آموزش سئو به صورت جامع و حرفه ای

به آموزش صفر تا صد سئو رایگان ویکی دمی خوش آمدید. اگر تازه به دنیای سئو وارد شده و یا به دنبال یادگیری استراتژی و نکته های مهم سئو هستید، این صفحه برای شما است.

در آموزش SEO ویکی دمی سعی شده است تا تمامی مباحث سئو و بهینه سازی سایت پوشش داده شده و در راستای یادگیری هر مبحث، یک ویدیو آموزشی و مقالات اختصاصی قرار داده شده است. توصیه می کنیم پس از هر بخش، این مقالات تخصصی را مطالعه نمایید.

من ایمان قادری هستم و تا پایان اموزش سئو صفر تا صد، در کنار شما خواهم بود. همچنین، در صورت به وجود آمدن هر سوالی، حتما آن را در بخش نظرات مطرح نمایید تا در اسرع وقت، بهترین پاسخ را در اختیار شما قرار بدهم.

سرفصل آموزش سئو
آموزش جامع سئو تکنیکال
سرفصل های آموزش سئو داخلی سایت
آمورش سئو خارجی سایت
آموزش ابزارهای سئو سایت
آموزش استراتژی سئو سایت

سر فصل های سئو مقدماتی

شروع سئو و تعریف اولیه آن

مهم ترین نکات سئویی سایت

روش های انجام سئو

موتور جستجو

الگوریتم های گوگل

اصطلاحات سئو

فاکتورهای آموزش سئو مقدماتی

سر فصل های سئو تکنیکال

SSL

موبایل فرندلی (Mobile Friendly)

سرعت سایت

سایت مپ

فایل robots.txt

AMP

اسکیما (Schema)

ساختار سایت

آموزش سئو تکنیکال سایت

سر فصل های سئو داخلی

ساختار URL

تایتل

دیسکریپشن

هدینگ ها

کلمات کلیدی

سئو و بهینه سازی محتوا

لینک سازی داخلی

محتوای تکراری

آموزش صفر تا صد سئو داخلی

سر فصل های سئو خارجی

روش های لینک سازی

انواع انکرتکست ها

استراتژی ساخت بک لینک

خرید بک لینک

آموزش صفر تا صد سئو خارجی

سر فصل های آنالیز سایت

تعریف آنالیز سئو سایت

اهمیت آنالیز سایت

ابزارهای تست سایت

خدمات بررسی سایت

آموزش آنالیز سئو سایت ویکی دمی

سر فصل های ابزارهای سئو

ابزار سئو چیست؟

سرچ کنسول

گوگل آنالیتیکس

GTmetrix

Ahrefs

⇐ SEMrush

Lighthouse

⇐ Keywordtool.io

⇐ Keyword Planner

آموزش ابزارهای سئو

سر فصل های استراتژی سئو سایت

استراتژی سئو چیست؟

چرا به استراتژی سئو نیاز داریم؟

نوشتن استراتژی سئو

⇐ خدمات تدوین استراتژی سئو

آموزش استراتژی سئو

پرسش و پاسخ

در این بخش به بررسی پرتکرارترین سوالاتی که کاربران از ما پرسیده اند پرداخته و به آن ها پاسخ می دهیم. این بخش در اختیار شما قرار گرفته است تا به برخی از سوالات احتمالی شما در مورد سئو نیز پاسخ دهد.

در صورتی که سوال شما در این بخش وجود ندارد، لطفا آن را با ما به اشتراک بگذارید. تیم ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخگو سوال شما خواهد بود. همچنین، با به اشتراک گذاشتن سوالات شما، به کاربران دیگری که ممکن است سوال مشابه را داشته باشند کمک می کنیم.

سوالات سئو

آموزش سئو بخش مقدماتی

آموزش مفاهیم مقدماتی سئو

شروع یادگیری سئو

سئو (SEO) مخفف عبارت Search Engine Optimization و به معنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو می باشد تا سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) با رتبه مناسبی نمایش داده شود. هدف از سئو افزایش درک موتورهای جستجو از سایت شما است. دغدغه موتورهای جستجو نمایش کامل ترین و به روز ترین پاسخ به سوال و سرچ کاربر می باشد، از این رو باید به این موتورها نشان دهید که بهترین پاسخ ها را برای سوالات و سرچ کاربران در صفحات سایت خود قرار داده اید. به طور کلی، فرایند سئو از 3 بخش اصلی سئو داخلی، سئو خارجی، و سئو تکنیکال تشکیل شده است. این سه بخش از سئو مانند یک مثبث متساوی الاضلاع عمل می کنند و اگر تمام فاکتورهای آن ها به درستی انجام شود، می توانید رتبه های بالایی را در نتایج جستجو به دست آورید.

فرقی نمی کند که تازه به دنیای سئو وارد شده و یا یک سئوکار مبتدی هستید، برای اینکه بتوانید به یک سئوکار حرفه ای تبدیل شوید باید حتما درک درستی از سئو و عملکرد آن داشته باشید. از این رو، در مسیر آموزش صفر تا صد سئو باید توجه ویژه ای به مفاهیم اولیه، اصطلاحات، و نحوه کار موتور های جستجو داشته باشید.

مهم ترین نکات سئو سایت

اگر می خواهید سایت شما به کاربران نمایش داده شود، باید با بهینه سازی سایت شانس خود را برای گرفتن رتبه در موتورهای جستجویی مانند گوگل افزایش دهید. فرقی نمی کند که سایت شما روی یک سرور اشتراکی، VPS، یا سرور اختصاصی قرار دارد، باید از سئو استفاده کنید تا این سایت با کلمات کلیدی سرچ شده توسط کاربر دیده شود. نکات سئو زیر، تضمینی برای گرفتن نتایج عالی نیستند، اما برای کمک به موتورهای جستجو وکاربران در یافتن سایت شما، ضروری می باشند.

  1. یک سایتی با طراحی کاربر پسند ایجاد کنید.
  2. روی یک موضوع خاص تمرکز کنید.
  3. ابتدا برای کاربران و در مرحله بعد، برای موتورهای جستجو بنویسید.
  4. از کلمات کلیدی هدفمند و لانگ تیل ها استفاده کنید.
  5. محتوای با کیفیت و یکپارچه بنویسید.
  6. تصاویر خود را بهینه کنید.
  7. به آپدیت های الگوریتم ها توجه داشته باشید.
  8. عنوان صفحه و متا دیسکریپشن را بهینه سازی کنید.
  9. از URL کوتاه و بهینه، متناسب با موضوع هدف استفاده کنید.
  10. از لینک سازی داخلی درست با ساختار مناسب استفاده کنید.
  11. از لینک سازی خارجی در سایت های مرتبط استفاده کنید.
  12. مواردی که باعث کندی و سرعت سایت می شود را حذف کنید.

