهبود تجربه کاربری یا (User Experience) نیز شد، زیرا در صورتی که مطالب تولید شده واقعا جذاب و کاربردی باشد و کاربران از خواندن مقالات لذت ببرند، قطعا مقاله ی بعدی نیز توسط کاربران خوانده خواهد شد. همین موضوع باعث ماندگاری بیشتر کاربران در سایت و مشاهده صفحات بیشتر خواهد شد که نتیجه نهایی آن بهبود سئو را رقم خواهد زد.

نکاتی برای لینک دهی داخلی

در این بخش به معرفی تعدادی نکات درباره لینک سازی داخلی می پردازیم که قبل از مطالعه می توانید به ویدئویی که در این زمینه تهینه شده است، گوش دهید:

جایگاه لینک در صفحه

یکی از نکاتی که میتواند ارزش لینک شما را مشخص کند، جایگاه قرار گرفتن آن در صفحه است. این یعنی، لینک داخلی که در 100 کلمه اول مقاله قرار داده میشود، ارزش بیشتری به صفحه مقصد منتقل میکند تا لینک های داخلی اواسط یا انتهای صفحه. البته دقت کنید که 100 کلمه یا همان پاراگراف اول صفحه تأثیر بسیار زیادی روی ذهن مخاطب دارد و تعیین میکند که او ادامه مقاله شما را مطالعه کند یا نه. پس قرار دادن لینک ها فقط با هدف انتقال ارزش بیشتر و کمک به مخاطب است.

اعتبار صفحه

هرچه اعتبار صفحه لینک دهنده بیشتر باشد، لینک های داخلی آن ارزش بیشتری به صفحه مقصد منتقل میکنند. به طور مثال لینک داخلی که در یک مقاله با 3 هزار کلمه و بازدید بالای مخاطبان ایجاد شود، ارزش بیشتری دارد . برای استفاده از این راهکار پیشنهاد میکنیم استراتژی محتوایی سایتتان را بیشتر به سمت محتواهای مفید، جذاب و با تعداد کلمات بالا ببرید.

تعداد لینک­های داخلی در صفحه

یک نکته مهم تأثیر گذار روی سئو، تعداد لینک داخلی در هر صفحه است. باید بدانید هر چه تعداد لینک های داخلی از یک صفحه بیشتر باشد، ارزشی که این لینک ها به صفحات مقصد منتقل میکنند کمتر میشود. یکی از اشتباهاتی که دائما هم در سایت های تازه کار مشاهده میکنیم، وجود تعداد بالای لینک در یک صفحه مقاله است. بعضی از سئو کارها در مورد تعداد لینک های داخلی مجاز در هر صفحه، عدد های ثابتی را عنوان میکنند. اما باید بدانید به هیچ عنوان نمیتوان گفت که به طور مثال برای یک مقاله هزار کلمه ای، مجاز به قرار دادن 3 لینک داخلی یا بیشتر و کمتر هستیم. بهترین فرمول برای انتخاب تعداد لینک های داخلی در صفحه، توجه به رضایت مخاطب و تعداد مقاله های مرتبط سایتتان است. یعنی هر قسمت از مقاله یا صفحه که با یک مقاله دیگر ارتباط معنایی دارد و میدانید که مطالعه صفحه دیگر به کاربر کمک میکند، بهترین مکان برای استفاده از لینک داخلی است. البته بعضی از مواقع، در سئو کلاه خاکستری (نیمه قانونی) برای بهبود رتبه یک یا چند صفحه با اهمیت در سایت، مجبور میشویم که از مقاله های مختلف به آن لینک بدهیم. در این حالت هم میتوانید تا جایی که به تجربه کاربر ضربه وارد نکنید، از لینک های غیر مرتبط استفاده کنید. اما در نظر بگیرید که هرچه ارتباط صفحات لینک دهنده به یکدیگر بیشتر باشد اعتبار بیشتری هم برای موتور های جستجو دارند.

