آموزش سئو وردپرس
عناوین مطالب
Toggleاگر از وردپرس استفاده می کنید، اول از همه بدانید که برای افزایش ترافیک وب سایت تان، ارتقای سئو امری ضروری است. اما متأسفانه متن بیشتر مقالات آموزش سئو مبتدی بسیار پیچیده است. اگر عزم تان را جزم کرده اید که ترافیک وبسایتتان را افزایش دهید، باید بهترین تکنیک های سئو را به کار ببندید. در مقاله آموزش سئو وردپرس ما اساسی ترین نکات سئو، برای بهبود سایت وردپرسی تان را شرح داده ایم.
در این راهنما، نکات مهم سئو را با شما به اشتراک می گذاریم تا سئوی وردپرس تان را ارتقا دهید و در نتیجه ترافیک بیشتری را در سایت خود تجربه کنید. پس اگر سایت وردپرسی دارید، این آموزش سئو وردپرس را از دست ندهید.
شاید از متخصصان شنیده باشید که می گویند وردپرس با سئو بسیار سازگار است. در واقع، به همین دلیل است که اکثراً وردپرس را برای ساخت وبلاگ یا یک وب سایت جدید انتخاب می کنند. هر چند وردپرس به شما اطمینان می دهد که کد ایجاد شده، از بهترین تکنیک های سئو بهره می برد اما اگر می خواهید سایت خود را بهینه کنید، کارهای بیشتری باید انجام دهید.
در این آموزش، چندین مرحله عملی وجود دارد که شما باید برای بهینه سازی سئوی سایت وردپرسی خود، با دقت آنها را انجام دهید. برای سهولت در کار، یک جدول محتوا برایتان تهیه کرده ایم که به شما کمک می کند به راحتی از طریق راهنمای جامع سئو، پیش بروید.
جدول محتوا
مقدمه
مبانی آموزش سئوی وردپرس
- تنظیمات قابلیت مشاهده سایت خود را بررسی کنید
- از ساختار URL سازگار با سئو در وردپرس استفاده کنید
- WWW در مقابل غیر WWW در URL ها
بهترین افزونه سئوی وردپرس کدام است؟
- بهترین افزونه سئوی وردپرس را انتخاب کنید
- نقشه های سایت XML را در وردپرس اضافه کنید
- سایت خود را به کنسول جستجوی Google اضافه کنید
- پست های وبلاگ خود را برای سئو بهینه سازی کنید
بهترین تکنیک های سئوی وردپرس
- استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس
- ایجاد لینک داخلی را به یک عادت تبدیل کنید
- نظرات وردپرس را بهینه سازی کنید
- لینک های خارجی Nofollow در وردپرس
- پست های کامل در مقابل پست های خلاصه وار (گزیده ها)
سرعت و امنیت در سئو وردپرس
- سرعت و عملکرد سایت خود را بهینه کنید
- تصاویر را در وردپرس برای سئو بهبود ببخشید
- امنیت و ایمنی سایت وردپرس خود را تأمین کنید
- استفاده از SSL / HTTPS را شروع کنید
آموزش سئو وردپرس
ممکن است آموزش سئو وردپرس، به خصوص برای افرادی که در فناوری و IT تخصصی ندارند، سخت به نظر برسد. اما اصلاً نگران نباشید، اگر برای یادگیری اصول اولیه از اینجا شروع کنید، کار پیچیده ای نیست. بعد از مطالعه این مقاله آموزشی، به راحتی می توانید سئو سایت وردپرسی خود را بر عهده بگیرید و تمامی موارد را در آن پیاده سازی کنید.
آموزش سئو وردپرس : سئو چیست؟
بهتر است آموزش سئو وردپرس را با مفهوم سئو شروع کنیم. SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization به معنای بهینه سازی برای موتورهای جستجو می باشد. در واقع، سئو یک استراتژی برای بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو و در نتیجه افزایش ترافیک وب سایت است.