آموزش روش های انجام سئو

آموزش سئو - روش های انجام

به طور کلی، تکنیک هایی که برای بهینه سازی سایت (SEO) استفاده می شوند به سه دسته کلی کلاه سفید، کلاه سیاه و کلاه خاکستری تقسیم می شوند. سئو کلاه سفید، به مجموعه اقداماتی گفته می شود که مطابق با قوانین و الگوریتم های گوگل می باشد و اگر به درستی انجام شود موجب رشد سایت و رتبه آن شده و هیچوقت وبسایت را دچار جریمه های گوگل نمی کند.
سئو کلاه سیاه، کاملا برعکس تکنیک های کلاه سفید است و به مجموعه اقداماتی گفته می شود که با قوانین گوگل مغایرت دارد. این تکنیک ها ممکن است در کوتاه مدت جواب داده و رتبه سایت را بالاتر ببرند، اما در بلند مدت تاثیرات منفی بر روی سایت و سئو آن گذاشته و سایت را به پنالتی های گوگل دچار می کنند. سئو کلاه خاکستری درست مانند رنگ آن ترکیبی از تکنیک های کلاه سفید و سیاه است که اگر به صورت حرفه ای و درست اجرا شود، می تواند باعث بهبود رتبه سایت شوند.

به عنوان یک سئوکار، باید با هر سه تکنیک آشنایی داشته و آن ها را یاد بگیرید، اما توصیه می کنیم به هیچ عنوان به سمت سئو کلاه سیاه کشیده نشوید. سئو سیاه به این دلیل معرفی شده که شما را به صورت صفر تا صد با مباحث سئو آشنا کند و اصلا به منظور پیشنهاد یک راهکار از سمت ویکی دمی به شما ارائه نشده است. تا جای ممکن سعی کنید از تکنیک های درست برای سئو سایت خود استفاده نمایید. تکنیک های کلاه سفید و کلاه خاکستری به زمان بیشتری برای نتیجه گرفتن احتیاج دارند، اما نتیجه خوبی که از آن ها به دست می آید منجربه بهبود سایت و رشد آن، بدون نگرانی، می شود.

آموزش مفاهیم موتورهای جستجو

یادگیری موتور های جتسجو

یکی از اصلی ترین مفاهیمی که یک سئوکار حرفه ای باید مسلط بر آن باشد، مفاهیم موتورهای جستجو و نحوه عملکرد آن ها است. در این بخش از آموزش سئو در ویدیو رو به رو به آموزش این بخش پرداخته و توضیح می دهیم که چگونه موتورهای جستجو به بررسی محتوا می پردازند، چگونه در فضای وب به دنبال محتواها و صفحات جدید می‌گردند، چگونه از سایت مپ و فایل robot.txt استفاده کرده، و چگونه باید صفحه های سایت را برای ربات های موتورهای جستجو واضح و قابل خزش کنیم تا به راحتی بتوانند به صفحات ما دسترسی داشته و آن ها را بررسی کنند.
تمام موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، روزانه در حال پیشرفت و تکامل هستند و هر سئوکاری که در مسیر تبدیل شدن به یک متخصص سئو است باید دانش خود را همگام با گوگل آپدیت کند. شما به عنوان یک سئوکار باید رفتار گوگل را درک کرده و متناسب با آن با گوگل برخورد کنید. تحلیل رفتارهای گوگل به شما کمک می کند تا بفهمید چه فاکتورهایی باعث جلب رضایت گوگل شده و به سایت شما امتیاز بالا دهد. سپس با استفاده از این فاکتورها و تکنیک ها، شانس به دست آوردن رتبه های بالا برای سایت خود را چند برابر کنید.

به جرات می توان گفت که این موارد و مفاهیم در مسیر آموزش SEO از اساسی ترین فاکتورهایی هستند که باید آن ها را به طور کامل درک کرده و تحلیل درستی از آن ها داشته باشید تا بتوانید سایت خود را به درستی سئو کنید.

نداشتن درک کافی از نحوه عملکرد موتورهای جستجو می تواند باعث استفاده از تکنیک های اشتباه برای سئو سایت شده و به جای رشد آن، باعث آسیب رسیدن به رتبه سایت شود، در حالی که با داشتن کافی از رفتار ربات های موتورهای جستجو، می توانید ساختار سایت خود را به نحوی بهینه کنید که به سادگی توسط ربات های گوگل خزش و ایندکس شود. هر چه خزش سایت شما برای موتورهای جستجو آسان تر باشد، شانس شما برای گرفتن رتبه های بهتر نیز بالاتر می رود.

یادگیری قوانین google با الگوریتم ها

الگوریتم های گوگل در SEO

الگوریتم ها مجموعه ای از قوانین و قواعد هستند. الگوریتم های گوگل، با هدف نمایش بهتر موضوعات مرتبط با سرچ کاربران و دسترسی راحت آن ها به اطلاعات، برنامه ریزی شده اند. گوگل، الگوریتم های زیادی را طراحی کرده است که بتواند هر چه بهتر کاربران را به هدف خود برساند. با یادگیری این الگوریتم ها شما می توانید اقداماتی را بر روی سایت تان انجام دهید که گوگل به شما امتیاز مثبت دهد و در نتیجه خیلی راحت رتبه سایت تان را بهبود دهید. از مهمترین الگوریتم های گوگل می توان به پاندا، پنگوئن، رنک برین و مرغ مگس خوار اشاره کرد.

تعدادی از این الگوریتم ها فقط با هدف تنبیه کردن سایت های متخلف به وجود آمده اند و تعدادی از آنها با هدف ارائه بهترین نتیجه به کاربران و جستجو کنندگان.

تعدادی از آنها هم هدفشان آشنایی شما با نحوه ساز و کار و رفتار ربات گوگل است.

در آموزش سئو فاکتور های زیادی هستند که باید یاد بگیرید اما بسیاری از این فاکتور ها با روش های مختلفی قابل انجام و پیاده سازی هستند.

اینجاست که با مطالعه الگوریتم ها و یادگیری قوانین گوگل می توانیم تشخیص دهیم که بهترین روش برای انجام هر کاری کدام است.

کار پنگوئن این است که سایت هایی را که دارای لینک سازی اسپم و غیر طبیعی است شناسایی کند. پاندا کیفیت محتواهای یک سایت را بررسی کرده و با آن ها مبارزه می کند.  رنک برین، تلاش می کند تا به کاربران به ازای کوئری سرچ شده مرتبط ترین و بهترین محتواها  را نشان دهند. مرغ مگس خوار، به دنبال این است که عبارتی را که کاربر سرچ می کند بهتر بفهمد و درک کند.  الگوریتم های مهم دیگری نیز هستند که می توانید در ویدو و همچنین مقاله های معرفی شده بخوانید.

