آموزش جامع کار با سایت ابزار SEMRUSH
عناوین مطالب
Toggleفرآیند پیشرفت یک استراتژی سئو نیازمند تحلیل وضعیت سایت و آنالیز سئو سایت است. semrush یکی از بهترین ابزارهای آنالیز سئو برای سئوکاران و دیجیتال ماکترهاست. سایت ابزار سمراش یکی از راحت ترین داشبوردهای تحلیل سئو وبسایت ها را دارد که شما به محض ورود و ایجاد یک پروژه ( وارد کردن سایت خود یا سایت رقبا) میتوانید اطلاعات کاربردی از وضعیت سلامت و سئو داخلی سایت دریافت کنید.
به جرئت میتوان گفت ابزار آنالیز سئو سمراش یک ابزار تمام عیار است که میتوانید از بیشتر امکانات و بخش های آن در زبان فارسی بهترین استفاده را داشته باشید. با آنالیز وبسایت در ابزار سمراش میتوانید داده هایی در زمینه وضعیت کلی سایت، بررسی رقبا، کلمات کلیدی، رتبه بندی ها، بررسی بکلینک ها و تبیلغات به دست آورید.
آیا سایت SEMRUSH بهترین ابزار آنالیز سئو است ؟
تقریبا تمام امکانات تحلیلی و آنالیزی که ما از یک ابزار انتظار داریم را تمام ابزارهای تحلیل سئو دارند و در بین آنها مشترک است. مثلا ممکن است چندین ابزار مختلف میزان جستجوی ماهانه یک عبارت را برای شما نمایش دهند. اما نکته مهم این است که تمام آنها اعداد یکسانی را نشان نمیدهند. در واقع گزارش چنین ابزارهایی با دقت و معیارهای متفاوت تهیه می شود پس نتایج آنها نیز ممکن است مختلف باشد.
بهترین کار این است که فقط به یک ابزار اکتفا نکنیم. بلکه چند ابزار مختلف را بررسی و نتیجهای کلی را مد نظر قرار دهیم. پس برای تحلیل سئو سایت، آنالیز سایت رقبا یا تحقیق کلمات کلیدی تنها از اسمراش استفاده نکنیم و از ابزارهای مثل— بهره ببریم.
هزینه خرید اکانت ابزار SEMRUSH چه قدر است؟
ابزار semrush هم مانند ابزارهای ماز و اچرف دارای اکانت پولی و پیشرفته است. استفاده از نسخه آزمایشی سمراش به مدت 14 روز برای شما هم فراهم است اما بعد از آن باید اکانت پریمیوم آن را خریداری کنید. همان طور که در تمام آموزش های ابزارهای سئو در سایت ویکی دمی اشاره کرده ایم شما میتوانید برای دسترسی به اکانت های پریمیومی از شرکت های واسط که اکانت های مختلف ابزارها را با پرداخت هزینه ای کمتر در اختیارتان قرار میدهد استفاده کنید. ما هم در این آموزش از چنین سرویس هایی برای انالیز سایت ویکی دمی استفاده کرده ایم.
آنالیز کامل سئو سایت با ابزار SEMRUSH
به صورت کلی بخش های اصلی آنالیز سایت در ابزار semrush مربوط به آنالیز سئو سایت، تبلیغات، شبکه های اجتماعی، استراتژی محتوا و تحلیل رقباست. اما بخش اصلی که برای تحلیل و بررسی وضعیت سایت بخش seo است که در ادامه به طور مفصل توضیح خواهیم داد.
اگر علاقه مند هستید تا با ابزارهای مختلفی دیگری برای آنالیز سایت رقبا آشنا شوید حتما مقاله مهمترین ابزارهای آنالیز سئو رقبا را مطالعه کنید.
بخش سئو ابزار سمراش ابزارهای مختلفی برای آنالیز سایت از نظر رقبات با سایت های دیگر، تحقیق کلمات کلیدی، لینکبیلدینگ و سئو on page بررسی می کند. در ادامه وبسایت ویکی دمی را در تمام بخش ها تحلیل می کنیم.
