بهترین راه های کاهش بانس ریت با افزایش کانورژن
عناوین مطالب
Toggleاگر شما دارای وب سایتی با بانس ریت بالا هستید، جای درستی آمده اید. چرا که این مقاله می تواند بهترین راه های کاهش بانس ریت را به شما آموزش دهد. با شناسایی بانس ریت می توانید زمینه های بهبود وب سایتتان را فراهم کنید. بهبود؟
بله، با این کار، تعامل کاربران را در صفحاتتان بیشتر می کنید و باعث بالا رفتن رتبه وب سایتتان می شوید که همین امر به بیشتر شدن مشتریانتان کمک می کند.
عموما کاربران و مشتریان و هر کسی که از صفحات لندینگ بازدید میکنند، ممکن است به هر دلیلی از سایت خارج شوند که همین اتفاق باعث ایجاد شدن بانس ریت می شود، اما فقط همین نیست.
همه ما بنا به تصورات غلطی که درباره نرخ پرش داریم، فکر می کنیم باید درصد آن پایین باشد، اما در همه مواقع اینطور نیست.
، اما اتفاقات این چنینی باعث افزایش نرخ پرش شده که بسته به موقعیت صفحات سایت، می تواند ناخوشایند باشد.
قبل از معرفی راه های کاهش بانس ریت، بررسی خواهیم کرد که دقیقا بانس چطور ایجاد می شود و محاسبه نرخ پرش در گوگل آنالیتیکس چگونه است.
شاید خواندن این مقالات برای شما مفید باشد:
راهکارهای سئو و بهترین تکنیک های سئو ۲۰۱۹
خدمات سئو و بهینه سازی سایت
بانس ریت سایت (Bounce Rate) چیست؟
زمانی که شما تمام تلاش خود را برای افزایش عملکرد جستجوی سایت انجام میدهید، در واقع به کاهش بانس ریت بالا کمک کرده اید. به عبارتی دیگر، نرخ پرش بالا، بیانگر این است که بعضی از موارد یا استراتژی ها در سایت، درست پیاده سازی نشده اند که همین امر باعث خروج کاربر از سایت می شود.
بانس ریت (Bounce Rate) یا نرخ پرش به صورت کلی به چه معناست؟
نرخ پرش سایت به درصدی از کاربرانی که سایت را بدون داشتن هیچ فعالیتی ترک می کنند، مانند کلیک نکردن بر روی لینک های داخلی، پر نکردن فرم های سایت یا خرید نکردن از سایت، گفته می شود. با این تفاسیر، بانس ریت سایت، یک استاندارد ترافیکی است که درصد خروج افرادی که فقط یک صفحه از سایت را دیده اند، گفته می شود. برای مطالعه بیشتر می توانید مقاله 8 دلیل افزایش بانس ریت در سایت را مطالعه نمایید.
چگونه بانس ریت را در گوگل آنالیتیکس پیدا کنیم؟
همانطور که میدانید، بانس ریت یکی از متریک های کلیدی برای آنالیز یک وب سایت به حساب می آید. در گوگل آنالیتیکس، نرخ پرش سایت یکی از المان های مهم در گزارش گیری است.
شما با استفاده از bounce rate می توانید بفهمید که کاربران از چه منابعی، کمپینی،کشوری، رفرالی و یا غیره وارد سایت شده اند. برای مشاهده تمامی موارد بالا، می توانید در بخش Overview از Audience، آن ها را رصد نمایید.
چگونه گوگل آنالیتیکس، نرخ پرش را محاسبه می کند؟
طبق گفته گوگل:
یک بانس زمانی رخ میدهد که نشست یک صفحه را به تنهایی ثبت کند. در آنالیتیکس، یک بانس، از محاسبه session ی که فقط با یک صفحه درخواست خود را به سمت سرور آنالایتیک ارسال کرده است، گفته می شود، مانند زمانی که کاربر یک صفحه را باز می کند و سپس بدون داشتن هیچ فعالیتی آن را می بندد که سشن آن صفحه در سرور ذخیره میشود.
بانس ریت، نشست (session) یک صفحه است که بر کل سشن ها تقسیم می شود یا درصدی از کل session سایت است که کاربران می توانند فقط یک صفحه از سایت را ببینند و باعث می شوند که سرور گوگل آنالایتیک، یک درخواست از صفحه را ثبت نماید.
این جلسات تک صفحه ای دارای مدت زمان 0 ثانیه هستند، زیرا هیچ بازدید بعدی بعد از اولین نشست وجود ندارد که به Analytics اجازه دهد طول session را محاسبه کند.
نرخ پرش خوب چیست؟ میانگین بانس ریت
برخی از سایت ها ممکن است نرخ پرش 80 درصدی را عالی ببینند، در حالی که سایت های دیگر ممکن است این را فاجعه بدانند. پس در واقع یک نرخ پرش خوب، کاملا به اهداف سایت و کسب و کار شما بستگی دارد.
صرف نظر از این، بسیاری از مدیران سایت و وب مسترها نرخ پرش را یک عامل برای سنجش جذابیت در سایت میدانند به و مایلند تا آنجا که می توانند این عدد دردسرساز را کاهش بدهند. حتی برخی از مردم فکر می کنند که نرخ پرش می تواند بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر بگذارد. الگوریتم جدید گوگل برای رتبه بندی (RankBrain). پس بهبود این عملکرد بر روی سئو سایت تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
آیا بانس ریت بالا بد است؟
به گفته گوگل: این سوال بستگی (depends) دارد.
موفقیت بعضی از وب سایت ها وابسته به کاربرانی است که وقتی وارد یک صفحه از وب سایت می شوند از طریق لینک های داخلی به مقالات مختلف راه پیدا کرده و آن ها را بخوانند. پس بانس ریت بالا برای چنین وب سایت هایی نشانه خوبی نیست.
برای مثال، اگر صفحه اصلی سایت شما یک دروازه باشد، یعنی آن صفحه دارای تمامی مقالات سایت، دارای صفحه محصولات، دارای فرایند پرداخت و غیره است. پس در این حالت شما نمی خواهید که بانس بالایی داشته باشید، چرا که گذاشتن آن صفحات در صفحه اصلی جهت هدایت کاربر به دیگر صفحات می باشد و بانس بالا، برای سایت اصلا خوب نیست که باید استراتژی صفحه اصلی عوض شود.
حال اگر، فقط یک تک صفحه ای مانند بلاگ دارید یا انواع دیگر از محتوا را ارائه می دهید، داشتن سشن تک صفحه ای برای این نوع سایت ها دور از انتظار نیست، پس داشتن bounce rate بالا بد نخواهد بود.
پس با توجه به اینکه اهمیت میزان بانس ریت برای هر سایتی متفاوت است، نتیجه میگیریم که راه های کاهش بانس ریت نیز با توجه به نوع استراتژی یک سایت میتواند متفاوت باشد، با این حال، میانگین یک بانس ریت خوب می تواند بین ۴۱٪ تا ۵۱٪ باشد که باز هم این اعداد بسته به نوع کسب و کار متفاوت است.
مثلا بانس ریت سایت های ecommerce یا همان تجارت های الکترونیکی بین (%۲۰ تا ۴۵٪) است و سایت هایی که تک صفحه یا بلاگی هستند دارای بیش از ۹۰٪ بانس هستند.
نکته: وجود تبلیغات زیاد و رسانه های اجتماعی بر روی سایت، امکان افزایش بانس را بیشتر می کند. زیرا کاربران سردرگم بیشتری از راه های مختلف وارد سایت شده اند و احتمال خروجشان در چنین شرایطی بیشتر است. پس یادتان باشد ترافیک سایت، تاثیر مستقیم روی سایت شما میگذارد.