آموزش اصطلاحات سئو

آموزش سئو - اصطلاحات

آیا تا به حال به نام روش هایی که در بهینه سازی سایت مورد استفاده قرار می گیرند، توجه کرده اید؟ هر کدام از روش ها و تکنیک های مورداستفاده در سئو، یک اصطلاح بوده که برای یادگیری آن، نیازمند زمان و منبع درستی می باشید. در ویدئو روبرو، با انواع اصطلاحات سئو بیشتر آشنا می شوید و حتی می توانید با کلیک بر روی دکمه اصطلاحات سئو، با تکنیک ها و روش های مهم در Seo اشنا شوید. .در ادامه همراه ویکی دمی باشید. 

شاید شما در طی آموزش سئو خود با اصطلاحاتی آشنا شوید که معادل یا تعریف آن را نتوانید جایی پیدا کنید، باید بگوییم که جای نگرانی نیست. در دنیای سئو به دلیل نو پا بودن آن بسیاری از سایت ها و یا سئو کاران در سراسر دنیا، اقدام به ایجاد اصطلاحات اختصاصی خود کرده اند.

در واقعیت شما نیاز است که با اصطلاحات واقعی و معتبر در سئو آشنا شوید مخصوصا آنهایی که از سمت خود گوگل معرفی شده اند.

آموزش سئو بخش تکنیکال

سئو تکنیکال از مهمترین گام های آموزش seo است و حتما قبل از انجام سئو داخلی و خارجی این بخش را انجام دهید. اگر از این بخش چشم پوشی شود، هر چقدر هم در بخش های دیگر سئو قوی عمل کنید، باز هم نمی توانید نتیجه مطلوبی را به دست آورید. در اینجا، می خواهیم تمامی فاکتورهای سئو تکنیکال را به صورت خلاصه در متن و به صورت کامل و عملی در ویدئو به شما آموزش دهیم.

یکی از چالش های یادگیری سئو، آموزش و یادگیری کامل بخش تکنیکال است. معمولا به دلیل اینکه بعد فنی زیادی در این بخش وجود دارد، شما شاید یه مقداری ترس بیشتری داشته باشید و تصور کنید که خیلی سخته.

واقعیت اینه که بخش تکنیکال واقعا چالش بر انگیزه و نیاز به داشتن اطلاعات فنی زیادی داره ولی اگه یک نفر بخواد سئو را به صورت صفر تا صد یاد بگیره قطعا باید به صورت کامل سئو تکنیکال رو مسلط شده باشه.

افزایش امنیت سایت با SSL و آموزش کاربرد آن

ssl و تاثیر ان در سئو

اس اس ال مخفف Secure Socket Layer و به معنای لایه امنیتی محافظت شده است. این لایه امنیتی باعث می شود وقتی اطلاعات بین کاربران و سرور و هاست وب سایت ها جا به جا می شود در امنیت کامل باشد و نتوان از ان سرقت کرد. معمولا با فعالسازی اس اس ال سایت شما از حالت http به حالت https تغییر پیدا می کند. فعالسازی ssl، به یک امر مهم و حیاتی در سئو تبدیل شده است و گوگل رسما اعلام کرده است که تمامی سایت ها برای افزایش امنیت و اطلاعات کاربران باید از این تکنولوژی استفاده کنند.

این بخش شاید به صورت مستقیم روی رتبه سایت شما تاثیر گذار نباشد چون الان تقریبا تمامی وب سایت ها مجهز به این تکنولوژی هستند اما نداشتن گواهی نامه اس اس ال می تواند باعث جلوگیری از بدست آوردن رتبه های بالا شود.

شما به عنوان یک سئو کار باید بدونید که ssl چیه و چیکار می کنه و باید بتونید اونو روی سایت خودتون پیاده سازی کنید.

همچنین باید تفاوت HTTP و HTTPS رو یادبگیرید و با ارور های مربوط به اون آشنا بشید.

در ویدیو به شما آموزش می دهیم که چگونه باید اس اس ال را برای وب سایت خود فعالسازی کنید.

موبایل فرندلی بودن سایت و اهمیت آن در سئو

اهمیت موبایل فرندلی در یادگیری سئو

در دنیای امروز استفاده از تلفن های هوشمند به نسبت استفاده از لپ تاپ ها و کامپیوتر های خانگی بسیار افزایش پیدا کرده است و در این شرایط طبیعتا سرچ توسط مویال هم بسیار بیشتر می شود پس سایت ما باید به صورت کامل و دقیق در دستگاه های موبایل نیز قابل استفاده باشد.

چند سالی است که گوگل به شدت به نسخه موبایلی سایت ها دقت می کند و هر سایتی که شرایط ایده آل تری در موبایل داشته باشد رتبه های بالاتری بدست خواهد آورد.

جالب است بدانید که با یک سرچ یکسان در موبایل و لپ تاپ، می توانید نتایج کاملا متفاوتی را مشاهده کنید؛ و این به دلیل آن است که سایت هایی که موبایل فرندلی تر هستند، در رتبه های بالاتری نمایش داده خواهند شد و سایت هایی که در لپ تاپ ها یا کامپیوتر های داخلی بسیار ایده آل هستند اما در موبایل ضعیف هستند، رتبه های متفاوتی در هر کدام از دستگاه ها به دست می آورند.

من خودم توی جلسات آموزش سئو به کارآموز ها همیشه یک بخش جدا برای موبایل در نظر میگیرم و این موضوع رو به صورت مفصل آموزش میدم چون اهمیت خیلی بالایی داره.

توی پروژه هایی که توی ویکی دمی انجام میدیم، وقتی یک سایت به ورودی قابل قبولی رسید میریم و نگاه می کنیم که بیشترین ورودی های سایت از چه دستگاه هایی بوده.

توی نود درصد حالات موبایل بیشتره و توی درصد خیلی پایینی ورودی های سایت از دسکتاپ میزان بیشتری از موبایل داره.

حتی پروژه داشتیم که ۹۳ درصد کاربر ها از موبایل وارد سایت می شدن. پس به عنوان مثال اگه من دارم وارد دنیای سسئو میشم و یا می خوام به صورت جامع با سئو آشنا بشم باید حتما بتونم تحلیل کنم که کاربر توی موبایل باید چه شرایطی داشته باشه که تجربه خوبی از سایت ما به دست بیاره.

