سئو خارجی: سفری ماجراجویانه به سوی قلههای گوگل با Off-Page SEO!
عناوین مطالب
Toggleزمانی که وارد سئو می شویم، اول شاید همه چیز برایمان لذت بخش و ساده به نظر برسد. شاید پیش خودمان بگوییم اگر برای سئو کردن یک سایت 1 سال هم وقت داشته باشیم، با همین اصولی که بلدیم سایت قطعا بالا می آید. تا زمانی که وارد دنیای سئو خارجی (Off-page SEO) می شویم و می فهمیم که آن سختی که درباره سئو می گفتند در واقع همینجاست. سئو خارجی یک شمشیر دو لبه است که یا ما را به عرش گوگل می رساند یا کلا ما را صحنه روزگار (اینجا منظور صفحه SERP است!) محو می کند.
سئو خارجی یا Off-Page SEO شامل تمام فعالیت هایی است که در خارج از وبسایت انجام شده و برای بهبود رتبه سایتمان در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) انجام می شود که در نهایت با افزایش اعتبار سایت، باعث بالا رفتن رتبه سایت می شود. تمرکز اصلی سئو خارجی بر افزایش آگاهی کاربران و موتورهای جستجو درباره اعتبار و کیفیت سایت است. یکی از روش های سئو خارجی سایت هم خرید بک لینک قوی است اما به هیچ عنوان نباید یادمان برود که سئو خارجی فقط خرید بک لینک نیست و گاهی ممکن هم هست که همین خرید بک لینک اگر اصولی نباشد، کار دستمان بدهد. در ادامه بیایید بیشتر با مفهوم سئو خارجی یا Off-page SEO آشنا شویم.
سئو خارجی چیست؟
سئو خارجی (Off-page SEO) به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در خارج از سایت ما انجام می شود و هدف آن بالا بردن رتبه یا ایندکس شدن صفحات سایت ما می باشد.
اگر ویدیو را مشاهده کرده باشید، متوجه خواهید شد که بخش بزرگی از سئو مربوط به اقدامات در راستای سئو خارجی است؛ اقداماتی که در این راستا انجام می شود شامل تمام مواردی است که روی جاهایی خارج از سایت خودمان انجام خواهد شد. خواه این جاها که می گوییم سایت های دیگر، شبکه های اجتماعی و یا پلتفرم های دیگر در دنیای اینترنت باشد. یعنی زمانی که شما از منابع مختلف لینک دریافت کنید یا درباره برند شما صحبت شود، شاخک های ربات گوگل تیزتر می شود و توجهش نسبت به شما بیشتر می شود. هرچقدر هم که توجه گوگل به ما بیشتر باشد، اعتبار بیشتری از این موتور جست و جو کسب خواهیم کرد.
چرا سئو خارجی اهمیت بالایی دارد؟
یک زمانی در سئو سایت می رسد که می بینید همه اصول محتوانویسی و سئو On-page را رعایت کرده اید و سایت شما از نظر فنی هم هیچ مشکلی ندارد. کلمات کلیدی سایتتان هم از آن دسته کلمات پر رقابت نیستند و رقابت بر سر آن ها در حد متوسط است. اما یا هنوز صفحات سایتتان ایندکس نشده یا اگر هم شده باشد، شما با کلمات اصلی خودتان صفحه دوم به بعد هستید. چه اتفاقی افتاده؟ هیچی! صرفا رقبای شما هم در حال سئو کردن هستند و تا الان از منابع مختلفی لینک دریافت کردند و سئو خارجی را هم لحاظ کردند.
همین موضوع که در بالا گفتیم اهمیت سئو خارجی را نشان می دهد. گوگل به هر سایتی اعتماد ندارد و زمانی به یک سایت اعتماد می کند که آن سایت از سایت های معتبر یا پلتفرم های معتبر لینک دریافت کرده باشد. انگار مثلا سایت های معتبر آمده اند و پیش گوگل از شما تعریف کرده اند و گوگل شما را شناخته است و برای شما نیز اعتباری قائل شده است. سئو خارجی بحث انتقال اعتبار است و سایت شما اگر اعتبار نداشته باشد، گوگل نمی تواند به آن اعتماد کند.
از آن جایی که Off-Page SEO در بسترهای مختلفی در خارج از سایت تمرکز می کند، می تواند کاربران مختلفی را از حوزه های مختلف به سایت جذب کند. تمام این موارد می توانند اعتبار سایت و دامنه آن را افزایش دهند که این اتفاق به طور خودکار مجدد باعث بهبود رتبه سایت می شود.