تفاوت نرخ پرش (Bounce Rate) و نرخ خروج (Exit Rate)
به صورت کلی بانس ریت و اگزیت ریت مانند هم بوده و فقط دارای یک تفاوت عمده می باشند:
نرخ پرش (Bounce Rate): به درصدی از کاربرانی که صفحه ای از سایت را میبینند و سپس از آن خارج می شوند، گفته شده است.
نرخ خروج (Exit Rate): به درصدی از کاربرانی که صفحه خاصی را ترک میکنند (حتی اگر از اول وارد آن صفحه نشده باشند یعنی از راه های دیگر وارد آن صفحه شده اند.) گفته می شود.
برای مثال:
شخصی وارد یکی از صفحات سایت شده و بدون اینکه صفحات دیگر را ببیند، بلافاصله خارج می شود که این عمل باعث ایجاد بانس در آنالیتیکس است. حال اگر همان شخص بعد از دیدن یک صفحه، طبق لینک های موجود وارد صفحه دیگر شود، و سپس از صفحه دوم خارج شود، در این حالت نرخ خروج اتفاق افتاده است.
علت به وجود آمدن بانس ریت
دلایل افزایش نرخ پرش، وابسته به عواملی مانند سرعت پایین صفحه، خلاء محتوایی، ظاهر غیر جذاب و دیگر مواردی است که در ادامه به برخی از مهمترین دلایل افزایش بانس ریت می پردازیم:
- برآورده نشدن انتظار کاربر در صفحه
- طراحی نامناسب و زشت (ضعف UI/UX)
- ناخوانا بودن محتوا
- تبلیغات زیاد
- پاپ اپ
- صفحات 404
- لینک بیلدینگ داخلی نامناسب
- لینک های خارجی بیش از حد
بهترین راههای کاهش بانس ریت (Bounce Rate)
راه ها و روش های کاهش بانس ریت نه تنها بستگی به نوع صنعت دارد بلکه اهداف هر سازمان با سازمان دیگر متفاوت است.
کاملا واضح است که هر وبمستری مشتاق به دیده شدن صفحات سایت خود توسط کاربران است و این بازدید اگر با ماندن و گشت و گذار کاربر در نقطه به نقطه سایت باشد، به احتمال زیاد صفحه بدون مشکل و دارای سئو خوبی است.
حال گاهی پیش می آید صفحه دارای برخی از علائم افزایش نرخ بانس ریت (که بالاتر ذکر گردیده) است و یا حتی به عنوان مشکل هم دیده نمیشود ولی همچنان نرخ بانس ریت بالاست؛ پس راه حل چیست؟
به وضوح دیده می شود که هر وبمستری میخواهد بازدید کنندگان سایت خود را جهت بازدید از سایت و صفحات، مشتاق تر نماید. بنابراین کاهش بازدیدکنندگان به علت نداشتن تعامل، همیشه یکی از اولویت های بالا برای افزایش بانس ریت به حساب می آید. شناسایی و برطرف کردن مشکلات موجود در صفحات لندینگ می تواند، مشکل نرخ پرش بالا را حل نماید.
قبل از اینکه راه های کاهش بانس ریت را بر روی سایت پیاده نمایید، ابتدا تمامی صفحاتی که دارای بانس ریت بالا هستند را پیدا کنید؛ برای پیدا کردن این صفحات می توانید وارد اکانت گوگل آنالیتیکس شوید، سپس با کلیک بر روی Behavior، سایت کانتنت (Site Content) را انتخاب نمایید و در آخر وارد بخش Landing Page شوید. برای آگاهی بیشتر می توانید تصاویر زیر را مشاهده نمایید.
مشاهده ۱۴ راه کاهش بانس ریت:
۱- بهتر کردن تجربه کاربری (User Exprience)
یوزر اکسپرینس (UX) یکی از راه های کاهش بانس ریت است که کاربر تمایل بیشتری برای بازدید از سایت شما را در خود احساس می کند. با داشتن تجربه کاربری خوب، می توانید با استفاده از خدمات سئو و بهینه سازی سایت، در صفحه اول گوگل قرار گیرید که همین امر باعث افزایش ترافیک، به خصوص اگر جز ۵ لینک اول در Serps باشید.