در ویدیو به شما توضیح می دهیم که موبایل فرندلی دقیق چیست و چگونه می توان سایت ود را بررسی کنید و ایرادات را برطرف سازید

سرعت سایت و معرفی ابزار ها تست سرعت

آموزش سئو صفر تا صد

اگر یادتان باشد در بخش های بالایی اموزش سئو گفتیم که هدف گوگل و الگوریتم هایش این است که تجربه کاربری خوبی را برای کاربران ایجاد کند. سرعت سایت دقیقا یکی از فاکتورهایی است که برای این منظور مورد توجه قرار گرفته شده است. شما باید وب سایتی را طراحی کنید که سرعت بهینه ای داشته باشد تا زمانی که کاربر وارد آن می شود به راحتی بتواند وارد بخش های مختلف سایت تان شود. طبیعتا اگر کاربر وارد سایتی شود که مدت زمان زیادی طول بکشد تا لود شود، سریع از آن خارج می شود. پس حتما باید از سرعت سایت تان تست بگیرید و تمامی المان هایی را که موجب کاهش سرعت شده برطرف کنید.

 برای این کار دو ابزار GTmetrix و Google page speed وجود دارد که سرعت سایت تان را تست می کنند و به شما امتیاز می دهند بلکه پیشنهاد هایی را برای بهبود سایت تان می دهند. در این ویدئو، به شما این دو ابزار و همچنین راه ها و نحوه بهبود سرعت سایت تان را گام به گام اموزش می دهیم.    

محتوای تکراری (duplicate content)

محتوای تکراری در سئو

محتوای تکراری، به محتوایی  گفته می شود که در اینترنت بیش از یک مکان ظاهر شود. منظور از یک مکان، همان ادرس سایت (URL)  است.  بنابراین، اگر محتوا در بیش از یک ادرس نمایان شود، دراین صورت ما دارای محتوای تکراری یا  duplicate content هستیم

شاید به ظاهر، از نظر فنی مشکلی نباشد، اما داشتن محتوای تکراری می تواند بر رتبه ما در موتورهای جستجو نیز تاثیر گذارد.  اگر محتوای ما تکراری باشد و در بیش از یک ادرس در اینترنت قابل مشاهده باشد، برای ربات های گوگل قابل تشخیص نخواهد بود که کدام یک از ادرس ها نیز دارای ارزش بوده و باید آن ادرس را در رتبه بالاتری قرار دهد.

خیلی وقتا گوگل به خاطر داشتن محتوای تکراری شمارو جریمه نمی کنه اما خب همین که میفهمه شما دارید از محتواهای کپی استفاده می کنید دیگه بهتون رتبه نمیده مخصوصا اگه توی یک موضوع پر رقابت باشید.

وقتی رقابت توی یک حوزه پایین باشه می بینیم که حتی گوگل به محتوا های کپی هم رتبه میده ولی خب رتبه بالاتر به کسی میرسه که اول اقدام به تولید یک مقاله جامع کرده باشه و چون سایت های رقیب تعداد کمی دارند، گوگل حتی کپی کار هارو هم نشون میده با رتبه های پایین تر.

اما شما دوستانی که الان دارید این آموزش جامع سئو را مطالعه می کنید و می بینید باید بدونید که توی موضوعات پر رقابت دیگه اصلا خبری از این رتبه گرفتن ها نیست حتی در رتبه های پایین. اینجا حتما شما باید یک محتوای دسته اول و یونیک نوشته باشید. مثلا همین صفحه آموزش سئو به صورت صفر تا صد توسط خود من نوشته شده تا یک محتوای کاملا دسته اول و یونیک باشه و شبیه هیچ سایت دیگه ای نباشه.

سایت مپ (sitemap) و راهنمای اصلی گوگل

یادگیری سئو - سایت مپ

سایت مپ فایلی است که به موتورهای جست و جو مهمترین صفحات سایت تان را نشان می دهند. با این فایل شما به موتورهای جست و جو کمک می کنید تا سریع تر محتواهای جدید و اپدیت شده سایت تان را پیدا کنند و آن ها را سریع ایندکس کند. 

سایت مپ در واقعیت یک فایل راهنمای جامع برای گوگل است تا به درستی بتوانید صفحات مهم سایت شما را ببیند. پس شما باید هر صفحه مهمی که دارید را داخل سایت مپ خود قرار دهید.

برای داشتن یک سئو سایت بهینه و کم نقص یکی از مواردی که به شما پیشنهاد میدیم داشتن سایت مپ کارآمده.

نه اینکه سایت شما لزوما یک سایت مپ داشته باشه و اصلا بررسی نکنید که آیا این سایت مپ به درستی ایجاد شده یا نه.

اتفاقا داشتن یک سایت مپ بد هم می تونه به سئو سایت شما آسیب بزنه و هم بودجه خزش شمارو هدر بده که در ادامه آموزش سئو بیشتر باهاش آشنا می شیم.

در این ویدئوی اموزشی به شما یاد می دهیم چگونه این فایل را بسازید و به موتورهای جست و جو معرفی کنید.

دستور داددن به ربات گوگل با فایل robots.txt

آموزش جامع سئو - robots.txt

در هر سایتی بخش هایی وجود دارد که نباید موتورهای جست و جو به ان ها دسترسی داشته باشند. فایل robots.txt به این منظور ساخته می شود و به موتورهای جست و جو میگه که به کدام بخش های سایت دسترسی نداشته باشند و وارد نشوند. به عنوان مثال، بخش ادمین و پنل وردپرس یکی از این بخش هاست که در این فایل مشخص می کنیم. البته این تعیین کردن با زبان موتورهای جست و جو انجام می شود. در این ویدوئو به شما آموزش می دهیم چگونه می توانید این فایل را بسازید، چه بخش هایی را در آن وارد کنید و چگونه ویرایش کنید.

در استراتژی سئو سایت، ممکنه که ثلا من تصمیم بگیرم که این مجموعه صفحات بهتره از دید گوگل مخفی بمونن( البته این یک مثاله و معمولا این کار کار دسرستی نیست)

حالا با استفاده از این فایل به ربات گوگل دستور میدم که این صفحات رو بررسی نکنه.

توی این مورد امکان اشتباه وجود داره و صد در صد نیست. ولی خب به اختمال زیاد گوگل اون صفحات رو نادیده می گیره.

همچنین بخش ادمین سایت رو حتما با فایل ربات گوگل ببندین. 

افزایش سرعت با AMP

اموزش حرفه ای سئو - AMP

توی این بخش از آموزش حرفه ای سئو می خوایم راجب AMP صحبت کنیم. یک تکنولوژی واقها کاربردی و مثبت اما نه برای همه وب سایت ها. برای یادگیری صفر تا صد سئو ما سعی می کنیم همه موارد را به شما توضیح دهیم اما شما باید بنا به شرایط پروژه ای که می خواهید انجام بدین باید تصمیم بگیرید که آیا این فاکتور مورد نیاز شما است یا نه

پیاده سازی تکنولوژی Amp یا accelerate mobile page در یک سایت موجب می شود که صفحات یک سایت در موبایل به سرعت بارگذاری شوند و به کاربر نمایش داده شوند. سایت شما به کمک amp می تواند در کمتر از چند ثانیه بارگذاری شود چه چیزی بهتر از این!!! اگر یک سایت فروشگاهی دارید یا سایتی که بیش تر کاربران تان از طریق موبایل است و سرعت برای تان مهم می باشد حتما باید از این ویژگی استفاده کنید. اما چجوری؟
در این ویدئو درباره این فاکتور به صورت جامع صحبت می کنیم و روش های پیاده سازی آن را به شما اموزش می دهیم.