بهینه سازی موتور جستجو، به معنای فریب دادن گوگل یا یک بازی سیستمی نیست. برای سئو سایت های وردپرسی، باید از کد و قالب بهینه استفاده کرد تا پیدا کردن و ایندکس آن توسط موتورهای جستجو آسان باشد.
وقتی کاربران، موضوعی را که شما در مورد آن نوشته اید را جستجوی می کنند، محتوا هایی که سئو یا بهینه شده اند، در رده های بالاتر نتایج موتور های جستجو ظاهر می شوند. در نتیجه افراد بیشتری آن وب سایت ها را می بینند. اگر می خواهید سئو را به طور تخصصی بیاموزید، به مقاله آموزش سئو مراجعه نمایید.
آموزش سئو وردپرس: چرا سئو مهم است؟
در این بخش از آموزش سئو وردپرس، بررسی می کنیم که اصلاً چرا سئو مهم است؟ موتورهای جستجو، اغلب بزرگترین منبع ترافیک برای وب سایتها هستند. گوگل و سایر موتورهای جستجو، از الگوریتم های پیشرفته ای برای دریافت مطالب و رتبه بندی مناسب صفحات در نتایج جستجو استفاده می کنند. اما این الگوریتم ها کامل نیستند، آنها هنوز هم برای تکمیل شدن، به کمک شما نیاز دارند!
اگر محتوای شما بهینه نشده باشد، موتور های جستجو نمی دانند چگونه آن را رتبه بندی کنند. در نتیجه وقتی کاربران موضوعاتی را که شما در وب سایت تان پوشش داده اید را جستجو می کنند، آدرس سایت شما در صفحات نخست نتایج جستجو، ظاهر نمی شود و شما تمام ترافیکی که می توانستید به دست بیاورید را از دست می دهید.
برای صاحبان کسب و کار، بسیار مهم است که موب سایت خود را بهینه کنند برای اینکه بتوانند ترافیک جستجوی خود را به حداکثر برسانند.
مبانی آموزش سئوی وردپرس
سئو می تواند فنی باشد، اما ما در مبانی آموزش سئو وردپرس ، نمی خواهیم مسائل بسیار پیچیده و فنی را مطرح کنیم. صرفاً با یادگیری چند نکته اساسی برای بهینه سازی سایت سایت وردپرسی خود، می توانید ترافیک وب سایتتان را به طرز شگفت انگیزی افزایش دهید. برای استفاده از تکنیک های زیر، نیازی به نبوغ خاصی در فناوری ندارید، همین که قبلاً از وردپرس استفاده کرده باشید، کافی است!
پس بیایید آموزش بهینه سازی وب سایت وردپرس را شروع کنیم!
تنظیمات “قابلیت مشاهده سایت” خود را بررسی کنید
وردپرس، گزینه ای برای مخفی کردن وب سایت شما از دید موتورهای جستجو دارد. با استفاده از این گزینه، قبل از آماده شدن سایتتان برای بازدید عموم، فرصت دارید تا به اندازه کافی روی سایتتان کار کنید. اما مراقب باشید، گاهی این گزینه به طور تصادفی انتخاب می شود و باعث می شود سایت آماده به کار شما در دسترس موتورهای جستجو قرار نگیرد!
اگر وب سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمی شود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید این گزینه انتخاب نشده است. وارد قسمت مدیریت سایت وردپرس خود شوید و بخش تنظیمات >>> خواندن را بررسی کنید.
به قسمت “نمایش به موتورهای جستجو” بروید و مطمئن شوید که علامت تیک، کنار گزینه “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” وجود ندارد.
فراموش نکنید که در پایان کار، روی دکمه “ذخیره تغییرات” کلیک کنید.
استفاده از ساختار URL مناسب برای سئو در وردپرس
در آموزش سئو وردپرس url ها از اهمیت زیادی برخوردار اند. URL های مناسب برای سئو در وردپرس، شامل کلماتی هستند که به طور واضح محتوای صفحه را توضیح می دهند و خواندن آنها هم توسط انسان و هم توسط موتورهای جستجو آسان است.