انکر تکست های مختلف

یکی از نکات حرفه ای دیگر برای استفاده از لینک های داخلی در صفحات و مقالات سایت، استفاده از انکر تکست های مختلف است. تا همین چند سال پیش اگر قصد داشتیم مقاله تحقیقات کلمات کلیدی را سئو کنیم، دقیقا با همین انکرتکست از مقالات مختلف و مرتبط، به آن لینک میدادیم؛ اما مدت زمانی است که متوجه شده ایم استفاده بیش از حد از یک کلمه کلیدی برای یک صفحه، ممکن است گوگل را نسبت به سایت ما شکاک کند.

انکرتکست چیست

به همین دلیل، اگر بخواهیم از صفحات مختلف به این مقاله لینک بدهیم، این‌بار از کلماتی مثل:

استفاده میکنیم. با این کار علاوه بر اینکه از شک کردن موتور جستجو جلوگیری میکنیم، باعث افزایش قدرت صفحه  میشویم. البته در این بین تا حد امکان از کلمات کلیدی که خودشان به تنهایی یک مفهوم دیگر دارند استفاده نمیکنیم. مثلا عبارت”کلمه کلیدی” یک مفهوم متفاوت نسبت به متن مقاله گفته شده دارد، پس با آن به صفحه گفته شده لینک نمیدهیم.

تکرار انکر تکست در لینک داخلی

میدانید که بعضی از صفحات سایت، علاوه بر کلمه کلیدی اصلی، چند کلمه کلیدی فرعی هم دارند. بعضی از وبمستران برای اینکه آن صفحه با تمامی کلمات کلیدی در نتایج سئو شود، در یک مقاله یا صفحه، همزمان و در قسمت های مختلف، با چند کلمه کلیدی به صفحه هدفشان لینک داخلی میدهند.

جدا از اینکه این عمل میتواند باعث کاهش رضایت کاربر از سایت‌تان شود و UX آن را کاهش دهد، طبق گفته بیشتر منابع خارجی، موتور های جستجو فقط کلمه کلیدی اولی که به صفحه مقصد لینک داده شده را تأثیر میدهند و ارزش بقیه کلماتی که به آن صفحه اشاره میکنند را در نظر نمیگیرند.

لینک داخلی جابجا

شاید بتوان گفت که بدترین اشتباه در استفاده از لینک های داخلی، لینک دادن جا به جا به صفحات است. به طور مثال: شما در سایتتان دو صفحه دارید یکی با کلمه کلیدی آموزش ساخت بک لینک و یکی هم با کلمه کلیدی  فروش بک لینک اگر در بعضی مقالات کلمات کلیدی این دو صفحه را به صورت اشتباه و جا به جا به همدیگر لینک کنید، علاوه بر اینکه کاربرانتان را به اشتباه میندازید، باعث میشوید تا ربات های موتور جستجو، بین کلمه کلیدی اصلی هر صفحه به اشتباه بیوفتند و در نهایت رتبه هر دو آنها را کاهش دهند.

استفاده از لینک های ساید واید

قسمت های دیگری هم به جز مقاله، صفحه اصلی و برگه های سایت برای دادن لینک داخلی وجود دارد. بخش هایی مثل header ، footer  و sidebar . این 3 بخش در تمامی صفحات سایت به صورت ثابت وجود دارند و لینک هایی که در آن ها قرار میگیرد را با نام لینک “ساید واید” میشناسیم.

با توجه به اینکه تکرار این بخش ها به معنای تکرار لینک های داخلی آن است، لینک صفحاتی که در آنها قرار میگیرند اعتبار زیادی دریافت میکنند. مخصوصا لینک هایی که در هدر و منو سایت قرار داده شده باشند. البته در استفاده از آنها دقت کنید، زیاده روی نکنید و انکرتکست های بهینه برای کاربر و موتور جستجو قرار دهید.

صفحات یتیم یا Orphan page نسازید

صفحات یتیم صفحاتی هستند که در لینک سازی داخلی اصلا به آنها توجه نکرده اید. این صفحات همان هایی هستند که هیچ لینک داخلی به آنها داده نشده است و به جایی متصل نیز نیستند.