 

یادگیری حرفه ای سئو با اسکیما

آموزش رایگان سئو - اسکیما

اگه می خواهید سئو را به صورت تخصصی یاد بگیرید و حرفه ای باشید اسکیما یکی از مواردیه که خیلی بهتون کمک می کنه. 

اسکیما به کد های نشانه گذاری گفته می شود که شما با استفاده از انها و قرار دادن آن در صفحات سایت خود، تا حد بسیار قابل توجهی می توانید به افزایش فهم گوگل نسبت به موضوع صفحه و سایت خود کمک کنید.

کد های نشانه گذاری علاوه بر کمک به درک گوگل از سایت ما می تواند تاثیرات مثبت بیشتری داشته باشد مثلا بعضی از کد های اسکیما باعث می شوند که سایت ما در نتایج جستجوی گوگل به صورت ویژه تری نمایش داده شوند که همین موضوع می تواند جذب کلیک برای سایت را افزایش دهد.

در این ویدیو شما را با انوع کد های اسکیما آشنا می کنیم و کاربرد هر کدام از آنها را به شما توضیح خواهیم داد.

آموزش حرفه ای سئو بخش سئو داخلی

آموزش سئو داخلی

در فرایند آموزش سئو سایت وقتی می خواهیم مباحث حرفه ای و تخصصی یاد بگیریم باید توجه ویژه ای به سئو داخلی و نکات ریز و ترفند های مختلف در این بخش سئو داشته باشیم.

در نگاه اول شاید سئو داخلی راحت ترین و شیرین ترین بخش از فرایند آموزش سئو شما باشد اما باید بدانید بیشترین ریزه کاری ها و تکنیک ها هم در این بخش قرار دارد که عموما سئوکارها از آن غافل هستند.

همه تصور می کنند مثلا تولید محتوا یا لینک داخلی مهم است اما اینکه هر کدام به چه شیوه ای انجام شود بسیار بسیار مهم است.

سعی شده که آموزش seo داخلی با دقت بالایی در اختیار شما قرار داده بشهو همچنین توی ویدیو ها سعی کردم که فهم اولیه راجب هر موضوعی رو بهتون بدم و امیدوارم که حتما مقالاتی که بهتون معرفی کردم را با دقت مطالعه کنید.

با آپدیت های گوگل، اهمیت سئو داخلی روز به روز در حال افزایش می‌باشد و یکی از مواردی است که گوگل در سال‌های اخیر برای باهوش تر شدن در آن تلاش بسیاری کرده است. بعضی از سئو کارها موارد آموزشی مربوط به on-page-seo را موضوعات بدیهی در نظر میگیرند، برای آن ارزش زیادی قائل نیستند و این فاکتور ها را در سئو حرفه ای پیش پا افتاده می‌دانند.

شاید استفاده از تایتل و قرار دادن آن در صفحه های سایت موضوع بدیهی و پیش پا افتاده ای باشد؛ اما تکنیک های بسیار زیادی در آن وجود دارد که با تسلط روی آنها هم می‌توان رتبه های خیلی بهتری در نتایج جستجوی گوگل به دست آورد و هم میتوان بسیاری از مشکلات پیش آمده در سایت را برطرف کرد و فهم سایت را برای گوگل بسیار ساده تر کرد.

ساختار url

url یک صفحه همان آدرس اینترنتی است که در نوار بالای مرورگرتان نشان داده می شود. زمانی که شروع به راه اندازی یک وب سایت می کنید، تعیین ساختار url های سایت تان یکی از اولین اقداماتی است که باید انجام دهید؛ چرا که گوگل آن را به عنوان یکی از فاکتورهای ارزیابی یک صفحه معرفی کرده است. شاید از خود بپرسید چرا گوگل به این فاکتور اهمیت می دهید.

دو دلیل دارد: 1- موتورهای جست و جو برای اینکه متوجه موضوع یک صفحه شوند، ابتدا به url آن نگاه می کنند. از طرفی دیگر، کاربران نیز زمانی که می خواهند وارد سایت تان شوند اولین عنصری که می ببینند همین آدرس اینترنتی است. پس باید یاد بگیرید که چگونه می توانید url های درستی را برای سایت تان انتخاب کنید و چه نکاتی را باید در این ساختار رعایت کنید. به طور کلی، یک url خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • تا حد امکان کوتاه باشد.
  • اسم آن با معنی و با مفهوم باشد به طوریکه در ذهن کاربر بماند.
  • از کلمه کلیدی داخل آن استفاده شود.
  • از حروف کوچک داخل آن استفاده شود.

برای اینکه نکات بیش تر و عملی را درباره این موضوع باد بگیرید می توانید بر روی ویدئو کلیک کنید.

تایتل

عنوان و تایتل صفحات جزو اولین فاکتور هایی است که ربات های گوگل در هنگام مشاهده صفحات با آن رو به رو می شوند. پس باید سعی کنید در همان ابتدای کار به این ربات ها بفهمانیم که موضوع صفحه ما چیست و ما در این صفحه در چه موردی صحبت کرده ایم. همچنین کاربرها زمانی که عبارتی را در گوگل سرچ می کنند، عنوان صفحات و وب سایت ها را می بینند و نسبت به آن انتخاب می کنند وارد کدام وب سایت شوند. پس این عنوان باید هم جذاب باشد و هم به طور کامل به کاربر بفهماند در این صفحه نیازش برطرف می شود و به خواسته خود میرسد. به طور کلی، یک تایتل خوب باید ویژگی های زیر  را داشته باشد تا امتیاز مثبتی را بگیرید.

– منحصر به فرد و مرتبط با موضوع صفحه باشد.

– طول آن کمتر از 60 کاراکتر باشد.

– کلمه کلیدی اصلی را در آن به کار ببرید. ترجیحا بهتر است در ابتدای عنوان ذکر شود.

– جذاب و کاربر پسند باشد به طوری که کاربر با دیدن آن در سرپ ترغیب شود وارد سایت تان شود.

– از اسم برندتان در آن استفاده کنید.

– تا جایی که امکان دارد شامل یک بخش باشد. در غیر این صورت از علامت خط تیره (-) برای جدا کردن بخش های آن استفاده کنید.