یادتان هم باشد که این کار فقط با ساخت بک لینک انجام نمی شود و مواردی مانند سوشال سیگنال و برند منشن هم در این موضوع تاثیرگذار هستند.
تکنیک های سئو خارجی
مانند هر فرایند دیگری، سئو خارجی هم شامل تکنیک هایی است که می تواند برای موفقیت سئوی سایت به شما کمک بزرگی بکند. البته که در بین این تکنیک ها هم تکنیک های کلاه سفید، هم کلاه سیاه و هم کلاه خاکستری هست. شما باید سعی کنید از تکنیک های کلاه سفید استفاده کنید، از تکنیک های کلاه سیاه پرهیز کنید و خیلی با احتیاط و وسواس به سراغ تکنیک های کلاه خاکستری بروید. همچنین برای همه تکنیک ها هم نمی شود دسته بندی خاصی قائل شد و مهم این است که آن تکنیک با چه رویکردی و چگونه انجام می شود.
سئو خارجی شامل تکنیک های گوناگونی می شود که صحبت در مورد هر کدام یک مطلب جداگانه برای خودش می خواهد. از برای آشنا شدن با این تکنیک ها، می توانید سری به مطلب تکنیک های سئو خارجی ما بزنید. اما ما در اینجا خیلی گذرا و خلاصه هم به این تکنیک ها اشاره می کنیم ولی وارد جزئیات تخصصی آن ها نمی شویم.
1- لینک سازی (Link Building) و اهمیت آن در سئو خارجی
لینک سازی خارجی از مهم ترین تکنیک های سئو خارجی محسوب می شود که بخش زیادی از Off-Page SEO را در بر می گیرد. لینک سازی خارجی زمانی اتفاق می افتد که آدرس از یکی از صفحات سایت خود را در سایتی دیگر قرار دهید. هر چه تعداد و کیفیت این لینک ها بالاتر باشد، تاثیر بیشتری در بهبود رتبه سایت خواهند گذاشت. بک لینک در واقع همین لینک های خارج از سایت شما به سایت شماست که به آن ها در اصل Inbound Link می گویند.
به طور کلی لینک ها انوع مختلفی دارند که ما درباره همه آن ها صحبت نمی کنیم. اما زمانی که صحبت از بک لینک می شود، باید حواسمان باشد که در رابطه با بک لینک، ما قطعا با تقسیم بندی Follow لینک ها کار داریم. پس در نتیجه ما به دو صورت می توانیم از این لحاظ بک لینک دریافت کنیم: (البته که فقط این دو صورت نیست اما نمی خواهیم مفاهیم خیلی جزئی را در این مطلب کلی وارد کنیم که حواسمان را پرت کنند.)
- لینک های Follow (یا Dofollow)
- لینک های Nofollow
لینک های Dofollow به لینک هایی گفته می شود که ربات های موتورهای جست و جو وارد آن ها می شوند و برای آن ها کاملا اعتبار قائل می شوند. انتقال اعتبار معمولا از طریق این لینک ها انجام می شود و وقتی یک سایتی به سایت شما لینک Follow بدهد یعنی کاملا به اعتبار شما مطمئن است و به ربات های موتور جست و جو هم این اجازه را می دهد که برای این لینک اعتبار قائل شوند.
لینک های Nofollow ولی به این صورت هستند که سایتی که آن را به شما می دهد دارد به ربات های موتور جست و جو می گوید که من لینک به این سایت داده ام اما شما این سایت را دنبال نکنید و اعتباری از من به آن منتقل نکنید. البته که این مواردی که ما برای هر دو گفتیم صرفا مفهوم رسانی ساده در سئو خارجی است و توضیح کاملا دقیق این موضوع پیچیده و سنگین تر است. همچنین سر اینکه آیا لینک نوفالو اعتبار انتقال می دهد یا واقعا ارزشی ندارد هم بحث است و نمی شود نظر قطعی درباره این لینک ها داد.
در نظر داشته باشید که کیفیت بک لینک هایی که برای سایت خود می سازید بسیار مهم تر از کمیت آن ها است. یک بک لینک با اعتبار و کیفیت بالا تاثیر بسیار بهتری از چندین بک لینک بی کیفیت و یا کم کیفیت دارد.