صفحات یتیم

لینک شکسته نسازید

لینک های شکسته یکی از مواردی هستند که میتوانند روی سئو سایت شما تأثیر منفی داشته باشند. متاسفانه در اغلب موارد هم خودتان متوجه وجود آنها در سایت نمیشوید. اما منظور از لینک شکسته چیست؟

تصور کنید قصد دارید در یکی از مقالاتتان از لینک داخلی استفاده کنید. در دو حالت این لینک شما به یک لینک شکسته تبدیل میشود:

اگر در وارد کردن لینک صفحه مقصد اشتباه کنید و آدرس صفحه ای را وارد کنید که اصلا وجود ندارد، لینک داخلی شما یک لینک شکسته است و کاربر با کلیک روی آن با صفحه 404 روبرو میشود.

اگر بعد از لینک دادن، صفحه مقصد را حذف و آن را به یک صفحه ریدایرکت نکنید، باز هم کاربر با کلیک روی لینک شما وارد صفحه ای که وجود ندارد یا همان صفحه 404 میشود.

البته این حالت ممکن است برای لینک های به خارج شما هم پیش بیاید و صفحات مقصد حذف شده یا لینک آنها را اشتباه وارد کنید که بازهم باعث ورود کاربر به صفحات 404 در سایت های دیگر خواهد شد.

برای بررسی وجود داشتن یا نداشتن لینک شکسته در سایت از ابزارهای seo spy glass استفاده کنید. این ابزار تمامی سایت شما را بررسی میکند و صفحات 404 را به شما نمایش میدهد. علاوه بر این ابزارهای رایگانی هم مثل bracken link check در سطح وب انگلیسی وجود دارند که به شما در پیدا کردن این نوع لینک کمک میکنند. برای رفع مشکل لینک های شکسته در سایت خودتان، صفحه های 404 را به مرتبط ترین صفحه یا صفحه اصلی سایت ریدایرکت کنید

لینک به صفحات ریدایرکت شده

تصور کنید شما یک صفحه دسته بندی در سایتتان دارید. بعد از مدتی تصمیم میگیرید لینک این صفحه را عوض کنید یا به هر دلیل دیگری آن را به یک صفحه دیگر ریدایرکت کنید. در این مدت لینک های داخلی زیادی هم به این صفحه داده اید. باید دقت کنید که ریدایرکت کردن یک صفحه، باعث میشود ارزش سئو آن به صفحه مقصد منتقل شود اما ارزش لینک هایی که به صفحه اول داده اید، با کاهش 10 درصدی به صفحه دوم میرسد. پس در مرحله اول دیگر به صفحه اولِ ریدایرکت شده لینک ندهید و بعد از آن هم در صورتی که میتوانید، بهتر است آدرس لینک های داخلی سایت که به صفحه اول داده بودید را عوض کنید و لینک را مستقیم به صفحه دوم بدهید. البته این کار را به مرور و نه به صورت ناگهانی انجام بدهید.

استراتژی لینک سازی خارجی چیست؟

استراتژی لینک سازی، به این معنی است که میزان لینک دهی به سایت های دیگر یا دریافت لینک از سایت های مختلف، طبیعی باشد و شما با برنامه ریزی دقیق، بر اساس کلمات کلیدی، به صورت هدفمند، لینک دریافت کنید.
برای داشتن یک استراتژی لینک سازی خارجی مفید، به شما پیشنهاد می کنیم به نکات زیر توجه کنید:

غنی سازی محتوا:

از اینکه محتوای شما ارزش لینک دادن دارد، مطمئن شوید. اگر محتوای شما به گونه ای نباشد که مخاطب را درگیر کند، تاثیری نخواهد داشت.

انتشار رپرتاژ آگهی و مقاله در روزنامه ها و مجله های اینترنتی:

مقالاتی با محتوای مناسب در سایت ها و مجلات پربازدید منتشر کنید.

