برترین افزونه های کش وردپرس در سال 2023
عناوین مطالب
Toggleمدت ها است که اهمیت سرعت سایت برای الگوریتم های گوگل بالا رفته و باعث افزایش تاثیر آن بر رتبه بندی و سئو سایت و ترافیک ارگانیک آن شده است. اکثر کاربران انتظار دارند که لود شدن یک سایت بیش از 3 ثانیه زمان نبرد. هر میزان زمانی کمتر از 10 ثانیه بسیار کوتاه به نظر می رسد، اما هنگامی که منتظر لود شدن صفحه مورد نظر هستید، این زمان طولانی به نظر آمده و شما را خسته می کند. این جاست که اهمیت سرعت لود شدن سایت به چشم خواهد آمد.
اگر سرعت وردپرس سایت شما پایین است و نیاز به افزایش آن را دارید، می توانید از یک افزونه کش (cache) استفاده کنید. در ادامه، ما به توضیح کش و معرفی بهترین افزونه های کش وردپرس در سال 2023 پرداخته و به شما کمک می کنیم تا مناسب ترین پلاگین را برای وردپرس خود انتخاب کنید.
کش چیست و چرا به آن نیاز داریم؟
زمانی که یک کاربر به یک سایت وارد می شود، تمام فعالیت های او در سایت در کش ذخیره می شوند. هنگامی که کاربر مجدد به آن سایت وارد شود، اطلاعات آن صفحات از روی کش لود شده و با سرعت بالاتری به کاربر نمایش داده می شوند، چرا که این اطلاعات قبلا یک بار دانلود و ذخیره شده اند. کش در واقع یک حافظه است که اطلاعات رد و بدل شده میان مرورگر کاربر و سایت را برای افزایش سرعت لود اطلاعات ذخیره می کند.
7 افزونه برتر کش وردپرس در سال 2023
WP Rocket
پلاگین WP Rocket محبوب ترین پلاگین افزایش سرعت سایت است که بلافاصله پس از نصب و فعالسازی، شروع به کش سایت می کند. کار کردن با این افزونه بسیار ساده بوده و استفاده از آن نیاز به تخصص خاصی ندارد. از ویژگی های این پلاگین، فعالسازی حالت Lazy Load بر روی عکس ها، کوچک کردن فایل های CSS و JavaScript، بهینه سازی Core Web Vitals، خدمات CDN، و سازگاری با سایت های ecommerce است.
هزینه اشتراک Premium این افزونه در سال 2023، سالیانه 59 دلار است.
WP Super Cache
WP Super Cache یکی دیگر از پلاگین های کَش محبوب وردپرس است که بیش از دو میلیون نصب فعال دارد. این افزونه سه حالت کش سایت دارد:
حالت Expert: این حالت پلاگین سریع ترین حالت کش سایت است، اما برای هر کس مناسب نیست. استفاده از این افزونه نیازمند دانش کدنویسی و htaccess بالا می باشد و یک اشتباه می تواند تمام سایت را از دسترس خارج نماید. از این رو، این حالت برای developer ها ایده آل است.
حالت Simple: این حالت، ساده ترین روش استفاده از این پلاگین بوده و برای استفاده از آن مجبور به ویرایش فایل های php و پیکربندی htaccess نیستید. پس از فعالسازی، کش کردن سایت به طور خودکار انجام می شود.
حالت WP-Cache: این حالت برای کاربران شناخته شده سایت است که در حساب ساخته و یا کامنت گذاشته اند. این حالت منعطف ترین حالت استفاده از این افزونه است، اما سرعت پایین تری نسبت به حالت های دیگر دارد.
این پلاگین تمام ویژگی های مناسب برای کش سایت، مانند فشرده سازی صفحات و CDN، را دارد. مهم ترین ویژگی آن رایگان بودن آن می باشد.
W3 Total Cache
این افزونه رایگان ویژگی های فوق العاده زیادی دارد که ممکن است برای کاربران تازه کار کمی پیچیده به نظر برسد. از مهم ترین ویژگی های این پلاگین، سازگاری آن با تمامی انواع هاست است. W3TC فایل های CSS و JS سایت را علاوه بر عکس ها و صفحات کوچک و بهینه می کند، و عملکرد سایت را به طور چشمگیری بهبود می بخشد.
هزینه اشتراک Premium این پلاگین، سالیانه 99 دلار است.