– در صورتی که تایتل تان شامل چند بخش است، کلمه کلیدی را عینا در دو بخش به کار نبرید زیرا گوگل یکی از بخش ها را به انتخاب خود حذف می کند.

دیسکریپشن

دیسکریپشن یکی از فاکتورهای مهم در سئو داخلی می باشد که در آن توضیح کوتاهی راجع به محتوا و موضوع سایت تان می دهید. محل نمایش متادیسکریپشن در صفحه نتایج جست و جو، زیر عنوان سایت می باشد. گوگل اعلام کرده این پارامتر جزء فاکتورهای رتبه بندی محسوب نمی شود؛ اما می توان گفت به صورت غیر مستقیم تاثیر می گذارد. چراکه کاربر در نتایج جست وجو آن را میبیند و اگر به درستی نوشته شود، موجب می شود بر روی سایت تان کلیک کند. پس باید یاد بگیرید که چگونه آن را بنویسید تا بتواند به بهبود رتبه سایت تان کمک کند. به طور کلی، برای نوشتن یک دیسکریپشن خوب باید موارد زیر را رعایت کنید:

– طول آن بین 155 تا 165 کاراکتر باشد.

– از کلمات کلیدی و lsi های مرتبط در آن استفاده کنید.

– جذاب باشد به طوری که کاربر ترغیب شود بر روی سایت تان کلیک کند.

–  یکتا باشد و هیچگاه مشابه دیسکریپشن صفحات دیگر سایت تان نباشد.

هدینگ ها

هدینگ ها مهم ترین تیتر های و سرفصل های هر صفحه می باشند. این سرتیتر ها از هدینگ 1 تا 6 هستند؛ عنوانی که هدینگ یک می باشد مهم ترین سرفصل و سرتیتر صفحه است و هرچقدر که پایین تر می رود از ارزش و اهمیت آن کاسته می شود. شما باید بتوانید در صفحات سایت تان این هدینگ ها را به درستی انتخاب کنید و ترتیب اهمیت مطالب را در آن ها نشان دهید. با این کار هم کاربران می توانند راحت تر به بخش های مختلف سایت تان دسترسی داشته باشند و هم موتورهای جست و جو بهتر مطالب مهم صفحه را درک می کنند. برای اینکه بتوانید بهترین هدینگ ها را انتخاب کنید، به نکات زیر توجه کنید:

– ساختار سلسله مراتبی برای صفحه ایجاد کند.

– هر صفحه حتما یک H1 داشته باشد؛ تعداد تکرار سایر هدینگ ها مهم نیست.

– از کلمات کلیدی خود در آن ها استفاده کنید.

– جذاب و مرتبط با آن بخش باشند.

– نه زیاد کوتاه و نه زیاد طولانی باشند.

اگر می خواهید نکات بیش تری را یاد بگیرید و مثال هایی را به صورت عملی ببینید، ویدئوی آموزشی این بخش را مطالعه کنید.

کلمات کلیدی

کلمات کلیدی یا همان keyword کلماتی پرسرچ و به عنوان پایه صفحات سایت هستند. زمانی که کاربران سرچی را در گوگل انجام می دهند، آن عبارت سرچ شده می تواند کلمه کلیدی شما باشد. شما باید خودتان را به جای کاربرانتان قرار دهید و بفهمید اگر به جای آن ها بودید برای اینکه محتوای سایتتان را ببینید چه عبارتی را در گوگل سرچ می کردید. البته ابزار هایی  مانند کیورد تولز، کیورد پلنر و … هم برای این کار وجود دارد که در مقاله آموزش تحقیقات کلمات کلیدی که در زیر قرار دادیم می توانید یاد بگیرید.

شما باید برای هر صفحه از سایت تان یک تا سه کلمه کلیدی اصلی و یک سری کلمات مرتبط و جانبی (LSI) انتخاب کنید و از آن در محتوای سایت، تایتل و هدینگ های تان استفاده کنید تا با این کار هم موضوع صفحه را به موتورهای جست و جو بفهمانید و هم ترافیک بیش تری را وارد سایت تان کنید.

البته نباید زیاد کلمه کلیدی را در محتوا استفاده کنید و تلاش کنید که کلمات کلیدی مرتبط را نیز به کار ببرید. این را فراموش نکنید که همیشه تعیین کلمات کلیدی پررقابت و پرسرچ برای یک صفحه درست نیست چرا که زمان میبرد تا با آن کلمات به صفحه اول و لینک های بالاتر بیایید. به جای این کار، شما می توانید در گام اول کلمات کلیدی که رقابت کمتری دارند و در عین حال سرچ نسبتا خوبی را دارند انتخاب کنید. بعد از این که در این کلمات به لینک های بالا امدید در گام های بعدی کلمات کلیدی سخت را در برنامه سئو خود قرار دهید. در مقالات و ویدئوی آموزشی این بخش می توانید نکات و مطالب بیش تری را یاد بگیرید.

لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی یعنی در هر صفحه از سایت تان به صفحات دیگری از سایت تان لینک دهید. این به این معنی نیست که به هر صفحه ای که خواستید لینک دهید، سعی کنید به صفحاتی لینک دهید که به درد کاربر می خورند تا بر روی آن ها کلیک کند و به بخش های دیگر سایت برود. استفاده درست از لینک سازی داخلی باعث می شود کاربر در سایت تان بچرخد و مدت زمانی زیادی را در آن سپری کند تا به آن چه که می خواهد برسد. از طرف دیگر باعث می شود موتورهای جست و جو نیز بتوانند به بخش های جدید و مختلف سایت تان دسترسی داشته باشند و ساختار آن را به درستی درک کنند.

به عنوان مثال، لینک های موجود در منو، فوتر، بنرها، محتوای سایت و ساید بار همه وهمه نمونه های لینک های داخلی هستند. برای اینکه بتوانید استراتژی لینک سازی داخلی سایت تان را به درستی تعیین کنید و دچار اشتباه نشوید حتما ویدئو و مقاله های پیشنهادی را مطالعه کنید.  

تمام لینک هایی که در منوی اصلی سایت، سایدبار، محتوای صفحه، بنرهای گرافیکی، فوتر و سایر بخش های صفحه قرار میگیرند بر درک ارتباط صفحات و تعیین مسیر حرکت کاربر تاثیر گذار بوده و از انواع لینک سازی داخلی محسوب میشوند.

آموزش تخصصی سئو بخش سئو خارجی

به جرات می توانیم بگوییم که seo خارجی، حساس ترین بخش در سئو یک وب سایت است. عامل اصلی جریمه و پنالتی شدن بسیاری از وب‌ سایت ها در سراسر دنیاست. سوء استفاده از فاکتور های سئو خارجی که مهمترین آن موضوع بک لینک است، باعث شده تا گوگل به شدت بر روی این موضوع حساس شود و آن را با دقت بیشتری بررسی کند.