محتوای خود را اعتبار بخشید:

با تولید محتوای خلاقانه و یونیک، سعی کنید به محتوای خود اعتبار ببخشید تا مخاطب را کنجکاو کنید. به دنبال سایت هایی با page authority بالا در زمینه موضوعات تخصصی سایت خود بروید. این سایت ها مخاطبان اصلی شما را به سایتتان هدایت می کنند.

بلاگ ایجاد کنید:

داشتن یک بلاگ با محتوای آموزشی می‌تواند بهترین نتیجه را برای کسب و کار شما به ارمغان بیاورد. امکان به اشتراک گذاری مطالب شما با محتواهای آموزشی بالا می رود و بیشتر دیده می شوید و سایت های مرتبط با حوزه شما، به شما لینک می دهند.

شبکه سازی اجتماعی را در نظر بگیرید:

با افرادی که در حوزه کاری شما فعالیت می کنند، ارتباط برقرار کنید و شبکه سازی کنید. ارتباطات تخصصی موجب تبادل اطلاعات می شود. استراتژی لینک سازی خارجی به شما می گوید که چه شبکه های اجتماعی ای برای رشد کسب و کار شما مناسب است.

لینک سازی خارجی چگونه انجام می­شود

ایجاد بک لینک یا لینک خارجی کار دشواری است؛ به خصوص که اغلب کسب و کارها در روزهای ابتدایی فعالیت خود، به دنبال آن می روند. ایده آل ‌ترین حالت برای داشتن لینک خارجی، آن است که سایت های دیگر بدون پرداخت هزینه، به سایت شما ارجاع دهند؛ اما این اتفاق در مراحل بعدی رشد اتفاق می افتد و شما ناچارید ابتدا با پرداخت پول، سایت خود را در معرض دید قرار دهید. بهتر است بدانید که خرید بک لینک یا فروش آن برای افزایش رتبه سایت، خلاف قوانین گوگل است؛ زیرا گوگل به حقوق کاربران اهمیت زیادی می‌دهد و دوست دارد تنها محتواهای خوب در دسترس باشند و وقت کاربران هدر نرود. این دست اشتباهات ناشی از آشنا نبودن با استراتژی لینک سازی خارجی است. با ما همراه باشید تا با اصول و قواعد تهیه استراتژی لینک سازی آشنا شوید.

اصول و قواعد لینک سازی خارجی چیست؟

برای لینک سازی خارجی، قواعد بسیاری مهمی وجود دارد که نادیده گرفتن هرکدام، می تواند زحمات شما را هدر دهد و سایت شما را جریمه کند. بهتر است پیش از اقدام به لینک سازی خارجی و گرفتن بک لینک، به نکات زیر توجه نمایید:

1.    در سایت های مرتبط لینک سازی کنید:

اگر سایت شما در حوزه خدمات خودرو فعالیت می کند، نباید در سایت هایی که درباره آموزش مطالب درسی مطلب تولید می کنند، از شما نامی برده شود. شما باید به دنبال پربازدیدترین و پرترافیک ترین سایت در حوزه تخصصی فعالیت خودتان باشید. البته سایت هایی وجود دارند که حالت دایره المعارف دارند و موضوعات مختلفی را پوشش می دهند. اگر قصد دارید این گونه سایت ها را انتخاب کنید، بهتر است از بالا بودن امتیاز این سایت ها مطمئن باشید. سایت برترین ها از این دست سایت های جامع است که در هر دسته، مطلبی برای گفتن دارد و می تواند موجب بالا رفتن بازدید شما بشود. انجمن ها و فروم های سایت های پرطرفدار که کاربران زیادی دارد، لینک های قوی و خوبی محسوب می شوند. نام بردن از سایت شما در این انجمن ها و اتاق های گفتگو، بسیار مفید است و از نظر برخی کارشناسان دیجیتال مارکتینگ، بهترین تبلیغ محسوب می شود. حضور فعال در انجمن‌ها و پاسخگویی به سوالات، موجب جلب مشتری و هدایت کاربران به سایت شما می شود. بنابراین لینک سازی خارجی در سایت های مرتبط و مفید را از نظر دور ندارید.

