خدمات
آموزش
دوره ها
اطلاعات تماس
موبایل: ۰۹۱۲۸۹۰۹۲۴۸
ایمیل: info@wikidemy.ir
آدرس: تهران فلکه دوم صادقیه
اصطلاحات در seo از اهمیت کمی برخوردار نیست. هر کدام از تکنیک ها و روش ها در سئو دارای یک نام و اصطلاح می باشد. اگر شما با اصطلاحات تخصصی سئو آشنایی کافی نداشته باشید، به مشکلات زیادی برخواهید خورد. یکی از این مشکلات در زمان مصاحبه های استخدامی سئوکار های می باشد. ممکن است کارفرما سوالات زیادی در حوزه اصطلاحات رایج سئو از شما بپرسد؛ اگر نتوانید به آن ها پاسخ صحیح دهید نشانه ضعف شما خواهد بود. به همین منظور ویکی دمی اقدام به تولید این مقاله نموده است.
اصطلاحات سئو
ما در این مطلب سعی داریم تا تمامی اصطلاحات را در اختیار شما بگذاریم.یک سری از موارد جزو اصطلاحات رایج در سئو خواهد بود و یکسری هم بسیار تخصصی بود و شاید تا به حال نشنیده باشید. با ما همراه باشید تا تمامی اصطلاحات seo را به طور کامل بی آموزید. در انتها اگر در مورد هرکدام از اصطلاحات سوالی داشتید در قسمت نظرات پایین صفحه با ما در میان بگذارید.
لیست اصطلاحات سئو
index
معنای لغوی ایندکس “فهرست مطالب” می باشد. این عبارت در کنار نام موتور های جستجو مانند گوگل می آید. برای مثال گفته می شود: گوگل این صفحه را ایندکس کرده است. در اینجا اصطلاح ایندکس یعنی گوگل صفحه سایت ما را دیده و در فهرست و دیتابیس مطالب و صفحات خود قرار داده است.
keyword density
این عبارت به معنای تراکم کلمه کلیدی می باشد. به تعداد دفعاتی که از یک کلمه کلیدی در یک صفحه استفاده می کنید، اصطلاحا keyword pensity گفته می شود. کیورد پنسیتی درارای یکسری از قوانین می باشد که در مقاله مربوطه به طور کامل به آن پرداخته ایم.
Internal Link
internal link به معنای لینک داخلی می باشد. این عبارت در زمانی که شما در بین صفحات داخل سایتتان به هم لینک ایجاد کنید مورد استفاده قرار میگیرد.
external link
external link به معنای لینک خارجی می باشد. این عبارت در زمانی که شما از صفحه ای از یک سایت، به صفحه ای از یک سایت دیگر لینک دهید کفته می شود.
KPI
این واژه مخفف عبارت Key Performance Indicator و به معنی شاخص کلیدی عملکرد می باشد. این عبارت در زمانی که شما قصد سنجش عملکرد سایت و سئو آن را بیابید مورد استفاده قرار می گیرد.
Landing page
این عبارت به معنی صفحه فرود می باشد. در اصطلاح سئوکار ها، صفحاتی که بیشترین کاربران از صفحه متایج جستجو وارد آن می شوند را landing page می گویند.
Local seo
لوکال سئو به معنی سئو محلی می باشد. سئو محلی به سئویی گفته می شود که برای بهینه سازی سایت در موقعیت جغرافیایی کسب و کارتان بر روی سایت انجام می دهید.
keyword
کیورد همان کلمه کلیدی است. این کلمات عباراتی هستند که کاربران اینترنت برای رسیدن به مطلب مورد نیازشان، در موتور های جستجو سرچ می کنند.
long tail keyword
کلمات کلیدی که دارای چند کلمه هستند و طول زیادی دارند را long tail گویند.
LSI
این واژه مخفف عبارت Latent Semantic Indexing و به معنی نمایه های معنای پنهان (کلمه کلیدی مترادف) می باشد. به صورت ساده، کلماتی که مترادف کلمه کلیدی صفحه مان باشند را lsi گویند.
meta description
توضیحات متا یا همان متادیسکریپشن، توضیحاتی هستند که برای ارائه کلی صفحه سایت به موتور های جستجو و کاربران قرار می دهیم
mobile first index
یکی از الگوریتم های گوگل می باشد که محتوا های موبایل را در اولویت ایندکس کردن قرار می دهد و اهمیت بیشتری دارد.
negative seo
negative seo یا همان سئو منفی یعنی دستکاری شدن سئو سایت توسط دیگران و استفاده از روش های سیاه برای کاهش رتبه سایت.
page speed
این عبارت به معنی سرعت صفحه می باشد؛ یعنی میزان زمانی که طول می کشد یک صفحه برای کاربر بارگزاری شود.
Google page speed insights
یکی از ابزار های قدرتمند گوگل برای تست سرعت سایت می باشد.
panda algorithm
یکی از قدیمی ترین و کاربردی ترین الگوریتم های گوگل می باشد که وظیفه چک کردن محتوای تکراری و اسپم را در صفحات سایت دارد.
یکی از روش های سئو و لینکسازی خارجی می باشد که می توان آن را جزو سئو خاکستری بر شمرد. در این مدل لینکسازی، شما با راه اندازی چند دامنه، با روش های خاص برای سایتتان لینکسازی می کنید
penguin algorithm
یکی دیگر از الگوریتم های کاربردی گوگل می باشد که وظیفه اش بررسی لینک هایی مانند لینک های اسپم و … می باشد. این الگوریتم بر روی اعتبار لینک ها تمرکز بیشتری دارد.
pigeon algorithm
الگوریتم کبوتر یکی از لبگوریتم های گوگل می باشد که بر روی سئو محلی تمرکز دارد و صفحه نتایج محلی را بررسی میکند.
الگوریتم رنک برین یکی از الگوریتم های هوش مصنوعی گوگل می باشد که رفتار کاربر را در سایت چک می کند.
Google Sand box algorithm
یکی از الگوریتم های گوگل می باشد که سایت های نوپا را در آن قرار می دهد و بیشتر آن ها را بررسی می کند. گوگل ممکن بین 3 ماه تا 2 سال شما را در این الگوریتم قرار دهد.
search intent
سرچ اینتنت به معنی هدف سرچ می باشد. یعنی کاربر با چه هدفی سرچی را انجام می دهد. شما با شماسایی هدف شرچ کاربر می توانید نیازشان را برطرف کنید.
span score یکی از پارامتر های وبسایت MOZ می باشد. این پارامتر میزان درصدی که گوگل ممکن است شما را جریمه کند تعیین می کند.
title tag
یکی از تگ های سئویی HTML می باشد که گوگل آن را به عنوان توضیح کلی صفحه مورد نظر در صفحه نتیج جستجو به کاربران نمایش می دهد.