موارد گفته شده دال بر بی اهمیتی سئو خارجی نیست. کسانی که تمایل دارند که سئو را به صورت حرفه ای یاد بگیرند، باید بتوانند به طور کامل بر روی off page seo تسلط پیدا کنند. اصلی ترین هدف ما در این بخش، آموزش جامع و کامل سئو خارجی است تا شما غیر از مواردی که همیشه در سئو مطرح می‌شود با ریزه کاری ها و جزئیات بیشتری آشنا شوید و تسلط بالاتری به دست آورید. در نهایت باید بدانید که با استفاده درست از سئو خارجی و یک استراتژی مناسب برای بک لینک سازی، میتوانید رتبه های خیلی بالایی در نتایج جستجو به دست آورید.

نکات و اصول لینک سازی خارجی

لینک سازی خارجی یا بک لینک سازی، یکی از مهمترین مباحث در سئو می باشد که در طول یادگیری سئو سایت باید توجه ویژه ای به ان داشته باشید. لازم به ذکر است که حساس ترین بخش در استراتژی های سئو هر سایتی بر می گردد به بک لینک سازی ها زیرا به دلیل سو استفاده های بسیار زیادی که از این بخش شده است، حساسیت گوگل نسبت به ان بسیار شدید است و با اشتباه در این موضوع به راحتی سایت شما پنالتی میشود.

به همین دلیل شما اصول ساخت  بک لینک ها را بدانید. مثلا شما نباید در یک بازه زمانی کوتاه، اقدام به ساخت و یا خرید تعداد زیادی بک لینک کنید و یا همچنین نبادی تمامی بک لینک های شما فقط از یک جنس باشد. در این ویدیو آموزشی به صورت کامل شما را با اصول ساخت بک لینک های حرفه ای آشنا می کنیم.

کسانی که به دنبال آموزش سئو هستند معمولا توجه کمتری به seo خارجی دارند و مثلا برای بک لینک سازی فقط یک لیستی از بک لینک هارو پیدا می کنن و شروع به ساخت بک لینک می کنن. اما بادی بدونید که این کار هم بسیار اشتباهه و هم همه رقیب های شما هم به راحتی می کتوانند این کار را انجام دهند پس این موضوع نمی تواند دلیل برتری شما نسبت به سایر سایت ها باشد. شما باید با استراتژی دقیق وارد سئو خارجی شوید. حتما به مقالاتی که واستون معرفی شده در جهت یادگیری هر چه بهتر، مطالعه کنید.

آموزش انواع روش های لینک سازی

بک لینک سازی دارای أصول و قواعد خاص خود است که در بخش قبلی آنها را به صورت کامل به شما توضیح دادیم. اگر می خواهید تبدیل به یک سئو کار حرفه ای شوید باید با أنواع بک لینک ها آشنایی کامل داشته باشید و بنا به شرایط وب سایت خود به میزانی که نیاز است از هر کدام از انها بسازید.

نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که در استراتژی های بک لینک سازی خود باید سعی کنید تا حد امکان تنوع بک لینک ها را رعایت کنید و بک لینک های سایت شما دچار یک نواختی نشوند. در زیر، شما را با برخی از مدل های بک لینک آشنا می کنیم:

بک لینک کامنتی: در این روش از بک لینک سازی، شما به سراغ سایت هایی می روید که در آن امکان درج نظر به همراه وارد کردن آدرس سایت دارید و به راحتی اقدام به ساخت بک لینک می نمایید.

بک لینک پروفایل: در این روش، بک لینک ها در سایت هایی ایجاد می گردند که نیاز است در آنها ثبت نام کنید و در بخش پروفایل آدرس وب سایت خود را قرار دهید.

بک لینک فروم: بک لینک فروم یا بک لینک انجمنی، نوعی از بک لینک است که شما با ثبت نام در انجمن ها و تالار های گفتگو و با ایجاد موضوعات و تاپیک های جدید، می توانید در قالب نوشته به وب سایت های خود لینک دهید.

پست میهمان: سایت های مختلفی هستند که کاربران می توانند در آنها محتوای خود را به اشتراک بگذارند. عموما شما در این سایت ها محتوای خود را برای مدیریت ارسال می کنید و لینک خود را در آن درج می نمایید و سپس محتوای شما در سایت منتشر می شود.

بک لینک دانشگاهی: یکی از مورد اعتماد ترین بک لینک ها از نظر گوگل است اما ساخت این بک لینک ها بسیار دشوار هستند. شما باید از سایت های دانشگاهی به سایت خود لینک بدهید که معمولا پسوند سایت های دانشگاهی edu است.

برای آشنایی کامل با انواع روش های بک لینک سازی حتما ویدیو را کامل مشاهده کنید.

انواع انکرتکست ها

در ساخت بک لینک ها یک فاکتور مهم وجود دارد به نام انکر تکست. شما قبلا با این موضوع آشنا شده اید. در بک لینک سازی یکی از اصولی که همیشه باید به آن توجه داشته باشیم انکر تکست بک لینک ها است؛ یعنی به چه کلمه و با چه حالتی به سایت خود لینک دهیم و از چه کلمات کلیدی استفاده کنیم.

زمانی که دارید برای یک صفحه بک لینک سازی می کنید باید بدانید که انکر تکست هایی که استفاده می کنید نباید یکسان باشند. یعنی اگر شما برای یک صفحه ۱۰ بک لینک ایجاد می کنید باید مثلا ۵ بک لینک با انکر تکست خود کلمه کلیدی اصلی و ۳ مورد با انکر تکست کلمات کلیدی حاشیه ای و ۲ مورد با خود url صفحه ایجاد شود.

اینکه در جهت رشد seo سایت خودتون و کلماتی که واستون مهمه فقط از یک انکرتکست استفاده کنید ممکنه در بلند مدت حتی به ضرر شما هم باشد. چون روند را برای google غیر طبیعی می کند.

در فرایند یادگیری حرفه ای سئو شما باید به ریزه کاری ها دقت کنید و سعی کنید  به صورت عمیق وارد هر فاکتوری شوید. برگ برنده یک سئو کار حرفه ای استفاده متنوع و حرفه ای از انواع فاکتور های seo است.

در این ویدیو اهمیت انکر تکست ها در بک لینک سازی و اشتباهات رایج در استفاده از ان و همچنین انواع انکر تکست ها را توضیح داده ایم.