2- نوشتن محتوای قابل استناد و معتبر
احتمالا درباره این روش زیاد شنیده اید. خصوصا زمانی که در منابع رسمی می خواهند سئو خارجی اشاره کنند، معمولا تصور را بر این می گذارند که سایت مورد نظر، خودش با خواست خودش سایت دیگری لینک می دهد و یک طوری نشان می دهند انگار این موضوع بسیار راحت است. با وجود اینکه این موضوع آنقدری که سایت های خارجی می گویند راحت نیست، اما غیر ممکن هم نیست! چرا؟ 2 دلیل دارد که من به شما می گویم.
اول اینکه سایت های دیگر به مطلب نیاز دارند و همه چیز را هم بلد نیستند و ممکن است از محتوای شما استفاده کنند و برای اینکه کپی تشخیص داده نشود و پنالتی نشوند، لینک به منبع را هم می گذارند که آن منبع سایت شماست.
دوم اینکه به خاطر رویکرد E-E-A-T گوگل، گوگل به محتواهایی رتبه می دهد که تخصصی، معتبر، قابل اعتماد و تجربی باشند. برای اینکه مورد T یعنی مورد اعتماد بودن محتوا اثبات بشود، شخصی که از بخشی از محتوای شما استفاده کرده است در محتوای خود به شما لینک می دهد که سئوی صفحه خودش را هم بهبود ببخشد.
هرچند زمانی این اتفاقات می افتد که شما اعتبار دریافت کرده باشید که در آن صورت دیگر نیاز به تکنیک های سئو خارجی ندارید و احتمالا خیلی چیزها درباره Off-page SEO می دانید.
3. ویدیو مارکتینگ
ویدیو مارکتینگ از روش های خیلی خوب در Off-page SEO است. با انتشار ویدیوهای کاربردی و مرتبط با حوزه خود در پلتفرم های ویدیویی، می توانید امتیازهای خوبی را به دست آورید. این کار تعامل شما با کاربر را بالا می برد و شانس قرار دادن لینک سایت خود در این شبکه ها را به شما می دهد.
به عنوان مثال، داشتن یک اکانت در آپارات و یوتوب برای آپلود منظم ویدیوهای مورد نیاز کاربران می تواند ترافیک سایت را بالا ببرد. اگر ویدیوهای شما برای کاربران مفید واقع شوند، با ورود به اکانت شما و دیدن لینک وبسایت، به آن وارد شده و ممکن است تبدیل به یکی از کاربران همیشگی سایت شوند. پس قرار دادن لینک سایت در پروفایل یادتان نرود.
همچنین، این اتفاق باعث می شود تا گوگل به شما اعتبار دهد زیرا این پلتفرم های ویدیو خودشان به اندازه کافی اعتبار کسب کرده اند و به گونه ای دارند از آن اعتبار به شما هم می دهند.
4. رپورتاژ آگهی، یک روش خوب برای تقویت سئو خارجی
رپورتاژ نوعی از بلاگ نویسی میهمان است که در سایت های خبری و معرفی محصولات و خدمات قرار می گیرد. سایت منتشرکننده رپورتاژ مقاله ای آموزش محور در مورد اطلاعات محصولات یا خدمات یک سایت دیگر را به شکل یک خبر در آن قرار داده و با استفاده از لینک های داخل مقاله هم باعث کرال شدن سایت سایت هدف می شود و هم اینکه به آن سایت اعتبار می بخشد. متن رپورتاژ توسط سایت درخواست دهنده آن نوشته می شود و اگر قصد استفاده از رپورتاژ را دارید، محتوای آن را باید از قبل تولید کنید.
معمولا هر رپورتاژ می تواند حداکثر سه لینک داشته باشد و این محدودیت توسط سایت منتشر کننده آکهی رپورتاژ تعیین می شود. اگر بتوانید از یک سایت با اعتبار بالا و مرتبط با حوزه خود رپورتاژ بگیرید، می توانید اعتبار سایت را به میزان بالایی افزایش دهید. البته حواستان هم باید باشد که از این روش آنقدری استفاده نکنید که ربات های گوگل لینکسازی شما را اسپمی تلقی کنند. در ضمن رپورتاژنویسی برای سئو خارجی را می شود یک روش کلاه خاکستری سئو در نظر گرفت که باید با احتیاط با آن برخورد شود.