2.    از کلمات کلیدی مختلف استفاده کنید:

علت آنکه بر داشتن استراتژی لینک سازی خارجی تاکید می شود، این است که به شما کمک می کند دیدی جامع داشته باشید و از هیچ نکته ای غافل نشوید. انتخاب کلمات کلیدی بر اساس استراتژی لینک سازی خارجی به شما می گوید که باید از کلمات کلیدی متنوع و هم‌خانواده استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. برخی مدیران سایت ها تصور می کنند که باید مدت زمان مشخصی را به ارتقا دادن یک کلمه کلیدی اختصاص دهند اما این استراتژی صحیحی نیست و بازدهی ندارد. بنابراین بهتر است یک پژوهش جامع بر روی کلمات کلیدی مفید برای تبلیغ سایت یا محصول خود انجام دهید و زمان مناسب برای کار کردن بر روی هر دسته از کلمات کلیدی را تعیین نمایید.

3.    به سایت های مختلف لینک بدهید:

شاید در جستجوهایتان برای گرفتن لینک، به سایت هایی بربخورید که از همه نظر برای ارتقا دادن محصول شما مناسب باشند. سایت هایی مثل بیتوته را در نظر بگیرید. این سایت ها در همه زمینه ها موضوع دارند و در گوگل از امتیاز بالایی برخوردار هستند. راحت ترین کار این است که تمام لینک هایتان را از این سایت بگیرید؛ اما این کار اشتباه است. نباید تصور کنید که داشتن ۱۰۰ لینک از سایتی پربازدید مانند بیتوته می تواند موجب رشد شگفت انگیز کسب و کار شما شود؛ برعکس، این کار پیشرفت کار شما را در یک مرحله مشخص، ثابت نگه می دارد. هر URL یک بار برای شما امتیاز می آورد و فراموش نکنید که تعداد بالای Referring Domain  برای شما امتیاز می‌آورد، نه تعداد لینک‌ها. یک استراتژی لینک سازی خارجی اصولی، به شما می گوید که به دنبال سایت های متنوع با امتیاز خوب در حوزه تخصصی خودتان باشید.

4.    محتوای سایت خود را بهبود بخشید:

پیش از آنکه بک لینک بگیرید و منتظر باشید کاربران زیادی را به سایت خودتان جلب کنید تا مشتری شما شوند، مطمئن شوید که سایت شما از نظر رابط کاربری و محتوا غنی شده است و سایتی حرفه ای را بالا آورده اید. مدیران دیجیتال مارکتینگ به شما توصیه می کنند که لندینگ پیج (صفحه فرود) سایت خود را طوری طراحی کنید که جذاب باشد و محصول شما را خیلی سریع به کاربر معرفی کند.

5.    در دام مزرعه لینک نیفتید:

یکی از تکنیک های قدیمی سئو کلاه سیاه، ایجاد مزرعه لینک است که در آن، گروهی از وب سایت ها به طور مشترک به یکدیگر لینک می‌دهند یا با پرداخت پول به سایت های پربازدید، از آن ها لینک دریافت می کنند. این لینک ها با فریب دادن موتورهای جستجو، قصد دارند که در مدت زمانی کوتاه، در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار بگیرند. در صورتی که از چنین سایت هایی لینک بگیرید، سایت شما اسپم می شود. داشتن استراتژی لینک سازی خارجی، به معنی اجتناب از انتشار لینک در چنین سایت هایی است.

6.    به دنبال سئو کلاه سیاه (Black Hat SEO) نباشید:

فراموش نکنید که گوگل رفتار غیرطبیعی و طبیعی سایت شما را متوجه می شود؛ بنابراین به دنبال پیشرفت خیلی سریع نباشید. الگوریتم های گوگل محتوا و لینک های سایت شما را بررسی می کنند و در صورتی که متوجه شوند شما به دنبال رشد غیرطبیعی سایت خود هستید، شما را پنالتی می کنند. از یاد مبرید که سئو فرایندی زمان بر است و کیفیت همیشه مهم تر از کمیت است.