اینها برخی از نمونه URL های مناسب برای سئو هستند:
توجه کنید که این URL ها، قابل خواندن هستند و کاربر می تواند فقط با دیدن متن URL، آنچه که در صفحه مشاهده خواهد کرد را حدس بزند.
حالا حدس بزنید که یک URL نامناسب برای سئو چگونه است؟!
در این URL ها، از اعداد یا علائمی نامربوط با محتوا استفاده شده است و یک کاربر نمی تواند با توجه به متن URL، محتوای صفحه را حدس بزند.
بنابراین، استفاده از URL های مناسب برای سئو در وردپرس، شانس شما را برای دستیابی به موقعیت های بهتر در نتایج جستجو بیشتر می کند. حال می توانید نحوه ایجاد و به روز رسانی ساختار پیوند یکتا (پرمالینک) را برای سایت وردپرس خود بیاموزید.
برای این کار، ابتدا باید به صفحه تنظیمات >>> پیوند های یکتا بروید.گزینه نام نوشته را انتخاب کنید و سپس روی دکمه “ذخیره تنطیمات” کلیک کنید تا تنظیمات، ذخیره شود.
اگر بیشتر از 6 ماه از شروع فعالیت سایت تان می گذرد، ساختار پیوند خود را تغییر ندهید مگر در صورتی که از گزینه اعداد استفاده می کنید. اگر از روز و نام یا ماه و نام استفاده می کنید، به استفاده از آن ادامه دهید.
با تغییر ساختار پیوند خود در یک سایت، تمامی به اشتراک گذاری ها در شبکه های اجتماعی را از دست خواهید داد و در معرض خطر از دست دادن رتبه سئوی سایت خود خواهید بود.
اگر لازم است که حتماً ساختار پیوند خود را تغییر دهید، افراد حرفه ای را برای این کار استخدام کنید. آنها می توانند ریدایرکت های مناسبی را تنظیم کنند. هرچند با این کار نیز تعداد لینک ها و اشتراک های شبکه های اجتماعی خود را در صفحات از دست خواهید داد.
WWW در مقابل غیر WWW در URL ها
اگر تازه وب سایت خود را راه اندازی کرده اید، باید انتخاب کنید که آیا می خواهید از www در آدرس اینترنتی سایت خود استفاده کنید یا نه.
برای مثال:
http://www.example.com
یا
http://example.com
موتورهای جستجو بین این دو تمایز قائل می شوند، به همین دلیل شما باید یکی را انتخاب کنید و همیشه با آن پیش بروید.
می توانید اولویت خود را با مراجعه به صفحه تنظیمات >>> عمومیو اضافه کردن URL مورد نظرتان به هر دو قسمت “WordPress Address” و “Site Address”، تعیین کنید.
علی رغم برخی شنیده ها، هیچ یک از این دو از دیدگاه سئو بر دیگری ارجح نیست. در ادامه ی مقاله آموزش سئو وردپرس ، بهترین افزونه ها جهت بهینه سازی سایتتان را معرفی خواهیم کرد.
آموزش سئو وردپرس: بهترین افزونه سئوی وردپرس
یکی از بهترین ویژگی های وردپرس این است که برای همه چیز افزونه وجود دارد. سئو نیز از این قاعده مستثنی نیست. هزاران افزونه سئوی وردپرس وجود دارد که انتخاب بهترین افزونه را برای مبتدی ها دشوار می کند. ما در مقاله افزونه سئوی وردپرس، ۹ افزونه سئو وردپرس برتر را در سال ۲۰۱۹ معرفی کرده ایم که می توانید این مقاله را هم بررسی کنید.
به جای نصب افزونه های جداگانه برای هر کار سئو، ما به طور کاملاً رایگان در انتخاب بهترین افزونه چندمنظوره سئوی وردپرس به شما کمک می کنیم.
انتخاب بهترین افزونه برای سئوی وردپرس
وقتی صحبت از آموزش سئو وردپرس می شود، انتخاب بهترین افزونه سئوی وردپرس مبحثی است که باید به آن توجه کرد. شما احتمالاً انتخاب های خود را به دو افزونه رایج Yoast SEO یا ALL in One SEO Pack محدود می کنید. در واقع هر دوی این افزونه ها، مفید هستند و مؤثر واقع می شوند اما پس از مطالعه این مقاله مزایا و معایب دقیق هر دو مورد را خواهید دانست تا با توجه به نیاز خود، افزونه را انتخاب کنید.
از آنجایی که در ویکی دمی، از Yoast SEO استفاده می کنیم، در این آموزش از Yoast SEO برای ارائه تصاویر و نمونه ها استفاده خواهیم کرد. هم چنین اگر در استفاده از این ابزار کاربردی مبتدی هستید، پیشنهاد می کنم مقاله “آموزش افزونه yoast seo” را مطالعه کنید.
نحوه اضافه کردن نقشه XML در وردپرس
نقشه XML سایت یا همان سایت مپ (site map)، در واقع یک فایل با فرمتی خاص است که محل قرار گرفتن هر صفحه در وب سایت شما را نشان می دهد. وجود این نقشه باعث می شود موتورهای جستجو به راحتی بتوانند تمام مطالب شما را پیدا کنند.
هر چند اضافه کردن نقشه XML سایت، سریعاً باعث افزایش رتبه جستجوی سایت شما نمی شود اما این نقشه به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات وب سایتتان را سریع تر پیدا کرده و رتبه بندی آنها را آغاز کنند بنابراین در آموزش سئو وردپرس ، به نقشه سایت اهمیت فراوانی می دهیم.
اگر از افزونه Yoast SEO استفاده می کنید، این افزونه به طور خودکار نقشه XML سایت را برای شما ایجاد می کند. در این شرایط، کافیست برای یافتن نقشه سایت خود، به این URL بروید (فراموش نکنید که به جای example.com، نام دامنه خود را بنویسید):
http://example.com/sitemap_index.xml
در مرحله بعد چگونگی ارسال نقشه XML سایت به Google را با هم می آموزیم. برای اطلاعات بیشتر، مقاله “سایت مپ چیست” را مطالعه نمایید.
سایت خود را به سرچ کنسول گوگل اضافه کنید
کنسول جستجوی Google، که با عنوان Webmaster Tools نیز شناخته می شود، مجموعه ای از ابزار ها است که توسط Google به صاحبان وب سایت ها ارائه شده تا چگونگی مشاهده محتوای آنها توسط موتور جستجو را به ادمین نشان دهد.
این ابزار، گزارش ها و اطلاعاتی برایتان فراهم می کند تا بهتر بتوانید چگونگی نمایش صفحات سایت تان در نتایج جستجو را بررسی کنید. همچنین از طریق آن می توانید اصطلاحاتی که مردم برای یافتن وب سایت تان جستجو می کنند، نحوه نمایش هر صفحه در نتایج جستجو و تعداد کلیک روزانه در صفحات سایت تان را مشاهده کنید.
این اطلاعات به شما کمک می کند تا بدانبد چه قسمت هایی برای مردم جذاب است و چه قسمت هایی نیست. لذا با توجه به بررسی نتیجه آنها می توانید استراتژی محتوای سایت تان را مشخص کنید.
همچنین سرچ کنسول یا وبمستر تولز گوگل، زمانی که مشکلی در وب سایت تان وجود داشته باشد، را به شما گزارش می دهد. مثلاً زمانی که خزنده های موتور جستجو (crawlers) دسترسی به سایت تان نداشته باشند، محتوای تکراری در سایت تان وجود داشته باشد یا از منابع ممنوعه استفاده کرده باشید، به شما هشدار می دهد.
ما یک راهنمای گام به گام در مورد نحوه اضافه کردن سایت وردپرس خود به کنسول جستجوی Google داریم. می توانید برای اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت سایت در سرچ کنسول، به مقاله “آموزش وبمستر تولز گوگل” مراجعه کنید.
پس از افزودن وب سایت خود به کنسول جستجوی Google، روی منوی Crawl کلیک کرده و سپس گزینه Sitemaps را انتخاب کنید.
پس از آن باید بر روی دکمه Add Sitemap کلیک کنید.
در بیشتر مواقع نقشه اصلی شما sitemap_index.xml است بنابراین آن را انتخاب و ارسال کنید.
وقتی نقشه سایت خود را با موفقیت اضافه کردید، وضعیت آن “در حالت انتظار” نمایش داده می شود. دیده شدن سایت تان توسط گوگل، اندکی زمان می برد. اما پس از گذشت چند ساعت، می توانید برخی از آمارهای مربوط به نقشه سایت خود را مشاهده کنید. این ابزار به شما نشان خواهد داد که چه تعداد لینک را در نقشه سایت شما پیدا کرده، چه تعداد از آنها نمایش داده می شوند، نسبت تصاویر به صفحات وب چقدر است و … .
پیشنهاد ما این است که برای جمع آوری دیدگاه ها، حداقل یک بار در ماه، سرچ کنسول سایت خود را بررسی کنید و پیشرفت سئوی وب سایت خود را ببینید.
پست های وبلاگ خود را برای سئو بهینه سازی کنید
اغلب مبتدیان به اشتباه فکر می کنند که نصب و فعال سازی یک افزونه سئوی وردپرس، تمام چیزی است که به آن نیاز دارند. اما سئو در واقع فرایندی پیوسته است و اگر می خواهید حداکثر بازدهی آن را ببینید، باید مدام اجرایش کنید. Yoast SEO همچنین به شما این امکان را می دهد که به هر پست و صفحه وبلاگ تان، عنوان سئو، توضیحات متا و کلمات کلیدی متمرکز اضافه کنید. این افزونه پیش نمایشی از آنچه کاربران در هنگام جستجوی سایت شما در Google مشاهده می کنند را نیز به شما نمایش می دهد.
توصیه ما این است که برای به دست آوردن حداکثر تعداد کلیک، عنوان و توضیحات متای خود را بهینه کنید. برای این کار، هنگام نوشتن پست وبلاگ تان، به سادگی می توانید به قسمت SEO Yoast بروید و از تمام مزایای آن استفاده کنید.
آموزش سئو وردپرس: بهترین تکنیک های سئوی وردپرس
اگر اصول اولیه در آموزش سئوی وردپرس را دنبال کرده و از بهترین افزونه آن استفاده کنید، از بیشتر وب سایت ها یک قدم جلوتر هستید! اما اگر می خواهید نتایج بهتری به دست آورید، روش های زیر را در وردپرس دنبال کنید. این روش ها زیاد پیچیده نیستند و حتی اغلب نیازی به کدنویسی نیز ندارند، اما اگر آنها را دنبال کنید، تفاوت بزرگی در سایتتان ایجاد می شود.
استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها در وردپرس
وردپرس به شما این امکان را می دهد تا پست های وبلاگ خود را بر اساس دسته ها و برچسب های مشخص، طبقه بندی کنید. این امر باعث می شود تا بتوانید محتوا های خود را بر اساس موضوع مدیریت کنید و بتوانید برای کاربران خود محتوای مورد نظر را پیدا کنید. استفاده از دسته ها و برچسب ها همچنین به موتورهای جستجو کمک می کند تا ساختار وب سایت شما را درک کنند. دسته بندی ها برای گروه بندی گسترده پست های شما در نظر گرفته شده اند. اگر وبلاگ شما یک کتاب باشد، دسته بندی آن، در واقع جدول فهرست محتوای آن خواهد بود.
به عنوان مثال، در یک وبلاگ شخصی، می توانید دسته هایی مانند موسیقی، غذا، مسافرت و غیره را داشته باشید. اما از آنجایی که دسته بندی ها سلسله مراتبی هستند، بنابراین می توانید زیر دسته را نیز به آنها اضافه کنید.
از طرف دیگر، برچسب ها کلمات کلیدی خاصی هستند که محتوای یک پست را توصیف می کنند. به عنوان مثال، یک پست وبلاگ در دسته بندی مواد غذایی می تواند برچسب هایی مانند سالاد، صبحانه، پنکیک و غیره داشته باشد. در واقع جایگاه برچسب ها برابر با جایگاه بخش نمایه های یک کتاب است! با استفاده صحیح از دسته ها و برچسب ها، کاربران می تواننند راحت تر به محتوا های سایت شما دسترسی داشته باشند و سایتی که بازدید از آن برای کاربران آسان است توسط موتورهای جستجو نیز راحت تر یافت می شود.
لینک سازی داخلی را به یک عادت تبدیل کنید
لینک سازی داخلی، یکی از موارد قابل توجه در مبحث آموزش سئو وردپرس محسوب می شود. موتورهای جستجو به هر صفحه در وب سایت شما یک امتیاز می دهند. هرچند، دستور العمل این امتیاز، مخفی نگه داشته می شود تا افراد نتوانند نتایج را تغییر دهند. با این حال، رایج ترین سیگنال ها، لینک ها هستند. به همین دلیل لینک دادن از سایر مقالات و صفحات وبسایتتان به محتوای خود امری ضروری است.
شما باید عادت کنید که در هر زمان ممکن در پست های شخصی تان لینک داخلی ایجاد کنید. اگر چندین نویسنده دارید، چک لیست “قبل از انتشار” ایجاد کنید که در آن تیک زدن گزینه ایجاد لینک داخلی حداقل 3 پست دیگر وبلاگ ضروری باشد. این کار به شما کمک می کند تا نمای صفحه خود را بهبود ببخشید، مدت زمانی را که کاربران در سایت شما صرف می کنند را افزایش دهید و در نهایت امتیاز سئوی پست ها و صفحات وبلاگ تان را بالا ببرید.
نظرات وردپرس را بهینه سازی کنید
نظرات ثبت شده در سایتتان، می توانند نشانه جدی جذب کاربر در وب سایت شما باشند. داشتن کاربران مشارکت کننده به معنای داشتن لینک های بیشتر به سایت شما، ترافیک بیشتر و در نتیجه بهبود سئو سایت وردپرس شما هستند. با این حال باید مطمئن شوید که نظرات ثبت شده، واقعی هستند و در واقع اسپم نیستند. اسپمرها نظرات را با لینک های بد ارسال می كنند كه این کار می تواند رتبه بندی سایت شما را در موتورهای جستجو تحت تأثیر قرار دهد و حتی از بین ببرد.
به همین دلیل است که ما به همه توصیه می کنیم که از Akismet استفاده کنید. این پلاگین، یکی از دو افزونه ای است که در همه سایت های وردپرس از پیش نصب شده است و در مبارزه با نظرات اسپم به شما کمک می کند. اگر پست های وبلاگ شما نظرهای اصیل و عاری از اسپم را به خود جلب می کند، برای ساخت چنین وب سایت جذابی به خودتان افتخار کنید!
در نظر داشته باشید که حجم زیاد نظرات ثبت شده در مورد یک پست می تواند باعث کندتر شدن آن شود و این نیز در رتبه بندی سایت شما در موتور جستجو شما تأثیر می گذارد. وب سایتتان را به گونه ای آماده سازی کنید که بتواند مسئولیت بارگذاری نظرات بر روی سرور و سرعت را به عهده بگیرد و نظرات را در چند صفحه متفاوت نمایش دهد.
لینک های خارجی NoFollow در وردپرس
همانطور که قبلاً گفتیم، لینک ها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا صفحات مهم را انتخاب کنند. وقتی به یک وب سایت لینک می دهید، بخشی از ارزش سایت خود را به آن لینک منتقل می کنید. به این ارزش “لینک جوس” یا همان “Link juice” گفته می شود. برای اینکه جایگاه خوبی در نتایج جستجو کسب کنید، باید تعداد لینک جوس هایی که از وب سایت های دیگر می گیرید از لینک جوس هایی که به وب سایت ها می دهید، بیشتر باشد.
با افزودن ویژگی “nofollow” به لینک های خارجی (لینک به وب سایتهایی که متعلق به شما نیستند)، در واقع به موتورهای جستجو دستور می دهید که این لینک ها را دنبال نکنند. این کار به شما کمک می کند تا لینک جوس را ذخیره کنید و از ارزش سایتتان چیزی کم نشود.
یک لینک معمولی در HTML شبیه به این است:
<a href=”http://example.com”>Example Website</a>
و یک لینک خارجی با ویژگی nofollow به این صورت است:
<a href=”http://example.com” rel=”nofollow”>Example Website</a>
همچنین می توانید کادر انتخاب “rel = “nofollow را به پاپ آپ لینک اضافه کنید. این کار به شما امکان می دهد تا به راحتی nofollow را به لینک های خارجی اضافه کنید.
پست های کامل در مقابل پست های خلاصه وار (گزیده ها)
وردپرس از تعدادی از صفحات مانند صفحه اصلی، بایگانی دسته بندی ها، بایگانی برچسب ها، بایگانی تاریخ، صفحات نویسنده و غیره به پست های شما لینک می دهد و آن ها را به نمایش می گذارد. وردپرس، به طور پیش فرض، محتوای کامل مقاله را در تمام این صفحات نشان می دهد. اما این موضوع بر سئوی سایت شما تأثیر می گذارد، زیرا موتورهای جستجو، محتوای شما را تکراری در نظر می گیرند. همچنین مقالات کامل باعث می شود صفحات بایگانی شما کندتر بارگذاری شوند.
از سوی دیگر، نمایش مقالات کامل در همه قسمت های سایت، بر میزان بازدید از صفحات شما تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، کاربرانی که در فید RSS شما مشترک هستند، می توانند بدون اینکه هیچ وقت به سایت شما مراجعه کنند، می توانند مقاله کامل را در فید RSS مطالعه کنند. در نتیجه، ساده ترین راه برای حل این مشکل، نشان دادن خلاصه ها یا گزیده ای از هر مقاله به جای مقالات کامل است. برای این کار می توانید به بخش Settings » Reading مراجعه کرده و گزینه “خلاصه” را انتخاب کنید.
آموزش سئو وردپرس: سرعت و امنیت در سئو وردپرس
یکی دیگر از مواردی که در آموزش سئو وردپرس لازم است بدانید، مسئله سرعت و امنیت سایت است. حتی اگر تمام نکات و بهترین شیوه های آموزش سئو وردپرس را دنبال کنید، اگر سایت شما کُند بارگذاری شود یا هک شود، رتبه بندی سایت شما توسط موتورهای جستجو به شدت کاهش خواهد یافت. در اینجا نحوه جلوگیری از کاهش ترافیک سایت تان در موتورهای جستجو به دلیل کُندی عملکرد یا امنیت ضعیف را به شما آموزش می دهیم.
سرعت و عملکرد سایت خود را بهینه کنید
تحقیقات نشان می دهد که در عصر اینترنت، میزان تمرکز انسان از ماهی قرمز هم کمتر شده است! کارشناسان وب معتقدند که کاربران اینترنت، ظرف چند ثانیه تصمیم می گیرند که از یک وب سایت بازدید کنند یا یک صفحه را ببندند.
این یعنی شما به عنوان صاحب یک وب سایت، فقط چند ثانیه فرصت دارید تا محتوای خود را به کاربر ارائه دهید و کاربر را مجذوب سایت تان کنید. مسلماً شما نمی خواهید که این زمان گرانبها صرف بارگذاری سایتتان شود! و از سوی دیگر، موتورهای جستجو مانند Google اذعان می کنند که وب سایت هایی که سریع تر بارگذاری می شوند را در رتبه های بالاتری در صفحه نتایج جستجو قرار می دهند.
تصاویر را در وردپرس برای سئو بهبود ببخشید
تصاویر، جذاب تر از متن هستند اما زمان بارگذاری آنها نیز طولانی تر است. اگر به اندازه و کیفیت تصویر دقت نکنید، باعث کُند شدن وب سایت شما می شود. پس باید مطمئن شوید که از تصاویر بهینه شده برای بارگذاری سریعتر استفاده می کنید.
ترفند دیگر برای بهینه سازی تصاویر در موتورهای جستجو، استفاده از عنوان های توصیفی و برچسب های alt است. این برچسب ها به موتورهای جستجو کمک می کنند تا موضوع تصویر شما را بفهمند. همچنین این برچسب ها به کاربران نابینا یا کم بینا کمک شایانی می کنند چراکه نرم افزارهای مخصوص، می تواند عنوان و برچسب alt را برایشان بخواند. وردپرس به شما این امکان را می دهد که هنگام بارگذاری یک تصویر، برچسب های عنوان و alt را اضافه کنید.
اگر عکاس هستید یا تصاویر زیادی به سایت وردپرس تان اضافه می کنید، حتماً از افزونه گالری استفاده کنید. پیشنهاد ما، استفاده از گالری Envira است چراکه در تست های سرعت متوجه شدیم که سریعترین افزونه گالری وردپرس، همین است. همچنین این افزونه کاملاً پاسخگو و مناسب برای سئوی خارج از کادر است.
امنیت و ایمنی سایت وردپرس خود را تأمین کنید
هر هفته، Google حدود 20،000 وب سایت را به عنوان بدافزار و حدود 50،000 سایت را با عنوان فیشینگ به لیست سیاه خود اضافه می کند و وقتی یک سایت در لیست سیاه قرار می گیرد، به هیچ عنوان در نتایج جستجو نمایش داده نمی شود.
این یعنی امنیت سایت وردپرس شما در دستیابی به رتبه های بالا در نتایج جستجو نقش مهمی دارد. مسلماً نمی خواهید که اگر سایت شما هک شد، تمام زحماتی که برای سئوی آن کشیده اید، به هدر رود. پس برای شما یک خبر خوب داریم، ایمن نگه داشتن سایت وردپرس کار سختی نیست.
به راحتی می توانید با مراجعه به مقاله “بهترین افزونه های امنیتی وردپرس“، یک افزونه مناسب برای سایتتان شناسایی و نصب کنید تا این گونه امنیت را در سایت تان برقرار کنید.
استفاده از SSL / HTTPS را شروع کنید
مورد دیگری که در مبحث آموزش سئو وردپرس بسیار حائز اهمیت است، استفاده از SSL می باشد. SSL مخفف عبارت Secure Sockets Layer می باشد و به معنای لایه انتقال امن است. SSL یک فناوری است که ارتباط بین مرورگر، کاربر و سروری را که به آن وصل می شوند را رمزگذاری می کند. در واقع، این فناوری، یک لایه امنیتی جدید به سایت وردپرس شما اضافه می کند.
وب سایت های امن با SSL توسط یک علامت قفل در نوار آدرس مرورگر نشان داده می شوند. در حالت عادی، این فناوری باعث می شود وب سایت شما قابل اعتماد تر باشد. اما اگر بخواهید یک فروشگاه آنلاین با وردپرس ایجاد کنید و پردازش اطلاعات پرداخت حساس را از این طریق انجام دهید، استفاده از پروتکل SSL امری ضروری است.
در صورت تمایل می توانید SSL را با نرم افزار Lets Encrypt رمزگذاری کنید. همچنین چندین شرکت میزبان وردپرس مانند Siteground ، Dreamhost و WPEngine، شروع به ارائه ادغام رمزگذاری آسان با سایر خدماتشان کرده اند که می توانید از این گزینه نیز استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید “راهنمای کامل گواهینامه پروتکل امن SSL” را مطالعه نمایید.
امیدواریم مقاله آموزش سئو وردپرس به شما کمک کرده باشد که سایت وردپرس تان را بهینه سازی کنید. پس پیش بروید و چند مورد از این نکات را پیاده سازی کنید. بعد از چند ماه، افزایش میزان ترافیک خود را در هنگام پردازش موتورهای جستجو خواهید دید. در صورت راهنمایی بیشتر یا اطلاع از تعرفه سئو می توانید با شماره ۰۹۱۲۲۸۹۰۹۲۴۸ تماس بگیرید.
1 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام ممنون از مطلب خوبتون. بهترین افزونه های سئو وردپرس رو میشه معرفی کنید؟ ممنون