5. برندسازی یا برندینگ
برندسازی یا برندینگ از مواردی است که برای گوگل اهمیت دارد. این کار باعث بالا رفتن دانش گوگل و کاربران از سایت و برند شما می شود و با افزایش این آگاهی، میزان اعتماد به برند شما نیز افزایش پیدا کرده و گوگل سایت شما را به عنوان یک سایت قابل اعتماد در نظر می گیرد. هر چه میزان سرچ شما بالاتر باشد، نشان می دهد که نام برند شما در حال رشد بوده و برندینگ شما به درستی صورت گرفته است. شما با Brand Mention یا اسم بردن ازبرند خودتان در شبکه های اجتماعی، سایت ها و بلاگ ها می توانید این برندینگ را انجام بدهید.
هرچند که برندینگ در سطح های بزرگتر مانند تبلیغات و سوار شدن بر ترندهای روز هم انجام می شود که از این موارد هم در ارتباط با موضوع کسب و کار خودتان می توانید استفاده کنید.
6. پست میهمان (Guest Posting)
پست مهمان به طور کلی به هر محتوایی می گویند که مربوط به یک سایت است اما در سایت دیگری منتشر می شود. چرا ما رپورتاژ و پست میهمان را از یکدیگر جدا کردیم؟ به این خاطر که Guest Blogging یا Guest Posting در جهان شناخته شده تر است و مبحث رپورتاژ بیشتر سئوی کشور ما شناخته شده است. این دو در عمل با یکدیگر متفاوت نیستند اما پست میهمان یا بلاگ نویسی میهمان فقط شامل رپورتاژ نمی شود و اگر شما در سایت های بلاگ محور (در ایران مانند ویرگول) یک پست از سایت خودتان را منتشر کنید، در واقع دارید بلاگ نویسی میهمان انجام می دهید.
7. شبکه های اجتماعی (Social Media)
این روزها شبکه های اجتماعی تبدیل به بخش ثابتی از زندگی همه ما شده است و این موضوع قابل انکار نیست. از این رو این شبکه های اجتماعی می توانند بخشی از سئو خارجی باشند که می توانید از طریق آن ها به سایت خود لینک بدهید. داشتن حساب کاربری در شیکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، لینکدین، و موارد مشابه و فعالیت در آن ها می تواند آگاهی کاربران از سایت شما و فعالیت های آن را افزایش داده و همچنین اعتماد کاربران را به دست آورد. فعالیت در این سایت ها و لینک دادن از آن ها به سایت خود اعتبار ارزش بالایی را به همراه دارد.
در نظر داشته باشید که لینک های داخل شبکه های اجتماعی ارزش بسیار بالایی دارند. چرا که نه تنها این شبکه های اجتماعی اعتبار بالایی دارند، بلکه شما دارید موفق می شوید که مخاطب را از یک پلتفرم به پلتفرم دیگری بکشانید که این موضوع برای گوگل بسیار اهمیت دارد.
8. استفاده از ابزارهای سئو خارجی
کمک ابزارهای سئو را دست کم نگرفته و از آن ها برای تعیین استراتژی سئو خارجی خود استفاده کنید. مهم ترین ابزاری که در سئو خارجی نیاز دارد ابزار Backlink Checker است. این ابزارها لیستی از بک لینک های سایت شما و هر سایتی را که بخواهید با آدرس آن سایت و انکرتکست های استفاده شده در اختیار شما قرار می دهد. البته که این ابزار بسیار ساده می باشد و سه تا ابزار عالی هستند که به علاوه مزیت های دیگری که دارند، در سئو خارجی بسیار به شما کمک خواهند کرد. این ابزارها به شرح زیر می باشند:
Ahrefs
در رابطه با سئو خارجی دیگر هیچ ابزاری بهتر از Ahrefs نداریم. ابزاری که در پیدا کردن و تشخیص لینک های خارجی بسیار سریع است و هم برای شناسایی لینک های داده شده به سایت شما به درد می خورد و هم می تواند به شما بگوید که کدام سایت ها بهترین سایت ها برای لینکسازی می باشند. برای اطلاعات بیشتر از این ابزار که ما خیلی کوتاه اینجا گفتیم آموزش حرفه ای استفاده از ابزار ahrefs را مطالعه کنید.