تمام خدمات مربوط به این ابزار کاربردی و جذاب، شامل موارد زیر است:
سئو | محتوا | تحلیل بازار | تبلیغات | SMM و SERM |
3 ابزار سئو On-page | 7 ابزار بازاریابی محتوا | 2 ابزار تحلیل بازار | 5 ابزار تحلیل PPC کلمات کلیدی | 2 ابزار مدیریت شبکههای اجتماعی |
6 ابزار تحقیق کلمات کلیدی | 3 ابزار تولید و توزیع محتوا | 5 ابزار تحلیل رقبا | 4 ابزار درآمدزایی وبسایت | – |
5 ابزار ساخت لینک | – | 4 ابزار تبلیغ پولی | – | – |
4 ابزار سئو محلی | – | 3 ابزار بررسی ارتباط عمومی رقبا | – | |
3 ابزار بررسی جایگاه | – | – | – | – |
5 ابزار تحلیل سئوی رقبا | – | – | – | – |
1. بخش DOMAIN OVERVIEW در ابزار SEMRUSH
با وارد کردن وبسایت مد نظرتان میتوانید یک گزارش کامل از وضعیت سایتتان دریافت کنید. با ایجاد یک پروژه میتوانید از زوایای گوناگون حضور آنلاین خود یا رقبایتان را تحلیل کنید و دادههای مختلفی را در این باره جمعآوری کنید.
معرفی اطلاعات گزارش بخش بخش Domain Overview
- Authority Score: ابزار سمراش با توجه به معیارهای بکلینک، تعداد دامنه های دریافت بکلنیک، میزان ترافیک ارگانیک و دیگر فاکتورها از نمره 100 به وبسایت ها امتیاز و رتبه ای در نظر می گیرد.
- Organic Search Traffic: میزان سرچ ارگانیک که وبسایت موردنظر در نتایج گوگل دارای رتبه است.
- Paid Search Traffic: میزان ترافیک که از طریق تبلیغات گوگل برای سایت شما داشته است
- Backlinks: تعداد کل بکلینک های دریافتی
- Display Advertising: تبلیغات نمایشی در گوگل ادوردز
- Distribution by Country: تقسیم بندی میزان ترافیک سایت از لحاظ کشور
- Organic Traffic: جدول تغییرات میزان ترافیک ورودی ارگانیک و پولی
- SERP Features: بررسی صفحاتی که برای یک کلمه خاص در فیچر های مختلف دارای رتبه هستند.
- Organic Keywords: روند تغییرات رتبه و جایگاه کلمات کلیدی که در پوزیشن های مختلف صفحه نتایج
- Top Organic Keywords: برترین کلمات کلیدی که ترافیک ارگانییک دریافت می کند
- Organic Position Distribution: تقسیم بندی میزان درصد صفحاتی که در جایگاه و رتبه های مختلف قرار دارند.
- Main Organic Competitors: رتبه بندی مهمترین وبسایت های رقیب سایت شما
- Backlinks: نمایش صفحاتی که از آنها بکلینک دریافت کرده اید. همراه با انکرتکست و بررسی فالو و نوفالو بودن لینک ها
- Top Anchors: برترین انکرتکست هایی که در لینک سازی خارجی این سایت استفاده شده است
- Referring Domains: برترین دامنه سایت هایی که از آنها لینک دریافت کرده ایم
- Indexed Pages: گزارش لیست صفحات ایندکس شده در سایت موردنظر
2. بخش Traffic Analytics در ابزار سمراش
با استفاده از این قسمت میتوانید بهترین و کاربردیترین اطلاعات لازم برای چیدن استراتژی افزایش ترافیک ارگانیک سایت خود را به دست آورید. این قسمت از ابزار سمراش به شما نشان میدهد چه ترافیکی در مدت زمان مشخص وارد سایت شما میشود، این ترافیک را چه کسانی تشکیل دادهاند، نشان میدهد که کدام صفحات ترافیک بیشتری دارند، کدام صفحات از نظر کاربران جذابتر هستند و دهها اطلاعات دیگری که میتوانید همه را در بخش Traffic Analytics مشاهده کنید.
نکتهای که در این مورد باید در نظر بگیرید این است که اطلاعات ارائه شده در این بخش را میتوانید در ابزارهای دیگری مانند آنالیتیکس و سرچ کنسول هم ببینید اما دلیل اصلی تفاوت سمراش با این دو را در ادامه بیان میکنم.
ابتدا آدرس دامنه مورد نظر را در قسمت بالایی وارد کنید. اگر نیاز دارید که اطلاعات ترافیک ارگانیک 2 سایت مختلف را با هم مقایسه کنید، در باکس کناری، آدرس دامنه سایت دوم را هم وارد کنید.
تفاوت اصلی این بخش از ابزار سمراش این است که شما میتوانید 100 دامنهی مختلف را در این قسمت وارد کرده و اطلاعات ترافیک ارگانیک این سایتها را با هم مقایسه کنید. برای این کار مانند تصویر زیر وارد بخش Bulk Analysis شوید:
در باکس پایینی که با یک مستطیل قرمز بزرگ مشخص شده است، میتوانید تا 100 دامنه مختلف را به صورت دستی وارد کرده و بعد روی دکمه سبز رنگ Analyze کلیک کنید. سپس مانند تصویر زیر میتوانید اطلاعات را برای خودتان شخصی سازی کنید. برای مثال با کلیک روی Worldwide میتوانید تعیین کنید که تعداد کلیکهای کدام کشور را نشان دهد یا قسمت All Devives برای مشخص کردن تعداد کاربران ورودی از تلفن همراه، تبلت یا کامپیوتر را نشان میدهد. به تصاویر زیر نگاه کنید:
بخش Traffic Analytics در ابزار سمراش داده های خوبی درمورد ترافیک کلی یک وبسایت را در اختیار ما قرار می دهد. تب های مختلف این بخش این امکان را به ما می دهند تا اطلاعات مختلف و جامعی رو برای ترافیک سایت به دست آوریم.
بررسی کانال های ترافیکی یک سایت از جمله بررسی هایی است که باید سئوکارها و دیجیتال مارکتر ها به طور مرتب آن را برای سایت خود انجام دهند، در قسمت Traffic Analytics سمراش ارائه داده شدند.
نمایش مسیر حرکت کاربران یک سایت یکی از گزارشات خوب در ابزار گوگل آنالیتیکس است که به ما نشان می دهد که عمده ورودی های سایت از کجا آمده اند و چه صفحاتی از سایت را بازدید می کنند اما چون ابزار سایت semrush به گوگل آنالیتیکس متصل نیست پس گزارش کاملی هم در اختیار نداریم .
3. بخش ORGANIC RESEARCH در ابزار آنالیز SEMRUSH
در این قسمت شما آدرس موردنظر خود را وارد می کنید و گزاش کاملی از متریک های مختلفی دریافت خواهید کرد.
در این بخش شما میتوانید تغییرات رتبه بندی کلمات کلیدی تان را بررسی کنید. البته این نکته را فراموش نکنید که شما میتوانید تمام اطلاعات و دیتاهای ابزار SEMRUSH را در یک کشور خاص دریافت کنید و چون ایران در آن وجود ندارد در بسیاری از بخش ها ما کشور افغانستان یا Wordwide را انتخاب می کنیم. این نمودار تنها بخش overview بود و شما میتوانید در بخش های بعدی ان هم اطلاعات خوبی به دست بیارید.
- keyword: تعداد کل کلمات کلیدی را نشان میدهد که یک سایت بابت آنها رتبه گرفته است.
- Traffic: تخمین مقدار ترافیکی است که سایت، ماهانه از طریق موتور جستجو بدست میآورد.
- Traffic Cost: ارزش ترافیک طبیعی یک سایت را در زمان تبلیغات PPC تخمین می زند.
(بررسی اعداد ویژگی کیورد و ترافیک برای این بخش چندان کاربردی و دقیق نیستند)
برترین کیوردهایی که برای وبسایت ترافیک دریافت می کنند را میتوانید در این لیست مشاهده کنید.
با توجه به انالیز های سایت semrush این گزارش به دست امده که برای مثال 9 کلمه کلیدی وبسایت در نتایج گوگل مربوط به صفحاتی هستند که از استراکچردیتا F&Q استفاده می کنند. همچنین 2 مورد از کلمات کلیدی وبسایت شما وقتی که سرچ می شود همراه با پک تصویر در سرپ گوگل نمایش داده می شوند.
در بخش های پایانی گزارش Organic search میتوانید لیستی از بهترین صفحات وبسایت موردنظر و مهمترین سایت های رقبا را مشاهده کنید. همچنین برای اینکه هر قسمت از گزارش رو به طور کامل بررسی کنید میتوانید بر روی view all کلیک کنید.
تب Positions در بخش Organic Research
در تب positon شما می توانید تمام کلمات کلیدی که سایت مد نظرشما دارای رتبه هستند را مشاهده کنید. این بخش برای تحقیق کلمات کلیدی فوق العاده مفید و کاربردیه چه طوری ؟ به این طریق که با آنالیز سایت رقیب میتوانید ببینید سایت رقبا با چه کلماتی رتبه بالاتری دارند و شما هم میتوانید این کلمات را در استراتژی تحقیق کلمات کلیدی خود قرار دهید.
همچنین می توانید کلمات کلیدی را بر حسب حجم مرتب کرده و مواردی که بیشترین جستجو را داشته اند، ببینید. یا می توانید از یک فیلتر پیشرفته استفاده کرده و فقط مواردی را که دارای CPC پنج دلار یا بیشتر هستند را مشاهده کنید.
4. بخش KEYWORD GAP در ابزار تحلیل سئو SEMRUSH
بخش گپ کیوردها در ابزارهای آنالیز سئو مثل MOZ و AHREF بسیار کاربردی هستند. این بخش در ابزار سمراش هم وجود دارد و شما میتوانید سایت خودتان را با رقبای مدنظرتان مقایسه کنید و اطلاعات خوبی از سهم کلمات کلیدی دارای ترافیک در رقابت به سایرین به دست آورید.
استفاده از این بخش برای زمانی خوب است که شما یک سایت تازه تاسیس دارید که جزو کسب و کارهای پر رقابت هم هست. برای مثال حوزه کاری شما “پوشاک زنانه” است. کلمات کلیدی اصلی انی حوزه کسب و کار مانند شال، روسری، مانتو، تیشرت، شلوار و … پررقابت است و اگر سایت جدید خودتان را بخواهید با این کیوردهای اصلی بهینه کنید، ممکن است موفق نشده و رتبه به دست نیاورید.
اینجاست که بخش Keyword Gap ابزار سمراش به کمک شما میآید؛ این بخش به شما نشان میدهد که چه کلمات کلیدی یا لانگ تیل هایی وجود دارند که رقبای شما سایت خود را برای آنها بهینه نکردهاند و شما برای رتبه گرفتن شانس بالاتری دارید.
به تصویر زیر نگاه کنید:
در این تصویر میتوانید کلمات کلیدی با شانس بالاتر برای رتبه گرفتن را مشاهده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات کلمات کلیدی کمی به پایین اسکرول کنید تا جدول زیر را ببینید:
در این قسمت نوار بالای جدول را مشاهده کنید که دارای چندین بخش مانند shared، Missing و … است. هر کدام از این موارد اطلاعات خاص خود را ارائه میدهد که عبارت اند از:
- Shared: رتبه کلمات کلیدی. برای مثال شما اگر 2 سایت را وارد کرده باشید، ستون دوم، رتبه سایت اول را در آن کلمه کلیدی نشان میدهد و ستون سوم، رتبه سایت دوم را. یعنی در تصویر، سایت اول در اولین کلمه کلیدی دارای رتبه 75 است و سایت دوم رتبهاش در همان کلمه کلیدی، 22 میباشد.
- Missing: کلمات کلیدی که همه رقبای شما رتبه دارند اما سایت شما (سایت وارد شده در فیلد اول مشخص به عنوان “شما”) رتبه ندارد.
- Weak: کلمات کلیدی که شما رتبه دارید اما این رتبه پایینتر از تمام رتبههای رقبای شماست.
- Strong: کلمات کلیدی که شما در رتبه بالاتری نسبت به تمام رقبای خود هستید.
- Untapped: کلمات کلیدی که شما رتبه ندارید اما یکی از رقبای شما دارد.
- Unique: کلمات کلیدی که شما رتبه دارید اما هیچ یک از رقبای شما رتبه ندارند.
- All: فهرست ترکیبی از تمام رتبههای کلمات کلیدی بین رقباست.
5. بررسی بخش BACKLINK GAP در سایت سمراش
تحلیل و آنالیز بکلینک های رقبا از جمله کارهایی که با ابزارهای مختلف سئو میتوان انجام داد اما تحلیل بکلینک های سایت خود در مقایسه با وبسایت های رقبا برای پیدا کردن وبسایت ها و دامنه هایی که رقبا لینک دارند اما شما ندارید از ابزارهای خوب سایت سمراش است. درست مثل بخش قبلی سایت خود و رقبا را وارد می کنید و به راحتی میتوانید مقایسه بین بکلینک ها را انجام دهید.
در این بخش شما میتوانید 5 دامنه مختلف را وارد کنید تا بتوانید بکلینکهای سایت خود با رقبا را بررسی کنید.
در قسمت بالایی جدول بخشی وجود دارد که شامل Best، Weak و … است. هر کدام از این عبارات شامل اطلاعات مشخصی هستند که عبارت اند از:
- Best: سایتی که بالاترین تعداد لینک را به سایت شما داده است.
- Weak: سایتی که بالاترین تعداد لینک را به سایت رقیب داده و شما تعداد لینک های بسیار کمتری نسبت به رقیبتان از آن سایت دریافت کرده اید.
- Strong: سایتی که تعداد لینک های زیادی به سایت شما داده و در مقابل هیچ لینکی به رقیبتان نداده است.
- Shared: سایتی تعداد لینکهای نسبتا برابری به سایت شما و رقبایتان داده است.
- Unique: سایتی را نشان میدهد که فقط به سایت شما لینک داده و هیچ لینکی به رقیبتان وارد نکرده است.
- All: تمام اطلاعات و بک لینک ها و تعداد و سایت ها را نشان میدهد.
6. بررسی بخش KEYWORD OVERVIEW در آموزش ابزار سمراش
بیشتر بخش های ابزار semrush برای تحلیل و آنالیز سایت رقبا کاربرد دارد اما میتوان از آن برای تحقیق کلمات کلیدی و گرفتن ایده برای کلمات کلیدی بلند استفاده می شود. همانند عکس شما میتوانید تا 100 کلمه کلیدی را وارد کنید و اطلاعاتی کاربردی از میزان سرچ ماهانه، میزان ترند بودن کلمه و ارزش کلمه برای تبلیغات به دست آورید.
در یک حالت دیگر با توجه به عکس شما میتوانید یک کلمه کلیدی را در باکس بالا سرچ کنید و اطلاعات مختلفی را مثل نمونه زیر به دست آورید. نمایش سختی کلمه، میزان سرچ ماهانه در هر کشور ی ترافیک جهانی کلمه، نمایش کلمات کلیدی مرتبط با کلمه شما و همچنین لیستی از سایت هایی که با این کلمه تا رتبه ده صفحه نتایج سرچ گوگل هستند را نیز نمایش می دهد.
7. بخش KEYWORD MAGIC TOOL در آموزش ابزار SEMRUSH
در بخش keyword Magic tool هم شما میتوانید تک به تک کلمات کلیدی اصلی خودتان را وارد کنید تا به صورت مجزا کلمات را بررسی کنید. همچنین این امکان وجود دارد که یک چگونگی جستجوی یک کلمه کلیدی را در یک کشور خاص در نظر بگیرید.
این لیست تنها تعداد کمی از کلمات پیشنهادی که بر اساس کیورد قیمت طراحی سایت به ما نمایش داده است. با توجه با وراد کردن کلمه قیمت طراحی سایت فهرست 123 کلمه کلیدی مرتبط را دریافت میکنیم.
در قسمتی که کادر قرمزه کشیده شده است شما میتوانید روی هر تب بزنید و بر اساس سوال، کلمات عبارت گونه، کلمات دقیق ( exact math )، کلمات مترادف و یا زبان این لیست کلمات را تغییر دهید.
این نکته را هم باید گفت که اطلاعاتی که ابزار کلمات کلیدی سمراش به دست می اید تنها اطلاعات ستون میزان سرچ ماهانه و سختی کلمات KD مفید است و میتوانید این لیست را بر اساس حجم جستجو، سختی کلمه کلیدی، CPC و غیره مرتب کنید. ابزار SEMRush همچنین لیستی از عبارات پیشنهادی که کلمه کلیدی ریشه (Seed Keyword) را هم دربر میگیرد نیز تولید میکند.
8. پیگیری جایگاه (POSITION TRACKING) در ابزار SEMRUSH
یکی از ابزارهای داخلی ابزار SEMRUSH بخش ترک کردن جایگاه سایت شما بر اساس یکسری کلمات کلیدی است. به این صورت که شما یک آدرس و یک لیست از کلمات کلیدی خودتان را وارد می کنید و یک گزارش روزانه از جایگاه و رتبه خود دریافت می کنید.
9. بررسی ORGANIC TRAFFIC INSIGHTS در آموزش ابزار سمراش
تحلیل سایت با ابزار SEMRush یک ویژگی با نام Organic Traffic Insights را در اختیار ما قرار می دهد تا تا بفهمد کدام کلمات کلیدی بیشترین ترافیک ارگانیک را به سمت سایت میآورند.برای اینکار باید حساب کاربری خود در گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول را به این ابزار وصل کنید.
10. معرفی بخش SITE AUDIT در آموزش کار با SEMRUSH
یکی از بخش های کاربردی استفاده از ابزار smerush مشاهده گزارش Audit site است. یکی از مهمترین کاربریهای این سایت در پیشنهادهای است که برای بهبود سئوی سایت ارائه میکند. بررسی وضعیت سایت از لحاظ فنی در این بخش انجام می شود و شما میتوانید سلامت سایت خود را با توجه به فاکتورهای سایت سمراش بسنجید. باتوجه به کرال بات ابزار semrush مشکلات سایت را در سه دسته Errors warnings و notices گزارش میدهد.
- Site Health: بررسی وضعیت سلامت سایت
- Crawled Pages: تعداد صفحاتی که توسط بات های ابزار semrush از سایت موردنظر کرال شده است. از این تعداد صفحات صفحات بدون مشکل، دارهای لینک شکسته، ریدایرکت شده را هم نشان میدهد.
- Thematic Reports: مجموعه از چندین شاخص است که سایت ما را از نظر site performance http,core web vital, markup, Crawlability و لینکسازی داخلی بررسی می کند.
11. بخش BACKLINK در آموزش ابزار SEMRUSH
اطلاعاتی که در بخش Backlink ابزار SEMRush به ما داده می شود قابل اطمینان هستند اما برای بررسی بکلینک ها ابزار Ahref یک ابزار تمام عیار است. رتبه ای که از خود ابزار SEMRUSH برای کیفیت بکلینک ها سایت مورد نظر به ما نمایش می دهد زیاد مورد توجه نیست. اما بررسی تعداد Refering Domain و کل Backlink از اطلاعات خوب این بخش است.
از جمله اطلاعاتی که در این صفحه از گزارشات خواهیم دید نمایش تعداد بکلنیک هایی که از یک سایت دریافت شده و چه تعدادی حذف شده است و بررسی انکرتکست هایی که در لینک سازی های خارجی از آن استفاده کرده ایم است.
تقسیم بندی های داخل عکس به ما نشان میدهد که سایت هایی که از آنها بکلینک یونیک داریم در چه حوزه های فعالیت می کنند و چه تعداد از آنها فالو و نوقالو هستند.
همچنین بررسی نوع بکلینک ها که آیا از طریق متن، عکس یا فروم ها بوده را نشان میدهد و شما میتوانید نوع اتربیوت بکلینک ها را هم از جدول زیر به دست آورید.
اگر نیاز باشد که جزئی ترین نکات درمورد بکلینک های دریافتی به سایت خود را به دست آورید همین بخش سمراش واقعا گزینه مناسبی هست. در این قسمت شما میتوانید سایت هایی که از آنها بکلنیک دریافت کرده ایم را بر اساس نوع دامنه ( مثل ابزار AHREF) در این جداول زیر مشاهده کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش جامع کار با ابزار Ahref
ابزار لینکسازی یا گرفتن بکلینک در SEMRush همان ویژگی خاصی است که ابزار semrush را در برابر دیگر ابزارهای آنالیز سئو سایت خاص کرده است.
اول کلمات کلیدی که میخواهید بابت آنها رتبه بگیرید را باکس موردنظر وارد کنید. سپس ابزار SEMRush سایتهایی را پیدا خواهد کرد که به سایتهایی که بابت آن کلمات کلیدی رتبه گرفتهاند بکلینک دادهاند.
5 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
امروز داشتم از semrush استفاده میکردم ولی بعد از چند بار استفاده چرا قفل شد؟
محمود جان سلام. اگر از نسخه رایگان semrush استفاده می کنین به خاطر این هست که بهتون اجازه میده در هر 24 ساعت فقط 10 تا درخواست بفرستین
SEMrush ابزار فوق العاده ایه ولی خیلی از ابزارهاش پولین و خیلی خیلی هم گرونه!
بله درسته. خیلی از بخش هاش البته به شما اجازه ده بار استفاده در روز رو میده
سلام روز بخیر، ابزار هایی هست که کارایی سمراش رو داشته باشه اما رایگان باشه؟