روش معتبر بک لینک سازی چیست؟

از مهمترین روش های لینک سازی خارجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 گرفتن لینک از سایت های خبری:

سایت های خبری پربازدید هستند و از نظر اعتبار دامنه و اعتبار صفحه، قوی هستند. با لینک گرفتن از سایت های خبری می توانید ترافیک سایت خود را افزایش دهید.

 گرفتن لینک خارجی از رقبا:

داشتن یک استراتژی لینک سازی خارجی، شما را قادر می سازد با تولید محتوای بسیار قوی، رقبا را به لینک دادن به خودتان ترغیب کنید. لینک هایی که رقبا به شما می دهند، ارزشمند هستند و تاثیر خوبی در کسب و کار شما دارند. 

گرفتن بک لینک از فروم ها:

در فروم های فعال در حوزه تخصصی کاری خود جستجو کنید و لینک سایت خودتان را در آن ها قرار دهید.

 گرفتن بک لینک از پروفایل شبکه اجتماعی:

شبکه های اجتماعی از محبوبیت زیادی برخوردارند و ایجاد پروفایل در آن‌ها، می‌تواند ترافیک بیشتری را به سمت سایت شما هدایت کند. فیس بوک، اینستاگرام، لینکدین، توییتر، جی پلاس و… را متناسب با کسب و کار خود، راه اندازی کنید و با محتوای مناسب، به روز رسانی نمایید. انتخاب شبکه های اجتماعی می بایست طبق استراتژی لینک سازی خارجی انجام شود و بدون برنامه، جز سردرگمی برای شما نتیجه ای نخواهد داشت.

 گرفتن لینک خارجی از سایت های مختص نقد و بررسی:

سایت هایی که به صورت تخصصی به نقد و بررسی محصولات می پردازند، بهترین جا برای گرفتن لینک هستند. از آن ها بخواهید در ازای دریافت هزینه نقد و بررسی، به سایت شما بپردازند.

ابزار مفید برای لینک سازی خارجی چیست؟

پس از تهیه استراتژی لینک سازی خارجی، برای اجرا و تحلیل میزان پیشرفت خود، ناچارید از ابزارهایی بهره بگیرید که بهترین آن‌ها را در اینجا به شما معرفی می‌کنیم:
1.    Google Webmaster :  با استفاده از این ابزار می توانید جایگاه سایت خود را رصد کنید و ببینید در چه عبارت های جستجویی، در نتایج نمایش داده شده اید‫. دریافت گزارش بک لینک های گوگل وب مستر به شما کمک می کند تا استراتژی لینک سازی خارجی خود را تغییر دهید یا در صورت نیاز، اصلاح کنید‫.
2.    Check my links :  می توانید با استفاده از این سایت، لینک های شکسته، داخلی و خارجی سایت خود را کنترل کنید‫.
3.    Moz :  این سایت بهترین سایت برای سئو سایت و بررسی لینک های  سایت است که تمامی لینک هایی را که به سایت شما داده شده است، نشان می دهد‫.
4.    Open Site Explorer :  این سایت ابزار بی نظیری برای تجزیه و تحلیل بک لینک و شناسایی میزان محبوبیت لینک است که به شما امکان می دهد سایت خود را بررسی کنید‫.
5.   Ahrefs :  این سایت نیز کامل ترین ابزارها را برای تحلیل وب سایت، بک لینک، اعتبار دامنه، اعتبار صفحه و‫… در اختیار شما می ‌گذارد.

6. ‫Ranksignals : این سایت شاید از کاربردی ترین سایت هایی باشد که در گرفتن بک لینک به شما کمک کند زیرا لینک های ساخته شده توسط رقبا را به شما نشان می دهد و شما می توانید با بررسی دقیق رقبای خود، استراتژی لینک سازی خود را قوی تر کنید.

امیدوارم این مقاله توانسته باشد به شما در ساخت لینک سازی داخلی و خارجی کمکی کرده باشد، لطفا نظراتپ، انتقادات و سوالات خود را در دیدگاه برای ما بگذارید یا با شماره 09128909248 تماس حاصل نمایید.