SEMrush
یکی دیگر از بهترین ابزارها در سئو خارجی که شاید در تشخیص و شناسایی لینک های داده شده به سایت شما به اندازه Ahrefs خوب عمل نکند، اما تحلیل رقبای بسیار بهتری را نسبت به Ahrefs ارائه می دهد که باعث می شود که شما متوجه شوید که رقبای شما دارند چگونه سئو خارجی را انجام می دهند که منبع الهام خوبی برای شما باشد. صحبت درباره SEMrush محدود به همین چند خط نمی شود و پیشنهاد می کنیم که آموزش جامع کار با SEMrush را حتما مطالعه کنید تا کاملتر با SEMrush آشنا شوید.
Moz
شاید Moz از دو تا ابزار قبلی که گفتیم برای سئو خارجی بهتر نباشد اما کمک کننده خوبی برای تشخیص اسپم اسکور و آتوریتی سایت های دیگر است. این موضوع به شما کمک می کند که بدانید که استراتژی سئو خارجی خودتان را چگونه بنا کنید. پیشنهاد ما به شما این است که برای اینکه یک استراتژی خوب سئو خارجی بچینید، از هر ابزار ممکن برای تشخیص راه درست و جای درست برای تمرکز سئو خارجی استفاده کنید.
9. فروم ها
امروزه فروم ها بخش زیادی از محبوبیت خود را از دست داده اند از کمتر از آن ها برای سئو خارجی و ساخت بک لینک استفاده می شود، چرا که با افزایش ساخت بک لینک در این سایت ها، اسپم اسکور آن ها افزایش پیدا کرد. از این رو، این فروم ها شروع به اعمال قوانینی سخت گیرانه تر برای فعالیت در آن ها شدند و بک لینکسازی در آن ها سخت شده است.
در صورتی که قوانین فروم ها اجازه دهد، می توان همچنان از آن ها برای بک لینک سازی استفاده کرد. همچنین، فروم ها به شما این اجازه را می دهند تا با افراد مختلف در حوزه های گوناگون ارتباط گرفته و با ارائه اطلاعات در مورد سایت خود، آن ها را به سمت وارد شدن به آن تشویق کنید.
تفاوت سئو داخلی و سئو خارجی چیست؟
سئو داخلی تمام فعالیت هایی است که می توانید به طور مستقیم در سایت خود و برای بهبود رتبه آن انجام دهید. تمام این فعالیت و تغییرات به طور مستقیم توسط شما انجام شده و کنترل کاملی روی آن ها دارید. سئو داخلی می تواند شامل محتوا، تگ تایتل، بهینه سازی URL ها، لینک های داخلی، بهینه سازی عکس ها و Alt آن ها باشد. سئو خارجی به طور کامل در خارج از سایت شما اتفاق می افتد اما به طور مستقیم بر روی سئو سایت و رتبه آن تاثیر می گذارد.
هدف اصلی سئو داخلی افزایش کیفیت سایت و ساختار آن است که گوگل از آن برای رتبه بندی صفحات استفاده می کند، در حالی که سئو خارجی میزان اعتبار صفحات سنجیده می شود. از این رو، این دو روش مکمل یکدیگر هستند.
اشتباهات رایج در سئو خارجی
اشتباهات رایج در سئو خارجی میتواند برای وبسایتها و کسب و کارها بسیار ضررآور باشد. سئو خارجی یکی از عوامل مهم برای بهبود رتبه وبسایت در موتورهای جستجو مانند گوگل است. اما برخی از اشتباهات میتوانند به جای کمک به بهبود رتبه، باعث کاهش آن شوند.
- استفاده از لینکهای اسپمی: این امر میتواند باعث کاهش اعتبار وبسایت شما در نظر موتورهای جستجو شود. برای جلوگیری از این اشتباه، مطمئن شوید که لینکهایی که به وبسایت شما اشاره میدهند، مرتبط و از منابع معتبر هستند. برای این کار می توانید از ابزارهایی که بالاتر گفتیم استفاده کنید.
- استفاده از انکرتکست نامرتبط به صفحه هدف: انکرتکست ما یعنی متنی که لینک روی آن قرار می گیرد باید مرتبط با صفحه هدف باشد و عباراتی مانند “کلیک کنید”، “اینجا”، “منبع” و مواردی از این دست نباید انکرتکست بشوند.
- عدم به روزرسانی استراتژی: چیزی که تا دیروز درست بوده ممکن است فردا با یک آپدیت گوگل، کاملا اشتباه شود. پس همیشه در حال بروزرسانی علم خودتان و در نتیجه آن، بروزرسانی استراتژی سئو خارجی خودتان باشید.