استراتژی ساخت بک لینک

هر سایتی با شرایطی که دارد نیاز به استراتزی اختصاصی خود برای ساخت بک لینک دارد. در مسیر آموزش سئو شما، نکاتی وجود دارد که باید آن را آویزه گوش خود کنید؛ مثلا نباید از یک استراتژی بک لینک سازی برای تمامی سایت ها استفاده کرد و نباید بدون هیچ برنامه ریزی و نقشه راهی شما اقدام به ساخت بک لینک کنید.

شما در حال یادگیری سئو سایت هستید و الان بهترین زمان است که شما همه موارد را به صورت اصولی و با دقت یادبگیرید. استفاده از این اطلاعات و تجربیات باعث میشه که حداقل شما دچار اشتباهاتی که ما به خاطر عدم دانش مرتکب شده بودیم، نشید و راه درست را بتونید تشخیص بدهید.

ابتدا باید سایت هدف را مورد بررسی قرار بدهید که در چه وضعیتی قرار دارد و متناسب با وضغیتش یک استراتژی ایجاد کنید. به نکات زیر دقت کنید:

ساخت بک لینک برای یک سات جدید: فکر کنید که الان یک سایت جدید در اختیار دارید و می خواهید بک لینک سازی آن را آغاز کنید. خب در این شرایط شما باید بدانید که ابتدا تمامی صفحات اصلی را بسازید، محتوا ها تست را از سایت حذف کنید و کلمات کلیدی اصلی خود را مشخص کنید.

همچنین برای ساخت بک لینک برای سایت های تازه راه اندازی شده باید از تعداد بسیار کم و کیفیت بالا استفاده کنید یعنی نباید در یک روز اقدام به ساخت ۱۰۰ عدد بک لینک نمایید زیرا سایت شما به سرعت اسپم شناخته شده و به مشکل می خورد. همچنین برای کمک به فهم گوگل در ابتدا سعی کنید از بک لینک های هم موضوع استفاده کنید.

 

ساخت بک لینک برای سایت های چند ساله: آزادی عمل شما برای این سایت ها بیشتر است و این سایت ها معمولا هم بک لینک دارند و هم قدمت خوبی دارند و گوگل آنها را شناسایی کرده است. پس در این شرایط شما می توانید بک لینک ها را با تعدا بیشتر شروع کنید اما نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که تداوم در بک لینک سازی داشته باشید و به صورت هیجانی کار نکنید که مثلا یک ماه حجم زیادی بک لینک بسازید و چند ماه هیچ خبری از بک لینک های جدید نباشد.

در ویدیو مقابل به صورت دقیق تر و ریز تری استراتژی های ساخت بک لینک را به شما توضیح می دهیم.

خرید بک لینک - هم ترسناک و هم تاثیر گذار

خرید بک لینک بسیار شبیه به یک چاقوی ۲ لبه عمل می کند. یعنی هم می تواند سایت شما را به اوج برساند و هم می تواند به راحتی سایت شما را از عرش به فرش بیاورد به همین دلیل زمانی باید اقدام به خرید بک لینک نمایید که تمامی مقالات آموزش سئو را مطالعه کرده باشید و به یک دانش عمیق رسیده باشید.

در خرید بک لینک چند نکته خیلی مهم می باشد:

بک لینک هایی که نیاز به تمدید ماهیانه دارند را خریداری نکنید.

سعی کنید در سایت های عمومی یا سایت های هم موضوع بک لینک بخرید.

در سایت هایی که تعداد بک لینک های فروخته شده زیادی دارد اقدام به خرید بک لینک نکنید.

ختما کیفیت سایت و رتبه سایت را قبل از خرید بک لینک از آن مورد بررسی قرار دهید.

سراغ سایت ها با فعالیت های اسپم نروید.

از سایت های مجله ای زرد پرهیز کنید.

به نظر خود من تا زمانی که تمامی مطالب آموزش سئو ویکی دمی را مطالعه نکرده اید و تا زمانی که مقالات اختصاصی در حوزه بک لینک را مطالعه نکرده اید، اقدام به خرید نکنید.

شما ابتدا باید تشخصی دهید که تفاوت بک لینک خوب و بد چیه و شرایط یک بک لینک تاثیر گذار و طبیعی برای google چیه. در این شرایط می تونید بک لینک های بی خظر و تاثیر گذار بخرید.

سوالات متداول اموزش سئو

تمامی اطلاعات این صفحه دائم در حال بروز رسانی است و همیشه ویدیو های جدید تولید میشه و جایگزین ویدیو های قبلی میشه. اما این ویدیو ها برای سال ۲۰۲۳ است.

یادگیری سئو و به کار بردن آن برای سایت های مختلف، نیاز به دانش اولیه و سپس تجربه می باشد که برای دانش اولیه بهینه سازی موتورهای جستجو می توانید به آموزشی که ویکی دمی برای شما آماده کرده است، مراجعه نمایید و متناسب با سطحی که هستید، دانش خود را در این زمینه تکمیل نمایید. در صورت داشتن سوال و مشاوره هم میتوانید با شماره 09128909248 تماس بگیرید.

قطعا برای اموزش SEO، راههای مختلفی وجود دارد که می توان از کتاب های مختلف و سایت های مختلف ایرانی و خارجی نیز کمک گرفت؛  و حتی می توان آموزش هایی را به صورت مجازی یا حضوری فراگرفت. اما بهترین منبع برای یادگیری، تلاش و تمرین فرد بعد از اموزش کوتاه به طرق مختلف و کسب تجربه و پرسیدن سوال از متخصصین در این حوزه می باشد که آقای قادری به عنوان یکی از متخصصین و مشاورین در حوزه سئو و طراحی سایت، می توانند به شما در این زمینه کمکی شایان نمایند.

برای تولید این آموزش ماه ها زمان صرف شده تا همه این اطلاعات در یک صفحه به دست شما برسد. همچنین بیشتر از ۳۰ ویدیو آموزشی اختصاصی برای شما تولید شده تا کمک قابل قبولی در مسیر حرفه ای شدن شما داشته باشه.

10 Comments

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام مطالب سایت و کانال اپاراتتون بسیار مفید هستند ممنونم

    • سلام دوست عزیز
      خوشحالیم که آموزش های سئو تونسته به شما کمک کنه.
      در آینده مقالات جامع تری هم در اختیار شما قرار خواهد گرفت

  • سلام. ممنون از آموزش بسیار عالیتون. اگر امکان داره در مورد درآمد سئوکار ها و موقعیت های شغلیش مطلب بزارید ممنون.

    • سلام دوست عزیز
      درآمد یک سئو کار خیلی بستگی به میزان تخصص و شرکتی داره که در آن مشعول به کاره
      اما میانگین درآمد از ۲ میلیون تا ۱۰ میلیون هست
      و شما میتوانید با انجام چندین پروژه سئو این درامد را افزایش دهید

  • سلام درود. برای آموزش seo به صورت خصوصی هم ثبت نام دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید