الگوریتم تطبیق عصبی گوگل (NEURAL MATCHING) چیست؟
عناوین مطالب
Toggleهمانطور که می دانید گوگل در اکثر مواقع از الگوریتم هایی که در تحقیقات خود منتشر می کند، استفاده نخواهد کرد؛ اما در برخی مواقع نیز از آن ها بهره می برد. ما نمی توانیم به طور مشخص بگوییم که گوگل از کدام الگوریتم ها استفاده می کند و از کدام الگوریتم ها استفاده نمی کند. در مورد استفاده از الگوریتم تطبیق عصبی نیز نمی توانیم به طور دقیق پیش بینی کنیم.
گوگل، با منتشر کردن پژوهشی در مورد الگوریتم تطبیق عصبی موفقیت آن را در جستجو سوالات یا جملات و تطبیق دادن آنها با صفحات وب سایت را نشان داده است. این الگوریتم ممکن است به طور کامل مورد استفاده واقع نشود؛ چرا که گوگل نشان نمی دهد که از چه الگوریتمی استفاده خواهد کرد.
توضیحات گوگل در مورد الگوریتم جدید هوش مصنوعی
همانطور که می دانید گوگل در گذشته الگوریتم های خود را نظیر الگوریتم پاندا و الگوریتم پنگوئن ارائه می کرد که همچنان نیز این راه را ادامه می دهد. تطبیق عصبی به گفته متخصصان همانند یک هوش مصنوعی برای مرتبط کردن هرچه بهتر کلمات به مفاهیم قابل درک برای موتور های جستجو می باشد یا به عبارت دیگر، عبارت های جستجو شده به محتوای بالا آمده نزدیک تر است.
اگر دوست دارید به طور خلاصه و مختصر درمورد الگوریتم تطبیق عصبی اطلاعت به دست آورید، پیشنهاد میکنیم پادکست الگوریتم تطبیق عصبی را حتما گوش دهید.
توضیحاتی در رابطه با هوش مصنوعی و رتبه بندی صفحات موتور های جستجو
موتور جستجو، به یک مقاله پژوهشی لینک داده شده که در آن مقاله، میزان ارتباط جمله جستجو شده را با محتوای داخل وب سایت بیان کرده بود. این مقاله را می توان یک روش شبکه عصبی برای ارتباط بین جملات و عبارت های جستجو شده در موتورهای جستجو و وب سایت هایی که گوگل به ما نشان می دهد را یک دگرگونی بزرگ نام گذاری کرد.
این روش را ad-hoc retrieval نامیده اند که در تعریف مختصری می توان گفت سیستمی است که صفحات وب سایت را طبق محتوای به کار رفته در آن، رتبه بندی می کند. این سیستم را نمی توان همان تطبیق عصبی گوگل نامید؛ اما شباهت هایی را با این الگوریتم گوگل داراست.
خلاصه این تحقیق بیان می کند که رتبه بندی بر اساس متن داخل صفحات که Ad-hoc retrieval می توان نامید، Ad-hoc retrieval این وظیفه را بر عهده دارد که به وسیله محتوا داخل هر صفحه، آن را رتبه بندی کند. نتایج جستجو و رتبه بندی وب سایت تنها به سوال و جمله جستجو شده بستگی دارد. در این پژوهش بیان شده که رتبه بندی وب سایت با دیگر فناوری های جستجو متفاوت است. این رتبه بندی به پیج رنک نیز بستگی دارد. در ادامه تحقیق بیان شده که استفاده از این روش در رتبه بندی صفحه های وب سایت، کاملا جدید است.
همانطور که مشهود است الگوریتم های قدیمی گوگل به وسیله الگوریتم های جدید، رتبه بندی وب سایت ها را انجام می دهند و باعث بر طرف شدن ارور و اسپم ها خواهند شد.
استفاده گوگل از لینک ها
با توجه به عواملی که در پژوهش جدید هوش مصنوعی، در رابطه با الگوریتم تطبیق عصبی گوگل منتشر شده است، می توان گفت که گوگل مستقیما از رتبه بندی سنتی استفاده نمی کند؛ اما به هر حال در رتبه بندی صفحات وب سایت از عوامل سنتی نیز بهره می گیرد و پس از آن،Ad-hoc retrieval را در گوگل استفاده خواهد کرد.
طبق مقاله پژوهشی گوگل، می توان گفت که صفحات وب سایت هایی که رتبه بندی شده اند دوباره رتبه بندی می شوند که در رتبه بندی ده لینک اول از عوامل سنتی استفاده نمی شود؛ اما علت استفاده نکردن از عوامل سنتی در رتبه بندی ده لینک اول این است که در حقیقت عوامل سنتی ارزیابی اولیه رتبه بندی را انجام می دهد و اسپم های ایجاد شده را حذف می کنند که باعث می شود صفحات مرتبط با عبارت های جستجو شده جمع آوری شود. در حقیقت رتبه بندی دوباره صفحات طبق معیار های متفاوت کاری است که الگوریتم جدید گوگل انجام می دهد.
عملکرد الگوریتم جدید گوگل
این عملکرد در واقع ارتباط عبارت جستجو شده با متن و محتوایی است که داخل یک صفحه وب سایت قرار دارد. صفحات وب سایتی که به وسیله این الگوریتم رتبه بندی شده اند، دیگر نیازی به استفاده از کلمات کلیدی و بک لینک ندارند. یکی از مزیت های الگوریتم جدید گوگل همین رتبه بندی می باشد.
افزایش اهمیت محتوا
در الگوریتم جدید گوگل محتوا داخل وب سایت اهمیتش از قبل بیشتر می شود؛ اما این بدان معنا نیست که از عبارات مترادف بیشتری در محتوا استفاده کنید. برای کارآمد بودن عبارات مترادف باید در محتوا خود تعداد آن ها را کم کنید؛ چرا که استفاده زیاد از آنها، وجود اسپم را به گوگل نشان می دهد. همانطور که می دانید برای درک بیشتر و بهتر گوگل از محتوایی که داخل وب سایت قرارداده اید، از کلمات مترادف استفاده می کنید. به این نکته توجه داشته باشید که حذف تمامی عبارت های مترادف نیز درک محتوا را برای گوگل سخت تر خواهد کرد.
هرچه محتوایی که تولید می کنید واضح تر و استفاده از عبارات مترادف در محتوا کمتر باشد گوگل درک بهتری را از محتوا خواهد داشت؛ چرا که گوگل رسما بیان کرده است که قادر به درک مفاهیم محتوا خواهد بود.
مفاهیم الگوریتم عصبی گوگل
سیستم عصبی گوگل کمک بسزایی را در راستای کاهش رتبه بندی وب سایت ها در گوگل، انجام داده است. این الگوریتم توانسته در زمینه تبدیل کلمات بهم ریخته به مفاهیم پایه و مطابقت دادن آنها با محتوای داخل صفحات، نتایج جستجو را برای افراد بسیار کارآمد کرده و در رتبه بندی بسیاری از وب سایت ها تغیراتی را ایجاد کند.
در این مقاله توانستیم تمام مفاهیم را در رابطه با الگوریتم تطبیق عصبی گوگل برای شما عزیزان بیان کنیم تا با استفاده از آن بتوانید تغیر چشمگیری را در رتبه وب سایتتان ایجاد کنید.
دیدگاهتان را بنویسید