WP Fastest Cache
این افزونه رایگان قابلیت زمان بندی برای پاک کردن کش را داشته و هر چند وقت یک بار، کش مرورگر کاربر را به طور خودکار پاک می کند. پیکربندی این پلاگین ساده است و می توانید تنظیمات آن را در داشبورد وردپرس خود مشاهده کرده و تغییر دهید. همچنین، فایل های CSS و JS سایت را با هم ادغام می کند.
نسخه Premium این افزونه قابلیت های دیگر مانند کوچک کردن فایل های CSS و JS و حالت Lazy Load را دارد که هزینه اشتراک آن 49 دلار بوده و اشتراک آن مادام العمر است.
LiteSpeed Cache
این افزونه کش وردپرس نیز مانند دیگر افزونه ها، می تواند فایل های CSS و JS و عکس های سایت را کوچک و بهینه کند، و دارای حالت Lazy Load است. پلاگین LiteSpeed سریع تر کش های دیگر که متکی به php هستند عمل می کند، اما برای استفاده از آن باید به سرور سایت LiteSpeed متصل شوید.
حالت Premium این افزونه می تواند با استفاده از cookie های سایت، سرویس های کش مختلفی را به کاربر ارائه دهد، که هزینه اشتراک آن ماهیانه 10 دلار می باشد.
Hummingbird
افزونه hummingbird نیز مانند تمام افزونه های دیگری که معرفی کردیم، با بهینه سازی عکس و فایل های CSS و JavaScript، Lazy Loading، و … سرعت سایت شما را افزایش می دهد. رابط کاربری (UI) ساده این پلاگین کار با آن را آسان کرده است.
نصب این افزونه بسیار آسان است و می توانید با استفاده از آن سایت خود را بررسی کرده و از راهنمایی های این پلاگین برای بهبود سرعت سایت استفاده نمایید. هزینه اشتراک Premium آن 7.50 دلار در ماه است.
Comet Cache
Comet Cache به اندازه دیگر پلاگین ها شناخته شده نیست، اما عملکرد فوق العاده ای دارد. رابط کاربری آن ساده بوده و کار با آن بسیار آسان است و تمامی قسمت ها و ویژگی های توضیح داده شده اند. نصب آن آسان و سریع است و حالت Premium این افزونه قابلیت های فراوانی، مانند تاریخ انقضا کش و کش کردن ورود کاربران، دارد.
هزینه اشتراک Premium آن 39 دلار بوده و این اشتراک مادام العمر است.
چگونه بهترین افزونه کش وردپرس را انتخاب کنیم؟
جواب این سوال نمی تواند برای همه یکسان باشد، چرا که هر سایت باید بسته به نیاز و حجم فایل های خود، یک کش را برای سایت انتخاب نماید. ممکن است کشی که برای یک سایت خبری خوب عمل می کند برای یک سایت فروشگاهی ضعیف باشد.
پیشنهاد ما به شما از میان افزونه های معرفی شده، انتخاب W3 Total Cache و WP Super Cache است. این دو پلاگین میلیون ها کاربر داشته، به طور مزتب به روز رسانی شده، و امتیاز بالایی را نیز دریافت کرده اند که آن ها را به ابزارهایی قابل اعتمادتر تبدیل می کند.
همچنین، plugin وردپرس WP Rocket از پشتیبانی فوق العاده ای برخوردار است که در صورت کار نکردن کش، فورا به داد شما می رسند و از آن جایی که به طور خودکار شروع به عمل کردن می کند، گزینه مناسبی برای افراد تازه کار است.
کلام آخر
کش سایت مانند یک حافظه عمل کرده و با ذخیره اطلاعات دانلود شده توسط مرورگر کاربر، سرعت سایت را افزایش می دهد. ما در این مقاله به معرفی 7 تا از بهترین افزونه های کش وردپرس پرداختیم و امیدواریم که توانسته باشیم به شما در انتخاب که پلاگین مناسب برای خود کمک کرده باشیم. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، می توانید با پشتیبانی سایت ویکی دمی تماس حاصل فرمایید.
2 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
من از wp-rocket استفاده میکنم و سرچ کردم دیدم شما هم به عنوان اولین پلاگین معرفیش کردین
من این پلاگین رو به همه توصیه میکنم و حتما ازش استفاده کنید
کار باهاشم خیلی راحته
در مورد کش پلاگین wp-rocket یکی از قویی ترین ها در دنیاست