با رعایت این نکات و جلوگیری از اشتباهات رایج در سئو خارجی، میتوانید بهبود رتبه وبسایت خود را تضمین کنید و بهترین نتایج را از استراتژیهای سئو خود به دست آورید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
سئو خارجی چه تاثیری در رتبه سایت دارد؟
سئو خارجی به طور کلی تاثیر بسیار زیادی در رتبه سایت در موتورهای جستجو دارد. موتورهای جستجو از سیگنال های خارجی برای ارزیابی اعتبار و محبوبیت یک وب سایت استفاده می کنند.
می توان تاثیرات سئو خارجی بر رتبه سایت را با استفاده از موارد زیر بیان کرد:
- افزایش اعتبار: بک لینک ها از وب سایت های معتبر به عنوان سیگنالی از اعتبار و محبوبیت وب سایت شما به موتورهای جستجو عمل می کنند.
- افزایش ترافیک: بک لینک ها می توانند ترافیک ارگانیک (طبیعی) را به وب سایت شما هدایت کنند. به بیان دیگر، وجود لینک از صفحات مختلف سایت شما در دامنه های مختلف دیگر، می تواند احتمال دیده شدن و کلیک ارگانیک کاربران را بالا ببرد.
- افزایش رتبه: موتورهای جستجو از سیگنال های خارجی برای رتبه بندی وب سایت ها در نتایج جستجو استفاده می کنند.
اصلا در سال های اولی که گوگل معرفی شد، با موتورهای جستجوی دیگر یک تفاوت بزرگ و اصلی داشت و آن هم این بود که از سیگنال ها و لینک های خارجی برای رتبه بندی وبسایت های مختلف استفاده می کرد؛ به این ترتیب هر سایتی که لینک بیشتری از دامنه های مختلف دریافت می کرد، ارزش بیشتری دریافت کرده و در نهایت رتبه بهتری داشت. البته در آن زمان هنوز الگوریتم ها انقدر باهوش نشده بودند که بخواهند جلوی سو استفاده ها را بگیرند!
حالا بعد از گذشت 2 دهه از معرفی گوگل، هنوز دریافت لینک از دامنه های خارجی می تواند تاثیر شگفت انگیزی روی رتبه سایت شما داشته باشد؛ خصوصا اگر از بتوانید از سایت های مرتبط لینک بگیرید و سئو خارجی شما کاملا ارگانیک انجام شود. البته بین خودمان باشد، اوایل کار سایت چنین چیزی رسما غیر ممکن است!
مزایای سئو خارجی چیست؟
این همه در مورد این صحبت کردیم که سئو خارجی چیست و تمام تلاشمان کردیم که آموزش سئو خارجی را به صورت جامع بنویسیم اما هنوز نگفتیم که مزایای سئو خارجی چیست و اصلا چرا Off-page SEO انقدر مهم است؟
مزایای سئو خارجی را می توان به صورت زیر بیان کرد:
- افزایش رتبه در کلمات کلیدی هدف: بک لینک ها از وب سایت های مرتبط با موضوع وب سایت شما می تواند به شما کمک کند تا در رتبه بندی کلمات کلیدی هدف خود در موتورهای جستجو ارتقا پیدا کنید.
- افزایش ترافیک ارگانیک: بک لینک ها می توانند ترافیک ارگانیک را به وب سایت شما هدایت کنند، که می تواند به افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو کمک کند.
- افزایش دیده شدن برند: سئو خارجی می تواند به افزایش دیده شدن برند شما در دنیای آنلاین کمک کند، که می تواند به افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو کمک کند.
نکات مهم در سئو خارجی
سئو خارجی، یکی از جنبه های سئو سایت است که به اندازه تمام جنبه های دیگر آن اهمیت دارد بخش بزرگی از آموزش حرفه ای سئو را در بر می گیرد. سئو خارجی برای بسیاری از سئوکاران پروسه ای دشوار است، اما بهتر است که راه های آسان را برای انجام آن اتتخاب نکرده و تمام زحمات خود را به باد ندهید! ممکن است برخی از نکات زیر به شما کمک کنند:
- از روش های طبیعی و اصولی برای لینک سازی استفاده کنید.
- محتوای با کیفیت و ارزشمند تولید کنید.
- در شبکه های اجتماعی فعال باشید.
- با وب سایت های مرتبط و معتبر همکاری کنید.
- از صبر و حوصله خود در مسیر سئو خارجی استفاده کنید.
- به یاد داشته باشید که سئو خارجی یک فرآیند مداوم و بلندمدت است که به تلاش و صبر نیاز دارد.
- با صبر و حوصله و استفاده از روش های صحیح، می توانید به رتبه های برتر گوگل دست پیدا کنید و از مزایای آن بهره مند شوید.
توصیه ما به شما این است که ابتدا لینکسازی را فراموش کرده و تمام تلاش خود را برای ساخت یک وبسایت فوق العاده به کار بگیرید، محتوای سایت را به درستی ترویج دهید و بر کیفیت سایت خود برای کاربران تمرکز کنید. پس از آن به سراغ لینک سازی ها بروید و خواهید دید که سایر موارد، به درستی در جای خود قرار خواهند گرفت.
نتیجه گیری از سئو خارجی
در این مقاله خواندیم که سئو خارجی چیست و سعی کردیم اطلاعات کاملی درباره ماهیت آن به شما بدهیم. سئو خارجی آن پخش پر ریسک تر و حساس تر سئو که کاملا مانند یک شمشیر دو لبه عمل می کند و اگر به درستی انجام نشود، نه تنها باعث رشد سایت ما نمی شود، بلکه ممکن است افت سایت و پنالتی شدن توسط گوگل را نیز با خود به همراه داشته باشد. از تمامی نکاتی که بالاتر گفتیم حتما در استراتژی سئو خارجی خودتان استفاده کنید و اگر هم در زمینه سئو تخصصی ندارید، حتما ئو خارجی را زیر نظر یک فرد متخصص انجام بدهید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت کافی را برده باشید.
22 Comments
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی خوبه که تو محتوا ویدیو هست کمکم کرد بهتر بفهمم. خیلی ممنون.
سلام دوست عزیز. خوشحالیم که محتوا ما براتون مفید بوده.
سلام. رپورتاژ چه قدر موثره؟
سلام وقت بخیر. اگر در سایت های مرتبط و به درستی انجام بشه می تونه تاثیر خیلی خوبی بذاره.
خیلی ممنونم
خواهش می کنم
ممنونم از محتواتون خیلی کمک کننده بود
سلام. خوشحالیم که براتون مفید بوده
سلام. از کجا می تونم یه لیست واسه بک لینک سازی پیدا کنم؟
سلام. می تونین به صفحه لیست بک لینک رایگان ویکی دمی که لینکش رو براتون قرار میدم مراجعه کنید:
https://wikidemy.ir/backlinks-list/
خیلی ممنونم
خواهش می کنم
مطلب خوبی بود ممنونم
خواهش میکنم بیتا جان. خ.شحالیم براتون مفید بوده
منظورتون چیه که کیفیت بک لینک از کمیتش مهم تره؟ مسلما تعداد بک لینک بیشتر بهتره
بذارین براتون مثالی بزنم. فرض کنین با کسی در مورد اینکه چند تا سیب دارین مسابقه بذارین. رقیبتون 10 تا سیب داره که 8 تاشون زدگی دارن یا خرابن و 2 تاشون خیلی معمولین. شما 4 تا سیب دارین که 2 تاشون معمولین و 2 تاشون دهن آدم رو آب میندازن. مسابقه رو شما می برین چون کیفیت سیب های شما خیلی خیلی بهتر هست. در مورد بک لینک هم همینطور هست. ارزش و تاثیر بک لینکی که کیفیت خیلی خوبی داره بسیار بهتر از تعداد زیادی بک لینک ضعیفه
از کجا می تونم بفهمم بک لینک هایی که ساختم ایندکس شدن؟
مهرناز جن سلام. می تونین از سایت های ایندکس چکر استفاده کنین. لینک زیر لیست بهترین ایندکس چکرها هست:
https://wikidemy.ir/best-index-checker-sites/
لینک های خارجی که میدم باید نوفالو باشه یا فالو؟
سلام وقت شما بخیر. معمولا بهتره نوفالو باشه تا ارزشی از سایت به سایت مطرح شده انتقال ذاذه نشه. مگر اینکه لینکی داخل متنتون میذارید جنبه تبلیغاتی و اسپانسری داشته باشه و در این صورت لازم هست که فالو باشه.
خیلی ممنون
خواهش می کنم