ایجاد سایت مناسبی که دارای یک پلتفرم عالی است و قابلیت نمایش بر روی هر نوع دستگاهی را دارد یا به اصطلاح کاربر پسند (User Friendly) است، می تواند اولین گام برای کاهش نرخ پرش در سایت باشد.
۲- افزایش سرعت سایت
همانطور که میدانید، کاربران انتظار دارند که سایت را در کسری از ثانیه مشاهده کنند و به مواردی مانند دارا بودن مطالب متفاوت، استفاده شدن کدهای CSS و غیره کاری ندارند. برای اینکه بدانید سرعت سایت و حتی هر کدام از صفحات لندینگ سایت دارای چه وضعیتی است، می توانید از ابزارهایی مانند Pingdom،Google Page Speed و Gtmetrix استفاده نمایید. سرعت سایت یکی دیگر از راه های کاهش بانس ریت است که باید دقت بسیاری برای از دست ندادن مشتری انجام دهید.
طبق گفته Strangeloop، تاخیر یک ثانیه می تواند باعث کاهش مواردی چون : ۷٪ هزینه فروش، ۱۱٪ بازدید صفحه و ۱۶٪ از رضایت مشتری را به همراه داشته باشد.
برای افزایش سرعت سایت، در ابتدا باید مواردی مانند عکس، محتوا را بهینه کنید و از نرم افزار کشینگ (cashing)، هاست پرسرعت و CDN استفاده نمایید.
یکی از بهترین و سریعترین راه ها برای افزایش سرعت، استفاده از Content Delivery Network یا همان شبکه توزیع محتوا است. حتما برای راه اندازی CDN از یک شرکت معتبر درخواست خود را ارائه دهید.
۳- ایجاد و بهینه کردن Call to Action یا (CTA)
بعد از تلاش بسیار، کاربر وارد سایت شده است و شما باید تمامی تلاش خود را برای نگه داشتن او و کاهش بانس ریت و Exit Rate به کار برید. یکی از راه های کاهش بانس ریت و نگه داشتن کاربر، استفاده از کال تو اکشن است که می توانید بسته به نوع سایت و خدماتی که ارائه می کنید یک فرم یا یک دکمه ای که کاربر را بیشتر جذب نماید، ایجاد کنید. حتما برای ایجاد CTA، به ریزترین نکات برای ساخت آن دقت کنید،
مثلا اگر یک دکمه طراحی میکنید، به نوع رنگ، نوشته درون آن، شکل دکمه و حتی محل قرار گرفتن آن دکمه هم توجه داشته باشید. سعی کنید فرم ها را طوری طراحی کنید که کاربر در ازای پر کردن آن، صاحب چیز با ارزشی از سایت شما شود. مثلا کاربر با دادن نام و نام خانوادگی و ایمیل، انتظار دارد بسته به نوع سایت صاحب یک E-book یا کد تخفیف یا مواردی این چنینی شود.
۴- تست A/B برای صفحات لندینگ
این امکان وجود دارد که سرتیتر یا کال تو اکشن ها گاهی اوقات کار نکنند. به همین دلیل می توان به اهمیت استفاده از A/B testing پی برد. با استفاده از استراتژی های محتوا در هر صفحه و اجرای تست A/B برای هر کدام، می توان عملکرد هر کدام از آن ها را دید.
شما می توانید صفحات لندینگ مختلفی را برای اهداف مختلف چون کاربران، نواحی، کلمات کلیدی و.. ایجاد نمایید. اگر شما دارای کاربران بین المللی هستید، پس می توانید با توجه به موقعیت مکانی کاربران، صفحات لندینگ اختصاصی را به آن ها نشان دهید. نمایش محتوا برای کاربران می تواند بسته به زبان، واحد پولی و زمینه فرهنگ آن ها متفاوت باشد و این کار باعث افزایش تجربه کاربری می شود.
۵- استفاده از ویدئو برای تعامل بیشتر با کاربر
استفاده از ویدئو نسبت به متن و عکس، برای کاربران جذاب تر بوده و تمایل آن ها برای دیدن و ماندن در چنین صفحاتی بیشتر خواهد بود. شما می توانید از ویدئو برای پیش زمینه صفحه خود استفاده کنید یا به عنوان یک call to action به یک صفحه اضافه نمایید.
ویدئو ها نسبت به دیگر محتواها قوی تر بوده و کاربر را به سمت صفحه جذب می نمایند. شما می توانید با استفاده از انیمیشن، موسیقی، صوت، روایت و داستان، رنگ ها و دیگر ابزارهای مختلف، کاربران را در صفحه لندینگ خود نگه دارید. شما حتی می توانید یک ویدئو مناسب را ایجاد یا ترجمه کنید و از آن برای گرفتن مشتری استفاده نمایید. بهترین کار برای هزینه کمتر، استخدام یک فریلنسر برای ترجمه فیلم ها می باشد.
۶- لینک دادن به پست های مرتبط
در صورتی که میخواهید کاربر صفحه شما را بانس نکند و در صفحه بلاگ شما بماند، حتما باید در بین محتواهای خود از لینک های داخلی که به عنوان تکنیک های on-page به حساب می آید، استفاده نمایید. اما بهترین روش برای بانس نشدن، معرفی صفحات مرتبط با موضوعی است که کاربر در حال خواندن آن می باشد. این لینک ها شبیه لینک های داخلی هستند با این تفاوت که کاربر بعد از اتمام مقاله، شاهد لینک هایی از صفحات مرتبط با موضوع مورد جستجوی خود باشد. برای مثال، به عکس زیر دقت کنید، در این عکس، مقالات مرتبط با موضوع را به کاربر نمایش می دهد.
با این روش به کاربر نشان می دهید که در صورت مطالعه بیشتر و یادگیری، می تواند از مقالات و موضوعات مشابه استفاده نماید.
۷- بهینه سازی تجربه کاربری موبایل
طبق تحقیقاتی که سایت Search Engine Land انجام داده، بیش از ۵۷٪ از ترافیک های آنلاین از موبایل به سمت سایت ها هدایت میشود.
بنابراین برای کاهش بانس ریت، هر سایتی نیاز دارد که بر روی موبایل و تبلت، با تجربه کاربری مناسبی نمایش داده شود. شما باید سایت را برای کاربرانی که از طریق موبایل وارد می شوند، بهینه نمایید.
برای رسیدن به هدف، چه کار باید کرد؟
یکی از روش هایی که باید برای جذب کاربر و کاهش بانس ریت در موبایل انجام داد، بهینه کردن سایت برای موبایل می باشد که میتوان سایت را با استفاده از ابزارها مانند سایت MobiReady برای کاربران بهتر نمود.
روش دیگری که برای بهینه کردن سایت و افزایش تجربه کاربری (UX) می توان در نظر گرفت، تست کردن سایت از نظر دکمه ها و لینک هایی است که در سایت قرار گرفته اند. یکی از سایت ها به جز گوگل، سایت BrowserStack است. این سایت به شما این امکان را میدهد که انواع مختلفی از موبایل و تبلت به همراه سیستم عامل های گوناگون را چک نمایید.
۸- استفاده از تصاویر با کیفیت برای جذب کاربر
یکی دیگر از راههای کاهش بانس ریت، استفاده از تصاویر با کیفیت و ساخته شده توسط هر شرکت می باشد. هر سایتی برای گرفتن نتیجه بهتر، از عکس هایی با رزولوشن بالا به عنوان پیش زمینه خود استفاده می کند. سایت گوگل که به خاطر استفاده از زمینه سفید و لایه های با کیفیت در صدر است، عموما از تصاویر با کیفیت برای صفحات لندینگ خود استفاده می نماید.
شما می توانید برای پیدا کردن عکس با کیفیت و با حجم مناسب از سایت هایی که ارائه دهنده چنین عکس هایی هستند، به صورت رایگان و هم به صورت پولی درخواست نمایید. عکس ها باید به صورت تمام صفحه و در پیش زمینه و یا به صورت parallax، اسلایدی یا یه صورت inline در کنار دکمه های هدف خود استفاده نمایید.
۹-اجازه دهید، مشتری باشما صحبت کند
در بسیاری از سایت ها دیده شده که صحبت های مشتری را به صورت اسلایدرهای کوچک، به عنوان یک نقل قول در آن متن آورده اند. با این روش، کاربرانی که آن محتوا را می خوانند، بیش از بیش شگفت زده می شوند و اعتمادشان به سایت بیشتر می شود. شما می توانید صحبتهای مشتریان خود را به صورت های گوناگون در قالب داستان، صوت، ویدئو و غیره بیان کنید. کاربران دوست دارند که داستان های موفقیت و ایده های دیگران را بخوانند.
شما حتی می توانید یک صفحه مجزا برای صحبت های کاربران و مشتریان خود ایجاد کنید. (مانند تصویر بالا)
۱۰- استراتژی سازگار با محتوا برنامه ریزی کنید
با وجودی که بسیاری از کارشناسان بازاریابی به شما درباره داشتن استراتژی های مختلف محتوا توصیه می کنند و همچنین به شما می گویند که باید یک استراتژی سازگار با محتوا و سایت خود داشته باشید، به نظر شما آیا می توان هر دو این ها را همزمان با هم داشت؟
در واقع در جواب به این سوال می توان نظر مثبت داد. چرا که بسیاری از وب سایت ها از دهه ۹۰ میلادی، با داشتن برنامه ریزی محتوایی، توانسته اند، چندین استراتژی مختلف محتوا را در یک زمان و در یک صفحه، امتحان نمایند. اگر نگاهی به صفحه BuzzFeed نمایید (تصویر زیر)، خواهید دید که در یک صفحه چه طور انواع مختلفی از محتواها که شامل صفحات اجتماعی، Gifs، ویدئو و .. هستند، را کنار هم گردآوری کرده است. هدف آن ها، تعامل بیشتر با کاربرانی است که وارد صفحه آن ها شده اند.
شاید شما نتوانید مانند سایت buzzFeed از این روش به صورت همزمان استفاده نمایید، اما هدف شما می تواند مانند این سایت، نگه داشتن کاربر در صفحه سایت باشد تا به کاهش بانس ریت هم کمکی کرده باشد. اگر شما نیاز دارید که محتوایی را در سایت خود ایجاد کنید، باید با انواع ایجاد محتوای بهینه آشنا شوید.
۱۱- از خوانا بودن سایت مطمئن شوید
عموم محتواها در سایت ها به صورت متن ظاهر میشوند، از آنجایی که محتوا در یک سایت بسیار مهم است و باید با توجه به تجربه کاربری، طراحی و ایجاد شود، متاسفانه توجه کمی به آن ها می شود. به هرحال، محتوا یکی از مهمترین و حیاتی ترین عنصر است که به شکل دادن یک سایت، کمک بسیاری می کند.
شما باید به خوانا بودن محتواها در تمامی دستگاه ها دقت داشته باشید. محتواها نباید بسیار کوچک باشند که کاربران مجبور شوند که صفحه خود را بزرگ نمایند. تایپوگرافی یا خوانایی، محدود به اندازه قلم و رنگ نمی باشد. شما باید از زیبایی محتوای خود که شامل فاصله بین خطوط، حاشیه و … است، اطمینان حاصل کنید. یکی دیگر از نکاتی که در محتوا باید به آن توجه داشته باشید، زبان و استایلی است که محتوا با آن نگارش می شود. زبان آن محتوا باید به گونه ای باشد که کاربر بدون هیچ مکثی بتواند متن را بخواند و در واقع برای او قابل فهم باشد.
۱۲- از پاپ آپ ها (pop-ups) ها بپرهیزید
بسیاری از مردم از مشاهده پاپ آپ ها یعنی همان صفحاتی که بر روی صفحه سایت ظاهر می شود،متنفر هستند. البته این یک موضوعی است که بسیاری از کارشناسان بازاریابی و صاحبان وب سایت در مورد آن صحبت می کنند.
استفاده از پنجره هایی که بر روی صفحات سایت باز می شود، امکان افزایش بانس ریت را بیشتر می کند و تا جایی که امکان دارد، نباید از آن استفاده کرد. خیلی از افراد مانند من، در صورتی که در حال دیدن یا خواندن یک محتوا در سایتی باشند، به محض مشاهده چنین پنجره ای، مطمئنا از سایت خارج می شوند. متاسفانه بعضی از بازاریابان در این پاپ آپ ها از عبارات نادرستی استفاده می کنند که کاربر را مجبور به ترک سایت مینمایند.
خیلی از افراد، از این نوع پنجره ها برای گرفتن ایمیل و افزایش مشتری استفاده می کنند و در واقع، یکی از راه های جمع کردن ایمیل هم به حساب می آید. اگر فقط برای گرفتن ایمیل از این روش استفاده میکنید، روش خوبی است، اما اگر قرار است که برای درازمدت از این روش استفاده شود، بهتر است که از این کار اجتناب کنید و تمرکز خودتان را برای افزایش مشتری از طریق جستجوهای ارگانیک بگذارید.
بعضی از پاپ آپ ها به گونه ای طراحی شده اند که نرخ تبدیل را بالا می برند و حتی کاربران بیشتری را به سمت سایت سوق می دهند. همیشه برای ایجاد چنین پنچره هایی، تجربه کاربری و رفتار کاربر را در نظر بگیرید که مبادا bounce rate شما زیاد شود.
۱۳- اعتبار خود را نشان دهید
همانطور که میدانید، مصرف کنندگان نسبت به گذشته، بسیار باهوش تر شده اند، این بدین معنی است که آن ها قبل از هرکاری، نسبت به آن موضوع و یا محصولی بررسی های اولیه انجام میدهند. عموما مصرف کنندگان، بعد از مشاهده اولین محصولی که منتشر کرده اید، سایت شما را مورد بررسی قرار میدهند تا مطمئن شوند که سایت شما قابل اعتماد است یا خیر.
این یک راه آسانی برای کسب و کارهایی که تازه در عرصه آنلاین فعالیت می کنند، نیست. کاربران جدید، از اینکه کسب و کار شما خوب است یا نه و این که قصد دارید چه نوع شهرتی را بدست آورید، بی اطلاع هستند. برای اینکه اعتماد کاربران را افزایش دهید، می توانید از جوایز، گواهی نامه ها، تاییدیه ها و هر چیزی که باعث می شود کاربر به یک سایت تازه تاسیس اعتماد کند، را در معرض دید او قرار دهید.
۱۴- رها کردن کاربران
با وجود تمام تلاش هایی که برای نگه داشتن کاربر در سایت خود می کنید، ممکن است که بنا به دلایل گوناگون مثل مشکلات شخصی و..، کاربر سایت را ترک کند که در این صورت، دو کار می توانید انجام دهید: یک) کاربر را به حال خودش رها کنید. دو) برای او یک خبرنامه اشتراکی ارسال کنید.
با تکنولوژی exit-tent میتوان کاربرانی که سایت را به هر دلیلی می خواهند ترک کنند، پیگیری کرد و به آن ها پیغامی را نمایش داد، این یکی از بهترین راهکارهای کاهش بانس ریت به حساب می آید. شما می توانید برای کاربر خود یک پنجره ای که کد تخفیف و.. است را نمایش دهید. البته کاربرانی هستند که این موارد برای آن ها مهم نبوده و سایت را ترک خواهند کرد. به جای پنجره کد تخفیف هم، می توانید یک فرم اشتراک بگذارید و از کاربران بخواهید که ایمیل خود را برای دریافت اطلاعات و غیره وارد نمایند.
امیدوارم این مقاله توانسته باشد، در کاهش bounce rate به شما کمکی کرده باشد. لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید